Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaraDani

addikt

Az optimalizáció botrányos az tény. Ahogy a másik az AC topicban leírtam, 20GB vramot simán le tud zabálni egy monitoron játszva ami azért vicc, de legalább egy monitoron erős GPU-val játszható. VR felejtős jelenleg valóban, azért kipróbáltam.
    Ez szerintem is egy olyan állapot amit törvényileg tiltani kéne valahogy, hogy pénzért lehessen árulni kb.
    Én patch után próbáltam tegnap, szerintem a fizika nem olyan árkád és borzasztó mint ahogy sokan írják. De nagyon autó függő mennyire van eltalálva. Az AMG GT2 szerintem messze a legjobb autó, nekem az kifejezetten tetszett. A cupos porsche gázelvételre szerintem furán viselkedik nagyon, a ferrari rettentő fura volt úgy ahogy van, az utcai kocsikat kipróbálgattam, de sokáig azokat nem használtam, leragadtam gyorsan a mercinél.
    Az FFB szerintem tök jó, csak az alapbeállítás okádék. Miután leszedtem a dampereket, meg damping gain, meg true anyákínya meg nemtudom milyen marhaságokat és csak az alap ffb maradt alapvetően, nekem nem volt vele semmi bajom fana dd1-el.
    Nekem ez az alap bizakodásra ad okot, csak ezzel még szerintem várniuk kellett volna fél - egy évet mire egyáltalán EA-ban kiadják.

Új hozzászólás Aktív témák