Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
A.4090 min. 50 százalékkal gyorsabb, lehet még nagyobb különbség is van. Ráadásul ekkora felbontáshoz kell a vram is.
Nekem egy UW monitoron fix 144 fps natívban DLSS nélkül (3440x1440). Bár sok autóval még nem néztem, mert gatya az AI egyelőre, szóval ez hotlap.
De ez továbbra is egy early access alpha.
-
KaraDani
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Szerintem ha elkezdesz utánakeresni mi az a szintű hardver amiben már most használható tripleben biztos találsz infót. Végülis most kíváncsivá tettél, technikailag meg tudnám nézni én is, hogy milyen a 7900xt-vel, van három monitor a gépen, kit érdekel, hogy csak egy van a cockpitnál kettő az asztalon . Nekem single screenen AI autók nélkül megy 100-120 fps 1440p-ben quality fsr-al. Gondolom ha megtriplázom a felbontást és adunk 2 új viewportot az azért érződni fog

-
KaraDani
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Jó lesz ez szerintem. Saját engine, rettentő korai verzió, ahhoz képest meglepően stabil, csak nagyon optimalizálatlan még, single screenen oké. Ritkán vagyok bizakodó ennyire korán kiadott játékkal kapcsolatban, de itt a vezetési élmény eddig volt annyira jó, hogy single screenen is hajlandó voltam játszani vele és élveztem, amire nem nagyon tud más rávenni évek óta
Azt nem tudom elképzelni, hogy őszre kiadásra érett verzió lesz, de majd meglátjuk. -
KaraDani
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Lehet a triple-re akkor túlzás és a videó leírása alapján egy 4090 -el oké. Valahol olvastam előtte, hogy triple-el is brutál a performance esés és volt aki nem tudta játszani míg másik szimeket simán adott konfigon, azért írtam azt is. VR tényleg nagyon rossz, a 4090-el ott is tuti el lehetne érni épp egy játszható 80hz-et, nekem egy 7900xt-vel 50 környéke maximum ami kijön foveated renderinggel. De VR-ban nagyon homályos valamiért az egész a rossz performance mellé még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- Projektor topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 1TB 27%-os áfás számla
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest