Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
jövő nyár talán kész lesz, de a rennsportra is azt hittük, aztán megállt mint a szög
abban is a legelsők közt jeleztem hibát, még mindig benne van, lassan 2 éve, mert béta programban is megvolt mikor egy autóval lehetett két pályán körbemenni.
szóval fene tudja mikor lesz.Amúgy hivatalosan a Raceroom 2011 óta még nem érte el az 1.0-át, build 0.9.6.mittudoménmi

-
KaraDani
addikt
Ha nem tudnànak rajta csiszolni az igy akkor kuka is lenne kb. Azért ez most midrange konfigokon értelmesen nem megy single screenen sem. Triple screen már komolyabb vason is problémàs, VR meg használhatatan teljesen nekem pl. De nem félek, pont azért mert inhouse motor, biztos van ebben böven potenciál csak dolgozniuk kell még rajta. Azt, hogy az év végére ez egy 1.0 rendesen müködö jàték lesz minden ígért funkcióval azt mondjuk nem hiszem el a mostani àllapot alapján. De ettöl függetlenül bizakodó vagyok és tetszik amit eddig látok.
-
Minden véleménynek örülök, ha objektív és ésszerű annak végképp.
SIM az is ami a valóságot adja vissza és semmi mást és SIM az is ami a valóság minél több egyébként kormányon a való életben meg nem jeleno elemét próbálja visszaadni a kormányon keresztül.Az elsőt az tudja megítélni aki csinálta már. Kb két három ember szerintem a kormányos topicbol.
A második pedig teljesen szubjektív, kinek mi jön be.Arra próbálok tehát ezzel kilyukadni hogy ez a "ez nem SIM de az meg nagyon jó SIM" hozzáállás számomra nagyon kevés szereplő részéről megalapozott.
Gala kimegy Kakucsra a Mazdaval vagy Camaro az Euro ringre a Radical -al, és utána érdeklődve meghallgatom melyik játék hasonlít arra amit ott érzett.
De gokart rally sport autó cup kocsi gt2 gt3 gte lemans formula cuccok? Kb csak Alonso meg hasonlók tudják, hogy milyen mind.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szerintem senkinek nincs kedve még egyszer leírni ugyanazt, amit egyébként egy-két hete megtett. Nekem legalábbis nincs.

A legtöbb szimulátorban rengeteget jelent.
Elég csak Landonak a nyakát megnézni.