Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) kovsol válasza d3tox1c (#1050) üzenetére


kovsol
titán

Az a küldetés után még folytatódik a sztori. Itt egy videó róla: [link]
Ha megvan az a mag szerű dolog a hegyen, akkor gyújtsd fel a fajkával, majd dobd le a hegyről a lent lévő tóba. Egyébként asgardot bármikor otthagyhatod, és mehetsz vissza a másik küldetéseket csinálni, nem kell letolni egyhuzamban. Később is vissza tudsz menni.

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#1052) EczkE


EczkE
addikt

Sziasztok!

Meg mindig sok a game breaking bug a jatekban? Szeretnem vegre megvenni de ha sok a szivas vele akkor varnek tovabb. Vagy van esetleg valami guide hogy mit ne csinaljak hogy elkeruljem a game breaking bugokat? :D

Asszem mindenféleképpen!

(#1053) raskolnikoff válasza EczkE (#1052) üzenetére


raskolnikoff
őstag

2-3 volt nekem, de mindre találtam google-lel workaroundot.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#1054) Dark Archon válasza GalaHU (#1027) üzenetére


Dark Archon
addikt

Annyira nem értek hozzá, de egy már betriggerelt hibát nem feltétlenül fog kijavítani bármelyik patch. Ha nem akarsz 80 órát kukázni, szívesen átküldöm a manuális mentéseimet, aztán választasz :)

EczkE: előfordul, de azért észre lehet venni. Ha például egy területen folyamatosan meghalsz a semmitől, akkor nem érdemes még 70 órát beletolni a játékba, hanem be kell tölteni egy korábbi mentést.

Ugye, GalaHU? :D

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1055) d3tox1c válasza kovsol (#1051) üzenetére


d3tox1c
senior tag

Szia. Köszi, a fene se gondolta hogy ezt kell csinálni 😂🤷‍♂️
Ez egyébként le volt irva valahova? Mert szinte mindent elolvasok a játékban, de erre a megoldásra utaló szöveg ha jól emlékszem sehol sem volt.
Ha végzek a valhalla-val, jó darabig tuti nem kezdek masik AC-be bele, pedig az Odyssey tervben volt.

(#1056) kovsol válasza d3tox1c (#1055) üzenetére


kovsol
titán

A vers ami az inventoriban lévő papíron volt azt írja: "Warm it awake, bring it to water". Én rájöttem magamtól ez alapján. :D

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#1057) deniro2 válasza EczkE (#1052) üzenetére


deniro2
senior tag

Nekem 172 óra játék alatt nem volt egy game breaking bugom sem. Nyilván szerencsém is volt, de szerintem az új peccsekkel már nem kell túlzottan aggódni ilyen dolgok miatt.

(#1058) GalaHU válasza Dark Archon (#1054) üzenetére


GalaHU
őstag

:DD

Nagyon köszönöm, de XSX-en tolom, ott nem tudom meg tudnánk-e oldani a save-cserét...

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#1059) Dark Archon válasza GalaHU (#1058) üzenetére


Dark Archon
addikt

Ja, hát úgy nem valószínű.

d3tox1c: készülj fel ilyenekre, mert nem fog mindent a szádba rágni a játék.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1060) NB2 válasza Dark Archon (#1059) üzenetére


NB2
aktív tag

a többire meg ott a youtube :)

Egyébként néha előfordult, hogy túlkombináltam a dolgokat és totál egyszerű megoldással kellett bemenni egy házba :)

(#1061) d3tox1c válasza Dark Archon (#1059) üzenetére


d3tox1c
senior tag

Tudom, és azt nem is igazán szeretném, igy 40 felett 😂

(#1062) VTom válasza d3tox1c (#1061) üzenetére


VTom
veterán

NEkem pont ez tetszik benne, nagyon jól adagolja ezeket a dolgokat, nem nehéz rájönni, de mégis sikerélményt ad az embernek, hogy megfejtette.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1063) NB2 válasza VTom (#1062) üzenetére


NB2
aktív tag

Nekem egy picit hiányzik, hogy ne ott játszódjon mind a közelben. Olyan, hogy valakinek kell valami vagy valaki ami/aki valahol egy messzebb lévő outpostban/bázisban van fogva tartva.
Ez pl másabb az elmúlt 2 AC-khoz képest. Ott simán kaptál egy küldit, amivel el kellett menni egy messzebb lévő katonai bázishoz és azt közben ki is pucolhattad. Majd ha végeztem megpróbálom összeszedni mi volt nekem jobb és rosszabb ebben az AC-ben.

(#1064) VTom válasza NB2 (#1063) üzenetére


VTom
veterán

Az Odyssey-ben engem ez már zavart a végén. Én úgy szeretek játszani, hogy odalovagolok, ahova kell, de ott kénytelen voltam gyorsutazni, különben 300 óra lett volna az eddigi eredményem, amiben 150 óra csak a lovaglás.
Túl nagy volt ott már a térkép, és túl messze voltak a küldetések.
Itt eddig jól van felépítve ez a rész, pl. most a fő vonal elvisz egy helyre, ami még nincs felfedezve, és útközben tudok kalandozni, mert át kell mennem egy területen, ami még szintén nincs felfedezve. Itt el tudok időzni, ha szeretnék.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1065) NB2 válasza VTom (#1064) üzenetére


NB2
aktív tag

Úgy értem tartományon belül. Nem mondom, hogy nem fér el néha olyan küldetés, hogy szerezz mézet a barátomnak, a kőre rakd le, gyere várjunk egy picit rá és ez megvan egy perc alatt kis túlzással, mert nem kellett 5 métert se menjek :) Originsben volt olyan, hogy egy sidequestben 3 helyre is el kellett menjek, mire megoldottam.

(#1066) holden72


holden72
tag

Ha valakinél szintén random crash és újraindulás fordul elő NVIDIA kártyával, nálunk ez segített:
[GeForce 461.33 hotfix driver download]

(#1067) raskolnikoff válasza holden72 (#1066) üzenetére


raskolnikoff
őstag

Nekem a frame is visszaállt a novemberire ezzel a driverrel!

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#1068) Vikus


Vikus
tag

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezek után a patch-elések után egyre jobban felhúzom magam.. :U :((( Igaz PS4-en játszom, már 240 órám benne van a játékban, mindent megcsináltam de csak 93%-on van a game. Akárhányszor belépek állandóan esik az eső, régebben bármelyik területre mentem mindig más zene ment, most meg szinte semmi, ha elő is jön akkor is állandóan ugyanaz. Kicsit unalmas. Csak nálam van ez így? Ráadásul a halakkal már nagyon tele a búrám, 3 fajta nagy hal kellene még a Big Flatfish, a Big Eel, és Norvégiában a Big Mackerel, hogy meglegyen az a tetű hal formájú kard. Azt olvastam elvileg talán a februári update-nél már javítják.. 3 hónap után.. :U ?? Vicc. A másik, hogy a mostani frissítés előtt még lehetett Tungsten Ingot-ot meg hasonló alapanyagokat farmolni, ha odamegyek ahol biztos dobja az ember, majd kiszedek mindenkit, emberünkbe rakok egy egy robbanó cuccost, majd kinyírom, save, és load. Utána már csak ő van ott, kiszedem megint, majd megint save és megint load. Így azért "egyszerűbb" volt. Bár ez se volt kevés idő. Na de most? Még olyat se találok, akinél lenne. A tetű shop-ban is 1x megvettem, azóta nem adja. Konkrétan sehol nem találok. Amúgy se kevés idő, hogy felhúzzál mindent aranyra, ha úgy gondolod, de még az ember kedvét is elveszik a játéktól, hogy kimaxolja rendesen. Így összeszámolva, ha minden fegyót fel szeretnék húzni, akkor is a mostani állásomnál kellene minimum 120. :U A hibákat persze nem javítják, de az ilyen kis apró csínytevéseket meg, hogy jól megsz*passák a játékost azért kiveszik.. Nem kicsit idegesítő...

Amúgy ha valakit esetleg érdekel, van egy "titkos" íj, amit meg lehet szerezni, bár nem biztos, hogy elsőre beadja, (nekem kb. 9-ik alkalommal dobta be), de nem rossz. ;)
Itt egy videó hogyan kell:
[link]

(#1069) hdekakas válasza Vikus (#1068) üzenetére


hdekakas
senior tag

Ne is mondd!
Én is megfigyeltem ezeket. A shopokban régebben mindenhol más volt, az utsó patch óta minden shopban ugyanazok vannak. Bármit megveszel, jópár napig, talán egy hétig sincs helyette semmi.
A story progress nekem is beakadt 92%-on, úgy hogy minden kész, az utolsó lócitrom is össze van szedve. :D De nekem a raid 5 monastery kihívás is beragadt 4/5-ön.
A karakter statisztikája is rossz: Össze-vissza számolja a különböző statokat. Van hogy egy 2,4-es attack rúnát lecserélek 4-esre, és 8-cal csökken az attack-om. :D Arról nem is beszélve, hogy már 35 mastery pontot rádobtam, mióta egyetleneggyel sem nőtt a statisztikám adott értékei. (Eleinte még igen, kábé olyan 4-5 pont után nőtt eggyel a stat, de aztán megrekedt, és sehova tovább.)
Horgászat? Nekem a big eel ki tudja hogy de meglett, de a big flatfish és a big mackerel sehol nincs. Plusz! Én nem tudok kis keszeget (small breme) sem fogni! Te hol tudsz olyat fogni? Youtube-on néztem videókat, ott is vannak ahogy megnézem, de kettőt lépek vagy bedobom a csalit és azonnal az összes felszívódik!! Ezerszer megpróbáltam már.
Azért annyira ne reménykedj a februári patch-ben sem. Elárulok egy nagy titkot: Ezek a hibák már a mostani patch leírásában is benne vannak hogy javítva lettek. ;] :DDD

(#1070) kovsol válasza Vikus (#1068) üzenetére


kovsol
titán

Nekem 80% -t írt, aztán most azt írja progressre 0%. :D Úgy gondolom mind a kettő hibás volt, de a 0% az biztosan.
Nálam nem esik az eső mindig, viszont zenét lovaglás közben szinte soha nem ad be, ha hajózok akkor meg két dalt ismételnek csak. Shopok nekem is mindenhol ugyan az van, és ha valahol megvettem valamit, a másiknál eltűnt, és nem tölt újra másnap, volt hogy napokig nem árult ércet.
PS5 lemezes verzió.

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#1071) Vikus válasza hdekakas (#1069) üzenetére


Vikus
tag

Ja én is youtube-ról néztem a halas dolgot. Őszintén szólva 2-3 nap masszív 2-3-4 óra volt, mire az eddigieket összekaptam. :U Vannak olyanok, amik szinte rakás számra vannak, azokkal nem volt gond. A patchben csak azt írták, hogy fixálják a halak eltűnését, ahogy írod. Ezzel én is szívtam nem keveset. Nekem mondjuk ez javítva lett, sőt, tonna számra bespawnol, ha megyek azokra a helyekre, amik neten is vannak. Csak nyílván a maradék ami vicc kategória. A statokkal én nem is foglalkozom már. Sőt a ruhában sincs sokszor rúna. Nem ad annyival többet. Jó írány lett volna, de frissítésekkel elcseszik. Hogy őszinte legyek egyre hangulatrombolóbb az egész. A napi opálos küldik miatt felnézek, megcsinálom, aztán csókolom. Már kedvem sincs sokszor se raidelni se mászkálni, mert, ugye háttér zene, meg állandó f*s idő miatt folyamatosan ugyanaz az érzés, hogy unalmas. Még a napi küldik is szinte rendre ugyanazok. Ugyanott. Ennél kicsit nagyobb kreativitás kéne, hogy a játékos szívesen térjen vissza. A farmolásról meg nem is beszélek ugye. Már azt se lehet.. :U Mondjuk még a halas, dárdás darálás még megy 1-2 helyen (kopp-kopp). :U

(#1072) Vikus válasza hdekakas (#1069) üzenetére


Vikus
tag

Breme? Az nekem asszem délen, és keleten lent ahol valami kis halásztanya van, nem tudom fejből a nevét, de van gyors utazó pont, ott volt. Vagy még álltalában keleti partoknál közel a tengerhez, olyan folyók bevezetőénél. Baromi lassan szoktam csónakázni, meg ugye kell, hogy jó idő legyen, ne essen az eső, és kicsik legyenek a hullámok. Sokszor van mikor meditálni kell az optimális időhöz.. :U

(#1073) hdekakas válasza Vikus (#1072) üzenetére


hdekakas
senior tag

Na ja, a napi küldetések! :DDD Vicc kategória. Van, hogy napokig tök ugyanaz a napi küldetés, de összesen kábé 5 szokott váltakozni. Ennyi.
Múltkor már az asszony is megkérdezte, hogy már megint ezt kell csinálni? Tegnap is ezt csináltad hogy bejöttem. :D Mert nekem is így hogy ki van játszva, csak a napi küldikért szoktam elindítani. Megnézem, hátha ad el a berserker setből valamit, meg akkor már megcsinálom az opálokért.
Ja, és hibás is, mert van hogy felveszem a két küldetést, megcsinálom az egyiket, és eltűnik a másik. A területet meg rendszerint rosszul írja. Pl azt írja hogy Cent-ben van a küldetés, pedig ledercestercistre-be. Szóval vannak gondok, oké hogy nem csak nekem tűnt fel ezek szerint.
Akkor a halas nálam bugos, hiába csinálom így, meg megyek azokra a területekre amit te is mondasz, meg a neten is láttam, ott a sok small breme, de mind azonnal eltűnik mihelyst horgászható közelbe kerülök.

(#1074) WATERDACA


WATERDACA
őstag

Sziasztok!

Most kezdenék neki a Valhallának, néhány kérdésem lenne, ha valaki válaszol, azt nagyon megköszönöm ! :R

1. Hol érdemes szerintetek megvásárolni a játékot? Ubira vagy Epicre?
2. Ha nem játszottam korábban a trilógia részeivel, lesz-e belőle hátrányom? (Origins és Odyssey) - vagy érdemes történet/egyebek mellett azt kijátszanom?
3. Mennyire változatosak a küldetések pl. egy RDR2 vagy Witcher 3 mellett?
4. Van-e a döntéseinknek súlya, van-e újrajátszhatóságnak pl. értelme?
5. Mennyire jó a stealth a játékban? Eléggé szeretem ezt a stílust.
6. Mennyire jól van optimalizálva PC-re? (Ryzen 5 2600, 16 GB Ram, 1660 Ti-vel mik a kilátások?)

Lehet kicsit hosszú lett a kérdések sora, előre is köszönöm a segítségeteket. :R

[ Szerkesztve ]

u wanted, i got it \o/

(#1075) Dobi 562 válasza WATERDACA (#1074) üzenetére


Dobi 562
addikt

Ha megveszed Epic-re akkor is össze fogja köttetni veled a Ubisoft-os accountoddal és meg lesz ott is. Ubisoft connect az mutatja az achievmenteket is.

Én decemberben ingyen megkaptam a Valhallát MSI promóval az új alaplapomhoz, kipróbáltam megtetszett. De én nem játszok új játékokkal, inkább várok mire felpatchelik, optimalizálják, kiadják az összes content-et és akkor játszok vele. ;)

Úgyhogy a karácsonyi leárazásban megvettem összesen 18£-ért az Origins ultimate és Odyssey ultimate editiont. Azokat végigtolom és addigra a Valhalla is rendben lesz remélhetőleg. Ahogy olvasgatom a fórumot sok a bug. Kb a felénél tartok az Origins-nek pedig elég sok órát beletoltam és állítólag az Odyssey még nagyobb. :D

(#1076) WATERDACA válasza Dobi 562 (#1075) üzenetére


WATERDACA
őstag

Köszi a választ, remélem a többi kérdésemre is majd választ kapok valakitől. :R

u wanted, i got it \o/

(#1077) WATERDACA


WATERDACA
őstag

Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő után ennyire "dead" a játék és a community is. :(

u wanted, i got it \o/

(#1078) ChoppR válasza WATERDACA (#1074) üzenetére


ChoppR
tag

Szia!

Szóval:
1. - Fogalmam sincs, én PS4-es lemezest vettem.
2. - Alapból tök mindegy, max az ősökről szóló részeket nem fogod érteni
3. - Változatos, és nagyon el lehet vele tölteni a szabadidőd
4. - Van, de nem annyira komplex, mint a witcherben
5. - Lehet benne lopakodni, de én inkább frontális vagyok. A skilltree 3 felé mehet - harcos, lopakodó, íjász (szabadon fordítva)
6. - Ezt sem tudom :)

iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro

(#1079) rumkola válasza WATERDACA (#1074) üzenetére


rumkola
veterán

1 ubi
2 nem lesz hiányod
3 messze van W3-tól
4 nincs súlya, nem játszanám újra
5 semennyire, sokkal rosszabb mint az előző 2 rész
6 simán játszható

nálam sokkal rosszabb int az előző kettő

(#1080) NB2 válasza WATERDACA (#1074) üzenetére


NB2
aktív tag

1. ahol a legolcsóbb :)
2. szerintem simán játszható
3. látok változást a korábbiakhoz képest, a főküldik azért érdekesebbek, a mellékküldik viszont nem bonyolultak és elég egyszerű a nagyrészük
4. Én ugyan nem vittem végig, én eddig 1x találkoztam eldöntendővel, de kb mindegy mit választottam volna, pénzem lett volna kevesebb. Mellékküldinél pont vasárnap mentettem "volna" meg egy embert a medvéktől, de sikeresen őt is lecsaptam, de a küldit befejezettnek tekintette. Witcherben ugye ez rossz pont lett volna, hogy meghalt az illető :)
5. Őszintén? Nem látom értelmét a stealthnak. A viking harcmodorra amúgy sem az a jellemző. Én ugyan easyn tolom, de ahova egyedül mész katonai helyre, ott jó ha összesen vannak 10-en, 3-4-et lenyilazok, a többit meg ütöm. Azért Egyiptomban, Görögországban szerintem sokan öltünk meg lopakodva mindenkit, ott nagyon jó volt kipucolni egy laktanyát egy óra alatt, hát itt ostrom van nagy várak ellen, az meg egy össsznépi kavarodás, kb semmi értelemmel magának a csatáknak.
6. Én xboxon tolom, szóval passz, de mivel végigolvastam a topikot azért voltak hisztik emiatt. Ami fura volt, hogy bizony belefutottam én is 3-4 halálesetbe, amikor leszálltam a lórol és csak a levegőbe rohangált, vagy egy gyorsutazás pontra menetelnél a sztratoszférából estem lefelé :)

4-es pont amúgy emberfüggő, hogy jó-e az vagy nem, hogy mit választasz. Egy idő után a witcherben kifejezetten idegesített, hogy mindig azt kerestem mivel tudom a legjobbat kiválasztani, szinte megölte a játékélményt. Pl kinyomtattam innen 1-2 dolgot, hogy ha odakerülök mit kell válaszoljak, de azért ez így picit becsapás :)

[ Szerkesztve ]

(#1081) VTom


VTom
veterán

Nem nagyon értem miért írjátok, hogy nincs lopakodás a játékban.. Egy-egy óriási várat simán ki lehet pucolni türelemmel.
Akkor kell segítség, ha két emberes ládákat találsz, ott fújni kell a trombitát, de akkor is kipucolhatod előtte egyedül is.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1082) NB2 válasza VTom (#1081) üzenetére


NB2
aktív tag

Óriási várat vagy előre kipucolod, de egy assault utána megint visszavisz. Mondhatnám feleslegesen lopakodsz, utána simán tiéd a vár :)

(#1083) S e t h


S e t h
nagyúr

Több hét után újra leereszkedett közénk egy ubis a hivatalos ubi fórumon, ahol sajnálkozását fejezte ki, hogy a legutóbbi frissítés sem segített és nem tudjuk befejezni a játékot, de biztosított bennünket, hogy vizsgálják a bugot, időpont még tervben sincs, hogy mikorra javítható ki, ja és küldjünk minél több save filet, van aki már harmadszorra küldi be.
És én még azt hittem, hogy a cp2077 egy bugos xar.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1084) bpx válasza VTom (#1081) üzenetére


bpx
őstag

Azért, mert semmi késztetés nincs rá és jutalom sem jár érte. Még egy achievement vagy challenge sem. Legnehezebb fokozaton is egyszerűbb és gyorsabb egyedül kitakarítani bármit a berohanok szemből és szétcsapok mindenkit módszerrel, társak nélkül.

Igen, a segítség is pont csak ahhoz kell, hogy a 2 emberes ládát ki tudjam nyitni, meg a 2 emberes ajtókon bejutni.

Lehet lopakodni, egyszer érdekes, csak utána meg minek. De aki szeretne, az persze játszhat úgy is.

[ Szerkesztve ]

(#1085) WATERDACA


WATERDACA
őstag

Végül megvettem a játékot. Black Flag óta nem játszottam AC-vel, így egy kicsit tartottam a vételtől. De 3 óra játék után eddig azt kell mondanom, nem bántam meg.
Valószínű az Originsre és az Odysseyre is majd visszanyúlok, bár a viking téma kilóra megvett és jókat olvastam a játékról.

A legnagyobb "gáz" egyelőre, hogy jobban tetszik, mint a CP2077, jobb az RPG része, jobban működik az open world. Pedig UbiSoftról beszélünk.. :C

[ Szerkesztve ]

u wanted, i got it \o/

(#1086) ChoppR válasza WATERDACA (#1085) üzenetére


ChoppR
tag

Ha a 3 játék közül kéne választani, nálam rangsorban: Odyssey, Origins, Valhalla :)
Jó játékot!

iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro

(#1087) WATERDACA válasza ChoppR (#1086) üzenetére


WATERDACA
őstag

Igen, sokan vannak így ezzel a sorrenddel, bár sokan pedig a Vallhallát tartják a trilógia csúcsának.

Kinek a pap, kinek a papné. :K

u wanted, i got it \o/

(#1088) ChoppR válasza WATERDACA (#1087) üzenetére


ChoppR
tag

Én ősz óta játszom vele, nagyon szeretem, jól el tudom vele tölteni az időmet. A másik kettőt már nem szedem elő, de az tuti, hogy az Odyssey-nek rohadt jó sztorija volt. Ha egyszer majd meguntad a Valhallát, azt próbáld ki mindenképpen!

iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro

(#1089) VTom válasza ChoppR (#1086) üzenetére


VTom
veterán

Szerintem mind a három más, én nagoyn nehezen tudnék rangsorolni közöttük.
Az Origins nekem a csúcs volt, szerintem az AC szériát abban maxolták ki, a lopakodás, az egész környezet, zseniális volt a maga idejében.
Az Odyssey inkább egy ógörög modavilágra épített RPG kalandjáték, annak viszont szintén nagyon jó. Nekem még hátra van benne egy DLC, szerintem elő fogom venni a jövőben is.
A Valhalla szintén egyedi hangulatú, tetszik a történet, az egész környezet, és ez a legszebb a három közül. Szerethető a főhős, és tetszenek az újítások a játékmenetben, amiknek egy része visszakanyarodás az eredeti koncepcióhoz.

Viszont fordított sorrendben játszani, mint a megjelenés, nem biztos, hogy jól sül el majd, mert szerintem vannak részek, amik játékról játékra fejlődtek, pl. harcrendszer.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1090) WATERDACA válasza VTom (#1089) üzenetére


WATERDACA
őstag

Ettől én is tartok, mert elvileg következetesen fejlődik a játék, szépül a grafika.

A harcrendszeren meglepődtem pl., egyelőre tetszik és jól működik.

u wanted, i got it \o/

(#1091) nubreed válasza rumkola (#1079) üzenetére


nubreed
veterán

5: ha valakinek ez a stílusa simán meg tud csinálni egy helyszínt lopakodva, türelemmel, az odesseyben és az originsben sem volt ez semennyivel jobb vagy rosszabb szvsz. Egyébként pedig itt vikinkeg vagyunk, a lopakodás jutna legutoljára eszembe. :) Ennek a játéknak sokkal jobban áll a nem lopakodós harc stílus.

#1085 WATERDACA: A skill tree számomra egy logikátlan katyvasz. És hiába nyomtam hard -on, nagyon hamar overpowerddé váltam. Ez lehet hülyén hangzik, de szerintem túl gyorsan fejlődik a karakterünk.

A játék grafikájával kapcsolatban kettős érzés van bennem. Távolról nagyon szépnek tűnik, főleg a fényhatások gyönyörűek, az angol őszre hajazó táj gyönyörű, de ha bármire ráközelítesz akár csak kicsit is, látszik, hogy tele van alacsony felbontású elmosott textúrákkal. Ebben sok, sokkal régebbi játék ezerszer jobban nézett ki. Ki kéne, hogy adjon már az UBI egy high res. texture packot.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#1092) WATERDACA válasza nubreed (#1091) üzenetére


WATERDACA
őstag

Én Very Hardon kezdtem, kíváncsi leszek az op-ra, de ez nem jót kecsegtet akkor :U

Szerintem változó a közeli textúrák minősége, pl. a pajzsok kidolgozottsága, asztalon gyümölcs-zöldség textúra minősége RDR2 minőséget hozza.

[ Szerkesztve ]

u wanted, i got it \o/

(#1093) ChoppR válasza WATERDACA (#1092) üzenetére


ChoppR
tag

Sok sikert! Engem már a boss-ok is megizzasztanak normál szinten :D

iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro

(#1094) nubreed válasza ChoppR (#1093) üzenetére


nubreed
veterán

Mondjuk az igaz, hogy a rend tagjai, akiket majd le lehet vadászni, eleinte kemények. De ha belejössz, és folytatod a fejlődést, egy idő után az is könnyűvé fog válni.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#1095) kovsol válasza nubreed (#1094) üzenetére


kovsol
titán

Meg az is segít, hogy egyre jobb skilleket lehet megszerezni, meg lesz 4 adrenalin slot is.

May the Force be with you!

(#1096) ChoppR válasza nubreed (#1094) üzenetére


ChoppR
tag

Én most azt csinálom (youtube-on láttam), hogy a "nagykutyákat" kicsalom a partra, hívom a hajóm, szembe fordítom vele, és light bow-val lövöldözöm, amíg meg nem murdár :D

iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro

(#1097) rumkola válasza ChoppR (#1096) üzenetére


rumkola
veterán

:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

(#1098) DrJaka


DrJaka
aktív tag

Sziasztok!
2-3 napja kezdtem a játékot.
Az normális, hogy "csak" Raventshope-os story küldetéseim vannak? Nem mintha telhetetlen lennék, de ezek jellemzően olyanok, hogy fejlesszem a falut, gyűjtsem össze az összes codexet, nyírjam ki az összes "ordert", stb. Mit kéne tegyek, hova kéne mennem, hogy tudjak haladni a storyval? Azokat a raideket már megcsináltam amiket szerintem a szintem engedett... 44poweren vagyok.

Huawei Mate 20 prO

(#1099) NB2 válasza DrJaka (#1098) üzenetére


NB2
aktív tag

Látogasd meg Randvi-t a longhouse-ban és pledgeljetek területeket. De szépen mondtam :)
(de szerintem a quest-ben ezt is felajánlja nem?)

(#1100) DrJaka válasza NB2 (#1099) üzenetére


DrJaka
aktív tag

Felajánlotta, meg is csináltam, de utána nem story missionként jelöli. Csak simán fehér az ikonja...

Huawei Mate 20 prO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.