Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1651) HugóBoss válasza Jim74 (#1648) üzenetére


HugóBoss
tag

Haladsz a főküldetéssel és ahová az elvisz, ott felderítesz mindent. Aztán ahogy növekszik a szinted, úgy visz át a történet a további területekre.

(#1652) Jim74 válasza HugóBoss (#1651) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszönöm szépen. Elkezdtem kipucolni a közelben lévő területeket, de ez így marhára unalmas, úgyhogy hallgatok Rád és elkezdem a fő szálat. :R

Jut eszembe: van ez a dobókockával jelölt játék. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik. Érdemes az elsajátításával foglalkozni, vagy csak töltelék és enélkül is platinázható a játék?

[ Szerkesztve ]

(#1653) HugóBoss válasza Jim74 (#1652) üzenetére


HugóBoss
tag

Nem tudom, hogy mi kell a platinához, annyira még egyetlen játék sem kötött le.

(#1654) NB2 válasza Jim74 (#1652) üzenetére


NB2
aktív tag

Én úgy csináltam, hogy a főküldetés elvitt egy helyre, ott megcsináltam 5-6 egyebet (ládák, mellékküldetések, stb), majd mentem megint egy főküldetést és megint 5-6 egyéb. Valóban ha csak az egyebekkel szórakozik az ember, egy idő után unalmas lesz, sőt a játék végre még így is unalmas lesz :)
Dobókocka játékról találsz itt leírást, nem nehéz, de kell hozzá szerintem szerencse is.

(#1655) cekkk


cekkk
veterán

Sziasztok.
Még egy kérdésem lenne. Mellékküldetéseknél honnan tudom, hogy mit is kellene csinálni? Mert eddig olyat találtam, hogy beszéltem vele, de semmi nem történt a végén. Nem látom, hogy hova kellene menni stb. Ezeket hol tudom megnézni, hogy mit vállaltam el és mit csináljak?

(#1656) NB2 válasza cekkk (#1655) üzenetére


NB2
aktív tag

sehogy, ez a régebbiekben jobban meg volt csinálva
egyszerűen figyelned kell, hogy ki mit mond, de az esetek 99%-ban a közelben vannak a teendők

(#1657) HugóBoss válasza cekkk (#1655) üzenetére


HugóBoss
tag

Az esetek nagy részében van egy levél, vagy kikövetkezteted a beszélgetésből. Vagy csak simán megnézed mivel lehet interakcióba lépni a környéken.

(#1658) Jim74 válasza NB2 (#1656) üzenetére


Jim74
nagyúr

Valóban ez elég sz@rul van megcsinálva... Az első melléküldetésnél nem nagyon figyeltem a szövegre, a végén meg csak pislogtam, hogy akkor most mi is a feladat?
Kénytelen voltam youtube-on megnézni...

(#1659) NB2 válasza Jim74 (#1658) üzenetére


NB2
aktív tag

Én pl a helyedben elolvasnám a topicot, én is azt tettem mielőtt játszottam a játékkal. ami olyan az spoileresbe lett téve. Pl én magam is nem tetszésemet fejeztem ki amiatt, hogy a mellékküldik feladatait semmi nem jelzi. Ez a nyáron újra végigtolt Origins után picit pofáraesés volt. Sajnos annyira nem jó az angolom, hogy mindig pontosan megértettem a dolgot, igaz a játék viszont hülye biztos :) Pl itt az sem tetszett, hogy az Originsben a mellékküldik elvittek olyan helyekre, ahol volt "valami", itt nem.

(#1660) Jim74 válasza NB2 (#1659) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszi :R

(#1661) Jim74 válasza NB2 (#1659) üzenetére


Jim74
nagyúr

Végigolvastam, de csak egy nagy káosz van a fejemben... :DDD.
Mondjuk még csak kb. 2 óra játékidőm van benne...
A world event-eknél ha valamelyik nem sikerül, akkor azt újra lehet csinálni, vagy elbuktam?
Pl. az elején van a "The Hunt for Honor" ott nem sikerült a kissrácnak megölnie az állatot, amit odacsaltam neki, hanem az állat győzött. Ilyenkor mi van?

(#1662) Gomisan


Gomisan
tag

Sziasztok,

Segítsetek megérteni a harcot légyszi, mert megőrülök. Van amikor vörös a támadás, azt ugye dodge-olni kell, mert nem lehet parry-zni. Van amikor szikrázik előtte, azt lehet parry-zni. Igen ám, de van hogy instant kell nyomni, mert gyorsan üt az ellenfél (pl. most itt a barlangban Erik Loyalskull), van hogy 2-3 másodpercig tart a támadás animációja, és olyankor ha egyből nyomom, az nem jó, hanem a végefelé kell ha jól láttam...? (kb. mindenkinél ez előtt... bár ezeknél a sima ellenfeleknél sok értelmét nem láttam a parry-nek, simán csak dodge és hátulról megütöm, annyira idegesítően lassúak)... Meg vannak olyan támadások is, amikor se nem vörös, se nem szikrázik, hanem instant megüt?? Mi a franc? Egyszerűen nem értem, mi történik a képernyőn, ilyet még egy játékban sem láttam. Az előző részeket legnehezebb fokozatokon toltam, itt meg normálon sincs esélyem Loyalskull ellen, mert nem értem, mi ez... Gondolom én csinálok valamit bénán, mert sokan játszanak a játékkal, de egyszerűen NEM ÉRTEM hogy mit csinálok rosszul, nem értem ezt a combatot...

(#1663) Gomisan


Gomisan
tag

Na közben csak megöltem nightmare-en, talán sikerült is valamennyire ráérezni a combatra, de továbbra is mintha néha egyszerűen nem érzékelné, hogy nyomom a parry-t. Szinte játszom az ellenféllel, aztán egyszer csak BAMM és meghalok mert leüt, pedig tudtam hogy jön az ütés és nyomom a védekezést... Jó mondjuk volt olyan is hogy dodge animáció közben ütött meg vagy hogy mögé dodge-oltam és úgy ütött le nekem háttal, szóval lehet hogy ezen nem kellene csodálkoznom, egyszerűen ez ilyen...?

(#1664) NB2 válasza Jim74 (#1661) üzenetére


NB2
aktív tag

Megnéztem, ott szerintem nem sikerül neki, így van megírva a játék. És ha kiírja, hogy teljesítve, akkor kész. Lesznek olyan küldik, amiknek több fajta megoldása lesz. Én úgy voltam vele, hogy azt írta, hogy teljesítve, akkor nem foglalkoztam vele tovább :)

(#1665) Jim74 válasza NB2 (#1664) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdéssel. :R

(#1666) HugóBoss


HugóBoss
tag

Haladok a sztorival, most vagyok 170+ A kérdés, hogy a sztori most ott tart, hogy át kellett menni Vinlandra, ami 160as, viszont még vannak Angliában alacsonyabb területek, ahol nem jártam, de még nem is küldtek. Ide még később küldhetnek, vagy csak simán oda kell menni és le kell radírozni a térképről a csillogó pontokat? Mert azt sem akarom, hogy későbbre hagyom őket, és már rég kinőttem a helyet, mire visszamegyek.

A másik dolog, hogy az ubisoft connect folyton kijelentkeztet. Ráadásul hiába van bejelölve, hogy jegyezze meg az accot, mindent ugyan úgy be kell írkálni :( Lehet a gép alvó üzemmódjával van összefüggésben?

(#1667) tibaimp válasza HugóBoss (#1666) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Egy időben nekem is csinálta ezt az Ubisoft, majd egyszer csak megszűnt, az ok nem derült ki számomra. Nem írtam RMA-t, vagy ilyesmi.

A játékkal kapcsolatban, én kipucoltam az alacsonyabb régiókat, a "betámadásokat" (templomok, helyőrségek elfoglalása) is megcsináltam a csapattal, mielőtt elindultam a magasabbak felé. Az összes sárga, fehér és világos kék csillogást összeszedtem, aztán volt, ami ott maradt későbbre :B .

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#1668) kovsol válasza HugóBoss (#1666) üzenetére


kovsol
titán

Pár apró kis földcafatka kivételével minden megyébe át fog vinni majd.
Randvi adja a taktikai térképen őket, és egyszerre egy szokott aktív lenni.

May the Force be with you!

(#1669) HugóBoss válasza kovsol (#1668) üzenetére


HugóBoss
tag

Igen, ezt tudtam :) Egy térképjelölést benéztem, van kijelölt 130as területem, amin a szobrot hollónak néztem.

(#1670) kovsol válasza HugóBoss (#1669) üzenetére


kovsol
titán

Ne aggódj lesz még mit csinálj, én 455-ös vagyok, és még most fejeztem be a két DLC -t, meg ma álltam neki ennek a ac odyssey crossoveres résznek. Egy egész új területet adtak hozzá így ingyen a játékhoz (kb egy megye méret).

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#1671) kovsol válasza kovsol (#1670) üzenetére


kovsol
titán

Sztori részt teljesen kijátszottam. Kicsit félre teszem a játékot míg nem jön az új kiegészítő. :D

May the Force be with you!

(#1672) HugóBoss


HugóBoss
tag

Contract questben az NPC-k, akiket meg kell ölnöm, ha a híd innenső felén kapom el, akkor fejenként 2 headshot, ha átmennek a hídon, akkor már halálfejes elitek :D

Elvileg az alapjáték 37%-át csináltam csak meg. Nincs elég időm játszani+filmet/sorozatot nézni+élet. A crossover részt megcsináltam, nem tudom azt számolta-e. Vszont most jó lenne megvárni az új game pass-t, hogy egyben legyenek meg a DLC-k. Vagy a game pass 2-ben nem lesznek benne a régiek?

(#1673) Jim74 válasza HugóBoss (#1672) üzenetére


Jim74
nagyúr

Gamepass 2?
Ez azt jelenti, hogy hiába vettem meg a gold editiont, ami tartalmazza a season passt, vehetek majd egy második passt is? :Y

(#1674) kovsol válasza Jim74 (#1673) üzenetére


kovsol
titán

Assassins Creed Valhalla Dawn of Ragnarok az nem lesz része a Season passnak.
Nincs infó arról, hogy lesz-e majd season 2 pass.

May the Force be with you!

(#1675) hdekakas


hdekakas
senior tag

Én épp az előbb vettem meg a Dawn of Ragnarök kiegészítőt. A fiókomban még nem látom, de majd biztos idővel valahogy a játékban.
Most "jó" az euró, 361 ft, lesz az 370 fölött is hamarosan. Ubi coin kuponnal 11.500 Ft, nem vészes.

(#1676) Jim74 válasza kovsol (#1674) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszi. Ez számomra újdonság... Season 2 pass... Agyam eldobom...

(#1677) HugóBoss


HugóBoss
tag

Bocs, season pass 2, nem game pass :D

(#1678) kovsol válasza hdekakas (#1675) üzenetére


kovsol
titán

PS5-re ahogy látom a magyar store-ban 13 990Ft az előrendelés.

May the Force be with you!

(#1679) VTom válasza Jim74 (#1673) üzenetére


VTom
veterán

Én az ultimate-et vettem meg, eddig 170 órám van benne, most fejeztem be a fő sztorit.
Eddig jött hozzá 2 DLC, Írország és Franciaország a seasen pass-al, plusz most az Odyssey-vel összekapcsoló Syke szintén új sztori és terület.
Idén kapunk egy 40 órás DLC-t új főhőssel, új képességekkel, új területen. Mindezt egy új játék árának a feléért.
Szerintem rendben van ez így.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1680) Jim74 válasza VTom (#1679) üzenetére


Jim74
nagyúr

Mondjuk mire letolom a gold edition-t, addigra az új DLC is féláron lesz :DDD.

(#1681) HugóBoss


HugóBoss
tag

Van egy napi quest, amit eddig akár hányszor vettem fel, kész lett, mielőtt a helyszínre érhettem volna... Amikor a szekereket kell felgyújtani.

(#1682) HugóBoss


HugóBoss
tag

Elkezdett crashelni a játék. Indítás után random :( Volt driver update driver booster pro-val (eredeti, nem crackelt), aztán visszaállítás is, de nem segített :(

(#1683) tibaimp válasza HugóBoss (#1682) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Írj a Support-nak, hátha tudnak segíteni!

Szerk: illetve, más játék remélem nem csinálja. Mert akkor lehet hardver gond is lehet

[ Szerkesztve ]

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#1684) HugóBoss válasza tibaimp (#1683) üzenetére


HugóBoss
tag

Újraraktam a drivert, de most a GeForce Experience-en keresztül. Most jónak tűnik. Viszont a gépem nem hajlandó készenléti állapotba kapcsolni... Azt hiszem ennyit a driver boosterről...

(#1685) tibaimp válasza HugóBoss (#1684) üzenetére


tibaimp
nagyúr

OK, legalább a játék megy.
Sok a driver probléma, mostanában több felé/több játék topikban is olvasom. :W

[ Szerkesztve ]

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#1686) Deck válasza kovsol (#1678) üzenetére


Deck
titán

Végre valami Viking témájú kiegészítő... :U

PS5

(#1687) kovsol válasza Deck (#1686) üzenetére


kovsol
titán

Be is izzítottam a Thor armoromat, meg a dupla kalapácsos felállást. :D
Sok buildet próbáltam, de valahogy ez fekszik legjobban a játékstílusomnak. Most már csak az új területet várom ahol lehet aprítani. :D

May the Force be with you!

(#1688) kovsol válasza Jim74 (#1680) üzenetére


kovsol
titán

Valószínűleg nem kell majd sokat várni az első akcióra.
Én anno a Season Passt az első DLC megjelenésekor vettem meg, de már akkor akciózták :D

May the Force be with you!

(#1689) Jim74 válasza kovsol (#1688) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszi. Egyelőre sehol sem tartok. 90-es szinten vagyok, de még nem szippantott be a játék.
Lehet, hogy öregszem. :DDD

(#1690) Deck válasza kovsol (#1687) üzenetére


Deck
titán

Első dlc-t végigszenvedtem, a másodikat hagytam a fenébe... Ahogy haladsz előre a játékba úgy a Viking hangulat 100-ról egyre lejebb megy 0-ra. :DDD ;]

PS5

(#1691) VTom válasza Deck (#1690) üzenetére


VTom
veterán

Nekem viking hangulat csak Normandiában volt, meg Angilában az északi területeken.
A többi egy középkori kalandjáték. Angliában szemre is van vagy 15 fok mindenhol, én meg, a nagy viking harcos, bundában flangálok. :U :D

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1692) Deck válasza VTom (#1691) üzenetére


Deck
titán

Pontosan ahogy írod. Pedig mindig megjön a kedvem játszani mikor hallgatom a zenéjét angolul vagy nagyarul is. [link] [link] (tudom, hogy nem a játék zenéi) Aztán ki is ábrándulok mindig. Azért, nem lett egy Odyssey ez a játék. Na de majd a jövő havi dlc... :C

[ Szerkesztve ]

PS5

(#1693) kovsol válasza Deck (#1692) üzenetére


kovsol
titán

Odyssey ultimate kiadás megvan, és egyszerűen nem szívott be. Alig játszottam vele, de ha kipörög az új Valhalla DLC adok mégegy esélyt az Odysseynek.
Valhalla meglepő módon nagyon beszívott. Nem számítottam rá, hogy ennyire fog tetszeni.

May the Force be with you!

(#1694) Deck válasza kovsol (#1693) üzenetére


Deck
titán

Érdemes, mert kb mindenben jobb. Zene, hangulat, loot rendszer stb.. Stb...

PS5

(#1695) VTom válasza kovsol (#1693) üzenetére


VTom
veterán

Engem az Odyssey jobban beszippantott. Vagyis nem mondhatom, mert a Valhallában is 180 óránál járok, és még csak az ír DLC elejét csinálom, a párizsit még el sem kezdtem, az Odysseyben pedig 220-230 óra ment bele végól. De azt valahogy jobban élveztem.
Ezt is előveszem időről időre, és jó benne mászkálni, de a mellékküldetések lecserélésével eekre a mistery-kre szerintem kiherélték az open world jelleget. Gyakorlatilag csak barangolni, meg keresgélni lehet.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1696) hdekakas válasza VTom (#1695) üzenetére


hdekakas
senior tag

Az Odyssey mellékküldetéseit inkább hagyjuk. 100 esetből 99-szer: Kill Captain, Loot Treasure. ;] Aztán az első dlc-jében is ugyanazon a területen ugyanazok a feladatok, akkor már fősztorinak hívták, hogy az eddig kipucolt területeken újra ott van minden, és újra Kill Captain, Loot Treasure. :DDD

(#1697) Gomisan


Gomisan
tag

Sziasztok,

A Fiend out of Hell, avagy The legend of Beowulf, az micsoda? Az is egy DLC? Mert nem a druidos vagy a párizsos, de mégis odaadták már amikor megérkeztem Angliába. Érdemes ezt bármikor megcsinálni vagy inkább a fősztori után? Ez is külön területre visz majd, vagy ez a sima területeken játszódik?

(#1698) Deck válasza hdekakas (#1696) üzenetére


Deck
titán

Azok nem mellékküldetések voltak hanem bountyk.

PS5

(#1699) VTom válasza hdekakas (#1696) üzenetére


VTom
veterán

Mellékküldetés pl. a lost tales of greece összes küldetéslánca, vagy a területek/szigetek saját történetei, 8-10 saját sztoriküldetéssel.

Amire Te gondolsz, az a bounty, amikor loot-ért kell megölni egy-egy kapitányt. Ha jól emlékszem, ezek a hirdetőtáblán voltak elérhetőek legtöbbször.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1700) HugóBoss


HugóBoss
tag

Ez a 11gigás cucc a ragnarök volt? Nem tudom eljutok-e odáig valaha...kezd kicsit uncsi lenni a játék, pedig már csak a main quest line-t csinálom, nem rohangálok semerre :( Valahogy jobban bejött az Odyssey. Nem nagyon van moziváció, hogy bármit csináljon az ember...Felupgradeltem a Varjú setet, semmi mást nem használok. A pénz nem kell, az alapanyag sem, mert a játék felére lett annyi, hogy kitartson. 2 axe-t használok, abból aaz egyik, amit a játék elején kaptam, a másikat meg menet közben vettem a gyerektől, mert szépen világít. Szóval az a baj, hogy nincs semmi indok, hogy bármerre járjak a világban. A legendás állatok sem adnak semmi extrát :(

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.