Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8814) DeFranco válasza Dr.Zoo (#8812) üzenetére


DeFranco
nagyúr

azt kérdeztem, hogy ti mit szeretnétek, mit éreztek hogy segítene, mire van szükségetek. nem azt, hogy mi a megoldás, azt nyilván nem tudod.

nálunk is ez volt, nálunk is besárgult, nálunk sem tudott cicizni a gyerek, nálunk is ráaludt a cicire, nálunk sem volt tej, nálunk sem evett 3 napig.

plusz én is és feleségem is egy könyvtárat kiolvastunk a témában, és rendszeresen eljártunk várandósoktatásra, ahol pótolhatatlan segítséget kaptunk sok mindenben, többek között ebben is. meglett az eredménye, az első idők zéró sikere, és az első hónapok szó szerint milliliterenként gyűjtögetett szánalmas tejmennyiségei ellenére helyreállt a rend, ki sem kellett bontani a tápszert.

szóval vannak ötleteim, kicsit más stílusban, mint hogy szétverem a kórházat meg kettétépem a nővéreket, de nem akarom az egész összegyűjtött gyerek-fu-t rád borítani, mert arra sincs szükséged.

most vagytok egy állapotban, ami nyilván a boldogság mellett full ideg, full stressz, bizonytalan és elhagyatott helyzet, tiszta sor, been there. ezért kérdeztem, hogy ezen hogy lehetne oldani, mire van szükségetek?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.