- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob Rob
tag
válasz
BogyóBP #2998 üzenetére
1: utolsó voltam a családban droidon és nagy volt a nyomás
2: Meggyőztek a kamerával
3: öregszem nem vagyok már akkora tech buzi, csak működjön
4: Nem csak a család de a barátok zöme is áttért, ennyien csak nem hülyék.
5: Ez már a második 16pm idén, Az elsőt eladtam 1 héten belül mert annyira fogságban éreztem magam de közben rájöttem,hogy a forma a kamera a fceid meg pár apróság megvett engem is annak ellenére,hogy szerintem altalanosaagban legalabb olyan jó hanem jobb a 24ultra.
De most kaland van és lehet,hogy maradok pedig nincs ökoszisztéma.
Nincs icloud Gdrive van, nincs watch Garmin van, és még füles sincs az is Samsung van mert váltás előtt vettem 2 héttel.
7: Sokan hazudják,hogy az ujjlenyomatot az s24u és tsai jól veszik üvegfoliával. Ez nem igaz, hol igen hol nem főleg az sérült hüvelykujjam pláne ha száraz. Itt ilyen gond nincs még sötétben se nincs -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Instabil #2993 üzenetére
Biztosnak azért nem mondanám, hogy nem lesz, mert maga a gyártó publikált erről szóló híreket, tehát foglalkoznak az ötlettel. Ha sikerülne megvalósítani azon a minőségi szinten, amit ők maguk elvárnak, akkor elképzelhető, hogy valamikor visszatér a kijelző alá építve Az idő majd megmutatja, lehet, hogy nem sikerül és fiókba kerül az ötlet. De még semmi sem biztos.
-
Instabil
junior tag
válasz
BogyóBP #2978 üzenetére
“Az elülső kamera kivágat is évről évre nagyobb”
Aha, te nagy Apple szakerto vagy.
X nel hoztak be a face id t, nezd mar meg most mekkora a 16 Pron. 😂🤦♂️A masik, hogy szinten vendeglatasban tenykedek es kivetel nelkul az androidosok vagy valamelyik kinai szarral szivnak fizeteskor, soha nem szopatott meg az apple pay, akar teloval akar oraval fizetek.
Egyebkent varom a tovabbi bolcsessegeid, mert mulattatsz. 😎
-
s.Oliv3r
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BogyóBP #2981 üzenetére
A 3D arcazonosítás egyáltalán nem idejét múlt.
Amire te gondolsz, az vélhetően a mások által használt 2D megoldás, de a kettő nem említhető egy lapon.
A FaceID sötétben is remekül dolgozik, naponta tapasztalom. Egyes napszemüvegek okozhatnak zavart, illetve ha hátulról direkt (közvetlen) erős Napfény éri. Amúgy kiváló.
A FaceID is éppúgy biometrikus azonosító, mint a Touch ID. Ez utóbbit is tervezi a kijelző alá tenni az Apple, előbb-utóbb vissza is térhet a hírek alapján. -
joey04
titán
válasz
BogyóBP #2981 üzenetére
én rengeteg ujjlenyomatos telefont használtam mostanában és használok most is, de a face id SOKKAL kényelmesebb. Ez az egyik fő dolog ami iphone mellett tart. Pontatlanabb, télen a száraz a bőr, nyáron az izzadt, fürdés után az ázott bőr a baja, ha üveget teszel rá a helyzet csak romlik. plusz nagyon szeretem azt a funkciót, hogy ha ránézek, akkor belépés előtt feloldja a telót és látom az értesítések tartalmat belépés előtt. ezt droidon csak úgy lehet megoldani, hogy ha bekapcsolom az arc azonosítást is, de ez egyrészt 2d-s szar, másrészt pont emiatt fizetéshez kevés, ezért ha előveszem és felold, majd érintek, akkor kéri az fp-t is, de közben a folyamat már elindul, ezért a terminál hisztizik, kezdhetem újra, agyrém. samun rá lehet rakni a walletet gyorsgombra, akkor legalább egyből kéri az fp azonosítást, így nincs a fenti bénázás, "csak" szimplán komplikáltabb. Én pont fordítva tapasztalom, a face id-vel szinte soha nem szopnak az emberek, eleve a fények nincsenek is hatással a dologra, sötétben is működik. Egyedül a polarizált napszemüveget szokták mondani, ott lehet szopás.
-
szebe
addikt
válasz
BogyóBP #2981 üzenetére
Hát nemtom, amióta faceid-s telefonom van, elenyésző esetben kell jelkóddal oldani. Touch id esetén sokkal gyakrabban kényszerültem rá, mert izzadt, esetleg koszos volt vagy az ujjam, vagy az érzékelő.
a face id nem ismeri fel mert pl nem jók a fények
Ezt hogy kell elképzelni? -
BogyóBP
addikt
Én igazából nem is használom, már egy tökre idejét múlt dolog, helyette csinálhatnának biometrikus azonosítást mint ami régen volt. Praktikusabb mint a face ID. Vendéglátásban dolgozom és sokan szenvednek ha fizetni kell telefonnal és a face id nem ismeri fel mert pl nem jók a fények. Ellenben az ujjlenyomat mindig ott van és nem számít a fény.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BogyóBP #2978 üzenetére
A kis karikában hogyan tudnád elhelyezni a FaceID működéséhez szükséges szenzorokat? Nem ok nélkül nélkül ekkora sem a notch, sem pedig a dinamikus sziget. A te biztonságodat is szolgálja, ami benne van.
A kérdés amúgy évek óta téma és maga a gyártó is keresi a megoldást, már dolgoznak a megjelenítő alá elhelyezhető szenzorokon. -
BogyóBP
addikt
válasz
Instabil #2976 üzenetére
Lehet hogy nagy de ha mellé teszel egy s24 ultrál nagyobbnak látszik az s24 ultra mint ez holott ez a nagyobb készülék. Gondolom senki se állt neki leméri hogy nem csak megvezették e az embereket de ezt a lekerekitést elhagyhatnák már. Az elülső kamera kivágat is évről évre nagyobb bár elhagyták a notcht de még így sem az igazi elég lenne egy kis karika mint a legtöbb más gyártónál.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Foglalt név #2974 üzenetére
Nekem a 16pm negyed annyira nem melegszik mint a 15pm. Szinte észre sem veszem.
-
Rob Rob
tag
válasz
mihail38 #2961 üzenetére
Szét van cseszve a bal hüvelykujjam,alig van ujjlenyomatotom ezért itt jól esik a faceid ami a fizetéstől kezdve sokmindenhez elég sajnos droidon a 2d arcfelismerés nem elég erős. Ez is nyomós ok volt a váltásra viszont ezek a buta félmagyar billentyűzetek a világ összes ékezetével kivesznek az észből ideértve a SwiftKeyt is.
Szóval nincs tökéletes rendszer -
joey04
titán
Szerintem is egyre több a bug, és nagyon rossz irányba megy az apple, de én ilyet, hogy kernel panic, meg hogy újraindul a telefon nem is nagyon tapasztaltam soha, semmilyen szifonnal. Talán még 3g-n, de azon cydia is volt. Meg az iOS 7 első bétáiban.
-
Tiger.
nagyúr
Na ilyet még nem csinált.
Épp ki lépek a wazebol, indítok egy hívást ami megszakadt mert újra indította magát. -
mihail38
senior tag
válasz
Rob Rob #2959 üzenetére
+1
Itt a csengőhang is 100 éve ugyan az, de ezt hagyjuk mert vita téma mint ahogy az AI.
Én megszoktam/elfogadtam ios-t majd, ha megunom vissza megyek, nagyon sajnálom, hogy nincs a samsung-nál olyan mint itt van Pro és van Pro Max utóbbi nálam kizárt nekem az már tepsi mint ahogy az Ultra is.
Ökoszisztémával engem sem vettek meg és nem is fognak én erre nem költök milliókat...van egy Ipad és Iphone még ez is bőven elég ennél én erre többet nem is költenék.. -
mihail38
senior tag
válasz
Rob Rob #2957 üzenetére
Nálam nagy hibák nincsennek kisebbek is csak néha, néha ami még nálam belefér.
Én is így voltam sok sok év droid után jöttem 5 évvel ez előtt ios-ra nem bántam meg, de nincs már akkora különbség mint itt néhányan hiszik sokat fejlődött a samsung rendszere is (One ui) mind a két oldalon vannak jó dolgok és hibák.
Nekem mondhatja bárki hogy vegyek ezt vagy azt az én pénzemen azt veszek ami nekem jó vagy megfelel és eltudom dönteni mit használjak csak sajnos ott tartunk, hogy ennyi pénzért elvárási is lennének a vásárlóknak....
Az Ai miatt nagy előnye van a samsungnak az Iphone-nal szembe amit itt nem akarnak elfogadni pedig ezt a tényt az Apple is bevállalja. -
Rob Rob
tag
válasz
mihail38 #2956 üzenetére
S24u android 14-en egy nagyon stabil kombo. Ahhoz képest (nemrég jöttem át) Itt azért vannak furcsa dolgok.
14 év android után akartam már egy kis friss levegőt de jelenleg úgy gondolom,hogy a másik oldal kiforrottabb. Tudom, menjek vissza meg akkor mit keresek itt! Egyelőre maradok a 19-es főverzióig aztán meglátom.
Egy biztos elégedetlenek mindkét oldalon vannak, ha ott vagyok akkor bezzeg az ios ha itt akkor meg bezzeg a droid. -
mihail38
senior tag
válasz
h_benjamin #2955 üzenetére
Első olvasásra azt gondolnám androidról írsz
Ott vannak/voltak ilyen hibák. -
h_benjamin
aktív tag
-
válasz
Foglalt név #2950 üzenetére
Akadas az nem volt eddig csak telibe fagyás vagy random újra indulás....
-
mihail38
senior tag
válasz
Foglalt név #2950 üzenetére
Erre még nem gondoltam
-
TechN7ne
nagyúr
Nem hogy használat közben a napon nem melegszik ,hanem töltés közben sem!
Épp nem rég vettem le a töltöről ,hűvös a tapintása a készüléknek.
Nagyon megcsinálták a 16 pro akkumlátor hűtési megoldását ,15 pro miatt javítottak ezen mert az tényleg melegedett egy facebook alatt is.Nem tudom milyen szórások vannak minőségben ,mint kiderül a kijelzők sem egyformák ,de ha már kijelző - még 1x sem vette vissza a fényerőt ,de nincs is mire mert bármit csinálsz nem melegszik.
Az enyém Samsung panel ,kiváncsi lennék a tied milyen 16 pro széria ,3uTools segít.Mások is panaszkodnak rá, ahogy olvashatod, más fórumokon is.
Ki panaszkodik?
Az idáig kiadott iphone ok között a 16 pro a leghűvösebb széria. -
g4mer
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2944 üzenetére
Úgy hogy a zsebemben van, lényegében nem is használom, biztos hatalmas teljesítményen ketyeg
Mások is panaszkodnak rá, ahogy olvashatod, más fórumokon is.
Most beszéltem egy ismerősömmel, aki olyan országban él ahol napközben 30+C az átlaghőmérséklet, és ő is érzékeli, hogy jobban melegszik, mint az előző 13 pro-ja. -
g4mer
senior tag
válasz
sirokipatrik #2935 üzenetére
Spigen liquid air tok van rajta.
-
sirokipatrik
aktív tag
Most nyomtam le 1 hetet Olaszországba, nem tapasztaltam semmi melegedést és fényerő visszavételt. A 15-nél sokszor elő fordult, itt még nem. A 11 meg kb használhatatlan volt kint. Csináltam rengeteg fotót és videót is 4k60-ba, eddig oké. Mondjuk én tok nélkül használom, az lehet hogy sokat számít (életembe nem használtam telefonon tokot). Én amit észre vettem, hogy az utazást nem bírja a telefon. Olasz-német-osztrák úton ha nem nyúltam hozzá akkor is lement több mint 20 százalék az akkuból 0 perc képernyő idővel. Eddig egy telefonnal sem tapasztaltam ezt. Mindezt egy 5 órás úton.
-
g4mer
senior tag
Sziasztok, rég jártam itt
Most, hogy itt a jó idő, 20-25 fokok vannak, így egyre több időt töltök a szabadban, és szomorúan tapasztalom, hogy szintén zenész módjára a 11hez hasonlóan, ez is brutál szinten felmelegszik, majd letiltja a fényerőt minimum szintre, amin így természetesen semmi nem látszódik. Kb úgy hogy semmit nem csinálok vele, fényképezek párszor, meg a zsebemben van, és még nincs 30+C kánikula.Azért többet vártam egy csúcs oled kijelzőtől egy ips-hez képest
Nálatok mik a tapasztalatok? -
zoli978
tag
Sziasztok új iphone használóként a kamerával kapcsolatban kérdeznék, lehet én vagyok béna de ha egy képet csinálok dokumentumról a kép kozepe éles a teteje allja egyre elmosódottabb.
-
Speedy007
őstag
Srácok mi lehet a probléma hogy Amazfit T-Rex nem kap értesítést a telefonról a be érkezett üzenetek esetén? Már mindet végig zongoráztam ennek ellenére nem történik semmi
-
batai15
félisten
válasz
s.Oliv3r #2920 üzenetére
Általában nálam is. Kivéve mikor nem . Arra nem jöttem még rá hogy mi alapján történik van amikor első alkalommal , de pl most vagy 10 kontaktot be kerestem mire sikerült elő idézni a screenshot kedvéért. Utóbbi még nem lenne gond , de mikor első alkalommal is csinálja zavaróbb picit.
Oké hogy 763 kontaktom van aminek a fele már nem kell , meg van vagy ~50 duplikáció. -
batai15
félisten
válasz
Zsolt,72 #2918 üzenetére
Mivel elég sokat használom ( köszönhetően hogy régebben nem volt a tárcsázóban a t9 ) hogyha keresek egy kontaktot néha hosszú másodpercekig inaktív a hívás/imessage / facetime gomb.
Nálam xr óta szinte mindegyik produkálja , 16 pro is.
Plusz ott van a Gboard hang diktáló ablaka ami befagy szintén xr óta
Ezt leszámítva még így is sokkal kevesebb a gondom mint droidon , a jó kis ip15 le cseréltem egy s23 ultrára egy hét alatt több gondom volt vele. Hektikus akku , kamera , rendszer , az az amazfit gtr3am rendszeresen le dobta , fókusz módok nem működtek normálisan ,gmail sokszor nem jelzett. Legviccesebb az óra , az ember azt gondolná hogy eleve droidra kitalált eszköz ios-en rosszabb lesz.
Ebből főleg a gmail és az óra s21fe-en is jelen volt egyébként . (Mielőtt valaki azzal jönne hogy user error ) -
batai15
félisten
Szerencsés vagyok nálam minden remek szinte . Egyedül a spotlight kereső ami még mindig bugos ,és ez nagy dolog. .
-
Foglalt név
addikt
válasz
s.Oliv3r #2900 üzenetére
Carplay-nél csinálja fixen, hogy mindig az az alapértelmezett eszköz. Sokan hisztiztek ezen is, pl. akinek hallásjavító eszköz van a fülében és BT-on csatlakozik, de a telefon akkor is jobban tudja és mindent az autóra dob, pl. minden hívást egyesével kell átnyomni a BT eszközre.
-
Speedy007
őstag
válasz
Rob Rob #2902 üzenetére
Való igaz a szokott átlagnál jóval alacsonyabb a 16 Pro és 16 Pro max árai. Tavaly év elején azt hiszem akartam almás közösségbe csatlakozni akkor a 14 Pro árai 128GB-s 400 körül voltak állapottól függetlenül Pro max jóval felette 15 Pro és Pro Max meg jóval felett mint 400.000Ft most jókor jó időben és helyen 350 körül is ki lehet fogni egy 16 Pro-t
-
Zozzer888
addikt
válasz
Rob Rob #2902 üzenetére
Amint megjelenik a sufni GSM-eknél, megzuhan a használt piaci ár, nézd meg most is a PM-ot, "rendes helyen" mennyi és random gsm-nél mennyi:
[link]Rob Rob szintén neked:
1 év garancia van a készülékre amit az apple intéz, ez jár aktiválás után, akkor is ha nincs számlád, semmid róla.
3 év garancia a törvényileg előírt, ez az eladót terheli, jelen esetben MM. Nyilván az első évben én az almával gariztatnám, de 1 és 3 éves kora között csak a MM-ba tudsz vele kopogtatni. -
Rob Rob
tag
Azt megkérdezhetem,hogy hogy van ez a garancia?
MM-ban vettem de atelefon csak 1 évet ír a garancia /jótállás menüpontban.1 év van rá?
-
Gáben81
senior tag
Nekem a 18.4.1-el semmi bajom. Előtte volt azért bőven nekem is ez tény… főleg a kamera bug volt idegesítő. Hirtelen akartam valamit gyorsan fényképezni és erre csak sötét kép jött elő, restart segített csak és nyilván lemaradtam a jelenetről.
De most patent néhány hete semmi gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Doogee S Mini ütés/por/vízálló telefon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest