- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Foglalt név
addikt
Van új béta és lehet, hogy végre használható lesz a kamera gomb!
Végre nem kell vele szkanderozni, hanem lehet kényelmesen egy ujjal húzni. Ráadásul sötét képernyőről is egy kattintással indul -
joey04
titán
Zene pl. kimondottan idegesít, hogy kiszélesedik és animál mint egy hülye. Igen, ki lehet söpörni, de minden alkalommal idegesítő. Másrészt több topikban megbeszéltük, hogy igazából a funkcióihoz nem kellene fizikailag ez a megoldás. Ott van sok droidos gyártó lekoppintotta, és egy luk köré megcsinálták. Igen, szarabbul sokszor, vagy nem olyan igényesen, de az nem azon múlik, hogy fizikailag hol és mekkora luk/kivágás van a kijelzőn.
-
válasz
Zozzer888 #2384 üzenetére
Az a gond nekem vele, hogy csak kamera megnyitásra alkalmazom. Semmi másra nem volt még kimondottan hasznos. Kattintani vele nem kényelmes, mert megmozdul a telefon, zoom vagy váltásra sokkal könnyebb a kijelzőn a dolgokat állítani viszont elég jó shortcut, de semmi több sajnos számomra..
-
mihail38
senior tag
-
joey04
titán
-
mihail38
senior tag
Mindenkinek más és az igénye, elvárása szerencsére nem zsába macskát árulnak mindenki pontosan tudja mi van a dobozba, és van választása mindenkinek, hogy megveszi vagy nem, ezzel én is így voltam, tudtam mit veszek nekem kifejezetten tetszik a dynamic island üzem idővel is meg vagyok elégedve mert egésznap velem van és nem merül le estére, de nyilván ez is egyén függő ahogy olvasom van akinek bírja 2 napig is.
Jó kis telefonok az almák, csak mindenkinek más az igénye és ezt nem tudják garantálni, hogy mindenki elégedett lesz. -
TechN7ne
nagyúr
15pm egy nagyon jó telefon ,jó a fogása ,picit kisebb mint a 16 pm és nagyobb mint a sima 16p ,
Igazság szerint mikor minden indok nélkül az én hülyeségem által eladtam ,vissza is vettem volna szívesen de csak hivatalos normális helyről szeretek vásárolni és a pro szériák ebből a tekintetből mindig kényesek ezek a területen.
Újonnan hivatalos helyről mindig csak az aktuál pro széria elérhető ,vagy az új megjelenése közben még el lehet kapni régebbi pro szériákat míg a készlet tart.
Ilyenkor már nem is nagyon van szín választás ,hogy fehér vagy bármi ,marad a leragadt sok fekete meg natur.Szerk.
Az almás piac meg nagyon nagy odafigyeléssel oldható csak meg ,hogy minden alkatrész gyári legyen ,ne legyen szolgáltatóhoz kötve ,legyen meg az eredete ,hogy honnan is származik és stb.
Ez a konkrét kényes gond a használtpiacon kimondottan a régebbi pro szériákat érinti a legjobban.
Ha lehetne kapni még újonnan 13/14/15 pro szériákat ,nagyobb gondba lenne az aktuális pro széria eladások alapján , -
Bubaaa
aktív tag
válasz
Richie86 #2371 üzenetére
Én sem fogok segíten a döntésedben
10 hónapig használtam sima 14-et. Ez céges teló volt. Előtte csak android volt. Mivel eljöttem a cégtől,vissza kellett adnom,mert még nem járt le a garancia,ezért nem tudták eladni. Mivel a régi androidos telefonom már 7 éves,nem akartam abba visszaköltözni,így kötöttem ki a 16pro-nál.Még csak két hónapja van meg,kamerát még nem súrün használtam,játszani nem játszom rajta,így annyira nagy előrelépést nem tapasztaltam eddig a 14 hez képest. Szóval én még várnék a 17 vagy a 18 megjelenéséig. Nyilván nem lebeszélni akarlak. Ha van sok pénzed,nyugodtan vedd meg.
-
Richie86
senior tag
Köszi mindenkinek a véleményeket, tapasztalatokat!
Kicsit rágom még, de ezeket beépítve hozom majd meg a döntésem -
TechN7ne
nagyúr
Most volt egy kis időm tesztelni a kamerát sötétben az utcán ,
Esti képek eddig is rendben voltak ,de a esti videózás vlmi brutális lett. -
batai15
félisten
Igaz én csak anyagi szempontból tudom meg közelíteni korábban nem volt pro készülékekem D3 nyilván mindenben jobb mint a 13 . Ugyan akkor sok ismerősnek van még és totálisan elégedettek , és tény hogy egy 13 pro még mindig elég kb mindenre. Ha anyagilag nem okoz gondot én váltanék . De csak akkor.
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Zozzer888 #2363 üzenetére
A 13 pro a 120Hz el nagyon kis pörgös telefon manapság és egy ideig még az is fog maradni.
Nem egy nagy durranás a 16 pro ,ha még pro max-ra váltanál azt mondom oké mert a nagyobb kijelző nagyobb felhasználói élménnyel jár ,de így nem fogod annyira nagydobásnak érezni.
Sima 16 pro a régebbi sima Pro-hoz egy kicsit nagyobb kijelzővel rendelkezik ,viszont vastagabb és kissé nehezebb ,messze nem olyan kényelmes mint a 6,1 coll volt vékonyabban. -
mihail38
senior tag
válasz
Richie86 #2362 üzenetére
Én is 13 pro-ról váltottam 16 pro-ra, sok függ attól mik a szempontjaid ami miatt váltanál.
Hát én nem esetem hanyatt, nyilván gyorsabb egy kicsit és minden jobb, de nem egetverően a 13 pro az egy nagyon jó telefon volt.
Engem is az mozgatott, hogy jobb a kamera a proci, de én nem játszok a telefonon és hááááát az AI ami kitudja mikor jön nekünk is, értem én hogy már sokan használni tudják de nekem egy funkció csak akkor elérhető, ha mindenki tudja használni, de ezt inkább hagyjuk 13 pro-n ez nem lesz
Hátránya nincs ha váltasz, de ne várj túl sokat, ha nem fontos én azt ajánlanám, hogy várd meg a 17 pro-t egy bő fél év. -
-
Richie86
senior tag
Sziasztok! Véleményt, tanácsot, és esetleg tapasztalat megosztást szeretnék kérni, ha van valaki aki hasonló helyzetben volt. Lassan 3 éve 13 Pro-t használok, teljes megelégedéssel. Tényleg semmi panaszom rá, mindent tud amire szükségem van. Igazából már megjelenéskor is csábított a 16 Pro, mert mindig is jobb lett volna kicsivel nagyobb kijelző, de nem akkora mint a Pro Max (az nekem már túl nagy). De akkor lebeszéltem magam róla, hiszen a 13 Pro-nak semmi baja, max idén kap egy akksicserét, és bőven elketyeg még 2-3 évig is. De csak nem hagy a kisördög, csak úgy érzem hogy előrelépés lenne. Igazából ezen dilemmázok, hogy megéri-e a váltás, családon belül maradna a 13 Pro, nekem jönne a 16 Pro, de nem jutottam még dűlőre kell-e ez nekem
Volt valaki hasonló cipőben? Aki esetleg 13 Pro-ról váltott erre, úgy gondolja, hogy megérte? -
vadkörte
addikt
válasz
TechN7ne #2337 üzenetére
A napokban bekapcsoltam a bringás telefonom - Xiaomi Redmi 1S - hogy "melegedjen" kicsit. Ezt tervezem lecserélni egy SE2020-ra. Eltartott egy darabig míg rájöttem, hogy miért nem lép vissza a kezdőoldalra a kijelző alsó részének felfelé simításától...
#2338 Instabil
"Osszesegeben a “csomag” amit az Apple kinal, az kivalo."
Ha nem is 100%-ban, de, hogy baromi kényelmes az biztos.
"Nagy poen ez bluettooth fajlkuldes hianya is, illetve minden tesztben leirjak, hogy nincs infra port, fm radio es 3,5 mm es jack.."
Van akinek hiányzik a BT file-transzfer lehetősége. Különösen ha eltérő platformok között akar küldeni. 3rd-party app lehet erre megoldás.
IR. Tök jó poén, a Redmi Note4-ben volt, baromi sokat használtam. Kb. 10x... Az FM rádiót még többször! Talán 2x alkalommal.
#2341 Sgr_A
Ha valakinek arra áll fel - nedvesedik - hogy mindig a legjobb legyen a markában, az valószínűleg így kompenzál valamit. -
Instabil
junior tag
válasz
TechN7ne #2337 üzenetére
Osszesegeben a “csomag” amit az Apple kinal, az kivalo.
iOS, Apple Music, Apple TV, Apple Pay stb. Mindig arra torekedtek, hogy mindent hazon belul oldjanak meg.
Ha a hardvert nezem, akkor az A18 Proval elkalapalnak mindenkit, de ott a Face ID is, amit senki nem tud csinalni.
Az osszeszereles minosege meg, ilyet meg a Samsung se tud.
Kinai keszulekeket meg engedjuk el, nem egy liga, raadasul reklammal.
Vagy privacy esetleg..
Nagy poen ez bluettooth fajlkuldes hianya is, illetve minden tesztben leirjak, hogy nincs infra port, fm radio es 3,5 mm es jack.. 😂🤦♂️ -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Instabil #2334 üzenetére
Megszokás a nagy úr ,nem feltétlen a telefon minősége.
A legtöbb megszokott IOS felhasználót inkább csak a rendszer érdekli és nem a telefon tudása.
Az ,hogy a világ legjobb telefonja lenne messze nem igaz.
Én pár napig iPhone nélkül maradtam ,
Addig míg nem tudtam normális IOS rendszert találni tudod mit használtam?
Egy nyomógombos készüléket ,pl. [kép]
Én vagyok az a felhasználó ,akinek ha nincs IOS rendszer a kezei alatt ,100x inkább használ egy nyomógombos készüléket mint bármelyik Androidot. -
Instabil
junior tag
Jelen pillanatban ez a vilag legjobb telefonja, pont
Lehet jonni, hogy vivo meg makro.. hagyjuk. 🤦♂️ -
Sasi001
senior tag
Még jó, hogy a családi fotókhoz nem kell a makró. Ez kb. a felhasználók 1%-át érinti. Az az 1%-ék pedig vegyen hozzá megfelelő eszközt. Az iPhone modelleket egyéb értékes tulajdonságai és kezelhetősége miatt vásárolják az emberek nem ilyen hülyeségek miatt. Elég unalmas már ez a téma.
-
Zsolt,72
senior tag
De nem is az a probléma, hogy jobb-e a Vivo.
Az a probléma, hogy ez egy visszatérő topikromboló téma, amit erőltet. Erre az összevetésre ott a fotós topik, de ott se lenne helye annak az izzadtság-szagú erőltetésnek, amit itt csinál.
Egyszer leírja, megbeszélésre kerül és oké. Van amiben jobb a Vivo, nem vitás. De amit Tigris csinál, az értelmetlen és parttalan vitát gerjeszt (nem mellesleg ezt konkrétan tiltja a fórum szabályzata). Mantrázza a Vivót, de egyszer már azt is leírta, hogy nem venne olyat. Csak a kamerát mantrázza. Beakadt ez a lemez nála, ami nagyon rosszat tesz ennek a topiknak… nem lenne gond, ha a megbeszélés után tovább tudott volna lépni. De csak ugyanazt mantrázza. Ez a gond. -
joey04
titán
A példái olyanok amilyenek, de a vivo tényleg veri a szifont makroban. Sőt a xiaomi 15 ultra is.
-
kchris78
veterán
De nekunk technikai oldarol makro a makro. Egy belenagyitott kozeli normal fotozas nem makro. Az a makro amikor a megfelelo lencset hasznalja a gep megfelelo beallitasokkal. Te is azt mondod hogy az a makro mikor felteszed a makro objektivet. Na a mobilnal is eleg kozel kell menni hogy atalljon a megfelelo foto modba. Ezt jelzi is ikonnal.
-
Milyen lejátszót ajánlanátok FLAC hallgatáshoz, sajàt iphoneról zenehallgatásra,(nem streamre gondolok)?
• van yt Premium, nem azt keresem. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #2297 üzenetére
Sztem ebben minden benne van.
Szóval ki nem tudja mi az a macro fotózás?
Az a lényege olyan részleteket jelentsen meg amiket szabad szemmel nem látsz, ebben az esetben minnel közelebb van a téma annál többet látsz.Mi is az a makró fotózás?
A makró fotózás igazából közelfényképezést jelent. Lényege, hogy
a fotózni kívánt témánkat úgy tudjuk képernyőre vinni, hogy az sokkal több részletet fedjen fel, mint amennyit szabad szemmel látnánk. Az emberi szem ugyanis csak 30-40 cm távolságra képes fókuszálni, az ennél közelebb lévő részleteket életlennek látjuk, vagy lehet, hogy észre sem vesszük.
Ez is makró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest