- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Sasi001 #3812 üzenetére
Az új dizájnt még nekem is szokni kell, de szerintem egy idő után ez fel sem fog már tűnni. Ha te nem használod a zoom-ot (vagy ProRes-t), akkor nálad ez valóban nem kérdés. Bár el tudnám engedni én is, akkor nem lenne kérdés a sima 17 vásárlása. Viszont a fotóimat visszanézve én azért használom a zoom-ot is többször.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Sasi001 #3750 üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam
Nekem a 65c3 is kalibrálva van, a srác aki ezeket csinálja nagyon az LG-ket sztárolta/ja. Külföldön is jókat írnak róluk, pláne a c5/g5 szériáról. Teszem hozzá, hogy nagyon meg vagyok elégedve a C3-mal is, kalibrálva meg pláne... csak gondoltam veszek majd egy 77-es OLED-et is
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Sasi001 #3708 üzenetére
Ezért is vagyok híve az évenként egy alkalommal (főverziófrissítés során) elvégzett tiszta telepítésnek. Nekem nagyon bevált, a mások által jelzett hibák jó része így elkerül.
Persze, ha ezt le mered írni a fő iPhone topikban, rögtön lesz 3-4 megmondó ember, aki darabokra tép, hogy hülyeség, mert neki már iPhone 3G óta megy folyamatosan a másolt rendszer, ami hibátlan…
(kis túlzással). A lényeg: nekem ez Android alatt, és iOS alatt is bevált, nem nagy teher évente egyszer elvégezni.
A telefon/rendszer meg fogja hálálni.
-
-
atala
addikt
válasz
Sasi001 #3587 üzenetére
Nálam is sárgásabb lesz a true tone-tól, (kb mint dnelb-nél) de legikább lámpafénynél látszik a különbség. Ha nincs felkapcsolva a lámpa, akkor szinte ugyan az mint kikapcsolva.
Ez nem a 16 pro sajátossága, ez már a 12-nél is így volt.
De pont ez a lényege a true tone-nak, hogy a fényviszonyokhoz állítja a színhőmérsékletet.
Én nem szeretem, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan, ezért van nálam kikapcsolva. -
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Sasi001 #3587 üzenetére
Vágom
, ezért is furcsállom, hogy a beszélgetési szál elejétől kezdve úgy szól, hogy a TrueTone miatt sárga. Pedig annak nem az a szerepe, és eddig egyetlen telefonon sem találkoztam olyannal, hogy attól lett volna sárgás… pedig sok iPhone megfordul nálam.
Sárga (mégpedig állítható intenzitás mellett) a Night Shift bekapcsolása után lesz. Nem is értem a szálat. -
dnelb
veterán
válasz
Sasi001 #3565 üzenetére
Az első szériás pro max-ok elvileg mind Lg kijelzővel szereltek
hát nem tudom, nekem 0day rendelés a PM, gyártás július, és samsung panel.Szerintem félreértesz, én elhiszem hogy neked tökéletes az LG, én csak azt mondom több benne a rosszabb.. Kb ilyesmi volt az enyém is, csak szemből nézve és sárgább.
-
dnelb
veterán
válasz
Sasi001 #3560 üzenetére
Nekem volt 16 pro ami LG volt, az alsó 50%-a sárgás volt, ami eltűnt ha kicsit megdöntöttem, csak ugye az volt a baj szemből nézve használod, ott meg szörnyű volt
Jobban is melegedett, már csak 5p insta scroll után is éreztem a hátlapon.
Most a 16 pro max az samsung, ez tökéletes, de még ez se tud annyira hideg fehért mint anno az s21u vagy s24u. Melegedés kb nincs. Night mode + true tone mellett narancs lesz a kijelző
Alapvetően az LG a gyengébb minőség, de tényleg lottó. Fórumokat olvasva úgy érződik inkább a pro kapta az LG kijelzőket, a pro maxokba több samsung jutott. És a pro-knál erre a betekintési szöges sárgulásra sokan panaszkodnak, általában csere a vége. Én visszaküldtem. -
válasz
Sasi001 #3252 üzenetére
ami összetört Istyle-os üveg volt, géppel rakták fel. Frankón méretpontos volt, nem nyomta fel sehol egyik tokom sem a 4ből ( uag urban, esr, switcheasy, és az alma). Az új üveget már kézzel rakták fel, az kijelző alján 1mm.-en teljes szélességében most is felnyomja a tok. Magyarul az előző jobban passzolt.
-
válasz
Sasi001 #3208 üzenetére
3 hete dobtam ki ezt a tokot. . kb 30 centiröl esett ki a kezemből kemény felületre. A sarkoknál és körbe a széleknél alig emelkedik ki a tok, ennek megfelelően ahogy leért a jobb felső sarkára a teló azonnal kifordult a sarok és össze tört a kijelzővédőüveg. Szerencse hogy nem magasabbról zugott, akkor sztem a kijlezőm és a telefon sarka is kapja az ívet, így "csak üveget kellett csereltetnem". Vissza ment a maradék 3ból 1.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Sasi001 #3244 üzenetére
Nekem a tokom ESR. Nagyon jó lenne a tok maga ha nem lenne a keret sarkain megemelve és lenne belőle nem szilikonos verzió is mert így átlátszik az kijelző nagyon vékony oldala(ami ugyebár fehér fém sáv) még fekete tok esetén is (ugyebár a telefon a natur titán verzió). Fóliát egyszer probáltam rátenni egy applikátorost de nekem valamiért nem sikerült úgy felrakni hogy ne legyen alatta valami viz vagy buborék féle sehogy sem pedig full szárazra töröltem a kijelzőt.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Sasi001 #3094 üzenetére
Tudom, nekem is atlatszo esr armorite van rajta, es nekem is szurja kicsit a szemem ez a szukre szabott uveg. Amikor rendeltem decemberben, akkor meg tuti nem volt fekete keretes. De most raneztem az amazonon az akkori rendelesemre, es mar a fekete keretes kepe van ott.
A regi 14promon fekete keretes armorite volt/van, azon mintha jobban kierne a kijelzo szeleig. -
BogyóBP
addikt
válasz
Sasi001 #3094 üzenetére
Én ilyent rendeltem a telefonra de még nem mertem feltenni: [link] Remélem működik a link. 3 at is rendeltem belőle ha egyet elrontanék felhelyezéskor ami elvileg kizárt a keret miatt de kitudja illetve félek ha le kell szedni megsérülhet a kijelző a leszedésekor. Illetve attól félek hogy a hangszoro kis rései eltömödhetnek és akkor macerás tisztitani.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Sasi001 #2823 üzenetére
Talán a https://www.mujjo.com/ lenne az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hardcore café
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Airsoft
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest