- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Tiktokkon láttam ezt, nálam akkumulátornal nincs az a lenti lehetőség. Másnál?
-
domos
senior tag
Ma vettem egy iPhone 16 Pro Max-ot, a kamera előnézeti képe laggos mint a szemét. 15 Pro/Pro Max/14 Plus működik rendesen ugyan úgy iOS 18.1 alatt. Ötlet?
-
Maxxy10
addikt
Tapasztalt valaki problémát a Bluetooth kapcsolattal?
Mostanában eldobja a telefonra csatlakoztatott eszközöket(Airpod max, galaxy buds 2 pro) -
Tiger.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #994 üzenetére
-
7Heads Drago
veterán
Az ilyen telepítgetést hogy oldjátok meg fiók belépés nélkül? Mert ugye ha belépünk valaki fiókjába az elvileg értesítést kap róla. Ez ugye lebuktatja az ajándékozott. Ha meg saját fiókkal csináljuk azt meg értelmetlennek látom én mivel nincs áthúzva minden a régi telóról....
-
Speedy007
őstag
Találtam egy cikket a hálózati adapterről. E szerint a hálózati adapter alacsony feszültségen arra nem tér ki, hogy mi is az de a lényeg az, hogy 25W-ban korlátozza a töltési teljesítményt. Így magyarázható az, hogy miért szakad meg a töltés szerintem. De akkor így meg van egy kérdés, hogy 20W-s gyári hálózati adapterrel meg miért engedi tölteni. Én azzal a hálózati adapterrel 16 Pro töltésekor miközben játszottam 33W-s töltési sebességet mértem kisebb ideig BlitzWolf BW-TC23 kábelel.
-
Speedy007
őstag
Jelen. De az eredeti kérdés így szólt "Ki milyen töltőt használ a 16pro és maxhoz?" . Erre írtam válaszként Blitzwolf termékei. Magsafe-ről szó nem volt csak utólag, ott egy másik fórumtárs válaszolt, hogy 25W-s Magsafe töltéshez 30W vagy a feletti hálózati adapter szükséges. De a gyártó is ezt írja így szerintem más lehet a probléma ott.
-
feco44
csendes tag
Sziasztok!
Amerikában szeretnék magamnak vásárolni iphone 16 pro készüléket. a 256gb-os 1100 dodo. Mivel kell számolnom ezen kívűl? Megvámolják amikor jövök haza?
Köszi -
Tiger.
nagyúr
Valaki ajánlott az új magsafhez egy blizwolf bw s22 - es töltöt, sajnos nagy valószínűseggel nem jó hozzá. Többnyire amióta megvan azt vettem észre, hogy a töltés elindul de pár s és leáll, és csak akkor indul el újra amikor adapterbol ki és vissza dugom a kábelt, viszont a gyári 20w töltönel ilyen nincs, ott mindig jó. Vagy az adapter hibás amit nem hiszek, mert pl vezetekesen tölti a 11 pro maxot, vagy Apple hülyeség van a háttérben.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Euronics, mind a kettő.
Végül örülök, hogy náluk vettem meg, mert egyrészt (itthon) nekem itt vannak a közelben, másrészt bármi gondom volt, mindig azonnal intézkedtek, vagy cseréltek szó nélkül.Épp mind a két telefont töltöm, ami ajándékba lesz, arra telepítek fel néhány fontos dolgot, aztán megkapja az egyik lányom a szülinapjára, aztán többit majd úgyis Ő intézi.
---------
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy töltőkábelre (USB-A és Type-C) és egy külső akksira (10000 mAh ideális, maximum 20000 mAh), amivel a képességeihez mérten leggyorsabban fel tudom tölteni a telefont. A Thinkpad-em 65 wattos töltője tökéletesen szuperál, de kellene valami mobilisabb megoldás.
Tudtok ajánlani valami jó megoldást? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hirtelen lett két fekete Pro max-om is. 1TB (nekem lesz) és egy 256GB (ajándékba).
Egyelőre még a dobozban vannak. -
karldergroße
senior tag
válasz
7Heads Drago #958 üzenetére
Ha már "kötekszünk" (akármi is legyen az):
1. A 30 nyelvi hibát elkövető kolléga azzal vádolta a felhasználókat, hogy nem tudnak magyarul. Tipikusan a "bagoly mondja verébnek" esete forgott fenn, ami mellett nem lehetett elmenni.
2. Szerintem sehol nem előírás, hogy magyar legyen a nevünk egy fórumon.
3. Az nem az én ismereteim hiányát bizonyítja, ha Te nem tudod elolvasni a nevemet.4. Szerintem sehol nincs előírva, hogyan "kell" idézni. Ez nem nyelvi hiba, ha hiba egyáltalán.
5. Sok hibát nem vétettél egyébként.
-
surgery
senior tag
válasz
Speedy007 #970 üzenetére
Az hogy a Apple Pie videókban mi van szerintem az ügy szempontjából nem releváns. Nagyon nem mindegy hogy használja az ember és mire.. Nagyon éltérőek a felhasználói szokások. Bármilyen akkumulátor tönkre lehet tenni egy év alatt legyen az Iphone vagy bármilyen felső kategóriás Android.
-
Speedy007
őstag
Mint említettem 19-re lapot húztam mivel a 15-s szériával tele volt negatív sajtó visszhanggal a média mindenhol. Korábban nekem egyáltalán nem volt Iphone-m.Így meg nem tudom, hogy mibe nyúlok bele. Mivel az első félévben az új Iphone-t lehetetlen beszerezni abban a színben és felszereltségben (tárhely) amiben szeretné a felhasználó.Én meg nem szeretek várni nem vagyok türelmes fajta.
Felhasználási módtól függ szerintem ezek a problémák csak sok tesztelő elfelejti ezt említeni és csak tényként közli. Emiatt meg marad az emberekben az, hogy az adott termék szar. Lásd Apple Pie videóját ahol már egy 16 Pro Max-l jelentkezik be és ekézi az előző 15 Pro Max telefonját, hogy 400 ciklus után már egy napot nem bír ki egy töltéssel neki a telefon. De bezzeg a szinte "0 km-s" 16 Pro Max meg röhögve elmegy.
Xiaomi MI 10T Pro telefonom volt az első "felső kategóriás" telefonom gondom és bajom nem volt vele semmilyen körülmények közt. Páromnak át adtam ő nyáron nem bírt vele fényképezni és videózni az állatkertben mert túlmelegedett a telefon. Utána megörökölte tőlem a Xiaomi 12-t abban van a híres neves kazán Snapdragon 8 Gen 1 amire a Xiaomi rá tesz egy lapáttal és semmilyen korlátozással használja az új Gen-s chipseteket így ami a csövön kifér alapon mennek ezek a telefonok ami elég hamar elkezd túlmelegedni és vissza venni a teljesítményből. De a lényeg az, hogy az nálam gond nélkül üzemelt szintén de a páromnál már túlmelegedett és forrósodott a töltőn
-
No.01
addikt
válasz
Speedy007 #967 üzenetére
EN meg egyszersem talalkoztam hasonloval sem 15Pro sem 15Pro Max eseten. Bezzek a 14-es szerianal meg ugyis, h direkt nem tetem ki az ablakba navigalashoz.
Az akksi elhasznalodasaban is lenyegesen jobb a 15-s szeri az elodjehez kepest. (hasonlo felhasznalas es ciklusszam mellett) -
kchris78
veterán
válasz
Speedy007 #967 üzenetére
Hát kíváncsi leszek. Mindenesetre azért ha az ember végiggondolja nyáron hogy mi hány fokos, hol milyen hőforrás éri a telefont, milyen színű (abből milyen hőáramlások jöhetnek ki) és nem is tudom van-e olyan app ami jobban megpörgetné a CPU-t mint a fotózás (illetve az utána következő processing), akkor azért ez árnyalja azt hogy nem csak az iphone hanem minden flagship hőmérséklete el tud szállni egy jó kis nyári tengerparti napsütésben...
-
Speedy007
őstag
-
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #962 üzenetére
Állítólag ezzel majd fog szakítani az Apple. Jövőre az összes IPhone LTPO-t fog kapni. Nekem az üzemidővel nincsen probléma szerencsére a dobozból kivéve jó üzemidőt hoz a telefon
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Speedy007 #960 üzenetére
Nem az a kérdés akarnak-e akkut cserélni, hanem kapnak-e kínától hozzávalót, meg engedélyt. Amiket felsoroltál hogy kínai az máshol is megvehetik, az akkut nem tudják.
Én a kijelzőn a különbséget nem látom. Nekem bőven jó a 60 hz is. Mellesleg pont a sima I16 akkuja sokkal többet bír, mint az I16 pro-é. Szóval elbírná a jobb kijelzőt ha akarnák. Meg azt se hiszem el hogy becsődőlne tőle az Apple. Sokkal inkább azért van nehogy a kisebb modellt vedd meg. -
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #959 üzenetére
256 GB is "kihaló félben" van már egyes gyártók esetén már az 512 GB az alap már, ilyenkor jön elő az, hogy hiába a legjobb videó készítő a 256 GB is kevés már az egyes funkciók kihasználásához. Ilyenkor külső tárhely (mai napig nem tudom, hogy bármilyen USB Type-C-s pendrive jó vagy van Iphone specifikus) vagy komoly felár estén 512 GB verziót kell választani.
Kijelző lemaradt annál az ok fejtésnél. Ott is mindenki belerúg az Apple-be mert hát a 16 ás a 16 Plus csak 60Hz-t tud. De könyörgöm a legtöbb droidos telefonok kb.90%-a olyan 120Hz-s képernyővel van szerelve ami csak a 60/120Hz-t tudja váltogatni de esetek többségében a 120Hz-t tolja fixen. Így a kis akkumulátorral szerelt Iphone-ok úgy merülnének mint a tégla a vízben és olyan üzemidejük lenne mint a SE 2020-nak hanem egy kicsivel jobb lenne az üzemmidő. Arról meg nem az Apple tehet, hogy az LTPO technológia nem szivárgott már lejeb az alsóbb kategóriába hanem az iparágé. Hiszen az LTPO nem mai keletű új dolog egy ideje már velünk van.
Lemerem fogadni, hogy van egypár alkatrész az almás telefonban ami kínai eredetű hanem az egész telefon maga. Így ennek tükrében az akkumulátor nem lehet kifogás.
Ha jövőre vékonyítani akarnak a telefonon és kisebbíteni akkor rá lesznek kényszerülve, hogy az akkumulátor terén is változtassanak -
7Heads Drago
veterán
válasz
Speedy007 #943 üzenetére
1 évig használtam egy Iphone 11-et 4gb rammal. Tény és való hogy nagyobb alkalmazásoknál sűrűn eldobta váltásnál az előzőt. Ettől függetlenül jól használható volt a készülék. 6gb-al már nyilván nem lett volna ennyi bajom se, de a 8gb meg garantálja hogy 4-5 évig jó legyen. Viszont a készülék árát tekintve nyilván beleférhetne, de mivel patika mérlegen mérnek mindent nem fogják belerakni, csak ha muszáj. Szerintem sokkal nagyobb baj az hogy kevés a háttértár és nyugodtan lehetne 256 az alap. Mert ugye a legjobb videó készítő teloról beszélünk.
Az akku felvetésed jogos, csak ezek a technológiák meg kínai kézen vannak és ahogy egy rakás dolgot nem kapnak meg a kínaiak ez meg a részükről van blokkolva. -
7Heads Drago
veterán
válasz
karldergroße #954 üzenetére
Ha már kötekszünk: Mondja ezt egy olyan személy akinek a neve nem magyar és azt se tudom hogy ejtsem ki. De te sem végeztél profi munkát, mivel idézni dőlt betűvel szoktunk és nem vastagon kiemelve.
Engem pl marhára nem érdekel, de ez valószínűleg azért van, mert magam is sok hibát vétek benne. Nekem a lényeg átjött. -
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #956 üzenetére
Úgy tűnik akkor hogy ők nem hallotak róla
-
Speedy007
őstag
válasz
karldergroße #954 üzenetére
Csak 30???? Azt hittem hogy több van
.. Valahogy éreztem, hogy ilyen jellegű hozzászólások esetén mint a Facebook-n megjelennek a nyelvtan tanárok . Egyszóval sem mondtam hogy én tökéletes lennék
-
karldergroße
senior tag
-
dnelb
veterán
amióta van promotion 80hz-en megy nagyrészt az összes pro model, szóval nem
már a 13-nál is panaszkodtak erre. App függő hol megy fel 120ra.
Én amugy az s24 ultrát is 80hz-en használtam, 60 és 80 között nagyobb diffi van, mint 80 és 120 között. Akku időben viszont sokat számított. -
Viper26
nagyúr
[Yes, the iPhone 16 Pro Max keeps 80Hz Refresh Rate]
Akkor ezért lett jobb az üzemidő az új szérián.
-
Speedy007
őstag
válasz
kchris78 #941 üzenetére
Nekem ez az első almás telefonom nem tudok nyilatkozni hogy az elődei milyenek voltak/lehettek, teszteket láttam róla korábban illetve én is az almás telefonok lenéző táborát gyarapítottam helyjel közzel. De meg kell hogy valjam hogy kellemesen csalódtam benne.
Sokan az AI hiányát hiányolják (itthon sok értelmét nem látom többség még az anya nyelvén se tud helyesen nem hogy angolul tisztelet a kivételnek). Másik szempont hogy a sokat emlegetett Samsung AI megoldása ha minden igaz előfizetős lesz jövőre, a másik vetélytárs Xiaomi óvatos duhaj és inkább a Google féle felhő alapú AI megoldásra teszi a voksát mintsem elkezdjen fejleszteni egy saját verziót amit úgy elkaszálnak mint az Apple félét vagy a saját belpiacos romjukat így a global verzió meg egy egyedi kinézetbe bújtatot minimális változtatású stock android.
Másik gúny tárgya a kamera gomb hogy olyat fejlesztettek ki amit a Sony évek óta használ. Én speciel emiatt választottam a 16 Pro-t de csalódtam benne mert a zafír bevonatú gomb iszonyat csúszós ha szárazabb az ember az átlagostól illetve akárhogy állítom nincsen vissza jelzés hogy a rövid/közepes vagy a közepes/hosszú gomb nyomás esetén így könnyen lehet szerencsétlenkedni vele. De ennek ellenére nem rossz ötlet de egy kicsit többet agyalhattak volna rajna. Másik kettő a " nevetség" tárgya a 8GB ram mert ó már van közép kat. szinten is 12GB is (hiába hogy az IOS máshogy gazdálkodik ezze) illetve hogy 10 évvel korábbi szinten van az akkumulátor kapacitása ráadásul "elavult" Li-Ion technológiás akksit használnak a Li-Polimer helyett amiből már van szilícium-szén alapú is ami egy ideje már használnak a gyártók pl.Xiaomi 13-s széria óta. Így ennek tükrében sokak szerint érthetetlen az Apple húzása ha ragaszkodnak a kis helyre zsúfolt alaktrészekhez akkor a nagy energia sűrűségű akkumulátor ugyan abban a méretben mint a korábbi verzió Li-ion-ok a kisebb Apple telefonok esetén lazán meglennének a 4.000mha-s álomhatár hanem több a Plus/Pro Max esetén az 5.000mha vagy picivel több kapacitású akksi -
kchris78
veterán
válasz
Speedy007 #936 üzenetére
ez hülyeség szerintem. a 16pro abszolút jobb választás mint a 15, és én már akkor sejtettem mikor a 15 megjelent. (nyilván az ár...) Ha emlékszik az ember arra hogy minden egyes dizájn/alapanyag/stb váltás esetén meg KELL várni a következő szériát! Meleg. Jobb aksi. (optika 5x, az eddigi 3x esetén sokszor a normál ment fel 3x-ra a kevés fény miatt..) Ja és: az aksit HÁTULRÓL lehet kiszedni nem kell kioperálni óvatosan a kijelzőt és alatta cserélni azt.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
karldergroße #934 üzenetére
Akkor az osztrákok is telibe vannak tojva az Apple részéről, mint a magyarok.
Franciaország, Spanyolország, (ebben a két országban vagyok gyakran) ott vannak a boltokban, de ha megrendeled online, másnap már meg is megkapod. -
Speedy007
őstag
válasz
s.Oliv3r #935 üzenetére
Annak ellenére hogy elég sok helyen még a csapból is az folyt félig-meddig jogosan fikázták az Iphone 16-s szériát hogy mennyie elcseszett félkész terméket dobtak a piacra ennek ellenére elég szép készlet hiány van belőle. (Álldom a megérzésemet hogy elsők között csaptam le a VF-nél a 16 Pro White titaniumra 19-re lapot húzva,hiszen a 15-s széria nem volt probléma mentes a túlzott melegedésre való hajlam miatt)
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
karldergroße #934 üzenetére
Én sejtettem, hogy nem magyar jelenség. (Bár sok pénzt nem raktam volna rá
)
-
Tiger.
nagyúr
Egyébként makróba 48mpx-elben nem lehet fotózni?
-
Tiger.
nagyúr
Csináltam egy töltési tesztet.
Magsafe 2 = 1 óra 12 perc 15%-90re.
Magsafe 1 = 1 óra 39 perc 15%-90re. -
válasz
7Heads Drago #921 üzenetére
Apple Store csak akkor vonja le a pénzt, amikor ténylegesen, fizikailag is "érkeztetik" a terméket. Nálam mindig úgy volt eddig. Előrendelésnél, ha pl. 1,5 hetet csúszott a tényleges kiszállítás, akkor annyival később is vonta le a pénzt, pont előtte nap, hogy feladta a futárnak.
-
Gáben81
senior tag
Dehát ezt mondom én is
…azért valamennyi támpontot szolgáltat mégis. A te 100%-os akksid valószínű bullshit, de nekem már akkor egy éven belül bőven 95% körül szokott lenni.
Egyébként olyan 80% körül lesz gáz nagyon az üzemidő(meg púposodhat 80 alatt állítólag), legalábbis ismerősömnél úgy volt. -
-
Tiger.
nagyúr
Hol lehet azt ki kapcsolni, hogy amikor fotozol és nyomva tartod rajta a kezed ne kezdjen el videót készíteni?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kchris78 #910 üzenetére
Értem én, de saját készülékemen tapasztalom, hogy 1 év alatt a felére csökkent az üzemidő, de legalább 100%-ot mutat, eladni nem akarom, mert szükségem van a tárhyelre. Szóval, ez konkrétan hazugság.
Kíváncsi vagyok a 16 pro max mennyit bír majd, ha egyszer végre a kezemben lesz. -
Sziasztok!
Kinek milyen tok vált be a 16 Pro-ra?Olvastam itt UAG, Nomad és egyéb tokokat..
Lassan eljön a 12 Mini cseréje, mindenképp a Pro-t szeretném, de tok nélkül nem merném használni, bár lehet kevésbé csúszós mint a Mini.. -
kchris78
veterán
válasz
kchris78 #910 üzenetére
(viszont a nagy átverés hogy az órám pl hónapokig 84%-on volt, most esett le 83-ra... sejteni vélem hogy nehogy 80 alá essen mert akkor aksi csere áron kellene egy új órát adniuk.. mire lepörög 80 alá már annyira értéktelen lesz az óra hogy _tényeg_ sokkal praktikusabb egy félig használt S6-7-8-at venni mint aksit cseréltetnem az SE helyett..)
-
kchris78
veterán
Volt már erről szó, a 100% az a design capacity-t jelenti. Nekem pl 16PM esetén kb. 4800mAh a mért érték, és a design az 46x0mAh, tehát 100+% .. Hogy miért találták ki ezt.. Gondolom azért hogy annak ellenére hogy minden aksi másképp sikerül, a %-os érték összehasonlítható legyen. (lehet erről vitatkozni hogy egy hülyeség de így legalább összehasonlítható
) De egy használt tranzakciónál nem is az a lényeg hogy mi a csökkenés tárgya lényeg hogy a cucc NEM OLYAN már mint egy új amibe lehet kapaszkodni (ilyen az hogy ne legyen rajta semmilyen használati nyom).. Használt autóknál is nem ugyanez van itthon? Mindenki azt keresi hogy úgy nézzen ki mintha egy újat venne.. Apró sérülések stb.. Az nem érdekli hogy szervizbe rendesen lett hordva és autópályán ment vele az ember 90%-ban
.
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire jellemző ez a hiba? Esetleg valakinél már jelentkezett? Majd lehet tudni melyik készülék jellemző?
[link] -
Reverting
őstag
Neeeem... csak akkor oszlik meg a teljesitmenye a toltonek ha van masik fogyaszto is rajta... pont azt irja h ha ki akarod hasznalni a gyors toltest akkor addig ne dugj ra mast... a 35W-ot nem tudom, mert voltak hirek h gyorsabb lesz a toltes kabelen, de csak a magsafe lett gyorsabb ugy tudom... szoval inkabb 20w felett lesz... kabelen...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
És szerinted 80 valahány százaléknál cseréltetni kell(ene) egy akksit, vagy bármilyen terméket?
84% és cseréltetni kell, kimondani is röhej az érték alapján. Ha valami nekem még 84%-os állapotú az teljesen mást jelent, vagyis azt, hogy még bőven van erő a termékben, bármi is legyen az. Kicseréltetni akkor kellene valamit, ha ez 20-25% alá esne. Szóval ez a % az ios rendszerben egy akkora ordas nagy bullshit, hogy nonszensz.Ha ezt az ios normálisan mutatná, a felhasználóknak a vétel után 1 hónappal már 90%-on volna ez az érték, ami folyamtosan csökkenne. De akkor óriási felháborodás lenne, ezért inkább átcseszik az iPhone tulajt ezzel a kamu százalékkal.
Komolyan, ki az az agymosott, aki elhiszi, hogy 1 év után az én akksim még mindig 100%-os? Holott ezt mutatja az 1TB 15 pro max-om...
Én én tapasztalom, hogy estére már 30%-on az egész hóbelevanc és normál használat mellett. Amikor megvettem ugyanilyen használat mellett két napot is bírt. -
Tiger.
nagyúr
Valaki tud olyan megoldást, hogy amikor hívnak hivok akkor telefonálas közben az értesítések nemitva erkezzenek, nagyon zavaró mikor fülemben cseng beszélgetés közben.
-
kchris78
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest