Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tiger. nagyúr válasz  MikeWazowski

üzenetére MikeWazowski

üzenetéreA frisitesnel írta, és hogy tájékoztatja a másik felet ahogy a szolgáltatonal. Sztem inkább bugos. Mert mikor indítottam egy a bal felső sarokban egy hangjegyzet ikon jelent meg csak hiába nyomtam rá nem történt semmi, ráadásul már nem is jelenik meg. 
- 

Tiger. nagyúr Hogy lehet a hívás rögzítést bekapcsolni? 
- 

joey04 titán És az a durva, hogy minden apró hülye hibát vagy csak vélt/pletykált hibát szenzációként adnak el, a sok hater meg ugrik rá, de a valódi problémákról nincsenek cikkek, sőt ezt mindenki valami hatalmas újdonságnak, megváltásnak állítja be, és meg sem említik a tesztek, hogy úgy szar ahogy van.  
- 

Melyik verziónál valószínűsíthető az Applenél a Bluetooth 5.4 szabvány? 
- 

ΞΔGLΞ nagyúr Egyetértek..., egyszerűen nonszensz ez a ikon áthelyezési mizéria. Ha át akarok helyezni valamit, akkor azt azért szeretném, hogy az ott üresen álljon, mert majd a helyére mást szeretnék tenni. Nem, átrendezi az egészet, kitölti a helyet, az kerül oda, aminek semmi keresnivalója ott etc... Után az az egész keveredik, végül hagyom a csába az egészet, mert csak az időmet rabolja. 
 --------Más: 
 Kíváncsi vagyok, lesz-e ma telefonom, vagy nem, mert eddig nagy a csönd, semmi értesítés, semmi email, sms, ki fogja szállítani, vagy töröltük, vagy valami, de eddig semmi.
- 

Eleve nem kell elvárni, hogy valami tökéletes legyen, mert olyan nincs. Bár voltak sokkal kevésbé bugos verziók az évek során, sokan azért emlékszünk úgy rá, hogy akkor atomstabil volt, mert a konkurencia volt aránytananul sokkal bugosabb. Tehát akkor sem volt minden tökéletes, csak túlságosan eltértek az arányok. 
- 

Tiger. nagyúr 
- 

Tiger. nagyúr Akinek 16 pro max van azoknál csinál olyat a telefon, hogy mikor a tele kamerával fotozok fektetve és magas zoom a tartomány, mikor képet akarom megnezni jobbról egy fekete fátyol jelenik meg egy pillanatra. 
- 

Az hát, nem is értem, ha már lehet szabadon rendezni, mit kell variálni. Miért nem hagy egy "lyukat" ott, ahonnan elveszem az ikont. Mondjuk, kezdetektől ismerem az iOS-t, szó szerint, szóval nem lepődöm meg rajta, de attól még nem értem (mint oly sok más mindent sem vele kapcsolatban). 
 Egy gondolat viszont végigkísért az évek során: "Vajon akik fejlesztik az OS-t (és legyen szó bármelyik másikról is), miért nem használják azt?". Mert az egyre több logikátlan baromságtól az embernek az az érzete támad, hogy olyan fejleszti, aki nem használja.
- 

Mert attól még sorba rendezni próbálja, így ha a "halomból" szeded ki, akkor ugyanúgy a többi alatta lévőt "felzárkóztatja". Ha van elég helyed, akkor kezd el rendezni úgy, hogy kiveszed a tömegből az ikont, elviszed üres helyre lentre pl. majd úgy már ott fog maradni és tudod egy idő után rendezni. Rá kell érezni. 
- 

Tiger. nagyúr Elvileg az is 18 óta az ikonokat össze vissza lehet mozgatni ahogy itt a képen is, de nálam nem lehet, mert egyből a többi ki tölti a rest.   
- 

kchris78 veterán Amennyire olvasom a PWM nem fejlődött  . .
- 

Speedy007 addikt Szerintem az már utómunkával hozzák ki ami még a képben benne maradt. Iphone 16Pro(Max)-ban ennyi van maximum. De nekem még ez is problémás volt mert makróban ha több dolog van a lencse előtt hiába fókuszálsz manuálisan az első dologra a mögötte vagy a mellete lévőt fogja kiélesíteni.Nagyon nehezen lehet elérni nála hogy mind a kettőt vagy csak azt élesítse ki amit te szerettél volna.Remélem a holnap érkező frissítés valamelyest optimalizálást is hoz a kamerához,mert így szerintem lutri 
- 

Tiger. nagyúr Első makró fotóm.   
- 

Maxxy10 addikt Redditen valakinek sikerült 12 óra kijelző időt csinálnia a pro maxon AOD mellet. 
- 

Speedy007 addikt Örülök neki.Azt nem tudom hogy mit tud az elődeihez képest mert nekem nem volt (de ahogy olvasom a vissza jelzéseket akik nem 14/15-s szériaról jöttek azok dicsérték) én droidról jöttem ott Leica-s Xiaomi 13-m volt ahhoz képest sokkal jobb még annak ellenére is hogy időnként rá jön az 5 perc 
- 

Speedy007 addikt válasz  7Heads Drago

üzenetére 7Heads Drago

üzenetéreNekem droidnál a Swiftkey jött be nagyon bár sajnálom hogy IOS-n nem tartotta meg azt a jó tulajdonságát hogy nem adja be az összes létező ékeztes karakteret de ennek ellenére szeretem használni IOS-n. Gboard-t próbáltam IOS-n állandóan félre gépeltem vele. De nem csak én preferálom a Swiftkey-t az Iphone topikban is csak azt ajánlják szinte elvétve a Gboard-al. 
- 

Nekem hétfő és kedden is ezt mondták, hogy kedden 8-17 között szállítják 
 csütörtökön pénteken hívtam őket mind két nap ígértek visszahívást, nem történt meg
 péntek du törölték a rendelést
 ha azon az emailen kívül nem kaptál mást amiben a rendelési szám van akkor sanszos hogy nem viszik hétfőn
- 

ΞΔGLΞ nagyúr Felhívtam az ügyfélszolgálatot, meghallgattam "csillió" menü meg mellék menüpontot, sehol egy olyan, hogy érdeklődni, vagy valami, végül benyomtam a panaszbejelentést. Itt egy kedves hölgynek elmondtam a bajom, elkérte a rendelési azonosítót, utánanézett és azt mondta, hétfőn szállítják (ahogy a rendelés szerint elő is volt írva) az 1TB Pro max telefont. 
 Szóval, jön a készülék, de majd biztos akkor lesz, ha a kezemben tartom.
- 

Reverting őstag Telekomnal pm 256 most is van, az elobb nezetem… igaz csak sivatag titan…   
- 

ΞΔGLΞ nagyúr A megrendelés óta nekem sincs semmi értesítés. De nem kell azt visszamondani. 
 Jah, hogy már kifizetted. Na, ilyen nálam nem játszik, pontosan ezek a szarságok miatt már többször megszívtam, utána meg futkossak a pénzem után, ami plusz időrablás. Ha kihozzák, mert közben lesz egy másik, vihetik vissza és ennyi...Először én is üzletbe akartam kérni, akkor láttam, hogy akkor előre fizetni kell, de a házhozszállítást meg engedi utánvéttel. Miért is nem tudom kifizetni az üzletben utólag? Ahol erre mindenhol máshol van lehetőség, azt nem vágom, de nagyon elcseszett "ötlet", akármelyik yettel-es marketing "agytröszt" fejéből pattant ki. 
- 

Speedy007 addikt Gratulálok használd egészséggel. Kérdésed lesz bőven mert teljesen más világ,elsőre teljesen logikátlan lesz mint az android. Költözést az első indításnál ejtsd meg mert a rendszerből nem lehet mint a droidnál. BT-n küldeni és fogadni nem tudsz csak felhő alapú tárhelyel tudsz operálni. AOD-t ha szeretnél használ mindig képernyőn keresd illetve ajánlott bill. a swiftkey. 
- 

HREH senior tag Beléptem én is egy 256-os natúr titán Pro-val   
 Meglátjuk milyen lesz 15 év Android után.
 Majd jövök a szakmaiba, ha kérdésem van, biztos lesz bőven![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  
- 

Tiger. nagyúr Lehet, hogy hülye kérdés, de hogyan lehet ezzel 48mpx-elben fotózni, eddig max 24be csinálta akár mit állítottam. 
- 

válasz  Albert.Tamas

üzenetére Albert.Tamas

üzenetéreÉn is mindig fogdosom MMben hogy melyiket kéne venni. 1xez 1x az a nyerő 
 De szerintem a sima prot fogom majd beszerezni picit arra billen mindig a mérleg nyelve  
- 

surgery senior tag Hát én még nem kaptam értesítés a Yettel Pm kapcsolatban. A Chaten 28 at mondtak szállításra pedig volt készleten. Ha hétfőn nem történik semmi vissza mondom az egész rendelést.. Múlt héten szombaton rendeletem. 
- 

válasz  Albert.Tamas

üzenetére Albert.Tamas

üzenetéreMost lakom be 
 a promax Qnagy nem férne be a melós gatyám oldalzsebébe
- 

surgery senior tag válasz  Albert.Tamas

üzenetére Albert.Tamas

üzenetéreNehéz döntés   
- 

Belépek a klubba   
 Sikerült szereznem egy pro 256gb-ost natúr titán színben
- 

surgery senior tag Köszönöm a válaszokat  . Esr fólia kompatibilis a tokokkal? . Esr fólia kompatibilis a tokokkal?
- 

Reverting őstag +1 en is a 11 gyari 5W toltovel es ejjel… ha sos kell akkor a gyari 20W… de ez a tegla nem merul le egy eros nap sem…. Szoval meg nem latta a 20W toltot…  
- 

surgery senior tag Ki milyen üveg fóliát használ? Melyik üveg ajánlott hozzá? 
- 

Zsolt,72 senior tag Nekem is ez vált be, már az iPhone 13 alatt is, és most a 15 esetén szintén. Éjjel 5W  Apple töltő (még a 11 mellé kaptam), ha pedig kell egy kis plusz napközben, akkor egy szintén gyártói 20W adapter segít ki. Nem is bánom, hogy már nincs mellé csomagolva töltőfej, úgyse kerülne ki a dobozból… 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez nekem új amint írtam sosem fordult ilyen elő velem még most is első nap megkaptam.
 Ez nekem új amint írtam sosem fordult ilyen elő velem még most is első nap megkaptam. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)