- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Hát nekem egy év után már bőven 94-95% körül szokott lenni. A 12 PM 84% a 14 PM 87% volt mikor eladtam. Előbbibe cseréltetnem is kellett az akksit, különben nem ment volna el könnyen. Szerintem meg jó dolog, kicsit olyan, mint mikor egy autóba nézik mennyi km van.
Nyilván túl van ez tolva picit én is úgy gondolom, de azt is megértem, aki használtan vesz telót, akkor van némi rálátása az árra, hogy kell e kiadni +40000-et a közeljövőben.
Amúgy például a 14-nél használtam én is az optimalizált akkumulátor töltést végig, valamint nem engedtem 20% közelébe sem és mégis ugyanúgy degradálódott… -
kchris78
veterán
Ezek régebben is léteztek csak nem dugta az ember szeme elé... (orra alá..)
PL ahol viszont mutathatná az az AUTÓ AKSI. Szomszéd elvitte szervízbe sima szervízre, minden oké nincs semmi gond stbstb.. 2 hét múlva berohat az autó mert az aksi megadta magát TELJESEN. Kétszer töltéssel be lehetett indítani. Ezt a computer BIZTOSAN mutatta... (hány száz szenzor van már egy mai autóban, sőt.. a régebbiekben is) MIÉRT nem dobott fel valamit hogy hé, azért már jó lenne cserélni! (ez főleg a stop-start-os aksiknál fontos, ott nagyobb kakaó kell, az igénybevétel is nagyobb ha használja ezt az ember, + ha elektromos kormányszervo is van ami felvehet hasonlóan nagy teljesítményt...) -
Speedy007
őstag
válasz
Zsolt,72 #890 üzenetére
Ovastam már olyat is hogy a kapszulát is átveszik illetve a vezérlő központban a kapcsolók méretezését is a droid az IOS-től.
Értem én hogy ha van pénzed majomra akkor legyen pénzed banánra is de akkor is kicsit egy elég kellemetlen gyomros 50-60.000-s akku cseréért ha gyárit szeretnél a teljes funkciójával együtt.
-
Navaren
aktív tag
Elvileg ugye nem azért került bele, hogy a használt modell eladásakor mutogatni lehessen, hanem hogy az iOS 11 óriási PR bakiját utólag igazolja a tulajok előtt, azaz hogy a régebbi telefon márpedig nem azért direkt lassabb, hogy vegyél újat, hanem hogy lásd, ha az akku fáradt és nem képes kiszolgálni a telefon által egyébként nyújtani képes maximális teljesítményt.
iOS 12 óta sok ilyen PR - ügyeskedést jött be, többek között ugye az is, amit épp most vettek ki megint iOS 18-ban: hogy a CPU órajeleket instant maxra húzza a rendszer terhelés alatt, nem pedig fokozatosan pörög fel a chipset, ezzel is a sebességérzetet növelendő.Hogy azóta mi nőtt ki az akku monitorozásból, állapotkijelzésből, stb., az egy másik kérdés, de minimum megmosolyogtató, hogy minden iPhone topikban ciklikusan előkerül a téma néhány hetente, és pörögnek rajta az emberek pár tucat hozzászólásnyit.
-
Zsolt,72
senior tag
„Egy eladásnál az android vevőt érdeklik ezek a dolgok? Nem, mert nincs benne ez az elcseszett bullshit a rendszerben.”
Hamarosan a robotos felhasználók között is el fog indulni az állapot figyelgetése:
Ezt is sikerült átvenniük az iOS-ből, némi késéssel…
Egyebekben maximálisan egyetértek veled, magam is pont így használom az akkut. Nem szükséges figyelgetni, csak használni, ahogy jólesik, nyugodtan rá lehet tölteni, ez már nem a kilencvenes évek technológiája.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Túlzásba viszitek ezt a töltés mizériát. Soha nem figyeltem erre és nem is érdekelt, irodában, autóban, otthon vagy bárhol össze-vissza töltöttem mindig.
És minden telefonom egy év után 100% (de ha 90 lenne, vagy 80 az sem tuna érdekelni), de ez volna az első és legnagyobb baromság, amit az apple-nek azonnal ki kellene szedni ebből a rendszerből. Sőt otthon a macbookpro 140wattos töltőjével töltöm, mert az van bedugva.
Egyszerűen nem érdekel. Az autómban meg van, hogy egész nap ott van a helyén és néha olyan kicseszett forró a vezeték nélküli töltéstől, hogy csodálom, hogy működik. Ezzel az egésszel egy a gond, a 100% egyszerűen nem mérvadó. pl a páromnak 98%-ra merült telefonja alig bír ki egy napot, de a másik 86%-ra merült iphone meg elmegy másfelet is ugyanazzal a használattal. Ez az egész arra jó, hogy a leendő vevők erre izgulnak, hány százalék, mennyi töltési ciklus, ami egy jó alkualap nekik.
Viszont jobb lenne, ha egy középszintű Xiaomi nem verné kenterbe, hogy 10 perc alatt feltöltődik annyira, hogy szinte egésznap használható a telefon.
Egy eladásnál az android vevőt érdeklik ezek a dolgok? Nem, mert nincs benne ez az elcseszett bullshit a rendszerben.Ha cserélni kell az aksit, úgyis mindenki tapasztalni fogja.
-
Tiger.
nagyúr
Egész jó ez az új magsafe, elég gyors és nem meleg a telefon sem.
-
Maxxy10
addikt
A billentyűzet alatti föld gombot el lehet valahogy tüntetni?
-
Reverting
őstag
Most nezem h a 12W-os iPad toltovel toltve is elojon a Lassu tolto... uzenet... hmm...
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #876 üzenetére
Az fura, mert a régi többnyire 10alatt van az meg felette.
Én most szopok mert az előző állvány sajnos nem jó ez keskenyebb és picit kisebb. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én nem is értem, hogy kerülhet ki olyan termék egy honlapra, ami nem (is) létezik raktáron. Vagy lehet, hogy volt 1 db, de akkor szar az egész rendszer, ha engedi másik 50, vagy több személynek is megrendelni.
És akik előrefizetnek, azoknak használva van a pénze. Ahol előre kell (lehet csak) fizetni, azt otthagyom, pontosan azért, mert nem megbízható ebben az országban már senki. Nem fogok a pénzem után rohangálni, egyrészt ideg, másrészt ne rabolja az időmet senki ilyennel.
Spanyolban volt hasonló példa tavaly, egy megredelt termék elfogyott és előre fizettem, de amint ez kiderült a pénzem azonnal landolt a számlámom és persze rögtön ott volt egy elnézést kérő 15%-os kupon is... -
Elvileg a töltési sebesség ugye nem változott vezetékesen, de én esküszöm úgy érzem, hogy hamarabb tölti fel a telefont, mint eddig..
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #871 üzenetére
Igen. Ami 25w-al tud tölteni. Ehhez kell egy 30w adapter.
-
Tiger.
nagyúr
Van itt valakinek az új fajta magsafe toltoje? Meretileg ugyan akkora a régebbivel?
-
rbelme85
csendes tag
Nektek is gyorsan merül?
A héten frissítem 18.1-re.
De már az előtte lévő rendszer alatt is gyorsan merült...
3-4 hete van nálam a készülék. -
kemdom
tag
Viccen kívül: NE BÁMULD!
Vannak "glance-aware" funkciók, a faceID beállítások között, azt ki tudod kapcsolni, és akkor nem figyeli, hogy nézed-e az értesítést.A másik gyanús elem, hogy a "time-critical" kategorizált értesítéseket - nálam pl a céges 2FA - nem hagyja eltűnni az egyik beállítás. Erre sajnos nem emlékszem, hol lehet.
-
Reverting
őstag
En akkor a luckyboy vagyok a + 4,29%-al…
4829mAh
-
kchris78
veterán
Nem semmi!
-
dnelb
veterán
18.1el safari lagg végre eltűnt, meg mintha az egész rendszer simább lenne. (cc widget lagg maradt)
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szia Icevave, nem fizetek előre még az Apple-nek sem, mivel nem olyan régen olvastam, hogy ők is lemondták valakinél a szállítást, pedig előre kifizette. Illetve náluk ki kell fizetni előre. Bár nekem eddig minden rendelést kiszállítottak, még a 2 millás lapost is már másnapra. Szóval ezért nem értem, hogy főleg az Apple nem látja, hogy készlethiány van?
---------
#848Razzul
Persze, tudják ők ezt nagyon jól, nyilván ez az egész egy ordas nagy kamu volt, hogy volt nekik raktáron, vagy volt 1 db, de a hülye rendszerük mégis engedte, hogy jó sokan berendeljék és kifizessék előre, amit tudnak használni, akár 1 hónapig is kamatmentesen. Már akkor sem rendelnék a yettel-től, hacsak náluk lenne valóban elérhető. -
trblaise
tag
Éppen tegnap ugrált ide-oda a határidő. Én november 6-8 között várom a Pro Max-omat (október 24-én adtam le a rendelést), tegnap viszont ez is változott az oldalon november 7-11 közé.
Sima 16 Pro-ból viszont holnapi szállítást írnak, szóval abból úgy tűnik érkezett valamennyi. -
Tatu-1981
tag
Sziasztok!
Feleségem szeretné megkapni a mostani 15 Pro Maxomat, így kénytelen leszek venni egy 16 Pro Maxot.
Viszont Telekomnál nincs készleten a 256 GB, fekete verzió. Más színben lenne, de feketét szeretnék.
Van valakinek infója arról, hogy mikor várható új készlet fekete 256 GB verzióból? Akár konkrétan a Telekomnál, akár úgy általában?
Reálisan pár napot kellene várni, vagy heteket? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én ma kaptam egy sms-t, hogy törölték a rendelésem.
Ez egy megbízhatatlan cég, nem is rendelek tőlük, csak olyan telefont, amit majd (véletlenül) nem veszek át.
Látom közben, hogy a MM-ban már azt írják, elérhető 3-15 napon belül, mire a megrendeléshez értem, már nem volt elérhető. Mi a tkm történik ebben az országban?
Darabonként jön 1-1 készülék néhány helyre 1 hónapban? WTF...De az biztos, hogy pont ebből az okból kifolyólag nem fogok előre fizetni semmit. Az én pénzem senki nem fogja kamatmentesen több héten át használni. -
Speedy007
őstag
Nem tudom még. Elég radom módon szokott újra indulni. Pl. Október 17 óta egyszer sem indult újra a 18.01-l előtte meg volt olyan hogy heti 2x-r. De akkor is általában ha NFC-t használtam azután, de ott is volt olyan egy alkalom a legelső hogy az NFC használata előtt vettem észre hogy újra indult.
-
tecsa74
aktív tag
Délután megérkezett,.. sértetlen volt a csomagolás, és hívott a futár hogy jön. Átvétel után kibontottam, gyorsan átnéztem, bekapcsoltam kikapcsoltam úgyhogy ez elvileg működik. Amúgy nagyon minőségi telefonnak nézem, írtó jó a fogása. Nekem off telóm van, ( Sam. S24U ) de ezt a pro maxot minőségibbnek érzem. Biztos Szenteste nagy lesz az öröm
-
Tiger.
nagyúr
Ezzel lehet valamit kezdeni?
Ha töltöm és aktív a készenlét, nem folyamatosra van bealitva akkor pl jön egy értesítés a kameratol akkor gyakorlatilag ott marad nem tűnik el.
-
surgery
senior tag
Ez így van onnan is rendeltem többször soha semmi gond nem volt. Pénz visszafizetés azt írták 30 nap is lehet
. Mondom az ügyfélszolgálatosnak ugye most viccel? Meg kérdeztem miért árulnak úgy a webshopba hogy nincs készlet? Azt mondja az a szállítási idő a három nap
. Mondtam hogy szerintem el beszélünk egymás mellett a hazugságra nem vagyok kíváncsi mert a honlap azt írja hogy ami készleten van az fizikailag is van. Hát szerintem meg nincs... Azt is megkérdeztem miért járt majdnem mindenki így nagy csend nem kaptam adekvált választ......
-
-
trent11
csendes tag
Droidról jönnék almára, és nem alakul jól az első randi.
Yetteltől rendelem, csak ezért szolgáltatót is váltanék, készleten van, az ár közel felét fizetem be előlegnek, tegnapra ígérik a szállítást, sehol semmi.
Ügyfélszolgálatot hívom: ja hát készlethiány, nem is fogják tudni teljesíteni, csak valahogy az értesítés erről kimaradt.
Pénzt mikor kapom vissza? Majd ha a "háttércsoport" egyszer valamikor törli azt a kosaramat, amiről amúgy tudják már egy hete hogy teljesíthetetlen, akkor talán a bank leveszi a foglalást a pénzemről.
Nevetséges -
joey04
titán
Tehát mókolással mint itt
-
xhege
veterán
Sajnos pozitív tapasztalatot nem tudok mondani. A UPS a legalja a futárcégeknek. Velem egy hétig játszották ezt. Hol a kézbesítés nem sikerült, hol állítólag én kértem át másik napra a kézbesítést. Nálam miattuk kizárt hogy valaha közvetlenül az Apple oldaláról rendeljek.
-
joey04
titán
droidon melyiken alap? samun is váltani kell régiót nem? xiaomin meg nem is láttam. én nem használom, szóval lehet rosszul tudom, csak amikor volt samum, akkor is volt téma ez. max könnyebben mókolható, hogy legyen, de eu-s készüléken, eu-s szoftverrel az biztos, hogy nem alap dolog.
-
Itt még nem hivatalos az AI viszont a hívás rögzítés droidon egy alap dolog és ott tuti nem küldenek a másik félnek se tájékoztatót se pedig beleegyezési kérelmet.
Bal felső sarokban jelenik meg az ikon a bekapcsolashoz és utána pedig rendes rögzítő jelet látsz végig majd a Notesba menti le a felvételt.
Legutóbb én azt olvastam az egész Apple Intelligence 2025 április lesz az EU-ban. Addigra a mostani 16 széria már több, mint fél éve kint lesz ami elég vicces, hogy ezzel van reklámozva az egész ezért is kapja be az EU és az Apple egyaránt viszont köszönjük a kiskaput. -
-
tecsa74
aktív tag
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Most kezdek aggódni.
Megrendeltem a telefont az apple.hu oldalról. Számlámról már levonták az árat, számla emailben megérkezett. A telefont az UPS szállítja, az apple velük van szerződésbe.
Tegnap jött az email, hogy ma hétfőn megjön. Vettem ki szabit, mert páromnak veszem karácsonyra, és Ő ha jön egy csomag olyan mint egy gyerek, neki esik mint Foxi a lábtörlőnek, kibontja.. Én meg meglepetést szeretnék. Erre futár nem jön. Otthon vagyok és nem jön. Ráfrissítek a szállításra, és irja hogy sikertelen kézbesítés.. . Holnap ujra próbálják. Most rákerestem a szállító cégre, és kezdhetek aggódni. Csak negativ vélemény van róluk.
Aggódok hogy nem jön meg, hogy sérült lesz, hogy lehúztak.
Valaki már rendelt tőlük?
Itt olvashatóak a vélemények.https://maps.app.goo.gl/Thkd1KBcP9sHz2Jp9
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest