Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
droidon melyiken alap? samun is váltani kell régiót nem? xiaomin meg nem is láttam. én nem használom, szóval lehet rosszul tudom, csak amikor volt samum, akkor is volt téma ez. max könnyebben mókolható, hogy legyen, de eu-s készüléken, eu-s szoftverrel az biztos, hogy nem alap dolog.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem az alza továbbra is azt írja, termék beszerzése folyamatban.

Spanyolban már vettem egy 512-es sivatagi színűt a páromnak, de magamnak itt akarom megvenni. Yettelnél sincs már készülékfüggőség, ugye? Kártyásan rendeltem egy 1 TB tárhelyest. Aztán látom, hogy már nem is elérhető, szóval csak egy darab volt ott véletlen. Én úgy emlékszem, a pro max 14-et ott vettem és már az is független volt.
-
ddaydome
senior tag
Teljesen egyetértek azzal, hogy alma az almával tökéletesen megy. Be is b...na, ha nem. De ezzel a lesz ott izgalom féle dumával nem. Erre írtam azt, amit írtam. Már lentebb írtam, hogy házon belül nem egy nagy ugrás és szerintem nagyon a határokat feszegeti már az ára. 128 gb-s verzióval meg szerintem egy pro modellt kár már kiadni.
Szerintem a cikk korrekt lett. Azt adja vissza, amit sokan gondolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest