- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Most olvastam MacRumorson hogy a 18.1ben javítják a randon újraindulásokat
-
autotaxmo
őstag
-
Styleboy
tag
Köszönöm a válaszokat. Este megnézem.
-
Tiger.
nagyúr
Én azt nem tudom megcsinalni, hogy pl mikor töltöm a telefont fektetve akkor jelezze az aksi százalékot jobb felül, valahol láttam már úgy.
-
Styleboy
tag
Sziasztok!
Androidrol jöttem át. Ott használtam és szerettem az AOD-t.
Viszont ott meg volt oldva, hogy percenként eltolta a kijeljőn megjelenített tartalmat (lefelé). Mikor leért a tartalom, akkor kezdte előről. Itt viszont úgy látom, hogy semmi féle eltolást nem alkalmaz.
Kell félnem a beégéstől? (nem 1 évre vettem a telefont)
A másik problémám, hogy este, mikor sötét van akkor lekapcsolja az AOD-is.
Van rá mód, hogy ezt ne csinálja?
Ha felkelek este, akkor szeretek ránézni, hogy mennyi az idő, van e üzenet, stb...
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Speedy007
őstag
válasz
Viktor0610 #564 üzenetére
igazad van elnézést
. VF-nél 3 év van 250.000Ft én még biztosítást is kötöttem rá havi 5.000-t biztos ami biztos alapon
-
válasz
Speedy007 #562 üzenetére
Max. akkor lehet így, ha cégként vásárolsz.
Magánszemélyként sávos a garancia:
A jótállás időtartama:2 év: 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén**3 év: 250 000 forint eladási ár felett**
**A határidők elmulasztása ebben az esetben nem jár jogvesztéssel.
A jótállási határidő a fogyasztási cikknek az Ön részére történő átadás vagy üzembe helyezés napjával kezdődik. Ha Ön a fogyasztási cikket az átadástól számított hat hónapon túl helyezi üzembe, akkor a jótállási határidő kezdő időpontja a fogyasztási cikk átadásának napja.
**A jótállási idők tekintetében a jótállási jegyen szereplő információk a mindenkor irányadók. -
Tiger.
nagyúr
Azt hittem ha a telekomtol veszed a telefont 3 év a gari.
-
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #552 üzenetére
Mekkora pofon ez azért számomra😅 hiszen azért is váltottam Androidról IOS-re márka függetlenül mert elegem volt az Androidos apróbb cseprőbb bugok miatt főleg ami Xiaomi művel(t).IOS esetén csak jót hallottam róla igaz voltak itt is problémák mint pl . egyes nagyobb vagy fő verzió frissítés nyírja az akksit de ezt leszámítva stabilabb rendszernek mondják/mondták. Erre elkezd ez is szivatni😅
-
Maxxy10
addikt
GPS alapján lehet emlékeztetőt csinálni?
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
7Heads Drago #552 üzenetére
Sajnos van benne igazság. Nem kéne erőltetni évente új telefon kiadását. Egyik év új teló, másik év új óra vagy valami hasonló felállás.
-
Speedy007
őstag
válasz
s.Oliv3r #548 üzenetére
Engen más hiba üzenettel szivat "Panic CPU x caller" heti szinte egyszer vagy kétszer újra indul a telefon redszerint általában mikor NFC-vel fizetek a boltban de úgy is előjött már hogy nem is fizettem. Ezt sunyiban csinálja általában és csak úgy veszem észre mikor jelkódot kér Face ID helyett. Lassan már törzsvendég vagyok az Apple Call centerében hardveres anomáliát nem láttak de a szoftverben láttak zavart de nem tudják ők sem mire vélni állítólag nem egyedi esett
-
kchris78
veterán
wow, köszi, nem tudom honnan tudja mindenki de nekem tökre nem volt triviális
. Nektek mi a véleményetek erről a gombról? Szerintem nem olyan vészes mint ahogy sok videóban lesajnálják... egyszerűbben lehet állítgatni a zoomot mint tartani és közben egyúttal (tartva a témát) a képernyőn is matatni...
-
s.Oliv3r
senior tag
Találkoztatok már ezzel a random megfagyással majd újraindulással? Én egy hete szívok vele... kb 5-ször csinálta. Azt hittem egyedi probléma és beszéltem apple-lel, és amúgy a telefon a távoli stabilitás teszten megbukott. Istyle azt állítja szoftveres, apple azt hogy hardveres és adjam le a telefont szervizben (2-3 hetet mondtak javítás/cserére mert se alkatrészük se cseretelefonjuk nincs). Na mindegy, sokan írták redditen valami icloud backup probléma, csinálni kell itunes-szal egy restore-t és mindent manuálisan visszapakolgatni. Megvolt (nem kis szívás), de tegnap megint újraindult... Alig van app rajta, képek zéró, fájlok zéró, direkt meg szerettem volna nézni, hogy alkalmazás csinálja-e a gebaszt.
Ma reggel olvasom, már macrumors is ír róla - de amúgy reddit is csövön van a sztorival - elvileg csak a pro és pro max érintett. Mivel az apple azt hiszi hardver, ezért cserélgetik a telefonokat, de pár nap és az érintetteknek megint elkezdi a cirkuszt. Panic full log file-t is csinál, AOP PREFETCH REPORT-ot jegyez be. Azt írják sokan, hogy az AOP az hardveres hiba, bármit is jelentsen... de a cseretelefonokon is előjönnek ugyanúgy a hibák. Ha valaki nem kapta még meg a 16 pro-t meg pro max-ot, ne sajnálja. Evlileg a 18.1 beta 7 jó pár embernek megoldotta a problémát. -
kchris78
veterán
Hogy lehet a kamera gombot nyomkodva simogatva átmenni másik paraméter állitásra a zoomról?
-
Maxxy10
addikt
Ilyet próbált már valaki? Két üveg fóliát is vettem de mind2 sz@r.
-
Speedy007
őstag
95%-ig engedtem tölteni ahogy időm engedte nyúztam ma. Egyenlőre nem bírok ellen állni hogy ne nyomkodjam
18.01-el jött ez össze ha 5% környékéig engedném illetve 100%-ról indult volna akkor 9+ óra is meg lenne. Xiaomi-hoz képest az tetszik a leginkább hogy mikor 20-25% körül van az akksi töltöttség jelzője akkor nem kezd el féktelenül merülni ugyanúgy lineárisan merül tovább.
-
szebe
addikt
1 év gari miatt gondolom cégre vett, valszeg megvannak a források, ahonnan volt készlet.
Az még a jobbik eset, ha a hivatalos árért adják, rengeteget látok még mindig +10-20%-ért...Pénteki előrendelés start után vasárnap rendeltem, notebookhu, 1 hete jött meg a 128-as natúr.
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Hardveraprón látok hírdetést, zsír új bontatlan, gyári független készülékeket. ( EU modell,applestore -os )1 év apple garival, ami az aktivitásnál indul....
Mindenfajta színben, tárhellyel vannak hirdetve....Szerintetek az ilyen hirdetés valós lehet? Sok pozitiv érétkelést kapott....
Rendeléssel kapcsolatban ma sem jártam szerencsével, sőt több üzletben is jártam, de nincs...
-
surgery
senior tag
Én ma reggel rendeltem meg Yettel oldalon feltöltős konstrukcióban mondjuk rá egy órára már nem volt de reggel sikerült. Mivel boltba kértem ki is kellett fizetni. Meglátjuk mikor lesz belőle valami. Volt már ilyen és törölték a rendelést.
-
Razzul
őstag
I know exactly what you meant, I've understood you comment perfectly buddy. Although I made a small mistake in mine, you do not seem to understand mine and focused instead on a silly joke I made.
In my previous comment, I've also talked about stockpiling issues and inventory of local official distributors, I would be glad if you could react to those aswell.
I've also lived and worked in many countries during my life. I would never dare to call any of them a joke, not even a third world one.
-
-
Reverting
őstag
Ebbol is latszik h mo. hol helyezkedik el europaban... szerintem a legutolso orszag egyike vagyunk az apple piaci szempontjabol... ide erkezik a legkevesebb model, plane abbol ami ilyen szinten fogy a tavalyi modellhez kepest...
Telekomtol en mar kettot rendeltem... egyiket a megjelenes reggelen 8h01mim... 5 perc mulva mar nem volt natur... a feketet meg ertesito alapjan most csut.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért vicc mert nem sikerült előrendelned ...
Sokan ismernek itt a fórumon, tudják, hogy az angol az anyanyelvem, a feleségem miatt tanultam meg ezt a nyelvet (is) 10 év alatt tökéletesre, de szerintem teljesen érthetően leírtam, hogy három helyen redeltem elő. Az a vicc, hogy ebből semmi nem lett. Nem az a vicc, hogy nem sikerült előrendelnem.
-
7Heads Drago
veterán
Pedig van. Nagyon nem mindegy milyen az ország mentalitása. Az se véletlen hogy nálunk itthon így megszaporodtak az autógyártó cégek. A románoknál is van olcsó munkaerő, csak szar a szerelési minöség. A Mercinél konkrétan tudom hogy jobb volt a szerelési minöség mint Németországban. Legalább is nekünk ezt mondták. Na meg a lengyeleknél is jó, ha igaz.
-
Tiger.
nagyúr
A dinamikus szigetnel lehet olyat, hogy pl a kamera értesítést ott jelentse meg?
-
Reverting
őstag
Van itt egyaltalan olyan akinek nem kinai van?
-
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #516 üzenetére
Androidról jöttem Xiaomi 13-ról ahhoz képest nekem érzésre jobb az üzemideje a 16 Pro-nak
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #517 üzenetére
Az indiai gyártás is lehet majd olyan jó, mint a kínai vagy a vietnami. De ehhez idő kell. Idő és a cég részéről sok pénzt a hibás termékek miatt.
-
Razzul
őstag
Azért vicc mert nem sikerült előrendelned az új iPhonet?
A hivatalos viszonteladóknak ahhoz, hogy ezt a minőségüket megtarthassák kötelező az előrendelés lehetőségét biztosítaniuk, viszont jellemzően ez inkább számukra nyűg, mert nem mindig kapnak elegendő készletet ehhez, mert kis piac vagyunk. Tavasszal lehet én is megtapasztalom majd az előrendelés visszásságait, kíváncsi leszek...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #472 üzenetére
Ez az első körösök, szerintem ez nem létezik. 3 helyen rendeltem elő, rögtön, ahogy lehetett.
Apple, Alza, Yettel.
Sehonnan nem kaptam meg. Ez az ország egy vicc. Florejacs melletti kis Spanyol kisvárosban, egy átlagos boltban ott van kirakva a pro max, a kutyának nem kell ez a telefon, Barcelona-ban és Martorell-ben (ahol lakom) meg, kb mindenhol van. Csak azért nem vettem meg Spanyolban, mert csak itt van rá 3 év garancia.
Elvagyok a 15 pro max-al is, de mindig az elsők között szoktam megenni az újat, hát most nem sikerült. -
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #405 üzenetére
En egy sima 16-ot akarok a 15 Plus melle. Remelem kinai osszeszerelesu lesz! Az indiai gyartasban meg nem bizok.
Volt, hogy egy hasznalt telot azert nem vettem meg, mert Indiaban gyartottak. Az egy dolog, hogy nagyszervizen mar atesett (alaplap). Lehet csak veletlen.
Kinai vagy vietnami gyartas, ezekben van bizodalmam. -
Maxxy10
addikt
válasz
kalmandi #507 üzenetére
Biztosan van. Én bármiféle foglalás nélkül sétáltam be az egyik Apple boltba, hogy egy telefont szeretnék venni. 10 perc múlva már nyitottam a dobozt.
Szerk.: De lehet vissza kell vinnem, néha a jobb oldalt a képernyő 20% csíkos lesz pár másodpercig. Még nem sikerült képernyő képet csinálnom, hogy szoftver vagy hardver hiba.
-
kalmandi
csendes tag
:V nem, fura ez amúgy mert kb minden van mindenhol raktáron, de ezek szerint még sincs?
iPhone 16 Pro tokok -
Speedy007
őstag
Ha már üzemidő volt a téma előbb nem tudom hogy a HVG mennyire releváns de itt egy rövid írás róla hogy most se fenékig tejfel minden
-
tecsa74
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #501 üzenetére
Épp ma délelőtt beszéltem velük hogy sikeres volt-e a rendelésem, mert az éjszakás műszakban rendeltem éjjel, és a számlámról a pénzt nem vonta le. De azt mondták hogy minden rendben van, és majd akkor vonják le miután ő hozzájuk beérkezett a készülék. Most meg csak ránéztem random a rendelésre és azt látom törölve van. Hívtam őket de már nem veszik fel. Hétfőn mindenképp megkérdezem, mert ha nem tudják küldeni, akkor máshol kell rendelnem.
-
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #499 üzenetére
nem annyit ha nagyon erőltetném és a munkahelyemen tölteném akkor 1-1.5 napot egy töltéssel elmenne 3-4 órás képernyő idővel. De otthon általában 20-40% között szoktam töltőre tenni (tudom hogy az álmos könyv szerint nem tesz jót). 1.5 kb. úgy van meg ha 100%-ra pumpálom 85-95 stabilan egy nap
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest