- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Nálam rendszeresen csinálja ezt a szafari mikor ikonbol nyitom meg a Hardveraprot, másnál is csinál ilyet? Van, hogy várok elég sokáig aztán bejon az oldal.
-
dnelb
veterán
Szerintem még mindig abból adódik hogy a félreértés, hogy azt hiszed a makró mód valami speciális dolog, és abban erőlteted.
Ha aktív a kis virág ikon, akkor nem fog menni a 48mpx. Ha kikapcsolod, és váltasz 0.5xre, ami ugyanaz mint a makró mód, sw crop nélkül, akkor menni fog.Pl csinálok 1 fotót makróval, 15mpx lesz a vége. Csinálok 1et 0.5 48mpxel, becroppolom ugyanakkorára kb mint a makrós kép, és az is 15mpx lesz.
-
Tiger.
nagyúr
Azt írja 48mpx makró fotó. De ez nem igaz nem lehet csak 12 be csinálni.
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Vacilálok, hogy életem első iPhone- jába bele vágok egy 16 Pro MAx formájában.
Szeretném megkérdezni, hogy a Garmin dolgait jól kezeli?
Vaciláltam az S24Ultrán is (most S23U van), de aztán csak ki kellene próbálni mást is, az Androidon kívül.Előre is köszönöm szépen!
-
g4mer
senior tag
Múltkori időjárás app témához: találtam egy egész jót, szép a widget is: weawow
-
gaborino986
tag
-
Zsolt,72
senior tag
-
g4mer
senior tag
válasz
gaborino986 #1165 üzenetére
én is natúrt vagy desert-et akartam, de nem volt nagyon, csak szolgáltatóknál (amiben nem láttam nagy bizniszt", hogy lekössem magam bárkinél 2 évre), így fehér lett. Ami jó választás lett végül, mert kb minden színű tokhoz passzol, meg ami a lényeg, én se akartam feketét megint
-
KZP
őstag
Lehet, hogy csak nem új, de ma fedeztem fel, hogy az Elemlámpának nem csak a fényerejét, hanem a fókuszát is lehet állítani.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
gaborino986 #1165 üzenetére
Nem is rossz ajánlat, ráadásul az EMAG a forgalmazó. Így megéri.
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Most az emagon a fekete 128 GB-os kiadás bement 470 alá.
https://www.emag.hu/apple-iphone-16-pro-mobiltelefon-128gb-5g-fekete-titan-mynd3zd-a/pd/DN367LYBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android
Aki esetleg feketét tervezne venni, nekem sajnos nem jó, mert nem a Natúr.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #1162 üzenetére
Vettem egyet az Applenel az tökéletes, ráadásul 2 részletben volt dobozban meg is lepődtem. A másiknal pénz vissza fizetést kértem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #1160 üzenetére
Mikor bedugod a kábelt a toltobe kattan egyett? Nekem nem és könnyen kicsuszik. Másik 20w adapterbe ott kattan az csúszik ki.
-
Tiger.
nagyúr
Van itt valakinek gyári 30w toltoje?
-
gaborino986
tag
Csak ma a fizz.hu-n van egy 11.111 Ft-os kedvezmény az EGYSZERU kód használatával.
Nem nagy kedvezmény, de azért akció. -
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Nálatok csinált már olyat a készülék, hogy híváskor kihangositotta magát automatikusan? Anno a 13 pro max csinált ilyet.
-
Már ha kiküldik.. hiába van raktáron nekem törölték a rendelésem készlet hiány miatt
Inkább megvettem olyan helyről ahol tényleg készletesAmúgy 12 Miniről váltottam, hát nagyon más világ a telefon. Akksi brutális, kényelmesebb a nagyobb kijelző.. szerintem jól elleszek vele pár évig
-
gaborino986
tag
Fizz.hu-t lehet eselteg nézni mert ott vannak kuponok és a telefon elvileg az ISTYLE-tól jön a fizz-en keresztül, ezáltal meg lesz a biztosabb 3 éves gari és ha van kuponod pl OTP kedvezmény, vagy a most érvényben lévő 6.000 Ft-os kupon kakor már nyertél 13.500 Ft-ot.
11.11-én volt nekik egy 11 %-os mindenre kupon, akkor megérte volna venni ott telót, de természetesen nem volt amit én néztem -
szebe
addikt
Pár éve ez van az új modellekkel, ha nem rendeled elő, akkor majd valamikor lesz.
De a BF amúgy is a beragadó készletek kisöpréséről szokott szólni, nem az új modellek akciózásáról. Miért is akcióznának egy olyan készüléket, amit visznek?
Illetve megjelenést követő hónapokban még a hivatalos viszonteladóknál (MM/emag/stb) se szokott csökenni az ár, később viszont olcsóbbak, mint az apple oldalán.
-
huan
őstag
Sziasztok,
Tudtok valahol említésre méltó BlackFriday akciót 16 pro készülékvásárlásra?
Köszi -
g4mer
senior tag
Volt eddig is olyan funkció, hogy zenét hallgatok hangszórón, de közben elkezdtek videózni, és nem állítja le a zenét, hanem felveszi azt is?
Valamint a videó közti szünet funkció se rémlik, hogy lett volna a 11emben
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
A töltőkről tudom már sok kérdés volt, a vezetékessel tisztában is vagyok, a kérdésem, hogy a vezetékmentesre mit ajánlotok erre a modellre.
Még nincs meg a teló, csak moost vannak akciók pl:
https://www.esrgear.com/
Kérdésem pusztán annyi, hogy ha már itt veszek tokot és fóliát, akkor vegyek itt egy vezetéknélküli állványos töltőt is?
Vagy olcsóbbért tudok akár itthon hasonló megbízható márkát venni?
Köszi! -
kchris78
veterán
(a legtöbb ilyen amiért sokan az Apple - iOS-t szidják az abszolút app hiba.. ahogy nőnek a fejlesztők lehetőségei mert nyílik az oprendszer kemény zártsága annál több lehetősége van a developereknek elb.szni valahol a telefon működését.. laggolás, akár standby fogyasztás, stb..)
-
Speedy007
őstag
Nem tudom volt e szó róla de a 18.1.1-l egy érdekes kis bug jött össze. Videózás részénél jobb felső sarokban hiába nyomok rá a vaku szimbólumra nem kapcsol be a vaku direkten csak automatán. Ilyenkor vagy hosszan kell nyomni az ikont és kiválasztani mit szeretnék vagy elő kell hozni a szerkesztő menüt ahol szintén magam kell hogy beállítsam hogy mit szeretnék.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Használ valaki itt My BMW applikációt?
Mostanában tetű lassan nyílik meg, de van amikor azonnal.
Már töröltem az app-ot, majd újratelepítettem, soft reset is volt.
Probléma ugyanaz...feedback-et elküldtem. -
Ricsxx
tag
válasz
koxkids #1130 üzenetére
Én 15Pro Max-al jártam így nemrég mondom sebaj, akkor legyen 16Pro Max, de arra meg a Yettel nem tud időpontot mondani és hiába mutatja online készleten a flottás előfizetés miatt az rám nem vonatkozik, az ügyfélszolgálat meg hiába lát az üzletben elérhető készletet, ha az meg mindenhol félre van rakva, mert persze csinálnak nem hivatalos várólistát…lassan ebből kb.17Pro Max lesz kicsit úgy érzem és még csak most jön a karácsonyi időszak.(Kedvezményes flotta ár miatt ragaszkodom a Yettelhez…)
Üzletben kb.januárt mondtak mire lesz elérhető.
-
Ez a Yettel is.. megrendeltem a 16 Pro-t, raktáron volt. Erre ma jön az SMS hogy törlik mert nincsen készleten
Visszaolvasva ez nem egyedi eset ahogy láttam, lehet begurulok és megveszem az iStyleban -
Tiger.
nagyúr
A Google forditobol a kamerás fordítás akartam használni, és egyszerűen nem lehet mert homályosan látja viszont a 11 pro max meg jól látja ez mi? Bug?
-
vadkörte
addikt
válasz
Speedy007 #1125 üzenetére
"...az összes kínai androidos gyártóról el lehet mondani hogy semmit sem érnek."
Azért ez így kicsit meredek. Ha a minőségére és/vagy a megbízhatóságára gondolsz, a nevesebb gyártók modelljeire nem nagyon lehet panasz. Ha az eladási árra, akkor sajnos van benne valami. Kíváncsi vagyok vajon mennyiért tudom majd eladni a Motorola G60-am... -
Speedy007
őstag
Nekem is az eladási ár fáj a legjobban 2 év után pl. a Xiaominak de az összes kínai androidos gyártóról el lehet mondani hogy semmit sem érnek. De az IPhone pl. 14-s széria még mindig 200.000 körül mennek. Talán be lehet tudni az androidos gyártók esetén az érték vesztést hogy tömeg gyártnak egy modell családból van legalább egy tucat de minimum egy fél tucat modell variáns
-
g4mer
senior tag
Igen, videózásban az iphone a király, a negatív pozitív oldalakat összemérve számomra a 16pro jött ki győztesen, iOS Android között már szerintem amúgy nem lehet akkora hatalmas különbség, iOS valószínűleg még mindig stabilabb, főleg frissítések tekintetében
kivéve időjárás appÉs ami szempont még szerintem, hogy 3 évesen is simán eltudod adni, egy ilyen kínai csodát kötve hiszem.
-
xhege
veterán
Én próbáltam párat és valóban fotózásban előrébb járnak mind az iPhone. Videóban tapasztalatom szerint gyengébbek. Azonban a teljes csomag, mint okostelefon szerintem messze nem az igazi, pláne egy hogy sokszor a legjobb fotós képességekkel megáldott típusok kínai belpiacosak.
-
törölt tag
válasz
Speedy007 #1099 üzenetére
Budapest most
gyári: 8 °C (érzetre 6) reggel 6-tól várható eső
accuweather honlap Bp-re: 6 fok (érzetre 3) de az órás résznél 7 és érzetre 5
weawow 5 és érzetre 0 (én nem érzek ilyen hideget)
Met Office (britek csak értenek hozzá) honlap Bp-re: 7 °C (érzetre 4) szintén reggel 6-7-től várják az esőt
időkép honlap 5 °C itt nem találtam érzet adatot
Mind péntek hajnalra vár havat.
Számomra nincs akkora különbség, hogy lecseréljem a gyárit, 90% elég pontos nagyjából, bár biztos helyszíntől is függ. Egyébként szerintem a gyárira azóta van több panasz, hogy a Weather Channel helyett több EU forrást használja. De másnak meg azóta lett jobb, szóval régiótól is függ. [link] -
Tiger.
nagyúr
Milyen kamera van ezekben a vivokban? 20x zoommal olyan makrót lőnek, hogy én olyat akkor sem tudok, ha bele tolom a kamerát a rovar szemébe.
-
kchris78
veterán
1:45-1:50 képernyő használattal 16PM napi fogyasztása 25%.. Másfél hónapos, 11 ciklus van benne. Nem rossz!
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
Na.... nem érdekelt az ára.. Vettem a 16PM-hez egy Pitaka slim tokot.. Eszméletlen jó a a tapintása eszméletlen jó vékony...
-
Tiger.
nagyúr
Nem értem a gyártókat, az új magsafe töltő elter a mérete az előzőtol, de nem találok sehol sem az ujhoz állványt.
-
Speedy007
őstag
válasz
icecave #1102 üzenetére
Xiaomi Accuweathert használja letöltöttem azt IOS-re csak 1C° eltérés van a két Accuweather között. Itt a probléma nekem hogy az IOS időjárás előre jelzése teljesen mást mutat jelez ki mint más gyártóké. Főleg a gond ott van mikor mínuszokat mutat mindenki mindenhol de az IOS előre jelzés továbbra is plusz tartományban van.
#1105s.Oliv3r nekem nincsen ilyenem, nekem csak azért fontos mert iszonyatosan fázós vagyok így legalább "lelkileg" feltudok készülni hogy a lelkem is ki fagy ma is. De így...
#1106vadkörte Jogosannál pontosabb nincsen.
-
No.01
addikt
En tokre szeretnem a gyari appot, ha jo lenne... de sajna valoban nem az az esetek 90%-ban.
Nekem is Carrot ami bejott -
joey04
titán
válasz
Speedy007 #1099 üzenetére
Máshonnan veszi az adatokat. Van millió app, azért okostelefon, hogy azt kell használni, ami jobban bejön. Btw én az iOS miatt használok almát, a gyári apple appokat nem annyira szeretem, de mondjuk az időjárás az nálam pont nem vészes, csak az esőt jelzi pontatlanul. Most pl. ezt látom, összehasonlítva:
[kép]Nem hinném, hogy ez számítana a telefon áránál, hogy gyárilag milyen időjárás app van rajta amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest