- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speedy007 #1099 üzenetére
Mégis honnan tudod, hogy az pontosabb? Ahány app, ahány időjárás szolgáltató, annyi különböző adat lesz. Ha letöltesz 2-3 magyart, pl. időkép, köpönyeg, stb. azok sem fogják ugyanazt mutatni.
El kell fogadni, hogy az időjárás ilyen, nyilván sosem azon a pár fokon fog múlni az ember napja.
-
Speedy007
őstag
Köszönöm szépen a segítségeteket
, ez azért akkor gáz szerintem hogy egy 600.000-s telefonban csak tájékoztató jellegű az időjárás előrejelzés app. Mind eközben az olcsóbb konkurenciánál viszonylag pontosabb képet lehet kapni.
-
g4mer
senior tag
válasz
vadkörte #1079 üzenetére
ha zuggsm alatt ilyen plázákban lévő gsm-ekre gondolsz, engedd el. Bementem a helyi plázába, gyerek elkezdi hogy a kijelzővédő 7ezer ft, ilyen kék dobozos rajta 9H felirat, neten 1000 ft környékén van, 500 ft-os nem érő tokok is több ezer forintba kerülnek. Aucahban van tok 2000ért, kijelzővédő 3ért, de volt időm és elgurultam a speedshopba, ott vettem spigen tokot + kijelzővédőt 10k-ért.
-
Speedy007
őstag
Iphone topikban próbáltam segítséget kérni de érdemben nem kaptam hátha itt több sikerrel járok..Tudtok segíteni abban hogy a gyári időjárás appot hogy lehet észhez téríteni? Össze vissza írja ki a hőmérséklet adatokat. Értem ezalatt hogy Xiaomi Accuweather-t használ ott jelenleg -3C°-t ír IPhone 16 Pro-ra letöltöltöttem Accuweather appot az is -2C°-t ír ki de az IPhone gyári időjárás app meg +2C°-t ír ki.
Xiaomi gyári időjárás jelző app:
IPhone 16 Pro-ra letöltöltött Accuweather
IPhone gyári időjárás jelző app
-
vadkörte
addikt
-
Speedy007
őstag
-
Tiger.
nagyúr
Éjszakai módban 48mpx nem tud fotózni?
Illetve másnál meghulyul az automatikus éjszakai fotozomod? Elkezd vibralni a bal felső sarokban a sárga másodperc számláló, nem tudja eldonteni mennyin maradjon bizonyos fények esetében. -
vadkörte
addikt
Háát nem volt szerencsém... Meg is lepődtem volna.
A helyi Voda-nál már csak bilikék sima 16-os volt. A következő héten várható egy nagyobb kontingens sima és Pro is. Be is jelentkeztem egy fekete-titán 128-asra (vagy natúr-titánra, ha minden kötél szakad
) Kifelé jövet esett le, hogy ha megjön az cink, mert a berendelt Spigen kijelzővédő csak 2 hét múlva ér ide (Gondolom az Emag-nak kicsi román vendégmunkások szállítanak gyalog. A beszélő szemetesvödörnél meg jelentősen drágább lett volna a másik termék amit rendeltem)
Illetve tok. Ismeri valaki a tokoládé-t és a Benks tokokat? Szimpatikus ez a kevlárszálas tok. Addig toknak is meg kijelzővédőnek is jó lesz valami, ami épp kéznél lesz valamelyik zuggsm-esnél az 1-2.000 Ft-os kategóriából. -
g4mer
senior tag
Ha már töltők, töltés volt a téma... ha nincs szükségem gyors töltési funkcióra, mert este felrakom a telefont, van ideje töltődni 8 órát, szerintetek kímélem így az akksit, hogy egy 5w-os adapterről töltöm? Battery optimization be van kapcsolva.
-
kchris78
veterán
válasz
Speedy007 #1058 üzenetére
gondolom azért mert most már nincs kalapos módon kierőszakolva az hogy _SEMMI_ futási lehetősége nincs az appoknak a háttérben (kivéve GPS/zenelejátszás/stb), csak megkapják a push-message-eket (amire az apple adja az infrastruktúrát) - és az indíthat el az appokban bizonyos limitált futást , hanem már van valami szabályzott módja hogy mikor hogy de futhatnak a háttérben... Ez egy neuralgikus pontja annak hogy közeledik a Droid és az iOS... Ez tipikusan az volt ami miatt ilyen jó (volt?) az iOS stand-by fogyasztása.
-
Tiger.
nagyúr
Ez már kezd az őrületbe kergetni, miért kapcsolja be?
Ráadásul mikor aktív akkor szagatt a telefon. -
Speedy007
őstag
Háttértevékenységet hogyan lehet kikapcsolni egyes alkalmazások esetén?
-
HREH
senior tag
Blitzwolfra +1, nekem a Type A/Type C változata van, teljesen jól működik, családban most rendeltem meg a másodikat
-
-
deltaa97
tag
Sziasztok!
16 Pro-hoz milyen töltő adapterek ajánlottak? Ami relatíve gyorsan tölt és akksi kímélő. 30 vagy 40 wattos esetleg?
Köszönöm!
-
Akuiwerting
csendes tag
válasz
Akuiwerting #1038 üzenetére
Ennek a "T" verzionak a lenyeg ha a kamera 'gomb' nincs kivagva olyan mint a gyari szillikon tokon levo vezerlo.... nekem nagyon zavaro volt h ott szabadon volt a telo...
yt video... [link]
-
g4mer
senior tag
Ha már tok téma, én is spigen-t vettem rá, liquid air-t ( ez volt a legkényelmesebb fogású ), esetleg tudtok valami jó bőrtokot? Akár alis,ebayes is lehet, van rá időm, hogy megvárjam
-
Akuiwerting
csendes tag
Udv… Valakit erdekel egy Spigen Ultra Hybrid T ? Frost black, 16 PM verzio, veletlen ketszer rendeltuk meg es tegnap atvettem mar az enyem, de most jott mail h megjott a masodik is… jo aron sikerult elcsipni, sajnalnam nem atvenni vagy irni h toroljek. Ha valakinek kell atadom az adatokat es atvehetne a 16ban az iKiegeszito boltban… Szoval szemelyes atvetel es helyben fizetos kp, vagy kartya… 12.232.ft. ert lett megrendelve…. Ha megsem maradhat bocs… es torolheto…
-
Üdv Urak.
Mivel a Pro Max-nak nem találtam külön topicot igy be köszönök ide egy szép Max deserttel
Rögtön is egy kérdés. Van aki már fel tette a 18.2 béta 2-t esetleg nem EU-s készülékre? Mivel ebben már benne az Apple inteligence, érdekelne hogy milyen
-
rbelme85
csendes tag
válasz
karldergroße #1030 üzenetére
Szia! Üdv. Én 15 év Android után jöttem. Gboard volt nekem ott is és itt is az lett a billentyűzetem.😉
-
válasz
Máshogy kell használni a gyári billentyűzetet
tartsd rajta az ujjad a számválasztó billen majd felemelés nélkül válaszd ki a számot és utána engedd el -
Tiger.
nagyúr
válasz
Számok itt is vannak a SwiftKeyen az első oldalon de tény, hogy sokkal butabb.
-
g4mer
senior tag
Sziasztok, belépek a klubba 4 év iphone 11 nyüstölése utána
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Üdv, szerintem jól választottál. Valóban remek a megjelenítő.
Ami a billentyűzetet illeti, én abba a csoportba tartozom, akinek teljesen megfelelő az Apple megoldása, ugyanakkor tény, hogy sokan nem kedvelik. Szintén Samsungról érkeztem, Galaxy S7 idején migráltam ide és nem volt nehéz megszokni.
Általában a Switkey-t szokták alternatív megoldásként javasolni, persze látom, te már azon is túl vagy és nem teljesen oké. -
karldergroße
senior tag
Üdv, mindenkinek. Kíváncsi vagyok, milyen az iOS, Samsungról (S23U) váltottam. Eddig két benyomás: elképesztően jó kijelző és gyors készülék. Viszont a billentyűzet egy tragédia. Sajnos a swiftkey is, amit androidon használtam - de legalább azon vannak számok és írásjelek az első oldalon. De összességében az egész eddig nagyon pozitív - az is, hogy nem egy lapát van nálam. Ez sokkal kezelhetőbb a méreténél fogva. Remélem, megszokom a rendszert is.
-
Tiger.
nagyúr
Valaki használja az idokep widgetet?
-
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Opera böngészőt használ valaki?
Ugyan olyan jó a sortördelés mint androidon? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
tysonn198810 #1011 üzenetére
Igen, nálam is, a U.S. régiós modellen. Persze, ez Európában nem működik, csak a kapcsoló jelenik meg.
Hasonlóan ehhez, a Tárcában megjelenik az .Apple kártya, illetve a Kontaktok között a „fizetés” gomb. Ezek sem működnek, csak ott vannak.
-
Tiger.
nagyúr
Ez csávó egy bohóc. Annak idejen ő mondta, hogy a 13 pro maxba már periszkopos kamera lesz, mondott egy két hülyeseget. [link]
-
Tiger.
nagyúr
válasz
tysonn198810 #1011 üzenetére
Gondolom nem EU-ban laksz.
-
Tiger.
nagyúr
Éjszakai módban nincs 48mpx?
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
A héten csatlakoztam én is egy natúr titán 16 Pro-val táborhoz.
14 év android után váltottam, de a környezetemben mindenkinek iPhone lett, ez is hozzájárult, hogy én is kipróbáljam.
Egyelőre ismerkedek, a hangjával nem tudok betelni milyen jól szól, az üzemidő parádés, a mérete nagyon tetszik, illetve pozitívum, hogy itt legalább jól működik az automatizálás.
A negatívum nálam főleg a gesztusvezérlésben jelentkezik, sosem tudom, hogy hol enged visszalépni, hol lehet csak a bal felső sarokban a nyíllal visszalépni vagy csak a home-ra enged vissza. Remélem megszokom. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
7Heads Drago #993 üzenetére
Ezt a kérdést nem igazán értem. A telepítéseket nem lehet elvégezni fiók belépés nélkül, de írtam, hogy a kislányomnak lesz, aki tudott erről és már meg is kapta a mobilját. A többit meg majd ő telepíti magának.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest