- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #397 üzenetére
Én nyígok miatta igen. Sajnos 2 oldalról is nyomás van. Egyrészt az EU által kikényszerített nyitás, másrészt az alma saját stratégiája, hogy pakolja bele a funkciókat a rendszerbe, hogy vonzóbb legyen a droidról váltóknak. Csak ezzel mindenki szív, az öreg motorosoknak nem tetszik, akik váltanak, azok meg azt látják, hogy a feature ott van, de butábban és sokszor bugosabban is mint droidon.
-
s.Oliv3r
senior tag
Én nem értem miért van az, hogy az iPhone topikban többen vannak az androiddal elfoglalva, mint iphonenal. Fordítva ültök a lovon… mégegyszer jelzem, van külön android, Samsung, de biztos van még kínai fórum is. Ott lehet megbeszélni kinek mi nem működik, vagy épp mi igen.
Sőőt ott még az iPhone-t is lehet fikázni, hogy soha nem vesztek ekkora kakit 500é, inkább vesztek nagyobbat 650é meg 800é és még hajtogatni is lehet váááóóó
-
Igen, talán Te említetted valahol(simán lehet, hogy rosszul emlékszem, akkor bocs), hogy az ios folyamatos plusz funkciói miatt, el fogja veszíteni azt a simaságot, azokat a tulajdonságait, ami jellemezte, ami miatt szeretjük. Ennek jelei már mutatkoznak. Egyet is értettem...
droidosodik és az nem jó
Remélem nem következik be -
válasz
7Heads Drago #385 üzenetére
Ja, androidot használsz. Egészségedre!
de ez egy iPhone topik
.
Szerintem nem “sároztam”, ahogy az utolsó mondatodban írtad.
Ha figyelmesen elolvastad, akkor azt is láthattad, hogy “párhuzamosan” androidos készülék is van mellette, általában S széria Samu, vagy Pixel. Csak hát magammal nem viszem, mert nem bízom bennük, érted…
Ha ez “sározás”…..? Szerintem csak egy vélemény, mint mindenki másé.
iPhone user, egy iPhone topikban, ez lennék Én. Te meg android user, itt.
Ha ettől jobban érzed magad, hogy itt vagy…engem nem zavar. -
Speedy007
őstag
Nálam szoftveresen mindig is nyűgös volt Xiaomi bármelyik modell is fordult meg nálam. Pláne hogy a Xiaomi is kezdi másolni a Samsung-Iphone duo-t és próbálja zartabbá tenni a rendszert kezdte pl.a kínai piacon azzal hogy csak bizonyos idő és bejegyzés után a comonutin engedte oldani a szoftveres zárat. Mivel a kínai béta is megszűnt így az annak alapjául szolgáló Xiaomi.eu heti béta is így marad még egyenlőre a Stabil verzió. Xiaomi 13-nak a kamerája is elkezdett video felvételkor droppolni, mikor sokáig használom a kamerát akkor be lustul lomha lesz vagy hiába üzenetet dobálja. Bele fáradtam már hogy nyűgös mindig vagy kompromisszumos a Xiaomi. De ezzel nem csak így vagyok vele.
-
joey04
titán
válasz
autotaxmo #390 üzenetére
tehát maradjunk annyiban, hogy nem kínai. a kínai gyártástól sem lesz valami kínai. btw azért mert valami kínai, nem feltétlen szar, csak 3 baj van ott: az első, hogy a szoftvert nem nyugati ízlés szerint kalapálják, sem a design, sem a logika nem stimmel sokszor. ettől még nem szarabb, csak más. a második a másolás. ami nem azért baj, mert ennyit tudnak és bénák, hanem abban a kultúrában a másolás az elismerés jele, és nem is értik, hogy nyugati embernek ez miért gáz. a harmadik meg ugye a kínai állam. nem nagyon létezik olyan kínai cucc, ami nem nyit hátsó ajtót. és nem, nem a saját adataimat féltem tőlük, ez csak elvi kérdés, hogy inkább az eu vagy az usa lássa, mint ők.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
„Nekem pl a jelenlegi droidos telom jobban megfelel az igényeimnek.”
Ez a lényeg, ki-ki megtalálja a számára legjobb gyártót és operációs rendszert. Kár, hogy csak 2 rendszer maradt talpon, a BADA és Windows Phone, Blackberry kipontozódtak… -
joey04
titán
válasz
Speedy007 #388 üzenetére
Xiaomi (14 ultra) nagyon fluid volt nálam. Igaz egyéb bajok voltak vele, de pattogós volt. A Vivo is, OP és Samsung is. Nekem meggyőződésem, hogy az iOS azért fluidabb, mert korlátozottabb. Ahol az iOS 18 nyitottabb lett és/vagy hozzányúltak, ott lettek is röcögések. Lásd cc, safariban tabok váltása, vagy néha galéria. Ezért mondom, hogy pár év és összeér a 2 rendszer. A droidon sokat csiszoltak, az iOS meg évről-évre picit döcögősebb.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
A "csúcsnak beállított" szöveged sem éppen szép dolog, mivel csúcs - és kész. Ha te nem tudod elfogadni, az a te dolgod. Azt sem értem, hogy most pl miért írsz be ide androidosként.... nekem eszembe nem jutna bemenni a S topikba samut fikázni.
Pedig hidd el... 10 évnyi S-ezés után lenne mit mondanom. Példának okáért a készenléti merüléseket, azt hogy még az S10-esemben háromszor cseréltek alaplapot, és utána se tudták mi baja stb. Az S21-esem egyik haverom használja, nézd már meg milyen gyors.... akad össze-vissza, negyedévente kap frissítést. Utána ránézel egy I13Pro-ra és ugyanúgy működik mint amikor azt valaki megvette. A kínai vackokkal meg foglalkozni se vagyok hajlandó, a cipőm se kínaiba veszem, és a telefonom sem ott fogom.
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #378 üzenetére
Még valóban gördülékenyebb az iOS, de ha így haladunk, 2-4 év és beéri a droid.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
A gördülékenység, a “smooth” érzés nem a jellemzője az androidnak.
Én meg ha lehet ezt kérem hogy engedjük el. Főleg hogy egyre több az Apple táborból aki pont erre panaszkodik. És ez minden komolyabb fórumon a userek visszajelzése alapján mondom. Most is sikerült egy félkész szoftveres telot kiadniuk. Egy szemmel se vannak előrébb a szememben, mint a Samsung.
Nekem pl ami egy vicc volt az a hivásinfó. Amikor még én használtam 100 db -os volt. Sok hívás esetén már nem tudom azt se visszahívni aki reggel kereset és nem volt mentve a száma. Most hogy 2000 db-os lett ez nyilván javult, de röhejes hogy egy ilyen "csúcs"-nak beállított és elég drága telonál meddig kelett erre várni. És még mindig egy vicc, hogy semmit se tudsz állítani a hivásinfón. Kb mintha még a 6310i Nokiám lenne. Miközben elvileg ez egy telefon és nekem ez így olyan, mintha ki lenne herélve.
Vagy pl nekem az I11-el teljesen random eldobálta a hívásokat ha 2 simmel használtam. Az újabb szériák már nem csinálják ezt. Elég idegesítő tud lenni amikor fullon van a térerőd és a hívás után percekkel jön az sms róla és hívogasak mindenkit vissza. Anno az ios topikban felsoroltam a problémáimat és nem igen volt rá egyikre se megoldás. És az is érdekes hogy senki nem beszélt róla, ez van ezt kell szeretni. A szervizben meg tudtak róla hogy közismert hiba. Az újabbnak meg lehet más bug-ja lett volna amitől falra mászok. Nekem pl a jelenlegi droidos telom jobban megfelel az igényeimnek. A lányom meg rá van nőve az Apple-re.
Mindkét rendszernek megvannak a sajátoságai és kinek mi jön be. És nagyon nem szép a másik oldalt sározni. -
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
TheBikerider #381 üzenetére
Másfél éve raktam össze, akkor volt ennyi. Szerintem most 6-800 ezer körül menne el
Nem olyan gyorsan avulnak, 5-7 évet szerintem röhögve kibírnak.
-
Speedy007
őstag
Sony Xperia X10 mini óta nyúzok különféle és fajta droidos telefont utóbbi 6 évben Xiaomit nyúztam.Ezt megunva hogy a Xiaomi mindig is kompromisszumos bármelyik modellt nézem váltottam Iphonera (amúgy is rég bakancslistámon szerepelt hogy megnézzem mi is jó benne). Ha szét nézek az új telefon piacon egyedül az Iphone aki két 6"-l körüli modellt árul két különböző kategóriában droid oldalon a 6" körüli modellek egy erős túlzással felső középkategóriás telefon felső kategóriába pozícionálva. Bár való igaz vannak dolgok amin én csodálkozom és értetlenül állok hogy ezt miért kellet és miért pont így. De megszokás kérdése a dolog meg után járás kérdése.
-
válasz
s.Oliv3r #379 üzenetére
Mikor volt 1.2 millió? Most, vagy régebben? (PC ben nem vagyok otthon, van egy 7 éves laptopunk, de még működik
remélem sokáig
)
Ezek évente szintén elavulnak, nem? Teljesítményben…
Anno, 20 éve, még magam raktam összeés akkor is évente újabb jobb cuccokat hoztak ki. Mindig cserélgetni kellett a memóriát, videokártyát, mert a játékok fejlődtek🤦🏻♂️
-
válasz
s.Oliv3r #379 üzenetére
Egyetértek.
Nem tudom miből fakad a gyűlölet néhány Embernél néha, Én is azt nézem, hogy mi a legkényelemesebb, mi okozza a legkevesebb problémát. Amire használom, azt megbízhatóan, simán tegye. Fotó, videó, ne fagyjon le, elérhető legyek, stb…semmi extra részemről. Ezt a szintet az ios hozta/hozza. Pedig próbáltam az androidot, de nem ment nekiMindig objektíven közelítem meg, semmi “vérfanság” nincs és nem is volt bennem. Ezek eszközök, tárgyak, legyen megbízható, ha már a célra megvettem.
ios sem hibátlan, de még mindig elenyésző….és javítják.☝🏼remélem
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Kinek ez, kinek az. Én is a te véleményeden vagyok amúgy. Aki ennyire elfogult android témában, arra rá kell hagyni, ennyi. Most egy 1,2 millió forintos izom PC-t gondolkozok leváltani egy m4es Mac minire, mert nekem pl annyira bejött ez a rendszer. Hiába nem tudok vele úgy játszani, de legalább nem bugos mint a Win11. Meguntam már az állandó tweakelést, ami amúgy androidon is volt….Aki meg szeret vele szórakozni, csinálja nyugodtan.
ui.: ha játszani akarunk, majd veszek egy PS5 prot is. -
Azért érdekelne, hogy mi a borzalom az ios-ben. Elárulod?
Nekem párhuzamosan mindig volt android is, általában a legújabb S szériás Samsung, vagy legújabb Pixelek. Még el is lettem volna vele, ha az üzemidő nem lenne borzalom. Annyira zabálja a rendszer az akkut, hogy öröm nézni. Ahhoz, hogy hozza egy sima iphone szintjét, egy batár Ultrát, vagy valami még nagyobb valami mást kell venni…az meg nem fér a zsebembe, nem kényelmes használni. Próbáltam átszoktatni magam, de nem ment. A gördülékenység, a “smooth” érzés nem a jellemzője az androidnak. Szerintem az ios sokkal felhasználó barátibb a hétköznapi Ember számára, Én ezért maradtam/maradok ennél. Néha nyomkodom a Samsungot itthon, de hogy magammal vigyem bárhová, kizárt.
Anno a BB és Nokia Win is a kedvencem volt, volt is mindig belőlük. Azt nagyon sajnálom, hogy kinyírták. -
-
csakany2001
senior tag
Én csak azt tudom elmondani, én miért döntöttem 15 Pro mellett.
A mérete és a tudása miatt, nézegettem sok-sok telefont és közel is álltam egy Xiaomi 14-hez, de messze van még a konkurencia attól, hogy ekkora méretben ilyen jó telefont letegyen.
Ez igaz a 16 Pro-ra is, idén is legjobb telefon ebben a méretben, a Vivo próbálkozása viszont pl. ígéretes.A nagyobb méret más kérdés, ott vannak komoly kihívók. Nem feltétlen a Pro Max-ban gondolkoznék ha akkora telefon kéne, bár ha a fotós képességet nézzük akkor megintcsak nincsen sok jobb tőle(S24U, hogy mozgó képeknél mit művel az elfogadhatatlan számomra).
Amúgy én nem gondolnám, hogy egy mobilarénán itt bárki prezstizsből venne almás telefont, meg mivel minden 2. embernél ott figyel messze nem erről szól.(szerintem a 4S idején volt jellemző, de akkor fölényesen jobbak is voltak, mint egy átlag androidos) -
Zsolt,72
senior tag
Ilyen is van, ha nem jött be, hát nem jött be. Valóban a legjobb döntés, ha nem tartod meg.
Anno nekem pár nap volt megszokni (előtte volt Symbian, Windows Phone és Android is), de én roppant kiváncsi és nyitott voltam erre a rendszerre. Tény, hogy ha ilyen rövid idő alatt erős ellenérzést keltett benned, akkor nem te vagy a célközönség.
-
Maxxy10
addikt
Lehet kapni Anti reflection fóliát? A fold 6os olyan van és nagyon megszerettem, napos időben nagyon hasznos.
-
Buckey
őstag
válasz
SonyNex7 #358 üzenetére
Üdv.!
Bocs, hogy belevau, de én is kapom az e-maileket, hogy van készleten. Csak éppen az a bibi, hogy mire hazaérek a munkából, addigra nincs. Munkaidőben meg nem tudom megrendelni.
Nem mindenki irodában dolgozik a gép előtt, hogy amikor jön az értesítés, akkor azonnal tud rendelni.
Én nem izgulok, majd lesz valamikor. Csak azért bosszantó, hogy már eltelt pár hét, és még mindig úgy kell vadászni. -
szebe
addikt
Egy natúr titánnal én is csatlakoznék.
12 miniről váltottam, elsősorban a kijelző miatt választottam a Pro modellt. Nyilván kamerában, akkuidőben (és sok minden másban) is előrelépés, de ezeknek kell még idő.
Egy kicsit sajnálom, hogy idén a Pro nagyobb lett, de ez legyen a legnagyobb probléma. -
Attiba
tag
Csatlakozom a klubhoz egy Black Titanium változattal (Telekom).
-
-
Hordo94
csendes újonc
válasz
Schafranek #323 üzenetére
Mi vele a probléma kifejtenéd?
-
-
kchris78
veterán
Tegnap este volt 16PM a Telekomban, tegnap jött az értesítő.. Az án várakozó rendelésem (flottás) is átment kiszállításra varkozó állapotba.. Szóval talán oldódik a helyzet. Szerintem novemberre az nem kap csak aki nem akar.. Ha lenyomják a várakozókat biztos nem lesz hiánycikk, nem olcsó azért
. Tavaly titán meg minden, sokan akarták.. most semmi ilyen újdonság nincs, csak az vált aki tavaly nem váltott vagy kivárt stb..
-
tecsa74
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #343 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Épp nézegettem ausztriai médiában, novemberre jönne meg...
https://www.mediamarkt.at/de/product/_apple-iphone-16-pro-max-256gb-desert-titanium-2002683.html
Bocs ha hülye a kérdés, ha kintről hivatalos üzletből van rendelve, akkor az ugyanúgy működik itt, ugyanúgy magyar menű benne van?
-
tecsa74
aktív tag
Szia! Köszönöm szépen! Én karácsonyra szeretnék venni páromnak ajándékba pro maxot 256 gb , viszont ha ez ennyire hiánycikk, akkor időben meg kéne rendelnem. Mivel a bécsi media markt nincs messze tőlünk lehet ott is megnézem. Végső esetben, ha sehol nem kapok, akkor 15 pro max lesz...
-
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
TheBikerider #339 üzenetére
Valahogy úgy érzem, a 18.1-ben majd az AI hülyeségekre koncentrálnak, és nem ezekre a bugokra...
-
-
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #337 üzenetére
Ez a 16 Pro topic. Ennek a telefonnak az elerhetosegerol volt.
Az altalad linkelt cikk egy honapos, az enyem egy napos. -
s.Oliv3r
senior tag
Nektek előfordul olyan, hogy a 16 pro animációi kicsit megdöccennek? Mostanság egyre gyakrabban.
18.0.1
-
autotaxmo
őstag
válasz
worxland #327 üzenetére
Total aterzem, ez egy kib*szott mokuskerek, tudod hanyszor volt olyan, hogy elertem a kituzott celt (15%) novekedest a tavalyhoz képest es amikor lattam hogy ev vege fele oktober-november kornyekere meg is volt, akkor kezdtem taktikazni hogy az elkovetkezendo 2-3 honapban szar se legyen mert akkor az a +25 vagy 30% lesz a mervado kovetkezo evre. Hiaba mondtam nekik elotte evekig, hogy a kituzott celhoz legyen a szamitas nem ahhoz hogy kvazi rekordot ertunk el. Adod a fel karod, aztan az egeszet lerantjak.
-
autotaxmo
őstag
válasz
worxland #327 üzenetére
Hat ez az, tudom, erre probaltam reflektalni, hogy vannak ilyen emberek, akik azt hiszik, hogy ha tavaly csinaltal 120%-ot akkor iden arra a plusz 20%-ra még rateszel ujabb 20-30-at minimum.
de kozben semmi olyan extrat nem tettel le az asztalra, hogy mindenki a konkurenciátol orjongve rohanjon at hozzad ezzel szerezve ujabb es ujabb ugyfeleket.
-
autotaxmo
őstag
Nem kell semmibe kapaszkodni, szerinted ezt a folyamatos keresletet egy minden evben megjeleno telefonnal ami szinte semmi de semmi ujdonsagot nem tud elohuzni a fiokbol, ugyanakkora kereslet vagy még nagyobb lenne mint az elozo evekben? Az egy dolog hogy az osszes tobbi gyartohoz kepest még mindig kva jok az eladasi szamok, de a Te gazdasagtani ismereteid alapjan, ha tavaly mondjuk 20%-os emelkedes volt iphone eladasi statisztikakban (persze ez nem igaz) akkor iden is es akkor evrol evre ez a tendencia? Elobb utobb beall es elkezd a csucsrol szepen lassan visszaesni az a franya mutato, nem lehet mindig a vegtelen csucsra maszni, elobb utobb jon a visszaeses, ez mar egy ideje azert lathato tendencia. Ahhoz hogy ujbol ugorjanak egy kva nagyot eladasban, valami nagyot kene durrantani. Ennyi
-
válasz
Schafranek #323 üzenetére
Elárulod mi vele a probléma?
-
Schafranek
tag
válasz
Fuxosbömis #6 üzenetére
,,A döcögős android lóról le kéne szállni."
Egyetértek, hiszen jól tudjuk, hogy az androiddal, nem ez a (legnagyobb) probléma.
-
nozs23
addikt
válasz
autotaxmo #315 üzenetére
Mondjuk most volt cikk arrol, hogy az apple megint tul lihegte a gyartast es kva sokat legyartottak de 20-30% kereslet visszaeses van naluk a 16-os szerianal.
Ezeket nem érdemes készpénznek venni. A tegnapi info alapján (Kuo) nincs szó ilyen visszaesésről: [link] The 16 Pro's shipments are similar to last year's 15 Pro, but it's worth noting that the current shipping times for the 16 Pro are shorter than those of the 15 ProAzt totálisan abszurdnak tartom, hogy egy Apple féle ellátási gépezet 30%-al túllőtte volna igényt a gyártásnál.
-
Nekem nem javította a friss sw a kijelző érintéses hibát. Ugyanúgy fennáll.
-
joey04
titán
válasz
Cseri0058 #317 üzenetére
Startnál sokkal kevesebben maradtak hoppon, és mostanában is fel-fel tűnik pár darab, ahogy szivárognak a készletek, csak résen kell lenni. Ha valaki ragaszkodik egy bolthoz, vagy kamatmentes részlethez, stb, akkor nehezen kap az tény. Készletértesítő is gyakrabban jön pl. telekomtól a tapasztalatok szerint. Most ha figyelsz, akkor tudsz venni. Tavaly úgy is nagy szerencse kellett hozzá.
-
autotaxmo
őstag
Letezik az hogy evrol evre kevesebb keszulekkel startolnak el itthon a hivatalos forgalmazok? Nem hiszem hogy azert nincs keszlet mert az emberek sorban allnanak a keszulekekert. Mondjuk most volt cikk arrol, hogy az apple megint tul lihegte a gyartast es kva sokat legyartottak de 20-30% kereslet visszaeses van naluk a 16-os szerianal. Ergo a magyar piacra nagyon keveset hoznak be ha jol latom
-
rbelme85
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a i15Pro üvegfólia jó-e a i16Pro-ra?🤔
-
P3Dr0
senior tag
Èn mint friss almás kérdéssel fordulnék hozzátok. Tudnátok ajánlani pár appot amit érdemes feltenni a telefonra? Gondolok itt pl. camera vagy egyébb más hasznos appra file manager stb.
Illetve van-e magyar nyelvü almás oldal hasznos tippekkel, trükkökkel?
Válaszokat elöre is köszönöm. -
Tiger.
nagyúr
.
-
rbelme85
csendes tag
Tegnap vettem egy i16pro-t, MM-ban(Németország).
Mindig is tetszett az Apple mobil konszern.
Több mint 15 év Android után váltok. 😊 -
Loik
tag
válasz
7Heads Drago #304 üzenetére
Mint írtam, két modellt két különböző méretben, ami darabra négy. Alapmodell két méretben és Pro szintén két méretben.
Navaren Neked is csak azt tudom írni, hogy ne menjünk bele jóslatokba, fél év múlva megtudjuk, hogy milyen lesz az új SE.
-
Navaren
aktív tag
Tök jókat írsz Te is, meg a többiek is, akik reagáltak rá, ennek elélenére ne haragudj, de továbbra is el tudom képzelni, hogy SE valami ilyesmi lesz.
Igen, tényleg nehéz lenne elképzelni, hogy a 16-ot és ezt az SE4-et egymás mellé téve valaki előbbit venné, tényleg Best Buy, de egyrészt volt már olyan, hogy az SE akarva- akaratlanul alávágott másik modellnek fél éven belül (a 12 Mini eladásait biztos, hogy legalább részben kompromittálta anno az SE2 2020 tavaszi bevezetése), másrészt pedig ne felejtsétek el, hogy az i16 konkrétan 1, azaz egy évig releváns a portfólióban (különösen úgy, hogy ha a 17 tényleg ProMotion Display-t is kap, stb), az SE pedig legalább három (alapmodelleket pedig rendszeresen vezetnek ki a piacról egy év után).
Ilyen frissítési ciklus mellett egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy többgenerációs hardveres lemaradással küld a piacra terméket Alma. Az ötletet magában sem, az eddigi mintákat figyelembe véve pedig pláne nem.
És tekintettel arra, hogy - sajnos - ők is, és a piacon mindenki más is érzi, hogy most a következő évek az AI-ról fognak szólni, személy szerint nem tudom elképzelni, hogy anélkül dobnának a piacra telefont - meg abszolút belépő szinten sem.Teljesen egyetértenék Veled és a többiekkel, ha az SE az éves iPhone frissítési ciklus egyike lenne.
De nem az.
De persze ez csak az én véleményem. Simán lehet, hogy Neked/Nektek lesz igazatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest