- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
Dhampir #3796 üzenetére
Dhampir: Az már túlumtat a keretemen.
Amúgy az A18Pro chip erősebb mint az idei (sima) A19 chip ami a 17-esben van?
Illetve a Pro modellekben a harmadik kamera a telefotóhoz van? Szóval, ha mondjuk az a képesség annyira nem mozgat, akkor akár szóbajöhet a 17 is(?) Azért vacillálok ennyit, mert több évre tervezek, és van egy-két olyan funkció ami tetszene a 17-ben, pl 3000 nit... -
tomi5244
őstag
Én is a 16Pro és a 17 között vacillálok. 13-as modelről váltanék. A jobb kamera lenne a cél a 13-ashoz viszonyítva. De szerintem ott a 17 is komoly előrelépés lenne, illetve a tárhely is több alapból. Megvárom azért még a teszteket.
-
sirokipatrik
aktív tag
Ha nem fontos a picit jobb kamera, akkor szerintem a 17et érdemes átgondolni. Sokkal fényesebb kijelző amit nyáron megfogsz hálálni, jobb üzemidő, frissebb hardver, karcállóbb elő és hátlap, lényegesen jobb előlapi kamera, sokkal könyebb a telefon, gyorsabb töltés.
Ha viszont kell a 4K 120fps videó, vagy sokat dugod rá gépre és kell a gyorsabb átviteli sebesség (gyári kábellel nem gyorsabb), az 5x nagyítás, akkor kiesik a 17. Én jelenleg biztosan az idei alapmodellt venném. Tárhelyből sem elhanyagolható, hogy 17ből 256gb a minimum, 16 Probol viszont volt 128. -
Párduc
junior tag
Sziasztok, kérlek segítsetek nekem abban, hogy most újonnan az iPhone 16 Pro-t érdemesebb megvenni vagy a sima iPhone 17-et?
-
Ez a baj az S25U-val is. Remek a kijelző ezen tulajdonsága, de egy üveg rá és máris ugyanúgy tükröz. Sima hajlékony fólia van ott is gyári, ami "mattabb", de messze nem olyan jó, mint a csupasz kijelző.
Egyébként meg aki még használja is minden nélkül, lehet nem is a karcok a nagy probléma,hanem hogyha a gyári oleofób réteg lekopik a kijelzőről az nagyon, de nagyon gusztustalan tud lenni.
-
Tiger.
nagyúr
Elvileg tükröződes mentes lett a kijelzo az új iphonnal de ha rakok rá egy üveget?
-
Zsolt,72
senior tag
-
-
-
s.Oliv3r
senior tag
Kinek hogy tetszik a narancs szín?
-
s.Oliv3r
senior tag
Srácok mi az hogy nincs feketeeeeeee pro iPhone?
-
s.Oliv3r
senior tag
-
dnelb
veterán
válasz
s.Oliv3r #3753 üzenetére
Én nagyon várom, jókat fogok nevetni, amikor a nulla minimál funkciókat eladják újként. Kíváncsi vagyok lesz e AI maszlag, vagy tanultak a csúfos tavalyi bukásból
Meg kíváncsi vagyok hány fehér embert tudok megszámolni, tavaly nem volt sok
Kár hogy kikerült minden, így tényleg csak az sw oldal maradt
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Sasi001 #3750 üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam
Nekem a 65c3 is kalibrálva van, a srác aki ezeket csinálja nagyon az LG-ket sztárolta/ja. Külföldön is jókat írnak róluk, pláne a c5/g5 szériáról. Teszem hozzá, hogy nagyon meg vagyok elégedve a C3-mal is, kalibrálva meg pláne... csak gondoltam veszek majd egy 77-es OLED-et is
-
Sasi001
senior tag
Pont azért írtam, ugye itt is van LG-Samsung kijelző de egy sem volt beégve plusz ilyen sárgás rózsaszínes árnyalat sem jelentkezett. A mostani is tökéletes pedig Lg. Erre a rózsaszín tintre allergiás vagyok egy pár Lg oled(tv) panelt cseréltek már miatta ezért már csak qd-oled-et veszek.
-
dnelb
veterán
válasz
s.Oliv3r #3742 üzenetére
és mi lenne az alternatíva? tényleg érdekel
kamera szar, viszont sw szinten szerintem nincs alternatívája droidon. Én ráeszméltem most ios-on, hogy hiába jó a kamera, ha az sw meg szar, a fordított helyzet jobban tetszett
Sasi001 : samsungra írtam hogy beég nálam mindig aztán gariztatom. s8, s21u. s24-et hamarabb eladtam. Viszont ott nem kell remegni vásárláskor hogy vajon a kijelző alsó, vagy felső fele fog sárgulni, kékülni, vagy épp pont jót kapsz. -
.LnB
titán
Jó olvasgatni az utóbbi kommenteket..
Pont azon gondolkodom, hogy váltok Android-ról iPhone-ra. Erre ilyen negatív itt a hangulat. Olvasgatom/nézegetem a teszteket, topikokat, nem tudom, hogy mi legyen. Ha tudnátok, hogy mennyire nincsenek nagy igényeim telefon terén. Igazából az akksi legyen jó, meg legyen szép (és gyors) a kijelző, kb ennyi. Nem játszom rajta, nem fotózok gyakran. Csak mostanában a háztartásba került pár Apple termék és elgondolkodtam, hogy veszek én is iPhone-t.
Megvárom a holnapi bemutatót. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az újdonság. Bár ha valósak a szivárgások, a 17 széria külső az nekem nagyon nem fog bejönni. Leszámítva a narancssárga színt. Azt jól értem, hogy nem lesz 17 Plus? Helyette lesz az a vékony verzió?
Szóval ha váltok, simán el tudom képzelni, hogy inkább a 16-os szériából választok, vagy Plus-t, vagy valamelyik Pro-t. Ráadásul ha jön új széria, a régi ára ilyenkor mindenhol csökkenni is szokott ugye?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #3728 üzenetére
Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy én, mint az egyik apple "főbuzi" (elnézést de másképp nem tudom jellemezni magam), mindenem Apple, minden évben lecseréltem az Iphone-t, a zászlós készülékekre, amióta létezik, de lehet, hogy most nem fogom megvenni. Az autómban is akkora baromságokat csinál néha, hogy az elképesztő, pedig a BMW rendszere kimondottan az iphone-ra van kihegyezve. Vagy megveszem, de mellette ott lesz a Samu legújabb csúcsmobilja is. Egyszerűen ez a dizájn is, mintha valami ovisokkal rajzoltatnák meg. Belerakják a kihasználatlan baromi erős új cpu-t, kicsit javítnak a kamerán és le van tudva az egész.
Azért hoztam fel a samut, mert egyszerűen felüdülés volt kézbe fogni, használni (s25 ultra), amikor a kollégám odaadta pár napra. De lehet, azzal is lenne gondom hosszabb használat során. Ezt nem tudom. De hova tűntek az Apple-nél a dizájnerek?
De ez most kimondottan csak az iPhone-ra értem, mert a többi cuccomat, macbook pro m4 max, apple tv, mac studio, monitor etc.. mind mind nagyon frankón működnek és imádok őket. Még a kicseszett icloud is olyan dög lassú néha, pedig a legnagyobb tárhelyre fizettem elő, hogy jobban járok, ha gyorsan kell valami, akkor feltöltöm egy külső tárhelyre, mert nem tudom megosztani, mert képtelen gyorsan szinkronizálni.
Ezt is már vagy féléve tapasztalom. Főleg, akkor vagyok bajban, ha windows gép van előttem.Na mindegy, majd meglátjuk, nem kell egyetérteni ezzel, de manapság ez a véleményem, én örülnék a legjobban, ha rendszer úgy működne, mint régen.
-
mihail38
senior tag
Lehet, hogy néhányan beleértve jó magamat is, ezt gondoljuk, de az adatok mást mondanak viszik az Apple termékeket mint a cukrot és itthon is a jó kis szegény Magyarországon is ahol sokaknak az egy havi fizetése nem futja ki a telefont mint ahogy nekem se pedig nincs rossz állásom.
Nagyon durva hova fejlődött vissza a ..... -
s.Oliv3r
senior tag
Sajnos ebbe az irányba tart a világ, minden szinten... Én pl sokkal jobban értékelném ha 2-3 évente jönne ki új széria - de jobban szoftverezett, hardverezett, illetve átgondolt lenne. Kíváncsi leszek az APP3-ra, és a AWUltra3-ra hogy mennyivel lesz jobbak... de sok jót nem sejtek.
Ahogy látom az applenek nem tesz jót a homeoffice.
-
pengész
tag
SpongyaBob, Sasi001, köszönöm! Közben a kezembe került egy 13PM, zsebreraktam (szigorúan a tulaj engedélyével
), nem volt ormótlan, szerintem ez Max lesz, a maradékra meg alszom még egyet.
-
Sasi001
senior tag
válasz
SpongyaBob #3724 üzenetére
Nekem a 15pm-nál nem volt gond a melegedéssel hasonló volt mint a 16pm, most van mellettem három is, napsütésben hamar elkezdi levenni a fényerőt amit szinte nem is tapasztaltam az előzőnél. Ez csak egy dolog, lehetne sorolni a hibákat mindkét telefonnál. Persze ha nem gond akkor mindig az újabbat érdemes megvenni.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
pengész #3722 üzenetére
"Sajnos nehéz zsebre vágni és kipróbálni... Meg lehet próbálni, de lehet, hogy abba a boltba többet nem kell majd bemennem..."
Ezen jót nevettem
Egyébként én az újabbat venném, tehát 16Pro-ra szavazok. Egy jó néhány évig nem lesz gondod.. A 16 Pro az már tényleg Pro, gyakorlatilag megegyezik a 16Pro Max-szal csak kisebb méretben, illetve a 15-ös széria ismert melegedés problémákról. Én egy i11-et váltottam 16Pro-ra. -
pengész
tag
Sziasztok!
A 15PM topikba már becsipogtam, hamarosan vagy itt, vagy ott tag leszek, de nem tudok dönteni 15PM és 16P között. 15PM méretű telefont már használtam (S9+), gyári ütésálló tokban, határeset volt. Nem kell, hogy a legújabb legyen (a jövő héttől úgysem lesz az), a mostani 11P-t is másfél évvel a bemutató után vettem.
Amúgy észrevehető az a 3mm, ami a 15PM és a 16PM között van? Sajnos nehéz zsebre vágni és kipróbálni... Meg lehet próbálni, de lehet, hogy abba a boltba többet nem kell majd bemennem...
Mindenképpen tokban lesz, Peak Design Everyday Case, a 11P is abban van.
-
Horovic
aktív tag
Üdv! Beléptem a csoportba, PM 256 Gb
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3709 üzenetére
Biztos, hogy jó. Hordoztam magammal évek óta én is valami hibát, egyszerűen naponta minimum 1-órát ment a fotók a háttérben. Semmi nem oldotta meg csak a DFU módban gyári visszaállítás. Azóta minden jó. Szinte nem is találkozok olyan hibákkal amit sokan írnak, legyen az bármi.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Sasi001 #3708 üzenetére
Ezért is vagyok híve az évenként egy alkalommal (főverziófrissítés során) elvégzett tiszta telepítésnek. Nekem nagyon bevált, a mások által jelzett hibák jó része így elkerül.
Persze, ha ezt le mered írni a fő iPhone topikban, rögtön lesz 3-4 megmondó ember, aki darabokra tép, hogy hülyeség, mert neki már iPhone 3G óta megy folyamatosan a másolt rendszer, ami hibátlan…
(kis túlzással). A lényeg: nekem ez Android alatt, és iOS alatt is bevált, nem nagy teher évente egyszer elvégezni.
A telefon/rendszer meg fogja hálálni.
-
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
éjszakánként nincs töltőn a telóm (16Pro), nem csinál elv semmit, de egy szolid 20%ot simán merül… mi lehet a baj?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest