- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
Ha töltési korlát van beállítva az nagyon sokat számít, de néha akkor is feltölti 100%-ra a telefont mert így tudja kiszámolni az akkumulátor kapacitását. Ha valaki nagyon odafigyel és soha nem engedi feltölteni 100%-ra akkor nagyon sokáig tartani fogja mivel nem tud kapacitást számolni. Ilyenkor van, hogy megvesz valaki egy használt telefont és az akku 100%-os és egy hónap használat után leesik 92%-ra.
A másik pedig, hogy szerencsés akku-val kapta mert van benne plusz 6-8 százalék többlet(nem minden gyártás sikerül egyformán). Itt azért szintén idő kell mire elkezd esni a kapacitás. -
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Előbb utóbb úgyis érzi majd a felhasználó, hogy komforttalan lett (jóval több töltés, hamar merül, stb.) akkor dönteni kell, hogy új telefon vagy akku csere. Addig felesleges nézni az akku kapacitást. Ez inkább már sokaknál berögződött dolog, ezért lenne jó ha kivenné az Apple. Elég lenne ha kiírná hogy cserére szorul az akku.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Este 9-kor töltöttem 100-ra me reggel 8-kor még 100-on volt. Fotókkal küszködök napi 40-60 perc megy a háttérben. Hiába kapcsolok le bármit is. Akkun annyira nem veszem észre de érdekes. Volt dfu tiszta telepítés is és ami érdekes, hogy a 14 pro max óta jön velem. (14-15-16pm) Most töröltem az összes fotót sőt a fotók appot is. Újra töltöm a képeket videókat, hátha van valami sérült köztük ami miatt beragadt az elemzés vagy hasonlók. Más ötletem már nincs.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Az szép. 16pm 90%-ra töltöm, és 8-9 órás kepernyőidőm szokott lenni átlagban úgy, hogy 20% alá nem engedem.
-
Sasi001
őstag
Nálam laggolás csak egy helyen van pár másodpercig a watch app megnyitásakor. Egyébként semmi bajom vele. A 17pm melegedését pedig nyáron majd meglátjuk, hogy milyen. Jobb anyagokból és jobban összerakott telefon mint a 17pm. (Szerintem). Minden évben váltottam, most nem érdekelt pont ezek miatt.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Már pedig így van. Hiába van beállítva a 80%-os korlát időnként megpróbálja feltölteni 100%-ra pontosan azért, hogy ki tudja számolni a pontos kapacitást, de ezt az Apple is leírja. Ha odafigyelsz és nem engeded soha 100-ra akkor nem fog esni. A másik része is így van. Nagyon sokan megveszik használtan hibátlan akkuval és pár töltés után rohamosan esik a százalék. Viszont nemcsak azt hanem a töltési ciklust is nézni kell, abból már lehet következtetni.
-
Sasi001
őstag
Gondolom 20 és 80% között tartod. Így nem tudja kiszámolni a kapacitást.
-
Sasi001
őstag
“Nekem a 26.1-26.2 környékétől "folyamatosan" esik az akksinak a kapacitása most tartok 97% -nál”
Ez csak véletlen, így is úgy is esett volna, valószínűleg most jött el az ideje. Érdekes, nálam a 26.2 mondhatni hibátlan. Nem mondom, hogy nincs egy-két apróság, de nagyon bosszantó dolgok nincsennek. -
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Alapértelmezettnek beraktam a Google fordítót, eddig jó volt már nem működik. Kijelölöm a szöveget, rálépek, hibát ír, alatta pedig megnyitás a Google forditóban. Mindig van valami hiba, csupa foltozgatás.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
26.1-tölthető.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Amikor a telefon widget nem jelzi az óra töltöttségét már tudom, ha ránézek az órára hogy mobil hálózaton van. Viszont ha feléled az óra akkor egy kis idő után újra csatlakozik a telefonhoz. Aki nem használ az órában e-SIM-et annak lehet, hogy jó mert takarékosabb de így nem. Os26-al jött nekem ez meg a sárga színű pihenő idővel.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
iPhone 6-tól minden évben váltok, aminek egyébként nem sok értelme van, 11-től csak pro max, de a 16 pro max minden téren jobb a 13-pro max-tól. Tudásban és anyagfelhasználásban is. A 17pro max már romlott anyagfelhasználás terén, nekem silányabbnak tűnik, hosszú idő óta most először nem izgat a csere.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Ha bal felülről lassan húzzátok le a zárolási képernyőt, nálatok is tiszta átlátszó amíg nincs teljesen lehúzva?
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Van kettő is az egyik 90 ciklikus 100% a másik 160 ciklus 100%.(16pm)
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Próbáltad máshol is vagy csak egy helyen? Azért én pórbáloznék tovább. Ha mégsem menne biztos, hogy kiverném a balhét. Igaz nem telefon de gyári tok miatt volt panaszom, az MM elhajtott háromszor. Meguntam felhívtam az Apple supportot elmagyaráztam a gondom és kiadták cserére. Mindent meg lehet oldani. De ha mégsem én tuti lecserélném nem éri meg az idegeskedést.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
iPhone 6-tól minden évben váltok, ezekkel a hibákkal soha nem találkoztam. Nem kell a hibákkal élni tenni kell érte, hogy jó legyen. Én már biztos ki….tam volna, rég vettem volna egy újat. Vegyél egy droidot, mondjuk gőzöm nincs, hogy jó e vagy sem soha nem használtam de legalább ott folytatod a panaszkodást mert gyanítom neked az sem lesz megfelelő. “többség viszont eljár úgy is egy autóval, hogy 3 gumi van rajta, míg nem szólnak neki.” Az esetleg nem merült fel benned, hogy a többségnek nincs gondja vele?
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Energiatakarékos módnál az adaptív energiafelhasználást használja valaki?
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Akku statisztika is bugos, mai napra semmit sem mutat pedig 6-órától használom.
Safari mikro lagg másnál is jelentkezik?
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Van olyan blokkoló ami tiltja a sütiket. Mint például a Brave böngészőnél. Egy felugró süti elfogadó ablak sincs a Brave-ben. A Safari micro laggol Ios 26 alatt, a Brave hibátlan. Kár mert eddig csak Safari-t használtam.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Most még én is észrevettem, pedig főverzió váltásnál nem vettem eddig észre ilyen mértékű merülést.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Kiváncsi leszek a tesztekre de pont ezeket nem igazán használom ezért is mondtam, hogy számomra nem nagy a különbség. Meg őszintén szólva nekem a 16pm jobban tetszik. Viszont a szuper hűtésre is kíváncsi leszek de ezeken kívűl nagy újdonság nincs. Nekem a titán keret is jobban bejön mint az Alu.
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Pont azért írtam, ugye itt is van LG-Samsung kijelző de egy sem volt beégve plusz ilyen sárgás rózsaszínes árnyalat sem jelentkezett. A mostani is tökéletes pedig Lg. Erre a rózsaszín tintre allergiás vagyok egy pár Lg oled(tv) panelt cseréltek már miatta ezért már csak qd-oled-et veszek.
-
Sasi001
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig az első két nap nem vettem észre hibát.
Van stílusa nem olyan elcsépelt mint a Ferrari meg társai.