- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Banderasz74 #2697 üzenetére
Nem kell, sőt. Kimondottan nem ajánlott. Az iOS felfüggeszti a háttérben az appokat így nem fogyasztanak, viszont ha bezárod és újra megnyitod, az több energiát zabál.
-
Eagl3
veterán
válasz
Banderasz74 #2697 üzenetére
Nem kell bezárni az alkalmazásokat, nem merítik az akksit.
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.🙂
Nemrég vettem egy ilyen készüléket.Azt szeretném kérdezni hogy jobb használni.Ki lövöm az alkalmazásokat vagy hagyom háttérben futni.Azért kérdezem mert a kollégáim azt mondták,ki kell lőni mert terheli az aksit is.
Bocsánat a buta kérdésért,de először van iPhone telefonon és most tanulgatom még.🙂
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok. -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Lehet valahogy a kamera beállítást alaphelyzetbe rakni úgy hogy ne kelljen hozzá a telefont is alapértelmezésbe állitani? Mert láttam hogy van egy olyan opció hogy Beállitások alaphelyzetbe állítása opció de nemtudom ez az applikációkat pl netbank paypal képernyő elrendezés stb-hez hozzá nyúl e.
-
Sasi001
senior tag
válasz
h_benjamin #2690 üzenetére
Se wifi se hálózat gond nincs nálam. (Telekom)
-
MikeWazowski
veterán
válasz
h_benjamin #2690 üzenetére
Nekem a wifi is elmegy ott, ahol eddig gond nélkül ment. Igaz, 15p.
-
h_benjamin
aktív tag
Nekem ez a modem frissítés annyira nem jött be random ledobál 4G-ről olyan helyen ahol eddig simán ment
Vagy pedig a Yettel szórakázik nem tudom -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #2646 üzenetére
Lehet csak szerencsétlen véletlen volt, hogy frissítés utáni nap történt, kibírta a napot legalább (igaz kevesebbet is használtam).
-
osonte
őstag
Ugyanez az apple.hu-ról 9990 Ft és nincs szállítási költség vagy notebook.hu-nál 9490 Ft, ha személyesen át tudod venni.
Amúgy a gyári 30 wattos nem melegszik annyira tesztek szerint, picit gyorsabban tölt. Én 50 wattos gyári Anker-t, használok ami elég drága, de órát és telefont egyszerre töltve is csak langyos. -
tl-x
addikt
Szeretném használni a gyári usb-c kábelt, ilyen adapter kell hozzá [link] ?
-
futo001
senior tag
válasz
tysonn198810 #2680 üzenetére
Gyakori gond ezekkel az atalakitokkal, hogy nem visznek at minden szukseges vonalat. Probalj ki masikat.
-
Sasi001
senior tag
válasz
tysonn198810 #2680 üzenetére
Szerintem nem kell bekapcsolni semmit.
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
vettem egy vezeték-nélküli mikrofont. Aminek sajnos meg lightning csatlakozos a kis ‘reciever’ része. Vettem hozza egy USB-c -> lightning atalakitot. Valamiért viszont nem akar világítani a kis LED azon a reciever részen. Az átalakító működik mert lightning csatlakozos kabellel tölti a telefont.
a reciever pedig a sima iPad-el működik.kerdesem az lenne, kell valamit bekapcsolni a telefonon hogy működjön a csatlakozó?
koszi előre is! -
válasz
TechN7ne #2671 üzenetére
Az a baj, hogy pl a Circle to search egy brutálisan hasznos funkció droidon, ez itt nem elérhető. Ha fotózol tudsz keresni, de natívan nem tudsz a képernyődön semmit amit többször használna az ember (legalábbis én), mint a kamerával való keresést. Nem rossz, de kevés.
-
domos
senior tag
Én annak örültem volna ha a kamera gomb olyan mint egy fényképezőgépen. Félig benyomod fókuszál, teljesen le nyomod fényképez.
-
batai15
félisten
Nálam működik a némítás lezárt képernyő mellett.
A kamera gombot elsőnek én is marhaságnak tartottam ,de egyrészt a lockscreen shortcut így felszabadul ,illetve az AMTS-en rengeteget fotóztam egy kézzel landscape módban. Teljesen kézre állt a kezelés így. Szóval én szeretem használni. -
válasz
Sasi001 #2658 üzenetére
Kamera gomb nekem csak a megnyitásra szolgál azon kívül kb használhatatlan. Bármi amit csinálnál vele sokkal egyszerűbb a képernyőn.
Az akció gomb viszont szerintem kifejezetten hasznos. Nekem át van programozva, hogy 6 dolog közül tudjak választani és így elég gyorsan tudom elérni amit akarok. -
Bubaaa
aktív tag
Én a kameragombot és ezt az akciógombot rá sem tettem volna. Régen mindig azt hangoztatták,hogy egyre kevesebb gomb lesz az iPhone-okon. Erre nesze. Az akciógombot legtöbben a némításra használják még mindig (biztos vannak kivételek),de az meg az értesítési sávot lehúzva is elérhető,vagy ki lehet tenni a zárolási képernyőre. A kameragomb meg olyan jó helyen van,hogy ahányszor felveszem az asztalról,mindig megnyomom..
-
Bubaaa
aktív tag
10 ből 8x nálam is működik. Aztán gondol egyet,és nem érzem hogy megrezzenne.. Ezt lezárt képernyőnél produkálja. Ha fel van oldva a készülék,akkor minden ok.
-
Bubaaa
aktív tag
Tök jó ez az akciógomb. Ja nem! Mikor androidról átjöttem iPhonera,ki voltam tőle hogy az a reteszelős vagy billenős,vagy mittudomén minek hívják kapcsoló volt rajta,és sosem tudtam hogy mikor vagyok némítva. Aztán megszoktam. Örültem hogy jött ez az újfajta akció gomb. Viszont már visszasírom a régit. Lezárt képernyőnél hiába nyomom meg,nem némítja le. Illetve random. Épp milyen kedve van, néha igen néha nem. Meg kell nyomni a bekapcsológombot,és csak utána némít.. Ennek így sok értelme van..
-
Instabil
junior tag
válasz
Foglalt név #2646 üzenetére
Hogyne..
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Nekem valamiért a GUI másabbnak tűnik mintha kisebbek lennének a betük vagy ilyesmi. Vagy a felbontás lett átírva bár kötve hinném a 18.4 el. Nemtudom pontosan mit frissitett de lehet nem volt túl jó ötlet bár érzetre gyorsabb a rendszer de látszatra mégis fura.
A tokora visszatérve maradt az ESR tok kamera sziget védővel is még nem tudtam venni eredeti tokot rá, mert a neten is annyi fajta van hogy nemtudom melyik az eredeti.
-
TechN7ne
nagyúr
Lehet ,hogy elhamarkodott egy cseppet ,de úgy érzem a 18.4 el az akksi idő is jobb.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Nálatok is csinál ilyet az ikon, ez a normál kinézete: [kép] , illetve random elsötétül, de működik: [kép] . Illetve csak magyar nyelv van mindenhol a telefonon, akkor a billentyűzeten miért van “Return”: [kép] ?
Ezek már 18.3 óta vannak és azóta volt sok frissítés, betaztam is, most stabil 18.4 van. Nem vagyok programozó, de ha csak magyar a telefon, akkor nem lehet nagy dolog kijavítani a billentyűzeten a “Return” szöveget…
-
Zozzer888
addikt
OMG akkor ide tűnt a helyem... Én tegnap átraktam, letöltöttem, de annyira idegen nekem a telefon angol nyelven és annyira nem ad sokat az Apple I. egyelőre, hogy vissza is raktam magyarra.
(alapvetően nincs bajom az angollal, sok munkához kötődő szoftvert használok angolul, sőt, de valahogy a telefonnál olyan idegen érzés...nyilván ha megérné, bevállalnám )
-
Tiger.
nagyúr
Elvileg be van kapcsolva az Apple intelligence, de semmi sincs gyakorlatilag, sem Siri sem hívás rögzítés. Mit kell még állítani?
Azóta nagyon lassú és nehezen reagál a dolgokra.
-
s.Oliv3r
senior tag
Más is észrevette, mintha a 18.4 alatt kicsit pörgősebb/pattogósabb lenne a rendszer?! Ezek a kis microlaggok is megszűntek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest