- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nalam is teljes a homaly, hogy milyen telo lesz, de ez, amit ideszurtal most leirom, hogy best buy vetel. Az ev telovetele, aki nem ezt veszi az hulye. Szoval ez biztos nem lesz.
Valaki emlegette az ips kijelzot. Kizartnak tartom, de pl az idei Air mezei ips lcd-vel jott. De lehet kulonbseg az anyaghasznalatban is. Viszont az AI-t lehet megis beletennem a kalapba. Mas velemenyen voltam, de meggyozo volt valaki hozzaszolasa, hogy ez a húzó most es az Apple is teljesen fel akar szallni erre a vonatra. A tippem:
6,1 col oled, 8 GB ram, A18, gyengebb anyaghasznalat, 48 mpx-es kamera, de direkt funkcio szegenyebb. Es nem 200 ezer lesz, hanem 300k. (A sima 16 ugye 400-on nyit.)
Hogy a sima 15-ot ne kannibalizalja (bar lehet az AI miatt szarik ra az Apple, gyorsan kopjanak ki a nem AI-s cuccok), gyengebb anyaghasznalat, direkt gyengebb kameras kepesseg (pl nincs 24 mpx-es mod, csak 12-es). -
Ugyanaz a tárhely, mégis 100-al több a másik. Ez mi?
-
Loik
tag
Jó.Most akkor képzeld el azt a szituációt, hogy év elején összeül az igazgatótanács és nagy egyetértésben meghozzák azt a döntést, hogy szeptemberben 1000 dodóért piacra dobják a 16-ot.Majd jelentkezik a buzgó újonc, hogy hát gyerekek, mi ezt féláron is meg tudjuk oldani, akkor dobjunk bele mindent az új SE-be és bő nyállal köpjünk szembe minden 16 vásárlót. Ugye ezt te sem hiszed el?
Razzul Nincs az Apple-nél gennyesebb profitorientált cég, pontosan annyira fogják visszahúzni az SE 2025-öt, hogy az a legkisebb mértékben sem legyen vonzó alánlat a leendő 16 vásárlóknak. -
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Vásárolnék egy 16 pro max 256gb telefont és gondoltam az alza.hu oldalról megrendelem.... De ők is rendelésre rendelik.... Ha onnan rendelek az teljesen hivatalos, vagy inkább azt engedjem el? Esetleg valakinek infója, hogy miért nem lehet nagyon még kapni?
-
csakany2001
senior tag
Több utalás van arra, hogy régebbi SoC gyártását növelik, akár itt a PH! lapcsalás hasábjain is. SE a céges flottákba szánt telefon és nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az A16 a következő SE-ben is megtalálható lesz, sőt közel garantálható.
AI-s funkciókat biztosan nem fogja megkapni, meg egy csomó mindenben butítva lesz.
Máskülönben a sima széria eladásait veszélyeztetné, ami szerintem közelebb van a Pro-hoz, mint eddig bármikor valaha.De ezek csak találgatások, jövőre kiderül. Én szerintem az XR-t fogjuk megkapni egy A16-tal, olyan nagy csodára nem kell számítani. Nyilván jobb lenne az XS-t, de az meg sok vevőt venne el drágább modellekből.(különösen a 2 kamerás rendszer, OLED panel miatt)
#282.
Szerintem ez IPS, 6GB RAM lesz. Szerényebb főkamerával.
Ha tényleg ezt kiadják 500 eurós áron megvan a következő néptelefon, de kétlem hogy ez ilyen paraméterekkel fog kikerülni a boltok polcaira. -
Na most frissítettem le az új szoftverre…(16pro) 4 hiba javítás, közte a kijelző érintés is.
-
Navaren
aktív tag
Ezt már inkább el tudom képzelni indoknak.
Mondjuk a 'maradékokból összetákolt' iPhone SE mindig is ilyen 'bate' termék volt, kevésb az abszolút nettó profit volt a cél rajtuk: megveszed, és próbálkozol más kiegekkel egy ideig, de ugye azok sosem működnek olyan jól, mint a sajátjaik, így aztán előbb-utóbb csak veszel hozzá alap AirPods fülest ha a telefon bejön, egy-két szolgáltatást fizetsz elő (főleg a tengerentúl), esetleg jön egy Watch SE, aztán jó eséllyel a köv. telefon már egy komolyabb modell lesz. -
Navaren
aktív tag
Miért?
Pont a SoC az, amelyik szerintem nem annyira elképzelhetetlen, tekintettel arra, hogy SE-k mindig friss chip-ekkel jönnek.
SE 2016-ban elején a 2015 szeptemberi 6S chip-jével, 2020-ban a 2019-es 11 Pro chipjével (ez tuti, ilyet vettem karácsonyra valakinek a családban), a 2022 tavaszi SE pedig a 2021-es 13-mas alap iPhoneok A15 Bionic chip-jeit kapták, nem?
Szerintem egy alap A18 nem elrugaszkodott elképzelés.Apple Intelligence is szerintem adott (pláne, hogy az SE megjelenése kb. a szolgáltatás teljes funkcionalitásának elérhetőségével lesz kb. egyidőben, ha lehet hinni az iOS 18 lépcsőzetes update path pletykáinak), ezért a 8GB RAM is köztel biztosra vehező.
A kamera tényleg érdekes kérdés, elismerem, de el tudom ezt is képzelni; most már Almáéknál is van három generációnyi 48MP-es kamerája is (ami ha végeredményeket nézve annyira nem is, azért érdemben is fejlődgetnek azért), nem újból meg kell tervezni (vagy talán legyártani is), hanem kis túlzással levenni a polcról.
-
Loik
tag
Teljes mértékben kizárt, hogy az SE 2025 A18 chipet kapjon. OLED és 60 Hz oké, ahogy a notch is meg a 8 GB RAM (ha már AI), de 500 dollárért 100%, hogy nem lesz A18, de én még a 48 MP-es kamerát is kétségbe vonom. Ennyi pénzért sokkal reálisabb az A16 chip, a 12 MP-es kamera (még az is előfordulhat, hogy ultraszéles sem lesz).
-
Loik
tag
Ha igazak a pletykák, akkor megkapja az iPhone 14 házát és akkor már feltélezem OLED kijelzővel. Chipről nem szól a fáma, én A16-ra tippelek. 8 GB RAM-ról írnak, ami elég jól hangzik.
Na most ez így mind szép és jó, kérdés, hogy milyen vastagon fog majd a ceruza, mert az biztos, hogy az Apple nem akarja majd házon belül kannibeliálni a drágább modelleket. -
Speedy007
őstag
válasz
s.Oliv3r #275 üzenetére
Akkor a 3582 lesz a valid. Ez a 3utools nem nyerte el a tetszésemet állandóan "össze omlik" még a gyári kábelel se jelzi ki az akksit és elfelejtődik hogy csatlakozva van a géphez a telefon. Xiaomi 65W-s Gan töltőhöz járó kábelel már kicsivel több a sikerem de az se tartós. 2x-r lett le futottva a Battery Testing mind a kétszer a 3582-t ír így számomra az a valós.
-
Zsolt,72
senior tag
Nagyon egyet tudok érteni e posztoddal, ugyanúgy látjuk.
Különös tekintettel arra, hogy nem az előző évi modellhez érdemes mérni a változásokat (ezt már a Samsung is hasonlóan teszi a tervezés során), illetve arra, hogy bizony létezünk mi is, akik számára bőven megfelelő a 128-as tárhely. Adott a választási lehetőség, akár terás szintig is, ki-ki megtalálhatja a neki legjobbat. -
Loik
tag
-
s.Oliv3r
senior tag
Ezt értem icecave, de nem a gyártó által megadott értékhez képest számol, hanem egy kisebb értékhez képest. Ez a furcsa dolog számomra. Tehát nem 3582 a kiindulási alap, hanem 3544. Soha nem is volt 3582 az eredeti design cap, érted mit nem értek?
Mindjárt írok egy amerikai haveromnak, nézze már meg neki mit ír. Ha neki 3582 a design cap, akkor nekem lesz igazam
-
válasz
s.Oliv3r #266 üzenetére
Mert van egy gyártó által megadott érték, az a hivatalos, de a gyártó sorról minden akku kicsit más kapacitással jön le. Ezert lehet az is, hogy sok embernek egy év után is pl. 100% az akku, mert eredetileg nagyobb volt a kapacitása mint a gyári érték így igazából mondjuk 103-105%-ról indult a degradálódás.
-
s.Oliv3r
senior tag
Most akkor 3582 vagy 3544 a 16 pro akku kapacitása? Szerintem Európába kisebbek jöttek, tavaly is. A 15 pro-mra 3274-et írt mindenki, mindenhol... de a 3utools 3254-et. A 15 pro 3260-en áll, de még mindig 100% és nem 99. Szerintem az az igazság, amit a telefon Battery stat parancsa, illetve a 3utools ír, és nem amit a macrumors és stb. Szerintetek? Nálatok mizu?
-
Sinesol
veterán
Szép darab lett ez is, versenytárs továbbra sincs, főleg ha még az AI-s funkciók is megérkeznek. Igaz nem tul nagy előrelépés az elődhöz képest, de nem is tavalyi modellről vált erre az ember, hanem 2-3 éves régebbi darabokról, szóval rendben van ez. A PM plusz képátlója kellemes extra, eddig is ugy voltam vele, hogy lehetne joval nagyobb is a sima verzióhoz képest. Remélhetőleg lecsorog majd a sima Plus verziókba is majd, mert kicsit húzós igy az ár, ha tényleg nagyobb mobilt akar az ember.
A 128Gb nyitómodell szerintem nem olyan óriási probléma, már 5-6 éve felhőbe ment automatikusan mindent a telóm, sokkal biztonságosabb módszer, meg könnyen hozzá is férek bárhonnan, szerintem még félig se volt tele sosem a 128Gb tárhelyem a jelenlegi telómon. -
-
-
kemdom
tag
Volt, hogy görgetés közben nem is egyszer az iPhone 15 PM akadt.
Ezt ki szeretném próbálni a 15 Pro Maxomon, mondj már egy appot/scenáriót kérlek, mert komolyan kíváncsi vagyok.
Nyár eleje-közepe óta használom a 15 ProMax-ot, de egy reccenéssel sem találkoztam. Egymás mellé téve a régi S21 Ultrámmal és a céges 1+ 10 Prommal, ég és föld a 2 droid és az iPhone felhasználói élménye. -
kemdom
tag
Leléptek már az "új iPhone, menjünk
fikáznivitatkozni a kommentekbe" fórumtagok, szabad kérdezni tulajdonosoktól?
@Bog : külön tesztet fogtok csinálni a Pro Max-ról? A szokásosnál kevesebb utalás volt a tesztben a nagytesóra, és a névben sem szerepel az "és Pro Max" toldás. -
.Szaki.
addikt
válasz
Silenzio #244 üzenetére
Az első bekezdéseddel kapcsolatban nincs vita köztünk, én is többször megénekeltem már, hogy ennek az évenkénti frissítésnek olyan eget rengetően sok értelme nincs. Régen talán még jobb is volt az "S-módszer": Kétévente kijött egy modell, közte pedig volt kvázi egy facelift. Egyébként a telefonom 2020 novemberében jelent meg, én '21 januárjában megrendeltem, és azóta is teljes megelégedettséggel használom, szóval én sem az vagyok, aki évenként cseréli a készülékét.
A teszttel kapcsolatban én már nem nagyon szeretnék vitatkozni, ugyanazt tudnám leírni, amit a többi hozzászólásomban, szóval sok értelme nem lenne. Elfogadom, ha úgy gondolod én vagyok elfogult, de én nem érzem ezt.
-
Silenzio
addikt
Az a baj, hogy bár lehet, hogy jó cucc lett, jó cucc a 15 Pro is. A világ ránk rohad, miközben továbbra is extrém módon pazarlunk és termeljük a szemetet. Ha annyira a biztonság van a fókuszban, ideje lenne átállni az egész iparnak két, vagy inkább 3 évenkénti generáció frissítésre, mert ez az erőltetett verseny totális baromság. Megspórolhatnák az R&D-re szánt milliárdokat lassabb, de nagyobb léptékű fejlesztésekkel, miközben a userek sem éreznék úgy, hogy elértéktelenedik a telefonjuk. És mielőtt bárki lehurrogna, hogy ebben több a pénz: nemrég volt róla statisztika, miszerint egy átlagos Apple user 3-4 évente vált.
Bone pedig a töltésteljesítmény és a design kapcsán hozta fel a kínai telefonokat, teljes joggal - így szerintem Te vagy kissé elfogult.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
MikeWazowski #240 üzenetére
Ezt ajánlanám én is.
-
beresg31
csendes tag
Vettem céges számlára egy desert 256-öt (előrendelés, előre utalás stb. emiatt nem mondtam vissza végül...) de élőben nem tetszett annyira a kiállított desert/sivatag szín, mint előtte képeken.
Nem "cserélne" velem valaki natúr titánra?
Bontatlanul áll itthon megvétel óta, kinyitni sem akarom a dobozt, mert még abban reménykedem valahogy - valakivel - valamilyen úton módon előbb vagy utóbb csak sikerül elboltolnom (sajna készleten amúgy nem látok sehol semmit 16Pro-ból
)
-
MMiklos86
csendes tag
Ez lényeges pont. Big picture, környezeti szempontból még mindig óriási ez az Apple-től. Mert tény, hogy mindenki felhördül, hogy nem hozzák ki a legfrissebb funkciókat a régebbi telefonokra, de olyan szintű pusztulás pár év alatt, mint a középkategóriás kínai telefonoknál, nincs. Aztán lehet mondani, hogy vesz az ember 2 évre €€-ért telefont, az hat évre €€€€€€, de ha 6 évre veszel €€€€€€-ért telefont, a világ még mindig jobban járt
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
autotaxmo #201 üzenetére
Félreértések elkerülése végett azért emeltem ki az AI-t, mert maga az Apple mondja, hogy az a main feature, nekem nem az.
Szerintem sok felhasználó meglátja a színes-szagos AI-generált emojikat meg Image Playgroundot aztán hű de kell. Játszik vele fél órát, megunja, aztán használja a telefont tovább, mint máskor. Nem ért annyira az AI-hoz, hogy tényleges, gondolkodást helyettesítő munkára tudja fogni.
-
nozs23
addikt
válasz
Luser2000 #223 üzenetére
1) Csak úgy tudod elérni, hogy mindkettőt némítod. Másik lehetőséged a a Focus funkció, ami szinkronizálódik az összes eszközöd között (ha így van beállítva). Az órára amúgy szerintem bármilyen körülmények között felesleges a hang, mert a csuklódat rezegteti, elég nehéz eltéveszteni.
Edit: Shortcut appal meg tudod csinálni. Set Silent Mode ON (órára és telefonra is) így megoldható, amit szeretnél. Ezt utána be tudod tenni Control Centerbe is.
2) Nem tudod, az óra default hangjai közül tudsz választani.
-
Loik
tag
Egyetértek a hozzsszólásoddal, nem is az volt a célom, hogy kizárólag az EP törvényhozásokra kenjem a dolgot.
Tény, hogy az EU most rángatja az Apple haját, de a gyártó sem mutatott semmi hajlandóságot arra, hogy az új széria piacra dobásával együtt bemutassa a nagy dirrel-durral beharangozott AI funkciókat.
Én várok türelmesen, majd csak jön valamikor jövőre. -
Luser2000
addikt
Sziasztok!
A Watch Ultra topicban második napja várok választ, ott sajnios nem tött. Mivel iPhone16 pro készülékkel használom, beteszem ide is. Ha sért valami szabályt / vagy valakit, kérem, hogy a Moderátor törölje és egyben elnézést kérek.
--
"... Biztosan nagyon basic dolog, de valami még mind a mai napig nem megy nekem:
1) Ha azt szeretném, hogy se a telefonom, se az órám ne adjon hangot (hívásnál csörgés), akkor ezt a legegyszerűbben hogy érhehtem el? (Most némítom a telefont is, meg az órát is; ez így béna).
2) Hogyan lehet (meg lehet-e) megoldani azt, hogy amit a telefonon beállítok csengőhangnak (semmi különös, az iPhone alaphangjai közül valami), ugyan azzal a hanggal csörögjön az óra is? (Erre az óra beállításoknűl egy "iPhone türözése" opciót kiválasztottam, de az valami más lehet, eltérő a csöngés).
Köszi előre is, üdv!" -
xhege
veterán
Az igazság valahol a kettő között van. Kész lett az Apple az AI funkciókkal szeptemberig? Nem lett kész. Az nem az EU sara. Ellenben amik elkészülnek majd azok sem lesznek elérhetőek egyelőre ez EU-ban. Ez viszont az EU sara is.
Munkámból kifolyólag sok EU- s intézménnyel dolgozom, látom a bürokráciát közelről. (Ennek ellenére abszolút nem vagyok unió szkeptikus)
Legyünk pozitívak. Úgy tűnik az USA lesz az AI bétatesztelője, és mondjuk az IOS 19-el hozzánk már jobban működő funkciók jönnek el. -
s.Oliv3r
senior tag
Kint van a 18.0.1
-
Loik
tag
válasz
7Heads Drago #210 üzenetére
Ez az egész Apple AI téma elég kényes dolog. Vannak, akik a gyártóra mutogatnak, mások az EU bürökratákra. Ha megkapjuk, én is ki fogom próbálni, de alapvetően jól megvagyok nélküle.
-
Yodafon
őstag
Egyetlen mobiljáték sem döccen meg vagy melegíti jelentősen a házat – ezt inkább a konzolgrafikájú címek tehetik meg, és van, amiből kettő sem fér a 128 GB-os kezdőtárolóra
Melyikek azok?
-
bostone
addikt
válasz
autotaxmo #205 üzenetére
Ennyire azért nincs közel a veszély.
A legöregebb versenyző a piacon a Microsoft, ő megfelelően intézi a dolgait? Tisztességesebb, mint a versenytársai?
Felhasználóbarát, könnyen kezelhető szoftvereket kínált vagy kínál?
Emlékszem, anno erősen tech beállítottságúnak kellett lenned, hogy elbohóckodj a rendszerben. Kinek van erre ideje, energiája?
Ha levest akarok főzni, ne kelljen már azzal vesződni, hogy kimegyek az erdőbe lebírkózni a szarvast.Nem gondolom, hogy a felhasználókat be lehet folyamatosan húzni marketing lósz.rral. Viszont a tervezésben valami mégis a helyére került almáéknál. Működik, szerintem ez a lényeg, nem az, hogy miben hiszünk.
A zasszonyt meg tessék karácsonykor meglepni egy új mobillal.
-
Maxxy10
addikt
Köszönöm a tesztet!
Mennyi helyet foglal a rendszer összesen? Pl.: egy 256-on mennyi a szabad tárhely?
-
Atee94
tag
Innovatív fejlesztést eszközölni okostelefonon a hajlítható ágon kívül nagyon nehéz.Szerintem a sima 16 botrányos, de a Pro ág teljesen rendben van, hozzák évről évre az unalmas, de megszokott csúcs paramétereket.
Ami szerintem gáz, az a pro esetében a 128 gb tárhely, és a kijelzők háttérvilágításának szabályzása, mert elég alacsony PWM-en dolgoznak a panelek(240-480 hz), és ez az arra hajlamosaknál dealbreaker lehet.
Ami az Apple-ben tetszik(de ez rétegigény), hogy ők fogták elsőnek a processzorokban rejlő brutális számítási kapacitást, és erre építve kezdtek AAA-s címeket rájuk portolni.
Persze az első próbálkozások elég ergyák, de idővel javulni fognak remélhetőleg. -
csakany2001
senior tag
Hevülést megoldották, de eleve annak nem is szabadott volna megtörténnie ilyen formában. Más nem jutott eszembe a cikk olvasása közben.
Nagyon remélem, hogy a Pro szériát nem növelik tovább fizikai méretben, mert akkor abszolút megszűnik minden lehetőségek, azoknak akiknek kisebb telefon kell.Amúgy sima rutinmunka, a másik széria sokkal izgalmasabb lett most és történt érdemben előrelépés. Idén most a sima mellett döntenék, ha választanom kellene.
-
autotaxmo
őstag
Irtam is hogy tisztelet a kivetelnek, nem mindenki van apple okoszisztemaban ami kore epitette az eletet, de sokan igen, macbook, apple watch, iphone, airpods, apple tv, kva sokan vannak ilyenek es ezt lassuk be, fel lehet adni de annyi penzt valaki már beletolt ebbe, hogy nem szivesen adna fel igy inkabb gorgeti maga elott az egesz sztorit es ugye olcsobbak nem lesznek a dolgok ergo valamilyen szinten kotve van a kezed, ha meg a csaladot is bekebelezte az apple akkor aztan csokolom 😂 ordogi kor. Okos az apple, mert hidd el, amerikaban pl. a tinik 99% apple user. Csokolom, miert is? Ha megnezed Europat vagy Azsiat, ott is brutal domininacia van, igaz nem akkora mint USA-ban de a torta nagy resze az ovek a fejletebb helyeken es ezt brutal piaci folennyel kihasznaljak minden teren. Persze, senkinek nem tartanak pisztolyt a fejehez hogy vegyen apple cuccot vagy minden evben az uj iphonet, de amit ok kitalalnak azt kegyetlen eros marketing rizsaval szethipnotizaljak a usereket hogy ez jo irany gondolok itt az AI-re vagy a hagyjuk el a toltofejeket, a kovetkezo majd az lesz figyeld meg, doboz nelkuli es kabel nelkuli uj iphone. Egy zackocsban veszed majd at magat csak a keszuleket, ennyi. Mit fog mondani az apple? Kornyezettudatossak vagyunk es ez jo nekunk, de ne aggodjatok, az ára tovabbra is valtozatlan, mert jo fejek vagyunk. 😂
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Fuxosbömis #202 üzenetére
Nekem egyáltalán nem hiányzik az AI. Haverom PHD-jét is AI írta, és az a vicc hogy jó lett. Nem gondolom hogy a világnak ez jó irányt mutat…. brutális butulás lesz ennek a következménye.
-
-
autotaxmo
őstag
válasz
MMiklos86 #199 üzenetére
Pontosan, de mi userek tisztelet a kiveteleknek, vagyunk a hibasak. Az apple reszvenyek szarnyalnak, a reszvenyesek oromtancot jarnak, annyi a profitjuk hogy mar nem tudnak mit kezdeni azzal a temerdek penzzel amin ulnek, mindezt ugy, hogy annyira behulyitettek az almas usereket, hogy mar szinte rabjukka tettek az embereket az okoszisztemaval ahogx masok is irtak, hogy az egesz eletuket munkajukat apple termekekkel vettek korul es abbol tenyleg nehez mar kiszakadni. Olyan mint a drog, a sajat gyerekemet, paromat nem tudom ravenni, hogy valtsak le az IOS-t es probaljanak ki valami mast, legyenek nyitottak, de nem. Igaz, en nem engedtem felulni arra a vonatra ami minden evben vagy 2 evente telefon cseret jelent, mert a lanyomnak iphone 11 van, paromnak meg iphone 8 plus, de ok is valahol ios rabok.
az apple meg sem erolteti magat, hogy valamit kitalaljon, a minimialis fejlesztes hogy elmondhassak, tessek emberek, itt az uj iphone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest