- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
Zozzer888 #3599 üzenetére
Csak ahogy írtam is nem mindegy, hogy mennyire. Volt olyan kijelzőm, amin csak enyhébben volt melegebb bekapcsolva, de olyan is volt ami nekem már zavaróan "sárgította" a színeket. Feltételezem az eltérő panelek és kalibrációk okozzák ezt. Plusz ugye az sem mindegy, hogy a körülötted levő fények hidegek vagy melegek mert a TrueTone ehhez igazítja a színhőmérséklet.
Egyébként ha már az Apple nem képes pár %-on belül tartani a kijelzői színhőmérsékleti eltéréseit, tehetne be egy Androidhoz hasonló opciót, hogy a felhasználó állítsa be a neki megfelelőt. -
Sasi001
senior tag
válasz
Zozzer888 #3383 üzenetére
Az óránál csak a telekom-nál működik, és technikailag más a szám de ezt optimális esetben nem veszed észre.
Hasznos tudnivalók a MultiSIM használatáról HíváskezelésHívószám: A Fő SIM és a MultiSIM(ek) hívószáma megegyezik. Egyes esetekben a MultiSIM(ek) saját, egyedi (technikai) hívószáma kerül kijelzésre a hívott félnél.Hívásindítás: Bármelyik kártyáról tudsz hívást indítani, de egyszerre csak egy SIM-kártya lehet hívásban. Amennyiben valamelyik SIM-kártya foglalt, az előfizetéshez tartozó további kártyákon kizárólag segélyhívás kezdeményezhető. A fő és MultiSIM-ek egymást nem tudják hívni.Hívószámkijelzés: Hívás indításakor a Telekom hálózatán belül a Fő SIM hívószáma jelenik meg a hívott félnél. Előfordulhat, hogy egyes esetekben a hívott félnél mégis a MultiSIM technikai hívószáma jelenik meg. Ennek oka lehet a Telekom hálózatán kívüli technikai hiba, vagy egyes roaming partnerek hálózati képességeinek sajátosságai. (A név kijelzése a készülék beállításaitól függ, erről itt olvashatsz bővebben.)
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zozzer888 #3374 üzenetére
Ez attól összetettebb , csak a telekomnál működik. Hiába más a szám ha nem viszed magaddal a telefont az óra átáll hálózatra, a rendes számodon hivanak és az órára érkezik a hívás. Pont ez a lényeg, hogy telefon nélkül működik. Vagy ha kikapcsolod a telefont ugyanez.
-
xhege
veterán
válasz
Zozzer888 #3136 üzenetére
Abszolút így van. Viszont én többnyire tervezetten fotózok vagy kirándulás, túra vagy családi rendezvény. Akkor meg viszem a gépet, mert igazából majdhogynem kisebb mint a telefonom.
Ha meg hirtelen valamiért kell akkor van telefon is nálam, de a kamera miatt már nem erőlködök, hogy mindig a legjobb, legújabb legyen.
-
joey04
titán
válasz
Zozzer888 #3024 üzenetére
pedig a 2x még oké, de felette borzalom ameddig nem vált 5x-re. és az borzalmasan messze van látószögben. ezért lesz jó, ha 3,5x-re vált a 17. akkor nem lesz olyan nagy a "rés" látószögben, és a 3,5x 48mp elég lesz a jó 5x képekhez is. persze a legjobb a 2 zoom kamera lenne, de ez náluk esélytelen.
-
osonte
őstag
válasz
Zozzer888 #2429 üzenetére
Érthető amit írsz, én se hagynám, hogy szétbarmolják a telefont. Úgy tudom csak Budapesten van hivatalos szerviz, azok nem adhatnak ki trehány munkát, gyári eszközeik vannak a folyamathoz. Azért persze előtte rákérdeznék, hogy biztosan cserélnek -e ragasztót és utána pedig ellenőrzik -e hogy ténylegesen zár a telefon (ezt a tesztet el kell végezni: [link]). Én is messze vagyok, 200 km-re a hivatalos szervíztől, de ingyen tömegközlekedek, szerintem egy napot rászánok, ha eljön az idő, ami még messze van talán, mert 1-2 hónapos a telefon és remélem 2-3 évet ki fog bírni.
Szerintem eladásnál is sokat jelent egy hivatalos szerviz által kiállított számla, illetve a gyári 100%-os akksi.
Nekem a feleségem az aki azt mondja, hogy soha nem fog gesztusvezérlést használni, így nehéz lesz átterelni androidról, amikor cserélni kell telefont. -
Sasi001
senior tag
válasz
Zozzer888 #2423 üzenetére
Éveken keresztül 100-ra töltöttem, de most kipróbálom 90-es korlátot, mert bőven elég, 100-nál viszont nem megy el a felhasználási szokásommal 2-napot. Egy telefonom sem volt még 100-as kapacitáson 1 éves korában. Kiváncsi leszek, hogy valamit számít-e ha nincs 100-ra töltve.
-
válasz
Zozzer888 #2384 üzenetére
Az a gond nekem vele, hogy csak kamera megnyitásra alkalmazom. Semmi másra nem volt még kimondottan hasznos. Kattintani vele nem kényelmes, mert megmozdul a telefon, zoom vagy váltásra sokkal könnyebb a kijelzőn a dolgokat állítani viszont elég jó shortcut, de semmi több sajnos számomra..
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Zozzer888 #2363 üzenetére
A 13 pro a 120Hz el nagyon kis pörgös telefon manapság és egy ideig még az is fog maradni.
Nem egy nagy durranás a 16 pro ,ha még pro max-ra váltanál azt mondom oké mert a nagyobb kijelző nagyobb felhasználói élménnyel jár ,de így nem fogod annyira nagydobásnak érezni.
Sima 16 pro a régebbi sima Pro-hoz egy kicsit nagyobb kijelzővel rendelkezik ,viszont vastagabb és kissé nehezebb ,messze nem olyan kényelmes mint a 6,1 coll volt vékonyabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest