Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
WNorbert85
üzenetére
Decemberben, volt lehetőségem az Iphone 13 pro-mat 3év után leváltani és nagyon gondolkodttam a 25 Ultrán, hogy meg várom és nem a 16 pro-t választom ami vissza tartott az a mérete volt.
Mind a két rendszernek / One ui/Ios ) van előnye és hátránya ki melyiket szereti vagy megbarátkozni vele ezen felesleges vitatkozni vagy bárkit is meggyőzni, hogy melyik a jobb.....
Nem bántam meg, hogy maradtam, de már nem tud meggyőzni senki, hogy ez jobb mert nem igaz 4. éve használom az ios-t és előtte több évig a droidot.
Néhány éve, talán pont amikor váltottam akkor még talán az Iphone vollt az etalon az idő múlásával ebben már talán nem vagyok olyan biztos....mert már itt is előfordulnak hibák...javításnak a javítása stb ettől függetlenül érték álóbb az Iphone. -
Rob Rob
tag
válasz
WNorbert85
üzenetére
Köszönöm.
Hiányzik dióhéjban a szabadság,az Opera a SwiftKey meg a Trurphone dialer és az Amdroid illetve még a ph app de itt is van ami tetszik.
Egyelőre minden háttérfrissítés,követés off kevés a widget de az üzemidő még nrm jobb csak kb ua
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi