- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Nálam tök stabil, sosem zár be random semmit, a fényképező is gyorsan, szépen animálva jön elő. 18.4-től amúgy én nagy javulást érzek a gyorsaságban, animációkban… az én szemem nagyon ki van éleződve az ilyenekre. Szabályszerűen fáj 75hz alatt nézni valamit, amin mozgó kontent van.
Egy bibi van, ami nem tudom, hogy a telefon hibája vagy sem... de rohadt idegesítő. Autóban (skoda octavia 2019) random eldobálja a kapcsolatot ha az airpods a fülemben van, mintha a kocsi force-olná, hogy hozzá csatlakozzon és ne a füleshez. Hívás közben nem engedi eldobni, de minden más közben igen. 15 pro-val nem csinált ilyen... a 16 pro-ra meg a legelején váltottam, amikor a rendszer is 18-asra ugrott, tehát nem tudom kitalálni szoftver/hardver issue.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest