- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #4034 üzenetére
Ez a tok megjött tegnap. Egy dolog nem tetszik benne, egyébként jóféle tok. A gond az h nem olyan a széle, mint a Pathfinder-nek pl. h tök sima, ezáltal vastag, jól fogható. Ennél a toknál viszont keskenyítve van a széle, így nekem nem olyan stabil a fogása. A Metropolis még nem jött meg. Egyébként volt ilyen tokom már anno a samsungon, most kicsit mintha "műanyagosabb" lenne a tapintása, de lehet én emlékszek rosszul.
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4034 üzenetére
Nálam ez van minden telefonomon szinte. A Metropolis esetén nekem nem volt elég feszes a tok, a gombok környékén kimondottan lazának tűnt. A Civilian ebből a szempontból sokkal jobb szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest