- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
Micsurin #4014 üzenetére
Most én nem vitát szeretnék gerjeszteni. De itt vagy az IPhone topikban is írtak már páran hogy beérett az AOD-on valami ikon. Igen nyílván ez sajnos a technologia sajátossága. De pl droidon azért ezt már nem lehet annyira hallani, olvasni hogy beégett a kijelző. Nekem zsinórban 3 Samsungom is volt egyik kijelzőjének sem volt semmi baja aktív AOD használat mellett sem. Bátrabban is mertem használni ott az AOD-ot mert pl ott ugye be lehetett állítani hogy csak akkor legyen aktív ha jött valami értesítés. Itt ez még nincs, lehet nem is lesz soha. De az biztos hogy én itt ebben a pixel tologatásos műsorban nem hiszek. Ami persze nem jelenti azt hogy minimálisan ne mozgatná. De én még ezt nem láttam itt. Én csak addig fogom használni az AOD-ot amíg nem lesz egy óra a telefon mellé. Jobb a békesség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged