Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nah erről könnyű beszélnem, habár tartalmilag sok kétségem van. Ez a felvitelimmel és a továbbtanulással hozható kapcsolatba. Nem igazán rémít meg ez a dolog, sokkal inkább várom. Az érettségin túl akarok lenni, persze addig még van pár hónapom és ezalatt az idő alatt szeretném a maximumot kihozni belőlem, és ezt ettől a hétvégétől kezdem. Az utolsó középsulis félévemet most zártuk le. Eredményében 4db 4esem lesz, föci, biosz ami nem érdekel, de a matek és a töri annál inkább. Év végére szeretnék stabilabb 4es lenni, és töriből belehúzok és el kell érnem az 5öst. Tudom így lesz.
Szépen haladgatok a többi dolgommal irodalom tételek és a rajz érettségimre a képek egész jó tempóban készülgetnek. Szeretnék egy engem teljesen tükröző portfóliót összeállítani és benyújtani érettségire. El kellene kezdeni a törire való felkészülést, és a matekról nem is beszélve. rajzból még hátra vannak a fogalmak.
Felvételire az alk+gyak.os sulikra is megkezdeni az előkészületeket.
Még sok a tennivaló, de ha szép sorjában csinálom a dolgaimat akkor a végére kész leszek mindennel. Mondjuk szerencsémre tavasszal rengeteg "hosszú" szünetet fogunk kapni és már betábláztam egy-két helyre a dolgokat.
Most a legelső az OKTV-m lesz a 2.fordulón szeretnék szép eredményt elérni és mindenképp bekerülni az utolsó fordulóba.
Ott van a töri versenyem, ami elsősorban megint csak jó tapasztalat lesz érettségi előtt, mert az ókor lesz a téma, és törihez és művtörihez is kapóra jön, + az OKTVhez sem árt, hisz sok művészet nyúlt vissza az antikvitáshoz. Tehát ez is mindenképpen egy jó dolognak számít.
próbaérettségin nem várok el túl sokmindent, most lesz febr. végén. Úgyse tudok mindennel felkészülni a hó végére. Majd az igazira
The Pacific Soundtrack - War Is Hell
Van egy haditervem:
1.Környezetkultúra (belső építész, enteriőr- és környezettervező) BKF
2.Design- és művészetelmélet BKF
3.Művészetelmélet MKE
4.Igazgatásszervező NKE-KTK
5.Formatervezés MOME
6.Építőművészet MOMEIgazság szerint ez csak egy mostani alapötlet. Az 1. számút ma találtam és azonnal betettem az első helyre. Végre megtaláltam annak a szaknak a nevét amit már egy jó ideje kerestem.
Mindenképpen halasztani fogok egy évet. Most felvételizek és egy évet kimegyek külföldre dolgozni. Egyre jobban emelik a művészeti képzéseket $ 300.000körül mozognak a félévek. Meg szeretnék önállósodni is.
Ennek van egy akadálya és egy személye... Tudom, hogy Móni jönne velem, nyelvvizsgája is meg lenne addigra. Bárhova megyek ő jönne velem, tudom. R is és neki is könnyű lenne, mert nagyon tudja a nyelveket. Sok más közt nagyon bírom benne, és én is akarok úgy nyelveket mint ő
De G-vel mit kezdjek? Furán fog hangzani, és most mondom/írom le először, hogy nélküle nem akarok menni. Régóta érik bennem egy beszélgetés vele, de sose szánom rá magam. Mondjuk majdnem minden nap 2-3órákat beszélgetünk, bár az is igaz, hogy mostanában honfoglalózunk
. Nem is baj, mert legalább nem kezdek bele a mondandómba. Ők 3an már már önző módon de kellenek nekem. Ez megont egy elég érdekes szitu, mert birtokolni valakit sose lehet. Tudom jól.
Művésznőm ♥ nem maradsz ki Te sem, ezt meg Te tudod jól. Csak van egy sejtésem, hogy olyan közös jövőnk nekünk nem lehet, mert elég sok minden ide köt téged, és ebbe már egy ideje bele is törődte és elfogadtam, ebbe ne menjünk bele... De ettől függetlenül soha nem szeretném megszakítani Veled a kapcsolatot.
Jahj de kijönnek belőlem az érzelmes részek
Majd G-t leírom egyszer, vagy az is lehet, hogy mostmár megérett a beszélgetés?
Fogalmam sincs...
Maradjunk annyiban, hogy van egy pár olyan személy az életemben, aki ha elveszítek akkor onnantól kezdve nem tudnám hova, s merre tovább. Legjobban a NANA c. meséből tudnám legjobban jellemezni, hogy több mint egy pasi, mint egy ember. Nem szerelem, de több. 4en vannak az életemben így. Ő az egyik. És mivel nem olvassa ezt, azt hiszem nyugodtan leírhatom. Mondjuk nem mintha olyan nagy titok lenne, mert egyszer csak megérik az a beszélgetés. Olyan nagy barátaim kissebb koromban nem voltak. Itt a gimi alatt találtam meg, ha nem is az iskolában de ezalatt az idő alatt őket.
és mind egy aprócska szerelem
(nem normál értelemben) 
Nemcsoda, hogy ilyeneket írok, ha a The Pacific-et hallgatom

Most legyen elég ennyi, de ezzel még korántsem írtam le teljesen ezt a részt. Mind a tanulásra vonatkozóan, mind G-re és a +3főre
Habár mostanában úgy látszik, hogy újabban gyarapodik ez a lista. De még az odébb van...
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De G-vel mit kezdjek? Furán fog hangzani, és most mondom/írom le először, hogy nélküle nem akarok menni. Régóta érik bennem egy beszélgetés vele, de sose szánom rá magam. Mondjuk majdnem minden nap 2-3órákat beszélgetünk, bár az is igaz, hogy mostanában honfoglalózunk
. Nem is baj, mert legalább nem kezdek bele a mondandómba. Ők 3an már már önző módon de kellenek nekem. Ez megont egy elég érdekes szitu, mert birtokolni valakit sose lehet. Tudom jól.
Fogalmam sincs...
és mind egy aprócska szerelem