Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egy hosszabb szünet után újra itt vagyok. Igazából ebben, nem tudtam se pihenni, se munkálkodni. Annyi minden volt betervezve nyárra, és a felét se tudtam megcsinálni. Kicsit énis hibás vagyok. Hamarabb túl kellett volna tennem magam a történtek után. Hiába fog szóba jönni még milliószor a 2011-es nyári emléktémám, próbálok majd minél kevesebbet gondolni és törődni vele.
De ez másra is érvényes.
Azt nem igazán mondhatnám, hogy újult erővel vágok neki az utolsó gimis évemhez, de minden tőlem telhetőt igyekszek majd megtenni, ahogy bírom. Tudom, hogy lesznek kiborulásaim és kimerültségeim, vagy mim
? De visszazökkenek, és teljes gőzerővel bele a lecsóba. 
Lássuk csak... Amiről írnom kell:
-Állatkert
-Nyári Szamis emlékek
-iskola kezdés, napok, minden stb...
-Macó ♥
-jövő
-rajzfelk.
-OKTV-m
-"új barát? nemtudom vagy nem akarom - inkább utóbbi..."
-szalagavató
kezdetek kezdete, első próba... 
- P*... igen P*
Így hirtelenjében ennyi. Még a sámöröm közepén úgy voltam vele, hogy nővérem új pasijának a történetét leírom, de nem akarom, hogy köze legyen a blogomhoz. Szerintem egy véleményírásos részhez fogok írni valamit, de azt még ki kell találnom. Szeretném több emberrel is megosztani ezt a rész, és hogy mit kellett a családomnak végigszenvednie egy átok csótány ember miatt. Fenekestől felborította az amúgy sem nyugis életünket. Pont ő hiányzott...

Jahj van egy olyan elhatározom, hogy próbálok nem mérgelődni azokon a dolgokon amik egyébként alapjáraton felhúznának. Tényleg igyekezni fogok és szeretném produktívabb dolgokba fektetni az enerdzsííím
Ez nem fogadalom, sokkal inkább egy ok, ami miatt hiszem, hogy könnyebbek lesznek a napjaim.

Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? De visszazökkenek, és teljes gőzerővel bele a lecsóba.