Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egy hosszabb szünet után újra itt vagyok. Igazából ebben, nem tudtam se pihenni, se munkálkodni. Annyi minden volt betervezve nyárra, és a felét se tudtam megcsinálni. Kicsit énis hibás vagyok. Hamarabb túl kellett volna tennem magam a történtek után. Hiába fog szóba jönni még milliószor a 2011-es nyári emléktémám, próbálok majd minél kevesebbet gondolni és törődni vele.
De ez másra is érvényes.
Azt nem igazán mondhatnám, hogy újult erővel vágok neki az utolsó gimis évemhez, de minden tőlem telhetőt igyekszek majd megtenni, ahogy bírom. Tudom, hogy lesznek kiborulásaim és kimerültségeim, vagy mim
? De visszazökkenek, és teljes gőzerővel bele a lecsóba. 
Lássuk csak... Amiről írnom kell:
-Állatkert
-Nyári Szamis emlékek
-iskola kezdés, napok, minden stb...
-Macó ♥
-jövő
-rajzfelk.
-OKTV-m
-"új barát? nemtudom vagy nem akarom - inkább utóbbi..."
-szalagavató
kezdetek kezdete, első próba... 
- P*... igen P*
Így hirtelenjében ennyi. Még a sámöröm közepén úgy voltam vele, hogy nővérem új pasijának a történetét leírom, de nem akarom, hogy köze legyen a blogomhoz. Szerintem egy véleményírásos részhez fogok írni valamit, de azt még ki kell találnom. Szeretném több emberrel is megosztani ezt a rész, és hogy mit kellett a családomnak végigszenvednie egy átok csótány ember miatt. Fenekestől felborította az amúgy sem nyugis életünket. Pont ő hiányzott...

Jahj van egy olyan elhatározom, hogy próbálok nem mérgelődni azokon a dolgokon amik egyébként alapjáraton felhúznának. Tényleg igyekezni fogok és szeretném produktívabb dolgokba fektetni az enerdzsííím
Ez nem fogadalom, sokkal inkább egy ok, ami miatt hiszem, hogy könnyebbek lesznek a napjaim.

Aktív témák
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steam topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
? De visszazökkenek, és teljes gőzerővel bele a lecsóba.