Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egy hosszabb szünet után újra itt vagyok. Igazából ebben, nem tudtam se pihenni, se munkálkodni. Annyi minden volt betervezve nyárra, és a felét se tudtam megcsinálni. Kicsit énis hibás vagyok. Hamarabb túl kellett volna tennem magam a történtek után. Hiába fog szóba jönni még milliószor a 2011-es nyári emléktémám, próbálok majd minél kevesebbet gondolni és törődni vele.
De ez másra is érvényes.
Azt nem igazán mondhatnám, hogy újult erővel vágok neki az utolsó gimis évemhez, de minden tőlem telhetőt igyekszek majd megtenni, ahogy bírom. Tudom, hogy lesznek kiborulásaim és kimerültségeim, vagy mim
? De visszazökkenek, és teljes gőzerővel bele a lecsóba. 
Lássuk csak... Amiről írnom kell:
-Állatkert
-Nyári Szamis emlékek
-iskola kezdés, napok, minden stb...
-Macó ♥
-jövő
-rajzfelk.
-OKTV-m
-"új barát? nemtudom vagy nem akarom - inkább utóbbi..."
-szalagavató
kezdetek kezdete, első próba... 
- P*... igen P*
Így hirtelenjében ennyi. Még a sámöröm közepén úgy voltam vele, hogy nővérem új pasijának a történetét leírom, de nem akarom, hogy köze legyen a blogomhoz. Szerintem egy véleményírásos részhez fogok írni valamit, de azt még ki kell találnom. Szeretném több emberrel is megosztani ezt a rész, és hogy mit kellett a családomnak végigszenvednie egy átok csótány ember miatt. Fenekestől felborította az amúgy sem nyugis életünket. Pont ő hiányzott...

Jahj van egy olyan elhatározom, hogy próbálok nem mérgelődni azokon a dolgokon amik egyébként alapjáraton felhúznának. Tényleg igyekezni fogok és szeretném produktívabb dolgokba fektetni az enerdzsííím
Ez nem fogadalom, sokkal inkább egy ok, ami miatt hiszem, hogy könnyebbek lesznek a napjaim.

Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- MIUI / HyperOS topik
- Robotporszívók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15 M4 Éjfekete bontatlan
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
? De visszazökkenek, és teljes gőzerővel bele a lecsóba.