Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Silence - Seal

Egy hosszabb szünet után újra itt vagyok. Igazából ebben, nem tudtam se pihenni, se munkálkodni. Annyi minden volt betervezve nyárra, és a felét se tudtam megcsinálni. Kicsit énis hibás vagyok. Hamarabb túl kellett volna tennem magam a történtek után. Hiába fog szóba jönni még milliószor a 2011-es nyári emléktémám, próbálok majd minél kevesebbet gondolni és törődni vele.
    De ez másra is érvényes.
    Azt nem igazán mondhatnám, hogy újult erővel vágok neki az utolsó gimis évemhez, de minden tőlem telhetőt igyekszek majd megtenni, ahogy bírom. Tudom, hogy lesznek kiborulásaim és kimerültségeim, vagy mim :B ? De visszazökkenek, és teljes gőzerővel bele a lecsóba. :K

Lássuk csak... Amiről írnom kell:
    -Állatkert :Y
    -Nyári Szamis emlékek
    -iskola kezdés, napok, minden stb...
    -Macó ♥ :B
    -jövő
    -rajzfelk.
    -OKTV-m
    -"új barát? nemtudom vagy nem akarom - inkább utóbbi..."
    -szalagavató :C :C :C kezdetek kezdete, első próba... :U
    - P*... igen P* :D

Így hirtelenjében ennyi. Még a sámöröm közepén úgy voltam vele, hogy nővérem új pasijának a történetét leírom, de nem akarom, hogy köze legyen a blogomhoz. Szerintem egy véleményírásos részhez fogok írni valamit, de azt még ki kell találnom. Szeretném több emberrel is megosztani ezt a rész, és hogy mit kellett a családomnak végigszenvednie egy átok csótány ember miatt. Fenekestől felborította az amúgy sem nyugis életünket. Pont ő hiányzott... :W

Jahj van egy olyan elhatározom, hogy próbálok nem mérgelődni azokon a dolgokon amik egyébként alapjáraton felhúznának. Tényleg igyekezni fogok és szeretném produktívabb dolgokba fektetni az enerdzsííím :K Ez nem fogadalom, sokkal inkább egy ok, ami miatt hiszem, hogy könnyebbek lesznek a napjaim. :D :K

Aktív témák