Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Álmodtatok már olyat, amiről szentül megvoltatok győződve, hogy az a valóság? Ez nem volt olyan hosszú, vagy az is lehet, hogy csak részletekre emlékszem. Igazából fogalmam sincs, de ami megmaradt az nagyon is emlékezetes volt számomra. Itt történt a Fő utcánkban. Semmi story-ja nincs és csak magamnak szólna egy kis emlékbe de azért leírom. Jöttem volna hazafelé a 4es busszal le. Előttem Tanka (tesitanár a suliban, és halványlila gőzöm sincs mit keresett az álmomban) szállt fel a buszra és jegy nélkül. De a sofőr simán felengedte, aztán jöttem volna én. Nekem is, se jegy se bérlet, mégis a buszvezető vitába szállt velem. Nagyon nehezen de azt mondta, hogy 3 megállót elvisz. Belemendtem, mondogattam magamnak majd kicsit még sétálgatok. Alig mentünk 2megállót megláttam egy férfit kalapban, szemüvegben és sálban. Gondoltam is mennyire hasonlít Johnny Depp-re. Teljesen, a járása a stílusa, minden. Miután jobban megnéztem, már nemcsak gondoltam, hanem tényleg, tényleg ő volt az :Y Már a busz utolsó ajtózárást jelző pittyegése is elhangzott, de ahogycsak bírtam kirontottam a 4esből. És tényleg Ő volt az. Egy ideig követtem. Úgy tettem, mint valami őrült rajongó (nem áll messze a valóságtól tudom :B ) Azon agyaltam, hogy mit keres itt? Most őszintén? Johnny :F Sehogy sem állt össze a kép. De ez a része nagyon élethű volt, amint említettem, bizton állítottam, hogy az márpedig a valóság. Egyre többen kezdték el követni. Mikor már annyian voltunk, hogy utcákat foglaltunk el, megállt és megfordult. De ekkor én már az emberáradat végén voltam, nem tudtam sehogyse előre törtetni. Autógrammot osztott, kinek - hova, ami épp érte. Mozdulni se tudtam. De mikor rámkerült a sor akkor én nem az aláírását kértem, nem... Azt szerettem volna, hogy ha előad egy részletet akármelyik filmjéből. Fogalmam sincs, honnan jött ez, de én ezt kértem. Valahogy a Sweeney Todd jutott eszembe. Itt az előzetes aki nem ismerné:

Sweeney Todd Trailer!

Annak ellenére, hogy régen is láttam a mai napig szívesen nézem. Mondjuk az is igaz, hogy nem kell 2X kérni, ha egy jd.s filmről van szó :K
    ég valami homályban láttam a jelenetet, de erre már nem emlékszem annyira tisztán. :(
    Nem tudom miért írom le, meg se történt. Igazából mostanában ritkán álmodok és ez nem megtetszett, hanem szó szerint jólesett...
    Ki ne nevesd ezt a történetet ;] Tudom vicces, meg egy kukkot se lehet érteni, de sebaj :D

"Ez van"

Aktív témák

Hirdetés