- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metalized
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Visszatérve a Mr. Popper pingvinjei-re

Annak ellenére, hogy nagyon rövid volt, nekem nagyon tetszett
. Kicsit az elején mikor bosszankodott a pingvinekkel, azt a részt megtoldhatták volna még pár jelenettel. Én biztos ezt tettem volna, de nagyon élveztem. Főleg így, hogy voltunk vagy 15-en a moziteremben, nem többen XD Még ismerősökkel is találkoztam. A régi Magánénektanárommal, mikor az ottani külön kórusban voltam, és ő készített fel arra és hozta a családját, barátait (gondolom) mert beszélgettünk is az elején a reklámok alatt. És még ott volt akit mi csak Csirénkének hívunk a suliban.
Ő pedig a kisebbik lányával jött el.
De a filmre visszatérve. Igaz, hogy Jim-nek vannak ettől jobb filmjei, de azért nem volt olyan nagy csalódás. Szerintem szívesen fogom megnézni, ha arra kerül a sor.

Utána még Orsolyával szét-szétnézegettünk, de már majdnem az összes üzlet be volt zárva...
De sebaj 
Hazajöttünk, és folytattuk a kártyapartit

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Battlefield 6
- Napelem
- BestBuy ruhás topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Kicsit az elején mikor bosszankodott a pingvinekkel, azt a részt megtoldhatták volna még pár jelenettel. Én biztos ezt tettem volna, de nagyon élveztem. Főleg így, hogy voltunk vagy 15-en a moziteremben, nem többen XD Még ismerősökkel is találkoztam. A régi Magánénektanárommal, mikor az ottani külön kórusban voltam, és ő készített fel arra és hozta a családját, barátait (gondolom) mert beszélgettünk is az elején a reklámok alatt. És még ott volt akit mi csak Csirénkének hívunk a suliban.
Ő pedig a kisebbik lányával jött el.
De sebaj