Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Huhh, egy hatalmas levegővétel. Már hónapok óta nem írtam semmit. Sajnálom, mert több olyan rész volt ebben az időszakban, amit meg szerettem volna örökíteni. De azt hiszem a legtöbb így is megmarad az emlékezetemben, mivel felejthetetlenek voltak.
    Szeretnék visszatérni az íráshoz. Több okból kifolyólag. Először is, mert nagyon le tudtam vezetni a feszültségemet, és kizökkentett az életemből - jó értelemben. Másrészt pedig tényleg jó az emlékeimet megőrizni.

9. "Statues" - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (soundtrack)

Visszahozom a jó öreg soundtrack.jaimat is :K :B A képekről nem is beszélve...

Több embert is meg kell említenem a közel jövőben, mert a 2011 őszén több minden megváltozott. Ahogyan én is.
    Ezt hogy kezdjem el megmagyarázni. Sőt igazából nem is magyarázat, csupán tényleg egy változás. Ennyi az egész.
    Sokkal többet merek mutatni magamból mint eddig bármikor. De van ennek egy visszája is. Egyesekkel egy szimpla beszélgetés vált nehezebbé most, mint eddig bármikor. Ha valamit elakarok mondani, belül meg van a mondat, de valahogy a számat már nem tudja elhagyni. Mindig közbe jön valami/valaki. De ha a lehetőség ott van, akkor meg tőlem távol álló módon megfutamodok? vagy nem tudom...

Visszaolvastam Szamim blogját, nem mindent, de az elmúlt 1hónapot, kb...
    Utólagos engedelmeddel, most énis kölcsön kérek egy idézetet. Jobban nem tudtam volna kifejezni azt amit szeretnék:
    "Úgy hiszem, ha törődsz valakivel, akkor boldognak akarod tudni, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy te kimaradsz belőle."
    Hát igen...
    Próbálom ehhez kötni magam, és nem durcizni, ha valami nem úgy megy ahogy szeretném. Régen jól ment, de mára már nehezemre esik csinálni.
    De egyszer úgyis elmondom végre amit akarok...

Aktív témák

Hirdetés