Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
Huhh, egy hatalmas levegővétel. Már hónapok óta nem írtam semmit. Sajnálom, mert több olyan rész volt ebben az időszakban, amit meg szerettem volna örökíteni. De azt hiszem a legtöbb így is megmarad az emlékezetemben, mivel felejthetetlenek voltak.
Szeretnék visszatérni az íráshoz. Több okból kifolyólag. Először is, mert nagyon le tudtam vezetni a feszültségemet, és kizökkentett az életemből - jó értelemben. Másrészt pedig tényleg jó az emlékeimet megőrizni.9. "Statues" - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (soundtrack)
Visszahozom a jó öreg soundtrack.jaimat is
A képekről nem is beszélve...Több embert is meg kell említenem a közel jövőben, mert a 2011 őszén több minden megváltozott. Ahogyan én is.
Ezt hogy kezdjem el megmagyarázni. Sőt igazából nem is magyarázat, csupán tényleg egy változás. Ennyi az egész.
Sokkal többet merek mutatni magamból mint eddig bármikor. De van ennek egy visszája is. Egyesekkel egy szimpla beszélgetés vált nehezebbé most, mint eddig bármikor. Ha valamit elakarok mondani, belül meg van a mondat, de valahogy a számat már nem tudja elhagyni. Mindig közbe jön valami/valaki. De ha a lehetőség ott van, akkor meg tőlem távol álló módon megfutamodok? vagy nem tudom...Visszaolvastam Szamim blogját, nem mindent, de az elmúlt 1hónapot, kb...
Utólagos engedelmeddel, most énis kölcsön kérek egy idézetet. Jobban nem tudtam volna kifejezni azt amit szeretnék:
"Úgy hiszem, ha törődsz valakivel, akkor boldognak akarod tudni, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy te kimaradsz belőle."
Hát igen...
Próbálom ehhez kötni magam, és nem durcizni, ha valami nem úgy megy ahogy szeretném. Régen jól ment, de mára már nehezemre esik csinálni.
De egyszer úgyis elmondom végre amit akarok...
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AMD Radeon Pro W5500 8GB GDDR6 128bit
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A képekről nem is beszélve...