Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Aktív témák
-
vilma27
tag
Huhh, egy hatalmas levegővétel. Már hónapok óta nem írtam semmit. Sajnálom, mert több olyan rész volt ebben az időszakban, amit meg szerettem volna örökíteni. De azt hiszem a legtöbb így is megmarad az emlékezetemben, mivel felejthetetlenek voltak.
Szeretnék visszatérni az íráshoz. Több okból kifolyólag. Először is, mert nagyon le tudtam vezetni a feszültségemet, és kizökkentett az életemből - jó értelemben. Másrészt pedig tényleg jó az emlékeimet megőrizni.9. "Statues" - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (soundtrack)
Visszahozom a jó öreg soundtrack.jaimat is
A képekről nem is beszélve...Több embert is meg kell említenem a közel jövőben, mert a 2011 őszén több minden megváltozott. Ahogyan én is.
Ezt hogy kezdjem el megmagyarázni. Sőt igazából nem is magyarázat, csupán tényleg egy változás. Ennyi az egész.
Sokkal többet merek mutatni magamból mint eddig bármikor. De van ennek egy visszája is. Egyesekkel egy szimpla beszélgetés vált nehezebbé most, mint eddig bármikor. Ha valamit elakarok mondani, belül meg van a mondat, de valahogy a számat már nem tudja elhagyni. Mindig közbe jön valami/valaki. De ha a lehetőség ott van, akkor meg tőlem távol álló módon megfutamodok? vagy nem tudom...Visszaolvastam Szamim blogját, nem mindent, de az elmúlt 1hónapot, kb...
Utólagos engedelmeddel, most énis kölcsön kérek egy idézetet. Jobban nem tudtam volna kifejezni azt amit szeretnék:
"Úgy hiszem, ha törődsz valakivel, akkor boldognak akarod tudni, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy te kimaradsz belőle."
Hát igen...
Próbálom ehhez kötni magam, és nem durcizni, ha valami nem úgy megy ahogy szeretném. Régen jól ment, de mára már nehezemre esik csinálni.
De egyszer úgyis elmondom végre amit akarok...
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- SAPPHIRE RX 7700 XT PULSE GAMING 12G GDDR6 (2028.07.25-ig PCX GARANCIA)
- Hyte Y60 Distro eladó
- Dell Latitude 5570 laptop (i5, 8 GB, 240 NVME Samsung SSD)
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A képekről nem is beszélve...