- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
vilma27
tag
Felhívtam ma az ILS-t, hogy még nem küldtek semmilyen információt a pénteki nyelvvizsgám ügyében. Nem mondanám hogy izgulok, de azt sem, hogy nyugodt vagyok. Valahogy már túl akarok lenni rajta és lezárni ezt. 2évnyi különtanárkodás is elég volt, járni,tanulni készülni, fizetni.. Remélem minden rendben lesz. Most bizakodó vagyok és már a szóbeli sem tűnik olyan rémesnek, mint ahogy beállítottam magamban még kezdetekkor. Egyedüli félelmem a rettegett magnó
De az Igaz/Hamisnál próbálok produkálni, hogy felhúzzam a hallott szövegemet 
Már Fortunához is fohászkodtam pár sort, remélem ő is velem lesz.
Mindenki szorítson gőzerővel, habár a héten és múlthéten annyi embertől kaptam meg: hogy úgy is menni fog, meg ha valakinek sikerülni fog az én leszek, és ehhez hasonló kedves gesztusokat. Tehát ha ők hisznek bennem, akkor minden rendben lesz

The Mechanic - Soundtrack - Piano
A filmről annyit, hogy mivel nagy Jason Statham rajongó vagyok, kicsit csalódás volt ez a film, mind a történet elég érdektelen volt, és az alakítása sem úgy sikerülni ahogy szokott teljesíteni. Kicsit mércealá tette a dolgokat.
Ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a zenét. Kicsit klasszikusabb, mint amiket hallgatok, de felidézett bennem egyet.s mást az általános iskolai éveimből
És jól esik néha ez a fajta nosztalgia 
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- Google Chrome
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Excel topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB FHD
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De az Igaz/Hamisnál próbálok produkálni, hogy felhúzzam a hallott szövegemet 

És jól esik néha ez a fajta nosztalgia