Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Annyira szép mese. Nem nagyon ismerem Shane Acker és Deborah Lurie munkásságát. Viszont elég érdekes egy női zeneszerzőtől ilyet hallani. Igaz Danny Elfman társzeneszerzőként vett részt, hatása pedig nem kicsit mutatkozik meg a zenéken. Ez az én egyéni véleményem. Nagyon jók lettek. Majd holnap este, ha időm engedi mindenképpen le fogom tölteni.
Maga a film témája iszonyú jó, és érdekes. A kis zsákbabák karaktere, hát odáig vagyok, és az animációs része is különleges és egyedi.
A rendezőnek szinte ez az egy ismertebb animációs filmje van. De nem kellene abbahagynia. Igaz a producerként Tim Burton is ott volt ❤ Akiért valósággal oda vagyok.
Egy kis kutakodás után rátaláltam a 9es számú rongybaba eredeti hangjára Elijah Wood. Szeretem a hangját. Ha lehet majd egyszer ezt a mesét is feliratosan szeretném megnézni.
A kritikusok eléggé lehúzták, főleg Magyarországon
Ami elszomorít, tény, hogy külföldön se volt nagy sikere.
Mindenesetre én elkönyveltem magamnak, és biztos hogy többször megfogom nézni
Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ami elszomorít, tény, hogy külföldön se volt nagy sikere.