Aktív témák

• vilma27

tag

9 Trailer

9 Soundtrack - "Release"

Annyira szép mese. Nem nagyon ismerem Shane Acker és Deborah Lurie munkásságát. Viszont elég érdekes egy női zeneszerzőtől ilyet hallani. Igaz Danny Elfman társzeneszerzőként vett részt, hatása pedig nem kicsit mutatkozik meg a zenéken. Ez az én egyéni véleményem. Nagyon jók lettek. Majd holnap este, ha időm engedi mindenképpen le fogom tölteni.
    Maga a film témája iszonyú jó, és érdekes. A kis zsákbabák karaktere, hát odáig vagyok, és az animációs része is különleges és egyedi. :B
    A rendezőnek szinte ez az egy ismertebb animációs filmje van. De nem kellene abbahagynia. Igaz a producerként Tim Burton is ott volt ❤ Akiért valósággal oda vagyok.
    Egy kis kutakodás után rátaláltam a 9es számú rongybaba eredeti hangjára Elijah Wood. Szeretem a hangját. Ha lehet majd egyszer ezt a mesét is feliratosan szeretném megnézni.
    A kritikusok eléggé lehúzták, főleg Magyarországon :( Ami elszomorít, tény, hogy külföldön se volt nagy sikere.
    Mindenesetre én elkönyveltem magamnak, és biztos hogy többször megfogom nézni :K

9 Soundtrack - "The Purpose"

Aktív témák