- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
vilma27
tag
Annyira szép mese. Nem nagyon ismerem Shane Acker és Deborah Lurie munkásságát. Viszont elég érdekes egy női zeneszerzőtől ilyet hallani. Igaz Danny Elfman társzeneszerzőként vett részt, hatása pedig nem kicsit mutatkozik meg a zenéken. Ez az én egyéni véleményem. Nagyon jók lettek. Majd holnap este, ha időm engedi mindenképpen le fogom tölteni.
Maga a film témája iszonyú jó, és érdekes. A kis zsákbabák karaktere, hát odáig vagyok, és az animációs része is különleges és egyedi.
A rendezőnek szinte ez az egy ismertebb animációs filmje van. De nem kellene abbahagynia. Igaz a producerként Tim Burton is ott volt ❤ Akiért valósággal oda vagyok.
Egy kis kutakodás után rátaláltam a 9es számú rongybaba eredeti hangjára Elijah Wood. Szeretem a hangját. Ha lehet majd egyszer ezt a mesét is feliratosan szeretném megnézni.
A kritikusok eléggé lehúzták, főleg Magyarországon
Ami elszomorít, tény, hogy külföldön se volt nagy sikere.
Mindenesetre én elkönyveltem magamnak, és biztos hogy többször megfogom nézni
Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ami elszomorít, tény, hogy külföldön se volt nagy sikere.