Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Aktív témák
-
vilma27
tag
Húúha, ismét egy kis pihit tartottunk.
B.U.É.K

Bár nem igazán ünneplem, mert az élet enélkül is menne tovább. Ez csupán annyit jelent, hogy új naptárat kell kirakni és az év 1x-i lencséjét meg kell enni hála Édesanyámnak, -.- pedig nem szeretem a lencsét.
Mindenki kiírja FBra ugyanazt az egy szerencsétlen dolgot és persze az utálatos tűzijátékok puffogtatását kell végighallgatása... -.-
Az idei Szilveszterem szerintem életem 2. legjobb szilvesztere volt
Nagyon hálás vagyok kicsiDzsííínek és R.nem. Lentiből hazafele jövet (ott töltöttük Nagyinál a karácsonyi ünnepeket) kaptam az SMS.t egy meghívásra egy activityre. Előző nap 30án meg is vettük a metroba, a szexes változatot
Nagyon vicces volt. Közben nyomtuk az xBoxot is
amit mostanában megszerettem, hála ismét Dzsíííínek ♥♥♥Még annyit az elmúlt évről, hogy megvan a nyelvvizsgám és sikeresen továbbjutottam az OKTV 2.fordulójára. Ezért a két dologért nagyon sokat küzdöttem és iszonyat sokat dolgoztam rajtuk.
Emiatt is döntöttem úgy, hogy megérdemlem a fülfuratást (hozzáteszem újjabb fülfuratást) és immár 5tel büszkélkedhetek. Jahj mekkora balhé volt már megint ebből, az ősök részéről... Hogy hogy nézek ki lány létemre, meg hasonló buddhai intelmeket dobtak az agyamhoz... De ezt teljes mértekben magamnak csináltattam, mert ügyes voltam
Minden lyukat vmilyen emberhez kapcsolok, aki nagyon fontos az életemben, de már csak 1et akarok felülre de azt majd egy év múlva ősz körül. Mert megint az ősök, már eléggé bosszantottam őket emiatt és a tetkót már fel se merem hozni.. Pedig nyáron jön
Nah jólvan egyenlőre ennyi, majd még jövök, most már visszarázkódok...

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenki kiírja FBra ugyanazt az egy szerencsétlen dolgot és persze az utálatos tűzijátékok puffogtatását kell végighallgatása... -.-
amit mostanában megszerettem, hála ismét Dzsíííínek ♥♥♥