Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Húúha, ismét egy kis pihit tartottunk.

B.U.É.K :C :C :C
    Bár nem igazán ünneplem, mert az élet enélkül is menne tovább. Ez csupán annyit jelent, hogy új naptárat kell kirakni és az év 1x-i lencséjét meg kell enni hála Édesanyámnak, -.- pedig nem szeretem a lencsét. :D Mindenki kiírja FBra ugyanazt az egy szerencsétlen dolgot és persze az utálatos tűzijátékok puffogtatását kell végighallgatása... -.-
    Az idei Szilveszterem szerintem életem 2. legjobb szilvesztere volt :R :R Nagyon hálás vagyok kicsiDzsííínek és R.nem. Lentiből hazafele jövet (ott töltöttük Nagyinál a karácsonyi ünnepeket) kaptam az SMS.t egy meghívásra egy activityre. Előző nap 30án meg is vettük a metroba, a szexes változatot :K :K :K Nagyon vicces volt. Közben nyomtuk az xBoxot is :P amit mostanában megszerettem, hála ismét Dzsíííínek ♥♥♥

Még annyit az elmúlt évről, hogy megvan a nyelvvizsgám és sikeresen továbbjutottam az OKTV 2.fordulójára. Ezért a két dologért nagyon sokat küzdöttem és iszonyat sokat dolgoztam rajtuk.
    Emiatt is döntöttem úgy, hogy megérdemlem a fülfuratást (hozzáteszem újjabb fülfuratást) és immár 5tel büszkélkedhetek. Jahj mekkora balhé volt már megint ebből, az ősök részéről... Hogy hogy nézek ki lány létemre, meg hasonló buddhai intelmeket dobtak az agyamhoz... De ezt teljes mértekben magamnak csináltattam, mert ügyes voltam :B
    Minden lyukat vmilyen emberhez kapcsolok, aki nagyon fontos az életemben, de már csak 1et akarok felülre de azt majd egy év múlva ősz körül. Mert megint az ősök, már eléggé bosszantottam őket emiatt és a tetkót már fel se merem hozni.. Pedig nyáron jön :P

Nah jólvan egyenlőre ennyi, majd még jövök, most már visszarázkódok... :D

Aktív témák