- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Feljegyeztem pár dolgot:

Visszatértem a blogod olvasásához, és örömmel láttam, hogy semmi nem változott attól a ténytől eltekintve, hogy kicsit tényleg keveset mutatsz magadból. De ha engem kérdezel ez így van rendjén. Emlékezz csak vissza, régen többen azzal nyaggattak, hogy sokat mutatsz magadból a magánéletedből. Szerintem most jó
Hááát igen még mindig jó az "öreg lány"
612# elég érdekes volt ezt pont tőled olvasni. Tudod, hogy őszinte vagyok veled. De olvasd csak vissza. Nem ellened irányul, félre ne értsd. Csak erről nekem is beugrottak dolgok. De most érzed, hogy egy a saját energiádból készült munkádba mi minden fektettél bele. Én sokszor vagyok így, hisz tudod jól. Nagyon lelkiismeretes és becsületes vagyok ilyen téren, és ha fogalmazhatok igen pontos és precíz. Nem mindenkinek adom oda szívesen a munkámat ill. nem szeretek olyanoknak segíteni aki nem érdemli meg. Ezt sokszor kihasználásként élem meg, és ha valamit akkor ezt iszonyatosan gyűlölöm.
Az utóbbi időben sokat fejlődtem, hogy vissza tudjak utasítani embereket, de még mindig akad olyan helyzet, amikor is gyenge vagyok és engedek. De ezen még mindig változtatok és folyamatban van.Észrevetted, hogy hányszor van az írásodban az a szó, hogy "álom". De ezen nem csodálkozok. Volt egy rész a naivitásról. Nem igazán értettem vele egyett, de ez így van rendjén. Igen ez volt az a bizonyos 616#...........
614#

És ugorjunk egy nagyot 640# WAAAAA
Ez nagyon jól sikerült, remélem saját gondolatok, mert nagyon tetszett. Őszintén, szerintem a legjobban sikerült írásod. Lehet nyálas, lehet túl érzelgős, de szerintem teljesen tükröz Téged és P-t
Gratulálok 
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Samsung Odyssey OLED G9 S49CG934SUXEN 2 év Gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs