Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
vilma27
tag
Feljegyeztem pár dolgot:

Visszatértem a blogod olvasásához, és örömmel láttam, hogy semmi nem változott attól a ténytől eltekintve, hogy kicsit tényleg keveset mutatsz magadból. De ha engem kérdezel ez így van rendjén. Emlékezz csak vissza, régen többen azzal nyaggattak, hogy sokat mutatsz magadból a magánéletedből. Szerintem most jó
Hááát igen még mindig jó az "öreg lány"
612# elég érdekes volt ezt pont tőled olvasni. Tudod, hogy őszinte vagyok veled. De olvasd csak vissza. Nem ellened irányul, félre ne értsd. Csak erről nekem is beugrottak dolgok. De most érzed, hogy egy a saját energiádból készült munkádba mi minden fektettél bele. Én sokszor vagyok így, hisz tudod jól. Nagyon lelkiismeretes és becsületes vagyok ilyen téren, és ha fogalmazhatok igen pontos és precíz. Nem mindenkinek adom oda szívesen a munkámat ill. nem szeretek olyanoknak segíteni aki nem érdemli meg. Ezt sokszor kihasználásként élem meg, és ha valamit akkor ezt iszonyatosan gyűlölöm.
Az utóbbi időben sokat fejlődtem, hogy vissza tudjak utasítani embereket, de még mindig akad olyan helyzet, amikor is gyenge vagyok és engedek. De ezen még mindig változtatok és folyamatban van.Észrevetted, hogy hányszor van az írásodban az a szó, hogy "álom". De ezen nem csodálkozok. Volt egy rész a naivitásról. Nem igazán értettem vele egyett, de ez így van rendjén. Igen ez volt az a bizonyos 616#...........
614#

És ugorjunk egy nagyot 640# WAAAAA
Ez nagyon jól sikerült, remélem saját gondolatok, mert nagyon tetszett. Őszintén, szerintem a legjobban sikerült írásod. Lehet nyálas, lehet túl érzelgős, de szerintem teljesen tükröz Téged és P-t
Gratulálok 
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest