Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
vilma27
tag
Feljegyeztem pár dolgot:

Visszatértem a blogod olvasásához, és örömmel láttam, hogy semmi nem változott attól a ténytől eltekintve, hogy kicsit tényleg keveset mutatsz magadból. De ha engem kérdezel ez így van rendjén. Emlékezz csak vissza, régen többen azzal nyaggattak, hogy sokat mutatsz magadból a magánéletedből. Szerintem most jó
Hááát igen még mindig jó az "öreg lány"
612# elég érdekes volt ezt pont tőled olvasni. Tudod, hogy őszinte vagyok veled. De olvasd csak vissza. Nem ellened irányul, félre ne értsd. Csak erről nekem is beugrottak dolgok. De most érzed, hogy egy a saját energiádból készült munkádba mi minden fektettél bele. Én sokszor vagyok így, hisz tudod jól. Nagyon lelkiismeretes és becsületes vagyok ilyen téren, és ha fogalmazhatok igen pontos és precíz. Nem mindenkinek adom oda szívesen a munkámat ill. nem szeretek olyanoknak segíteni aki nem érdemli meg. Ezt sokszor kihasználásként élem meg, és ha valamit akkor ezt iszonyatosan gyűlölöm.
Az utóbbi időben sokat fejlődtem, hogy vissza tudjak utasítani embereket, de még mindig akad olyan helyzet, amikor is gyenge vagyok és engedek. De ezen még mindig változtatok és folyamatban van.Észrevetted, hogy hányszor van az írásodban az a szó, hogy "álom". De ezen nem csodálkozok. Volt egy rész a naivitásról. Nem igazán értettem vele egyett, de ez így van rendjén. Igen ez volt az a bizonyos 616#...........
614#

És ugorjunk egy nagyot 640# WAAAAA
Ez nagyon jól sikerült, remélem saját gondolatok, mert nagyon tetszett. Őszintén, szerintem a legjobban sikerült írásod. Lehet nyálas, lehet túl érzelgős, de szerintem teljesen tükröz Téged és P-t
Gratulálok 
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- DELL 5050 MT CORE i7 6700 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- DELL 5050 MT CORE i5 7600 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest