- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Feljegyeztem pár dolgot:

Visszatértem a blogod olvasásához, és örömmel láttam, hogy semmi nem változott attól a ténytől eltekintve, hogy kicsit tényleg keveset mutatsz magadból. De ha engem kérdezel ez így van rendjén. Emlékezz csak vissza, régen többen azzal nyaggattak, hogy sokat mutatsz magadból a magánéletedből. Szerintem most jó
Hááát igen még mindig jó az "öreg lány"
612# elég érdekes volt ezt pont tőled olvasni. Tudod, hogy őszinte vagyok veled. De olvasd csak vissza. Nem ellened irányul, félre ne értsd. Csak erről nekem is beugrottak dolgok. De most érzed, hogy egy a saját energiádból készült munkádba mi minden fektettél bele. Én sokszor vagyok így, hisz tudod jól. Nagyon lelkiismeretes és becsületes vagyok ilyen téren, és ha fogalmazhatok igen pontos és precíz. Nem mindenkinek adom oda szívesen a munkámat ill. nem szeretek olyanoknak segíteni aki nem érdemli meg. Ezt sokszor kihasználásként élem meg, és ha valamit akkor ezt iszonyatosan gyűlölöm.
Az utóbbi időben sokat fejlődtem, hogy vissza tudjak utasítani embereket, de még mindig akad olyan helyzet, amikor is gyenge vagyok és engedek. De ezen még mindig változtatok és folyamatban van.Észrevetted, hogy hányszor van az írásodban az a szó, hogy "álom". De ezen nem csodálkozok. Volt egy rész a naivitásról. Nem igazán értettem vele egyett, de ez így van rendjén. Igen ez volt az a bizonyos 616#...........
614#

És ugorjunk egy nagyot 640# WAAAAA
Ez nagyon jól sikerült, remélem saját gondolatok, mert nagyon tetszett. Őszintén, szerintem a legjobban sikerült írásod. Lehet nyálas, lehet túl érzelgős, de szerintem teljesen tükröz Téged és P-t
Gratulálok 
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest