Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
vilma27
tag
Szeretem azokat a dolgokat, amiktől/kiktől eláll a lélegzetem. De az is ugyanolyan jó érzés, ha valamitől/kitől vissza is kapom azt.
Ez elég többfunkciós mondat. Sokmindenre rátudnám húzni. De hogy egy példával éljek:
"Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2" Trailer 2
Annyira szép, és legfőképpen méltó befejezése a Harry Potter részeknek. Már az első részétől nagy rajongója vagyok. A jelenetek, a mondatok, mozdulatok, a látvány, a zenék, majdnem végig is hallgattam a soundtrack-jait, kezdhetném az elsővel is akár:
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 Soundtrack - Lily's Theme (extended sample)
De ettől függetlenül az összeset érdemes meghallgatni. Szinte a tökéletes film, nagyon szépen meg lett csinálva minden részlet. És nem tudok, (tudok) kedvenc jelenetet mondani. De akkor is. Mikor megnéztem, azt hittem, hogy újra és újra megakarom nézni. Nem bírtam magammal. Előtte megnéztem az összes részt, mert így szerettem volna elmenni megnézni.
És a szinkronizálással is megvagyok elégedve
Tényleg nagyon sok perc olyan volt, hogy szerintem levegőt is elfelejtettem venni. Nem tudom tovább ragozni. Talán nem is kell. Mindenkinek meg kell néznie. Kíváncsi leszek a bevételükre és a további kritikákra. A hírek szerint lesz egy film az írónő életéről is. Az előzetese alapján 100% hogy megnézem. Nemcsak mert érdekel, hanem nagyon jó és igaz története van.
Összegezve, az én részemről el voltam ájulva. És ennek így kellett lennie. Nem kell több rész, ez így kerek s egész. Persze kicsit sajnálom, hogy nem lesz több rész. De talán így a legjobb. Nem tudom, hova lehetne ezt még überelni.
Többen mondták, hogy nem fog tudni újat hozni, de szerintem pont ettől érdekes, egyre nagyobb és nagyobb a kihívás. És a siker sohasem maradt el. Minden részét élveztem. Az utolsót főleg. Annyi látványelem volt benne, és apró részlet.

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Hardcore café
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tesla topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tényleg nagyon sok perc olyan volt, hogy szerintem levegőt is elfelejtettem venni. Nem tudom tovább ragozni. Talán nem is kell. Mindenkinek meg kell néznie. Kíváncsi leszek a bevételükre és a további kritikákra. A hírek szerint lesz egy film az írónő életéről is. Az előzetese alapján 100% hogy megnézem. Nemcsak mert érdekel, hanem nagyon jó és igaz története van.