Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
vilma27
tag
És már megint kezdődik. Komolyan minden este Az "X" utca 1.szám alatt kötünk ki. (Mi ugyanebben az utcában lakunk, csak épp a 29. számban) Ma azért se mentem le. Anya minden hajnalba amikor vihar van, felkelt mindenkit és spuri le Laciékhoz. Komolyan

Ebből kezd elegem lenni, aludni akarOOOK wáwáwááááá
De nem nagyon jön össsze...
De ahogy most is lóg az ég alja szerintem megint lesz műsor.
2napja? Azthittem a falnak mászok, mindezt hajnali 3kor. Szokásosan lementünk, jött a vihar durr-durr, csitt-csatt, stb... ami ilyenkor kell. Nem telt bele 1órát voltunk lent, mert szépen elment a vihar. Nah vissza a kocsiba. És ezért keltettek fel? Igen ezért...
Dehát van ilyen is. Kicsit felkaptam a vizet, bocs. De ezt tuti lekellet írni ide, mert nemtudom, hogy van még 2 olyan család, mint a miénk. (hát igen család, többet látjuk őket, mint a saját rokonainkat. Ez nem baj, mert nagyon sok szép közös emlékem van velük, és szeretek is velük lenni, beszélgetni, bármi, tehát félreértés ne essék, csak a szituáció kedvéért van az egész)
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VR topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nem nagyon jön össsze...