Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

És már megint kezdődik. Komolyan minden este Az "X" utca 1.szám alatt kötünk ki. (Mi ugyanebben az utcában lakunk, csak épp a 29. számban) Ma azért se mentem le. Anya minden hajnalba amikor vihar van, felkelt mindenkit és spuri le Laciékhoz. Komolyan :W :W :W
    Ebből kezd elegem lenni, aludni akarOOOK wáwáwááááá :(( De nem nagyon jön össsze...
    De ahogy most is lóg az ég alja szerintem megint lesz műsor.
    2napja? Azthittem a falnak mászok, mindezt hajnali 3kor. Szokásosan lementünk, jött a vihar durr-durr, csitt-csatt, stb... ami ilyenkor kell. Nem telt bele 1órát voltunk lent, mert szépen elment a vihar. Nah vissza a kocsiba. És ezért keltettek fel? Igen ezért... :(((

Dehát van ilyen is. Kicsit felkaptam a vizet, bocs. De ezt tuti lekellet írni ide, mert nemtudom, hogy van még 2 olyan család, mint a miénk. (hát igen család, többet látjuk őket, mint a saját rokonainkat. Ez nem baj, mert nagyon sok szép közös emlékem van velük, és szeretek is velük lenni, beszélgetni, bármi, tehát félreértés ne essék, csak a szituáció kedvéért van az egész)

Érdekes esőzés

Aktív témák

Hirdetés