Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Máris mondom. Nővérem szülinapját ünnepeltük. És igen a 21. szülinapját. Érdekes, milyen tortát kért. És amilyen "buggyantakkal" vagyok körülvéve (jó értelemben, ha van neki olyan :P ) kérését teljesítették is. Hogy kérhet az ember magának barbis tortát? 3-4évesen ez még elmegy. De még mindig a rózsaszínben él? Háát igen ő a nővérem. Kettőnk közül nekem jutott a fiús szerep. De ez is már kezd megváltozni, már komolyan ott tartunk, hogy kezdek én a nővére lenni, és így ő a húgom. Ezzel nincs is semmi baj, addig amíg elő nem jön azzal a teóriájával, miszerint --> mivel ő született hamarabb, ezért vannak bizonyos előjogai. Ha ez jön szóba, akkor nem állok jót magamért. Utálom ezt a kijelentését, és hogy állandóan felsőbbrendűnek hiszi magát. Régen mivel azért zárkózottabb gyerek voltam, hittem is neki. De a gimis életemmel minden megváltozott. Onnantól kezdve, úgymond nem a szüleim neveltek. Sokkal inkább én saját magamat.
    De most nem ez a téma. Vicces volt az a nap, nagyon sok rokonunknak van nyár elején valamilyen, évfordulók, szülinapok, névnapok. Volt is nagy banzáj, és érdekes torták. Uncsimnak, vadászrepülős marcipán volt rajta, mert felvették a repülőmérnökire. 2éve (asszem) a katonai egyetemen tanul, és most volt a másik úgymond felvételi, hogy eldől, hogy merre is tovább. Ezt akarta és el is érte. És így ezt is ünnepeltük. De volt mág epres-kókuszos, csokis-megyes ááá annyi kaja és édesség és torta volt ott, hogy...

Aktív témák