Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
vilma27
tag
Máris mondom. Nővérem szülinapját ünnepeltük. És igen a 21. szülinapját. Érdekes, milyen tortát kért. És amilyen "buggyantakkal" vagyok körülvéve (jó értelemben, ha van neki olyan
) kérését teljesítették is. Hogy kérhet az ember magának barbis tortát? 3-4évesen ez még elmegy. De még mindig a rózsaszínben él? Háát igen ő a nővérem. Kettőnk közül nekem jutott a fiús szerep. De ez is már kezd megváltozni, már komolyan ott tartunk, hogy kezdek én a nővére lenni, és így ő a húgom. Ezzel nincs is semmi baj, addig amíg elő nem jön azzal a teóriájával, miszerint --> mivel ő született hamarabb, ezért vannak bizonyos előjogai. Ha ez jön szóba, akkor nem állok jót magamért. Utálom ezt a kijelentését, és hogy állandóan felsőbbrendűnek hiszi magát. Régen mivel azért zárkózottabb gyerek voltam, hittem is neki. De a gimis életemmel minden megváltozott. Onnantól kezdve, úgymond nem a szüleim neveltek. Sokkal inkább én saját magamat.
De most nem ez a téma. Vicces volt az a nap, nagyon sok rokonunknak van nyár elején valamilyen, évfordulók, szülinapok, névnapok. Volt is nagy banzáj, és érdekes torták. Uncsimnak, vadászrepülős marcipán volt rajta, mert felvették a repülőmérnökire. 2éve (asszem) a katonai egyetemen tanul, és most volt a másik úgymond felvételi, hogy eldől, hogy merre is tovább. Ezt akarta és el is érte. És így ezt is ünnepeltük. De volt mág epres-kókuszos, csokis-megyes ááá annyi kaja és édesség és torta volt ott, hogy...
Aktív témák
- MWC 2026: nézni szabad, megérinteni nem
- Elektromos autók - motorok
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kérését teljesítették is. Hogy kérhet az ember magának barbis tortát? 3-4évesen ez még elmegy. De még mindig a rózsaszínben él? Háát igen ő a nővérem. Kettőnk közül nekem jutott a fiús szerep. De ez is már kezd megváltozni, már komolyan ott tartunk, hogy kezdek én a nővére lenni, és így ő a húgom. Ezzel nincs is semmi baj, addig amíg elő nem jön azzal a teóriájával, miszerint --> mivel ő született hamarabb, ezért vannak bizonyos előjogai. Ha ez jön szóba, akkor nem állok jót magamért. Utálom ezt a kijelentését, és hogy állandóan felsőbbrendűnek hiszi magát. Régen mivel azért zárkózottabb gyerek voltam, hittem is neki. De a gimis életemmel minden megváltozott. Onnantól kezdve, úgymond nem a szüleim neveltek. Sokkal inkább én saját magamat.