- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
Hamár itt tartunk folytatnám az előzőket. Érdekes utakat kínál az élet. Mindkettőben sok nyerhető dolog van. De még annál is több a veszítenivaló. Amint említettem ragaszkodok. Ragaszkodok bizonyos dolgokhoz, emberekhez.
Több lehetőség is van. Számszerint 3. Ha az első utat választom (nevezzük így, és legyen ez egy "A" terv) tehát itt több mint valószínű, hogy elveszítem őket. Igaz ez 95%os a biztos aránya, és majd augusztus közepén derül ki, hogy az "A"terv bekerül választható utak közé. Nem olyan messzire kerülnék el (az én mértékemmel mérve), de ahhoz elég, hogy megszakadjon a kapcsolat. Képes lennék? És mindezt a sikerért? Hozzáteszem egy nagy sikerért és lehetőségért. Ha csak úgy feltennék nekem ezt a kérdést mindenbizonnyal simán rávágnám a választ. "Persze", misem egyszerűbb.
De ha kicsit elmélyülök a dolgokban, rájövök, hogy márpedig arra a 15-16emberre szükségem van. Hallkan megjegyezve, hogy 3at, 3 kell, és erre nehéz is okot mondani, hogy miért Ők. De haladjunk, a "B" része az lenne, hogy megyek valaki után és közben megvalósítanám az egyik álmomat. Közel tudhatnék olyan embereket akik fontosak a számomra. Többször láthatnám a nagymamámat (aki biztos, hogy benne van a 3ban, már régóta különleges helyet foglal el a szívemben). Ez is egy elég nyomós ok, szeretnék vele annyi időt tölteni amennyit lehet. De ha jobban belegondolva az a másik 2is könnyen ott köthet ki. Nah jó nem árulok el nagy dolgot ha elmondom, hogy ez Pest és a MKE.s változatról van szó.
Most azt kérdezitek, mi a "C". Még magam sem értem, hogy jöhetne össze, de a kép már kezd tisztulni. Fogalmazzunk úgy, hogy az előző kettő keveredése. És egy olyan kategória amin két lovat akarok megülni. Legjobban ezt szeretném. Mert ebben benne van minden, és 1év elegendő kell, hogy legyen mindenre. Ugye?
Fontos ez a bejegyzés. Számomra legalábbis nagyon. Írok, írok, fogalmam senincsen, hogy hanyas # de az biztos, hogy nem 1x fogom visszaolvasni. Ebben a "C"tervben, viszont sok a bukkanó. Ha nem úgy játszom, és ha nem úgy teszem fel a bábukat, és nem úgy mozgatom a fekete-fehér kockákon akkor... De nem előbb vívjuk meg az első csatát, és tényleg "CSAK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE"...Annyira jók lettek, imádom hallgatni

Aktív témák
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest