Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
vilma27
tag
Hamár itt tartunk folytatnám az előzőket. Érdekes utakat kínál az élet. Mindkettőben sok nyerhető dolog van. De még annál is több a veszítenivaló. Amint említettem ragaszkodok. Ragaszkodok bizonyos dolgokhoz, emberekhez.
Több lehetőség is van. Számszerint 3. Ha az első utat választom (nevezzük így, és legyen ez egy "A" terv) tehát itt több mint valószínű, hogy elveszítem őket. Igaz ez 95%os a biztos aránya, és majd augusztus közepén derül ki, hogy az "A"terv bekerül választható utak közé. Nem olyan messzire kerülnék el (az én mértékemmel mérve), de ahhoz elég, hogy megszakadjon a kapcsolat. Képes lennék? És mindezt a sikerért? Hozzáteszem egy nagy sikerért és lehetőségért. Ha csak úgy feltennék nekem ezt a kérdést mindenbizonnyal simán rávágnám a választ. "Persze", misem egyszerűbb.
De ha kicsit elmélyülök a dolgokban, rájövök, hogy márpedig arra a 15-16emberre szükségem van. Hallkan megjegyezve, hogy 3at, 3 kell, és erre nehéz is okot mondani, hogy miért Ők. De haladjunk, a "B" része az lenne, hogy megyek valaki után és közben megvalósítanám az egyik álmomat. Közel tudhatnék olyan embereket akik fontosak a számomra. Többször láthatnám a nagymamámat (aki biztos, hogy benne van a 3ban, már régóta különleges helyet foglal el a szívemben). Ez is egy elég nyomós ok, szeretnék vele annyi időt tölteni amennyit lehet. De ha jobban belegondolva az a másik 2is könnyen ott köthet ki. Nah jó nem árulok el nagy dolgot ha elmondom, hogy ez Pest és a MKE.s változatról van szó.
Most azt kérdezitek, mi a "C". Még magam sem értem, hogy jöhetne össze, de a kép már kezd tisztulni. Fogalmazzunk úgy, hogy az előző kettő keveredése. És egy olyan kategória amin két lovat akarok megülni. Legjobban ezt szeretném. Mert ebben benne van minden, és 1év elegendő kell, hogy legyen mindenre. Ugye?
Fontos ez a bejegyzés. Számomra legalábbis nagyon. Írok, írok, fogalmam senincsen, hogy hanyas # de az biztos, hogy nem 1x fogom visszaolvasni. Ebben a "C"tervben, viszont sok a bukkanó. Ha nem úgy játszom, és ha nem úgy teszem fel a bábukat, és nem úgy mozgatom a fekete-fehér kockákon akkor... De nem előbb vívjuk meg az első csatát, és tényleg "CSAK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE"...Annyira jók lettek, imádom hallgatni

Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- IttEladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest