Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
vilma27
tag
Hamár itt tartunk folytatnám az előzőket. Érdekes utakat kínál az élet. Mindkettőben sok nyerhető dolog van. De még annál is több a veszítenivaló. Amint említettem ragaszkodok. Ragaszkodok bizonyos dolgokhoz, emberekhez.
Több lehetőség is van. Számszerint 3. Ha az első utat választom (nevezzük így, és legyen ez egy "A" terv) tehát itt több mint valószínű, hogy elveszítem őket. Igaz ez 95%os a biztos aránya, és majd augusztus közepén derül ki, hogy az "A"terv bekerül választható utak közé. Nem olyan messzire kerülnék el (az én mértékemmel mérve), de ahhoz elég, hogy megszakadjon a kapcsolat. Képes lennék? És mindezt a sikerért? Hozzáteszem egy nagy sikerért és lehetőségért. Ha csak úgy feltennék nekem ezt a kérdést mindenbizonnyal simán rávágnám a választ. "Persze", misem egyszerűbb.
De ha kicsit elmélyülök a dolgokban, rájövök, hogy márpedig arra a 15-16emberre szükségem van. Hallkan megjegyezve, hogy 3at, 3 kell, és erre nehéz is okot mondani, hogy miért Ők. De haladjunk, a "B" része az lenne, hogy megyek valaki után és közben megvalósítanám az egyik álmomat. Közel tudhatnék olyan embereket akik fontosak a számomra. Többször láthatnám a nagymamámat (aki biztos, hogy benne van a 3ban, már régóta különleges helyet foglal el a szívemben). Ez is egy elég nyomós ok, szeretnék vele annyi időt tölteni amennyit lehet. De ha jobban belegondolva az a másik 2is könnyen ott köthet ki. Nah jó nem árulok el nagy dolgot ha elmondom, hogy ez Pest és a MKE.s változatról van szó.
Most azt kérdezitek, mi a "C". Még magam sem értem, hogy jöhetne össze, de a kép már kezd tisztulni. Fogalmazzunk úgy, hogy az előző kettő keveredése. És egy olyan kategória amin két lovat akarok megülni. Legjobban ezt szeretném. Mert ebben benne van minden, és 1év elegendő kell, hogy legyen mindenre. Ugye?
Fontos ez a bejegyzés. Számomra legalábbis nagyon. Írok, írok, fogalmam senincsen, hogy hanyas # de az biztos, hogy nem 1x fogom visszaolvasni. Ebben a "C"tervben, viszont sok a bukkanó. Ha nem úgy játszom, és ha nem úgy teszem fel a bábukat, és nem úgy mozgatom a fekete-fehér kockákon akkor... De nem előbb vívjuk meg az első csatát, és tényleg "CSAK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE"...Annyira jók lettek, imádom hallgatni

Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- BMW topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest