Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Hamár itt tartunk folytatnám az előzőket. Érdekes utakat kínál az élet. Mindkettőben sok nyerhető dolog van. De még annál is több a veszítenivaló. Amint említettem ragaszkodok. Ragaszkodok bizonyos dolgokhoz, emberekhez.

Több lehetőség is van. Számszerint 3. Ha az első utat választom (nevezzük így, és legyen ez egy "A" terv) tehát itt több mint valószínű, hogy elveszítem őket. Igaz ez 95%os a biztos aránya, és majd augusztus közepén derül ki, hogy az "A"terv bekerül választható utak közé. Nem olyan messzire kerülnék el (az én mértékemmel mérve), de ahhoz elég, hogy megszakadjon a kapcsolat. Képes lennék? És mindezt a sikerért? Hozzáteszem egy nagy sikerért és lehetőségért. Ha csak úgy feltennék nekem ezt a kérdést mindenbizonnyal simán rávágnám a választ. "Persze", misem egyszerűbb.
    De ha kicsit elmélyülök a dolgokban, rájövök, hogy márpedig arra a 15-16emberre szükségem van. Hallkan megjegyezve, hogy 3at, 3 kell, és erre nehéz is okot mondani, hogy miért Ők. De haladjunk, a "B" része az lenne, hogy megyek valaki után és közben megvalósítanám az egyik álmomat. Közel tudhatnék olyan embereket akik fontosak a számomra. Többször láthatnám a nagymamámat (aki biztos, hogy benne van a 3ban, már régóta különleges helyet foglal el a szívemben). Ez is egy elég nyomós ok, szeretnék vele annyi időt tölteni amennyit lehet. De ha jobban belegondolva az a másik 2is könnyen ott köthet ki. Nah jó nem árulok el nagy dolgot ha elmondom, hogy ez Pest és a MKE.s változatról van szó.
    Most azt kérdezitek, mi a "C". Még magam sem értem, hogy jöhetne össze, de a kép már kezd tisztulni. Fogalmazzunk úgy, hogy az előző kettő keveredése. És egy olyan kategória amin két lovat akarok megülni. Legjobban ezt szeretném. Mert ebben benne van minden, és 1év elegendő kell, hogy legyen mindenre. Ugye?
    Fontos ez a bejegyzés. Számomra legalábbis nagyon. Írok, írok, fogalmam senincsen, hogy hanyas # de az biztos, hogy nem 1x fogom visszaolvasni. Ebben a "C"tervben, viszont sok a bukkanó. Ha nem úgy játszom, és ha nem úgy teszem fel a bábukat, és nem úgy mozgatom a fekete-fehér kockákon akkor... De nem előbb vívjuk meg az első csatát, és tényleg "CSAK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE"...

2012 Soundtrack - United

Annyira jók lettek, imádom hallgatni :B

Aktív témák