Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz maltegra #44747 üzenetére
Hát nem volt egy nagy szám ez az Ookami-san.
Tipikus béna gyerek és a makacs nő anime.
Olyan semilyen sem volt, egynek elmegy.Valahogy az ilyeneket nem bírom amikor a csávó teper ezerrel a csaj meg csak gyepálni tudja.
Persze táplál iránta valamit de... Nulla a vége.
Oda lyukadunk ki ahol kezdtük.De most nézzünk egy kis érdekességet is: Big Order.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
maltegra
csendes tag
válasz AuraSync #44752 üzenetére
Ohh mi történt?
Félre lettem értve azt hiszem.Én a shounen fightos drámázós kommentedre írtam a nakamát, aminek a jelentése kb "társ" (ilyen "harcostárs értelemben ezekben az animékben), én az animés haverijaimmal folyton hülyülök, hogy "nakama is the true power", mert tele van már vele a hócipőnk, hogy ez old meg mindent. Azt hittem a nakama kifejezés ismert, bocsi.
Nem gondoltam, hogy ez alapján találsz egy animét - amúgy véletlenül ezt pont láttam, nem egy nagy eresztés. Bocs, hogy miattam meg kellett nézned az első részét.
-
válasz maltegra #44753 üzenetére
Jaaa értem azt hittem egy címet vagy szereplőt mondasz.
Ez most olyan hazukashii.Ja találtam egy animét ezzel a nakama szóval aztán megnéztem a komplett évadot.
Na de most ezt a Big Order-t kezdtem el és már az első rész király volt.
[ Szerkesztve ]
-
maltegra
csendes tag
válasz AuraSync #44754 üzenetére
Oniichan, hazukashiii
Szóval az egész évadot? Akkor annyira mégse volt rossz. Én kaszálok bőszen egy rész után mostanában...
Tegnap jártam egy Jump boltban hiába ekézem a shounen fightot, és eszembe jutott, hogy a Promised Neverland régóta rajta van a képzeletbeli to watch listámon.
Ti láttátok? Van sztorija? Nem epizodikus / filleres? Vége az gondolom nincs... -
Silεncε
őstag
válasz maltegra #44755 üzenetére
Mindenképpen nézd meg, sztem az év egyik legjobbja. A legelején van egy akkorra plot twist, hogy kirúgja a ház falát, de utána is remek. Jövő októberben jön a második évad, de egyébként az első is kerek. Részemről a must have kategória (ráadásul nem is hosszú, csak 12 rész).
-
Zoo123
senior tag
Ezt most itt hagyom, félig-meddig témába vág.
MyHeroAcademy élőszereplős fanfiction, profi megvalósításban!Szívesen néznék ilyen szinvonalasan elkészített élőszereplős Anime adaptációkat mint ez, nem találok rá szavakat , egy Hollywoodi blockbuster költségvetésével -és marketingjével megtámogatva- bankot robbantana az biztos!
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
TBT
addikt
Felkerült a január elején induló Darwin's Game anime trailere is.
Felcsendül benne a ASCA-san új dala is.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
A SAO War of Underworld DVD/Blu-ray 1. megjelenése jövő héten esedékes Japánban, előrendelői ajándékként az alábbi képeslapok valamelyikét kapja a vásárló (a különböző boltokban).
Alice + Sinon broken:
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Big Order megnézve.
Ajánlom azoknak akik szeretik a természetfeletti erős animéket és durva de volt benne egy élég XXX közeli jelenet is. (bár semmit nem láthattunk )Most ezt a kettőt néztem ki:
Qualidea Code
Momo Kyun SwordEzeket ismeri valaki?
-
oriic
HÁZIGAZDA
SAO-UW
11.
Na mondtam hogy
login lesz max. De amúgy volt egy tippem, hogy valami hasonlót találnak ki, hogy valódi játékosok jelentkeznek majd be valahogyan. Így rákötötték a világhálóra az Underword-öt, simán lehet még nagyobb csatákat összehozni. Amit nem értek egyelőre, hogy ki a misztikus alak, akik belépett a nagy mondóka végén. Kirito-Yui párosát mondanám, de egy részről más volt a skinjük, más részről Yui ott volt a színpadon, Kirito meg ugye Underworldben van. Live-Die-Respawn
-
TBT
addikt
A Twitteres követők szerint:
Eiji + Yuna lesz - Ordinal Scale filmből. Nem tudom mennyire igaz vagy kamu, minden esetre érdekes lépés lenne.
Az viszont eléggé cringe, ahogy a Japánok elképzelik az Amerikai gémereket:
Egy kis Quinella, mert belőle sosem elég!
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Megnéztem én is a SAO-t.
Innentől akkor spoiler:
nekem is elsőre Eiji ugrott be, ők lesznek azok. Amit azért nem értek, merthogy emlékezetem szerint Yuuna meghalt az Ordinal Scale-ben.... Na mindegy, fan service mindenekelőtt ugye... Egyébként nem tudom.. Egyszerre érzem ezt orbitális baromságnak meg remek ötletnek is. Ha jól csinálják, sztem az egyik legjobb évad lehet a mostani. Egyébként kisebb spoiler, de ahogy olvastam, később Dél-Korea is csatlakozni fog, kérdés melyik oldalra Remélem Sinonék jövő héten még megérkeznek. Más: befejeztem a Your lie in Aprilt. A közepe nekem kicsit döcögött, szerintem ez bőven elég lett volna, ha összenyomják 12 részre és kihagynak mellékszálakat, a vége viszont ütött... Már a legelején lehetett tudni, mi fog történni, mégis olyan szépen megcsinálták, hogy nekem is könny szökött a szemembe. A komolyzenei téma pluszpont (majdnem 10 évig hegedültem, így hozzám eleve is közel állt a téma). Ajánlom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
válasz AuraSync #44762 üzenetére
"volt benne egy élég XXX közeli jelenet is"
Javaslom megnézésre a KissXSis -t, ebben van elég sok XXX közeli jelenet."bár semmit nem láthattunk"
Ebben sem, mert ez "csak" borderline-hentai, de azért éppen eleget mutat a lényegből.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz unclefucka #44768 üzenetére
"XXX közeli jelenet."
Azt de finoman fogalmaz valaki.
Live-Die-Respawn
-
unclefucka
senior tag
válasz Silεncε #44770 üzenetére
Ha bejött a Shigatsu wa Kimi no Uso, akkor tárazd be a Golden Time -ot.
Ez , de stílusban hasonló, többször vicces is.nem annyira tragikus #44769 oriic:
All-time favorite.[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
TBT
addikt
A januári felhozatal:
-
Aljasvip
senior tag
Idénre megfogadtam hogy tudatosan nem nézek több hárem művet, erre nemrég sikerült egy ültömben megnézni a Go-Toubun no Hanayome-t.
Örülök, hogy lesz folytatás, de tuti csalódott leszek hogy nem a kis fejhallgatós csajt választja, ha valaha is eljut oda az animeTöbbi cím közül lesz valami jó?
Én MAL-on végignéztem a kínálatot, de semmi nem fogott meg. Plusz még az téli darabokkal is le vagyok maradva. -
TBT
addikt
December 29. - Anime Anisong Premium - lesz ASCA is:
És közben az amerikai befektetők is megérkeztek:
"So pretty!"
"I want to marry her so much!"[ Szerkesztve ]
-
Estét.
Van olyan oldal ahol meg lehet nézni a teljes 2019-es anime felhozatalt?
Legfőképpen olyanok amik be vannak fejezve legalább 1 évadra.Arigatou gozaimasu
-
Farkassacred
őstag
válasz AuraSync #44775 üzenetére
Legaláisan" avagy nyasi torrentről, más oldalakról vagy esetleg magyarul, több infó kéne.
Más..
Oh, most már értem, hogy miért jött ki a Mugen no Juunin-nak egy újabb feldolgozása ebben az évben. Az eredeti sorozattal csak egyetlen egy probléma volt akkor anno, mégpedig hogy félbehagyták sorozatot pénzügyi/időbeli dolgok miatt avagy csak nem jutottak el egy fordulóponthoz a mangában, ezért lett végül 13 részes a huszonvalahány helyett. Folytatni már nem akarták a régit, így inkább újat csináltak.. szerencsére, mert eszeveszettül jó anime. A dororo után nagyon kellemes hétről hétre követni ezt a sorozatot, két ilyen régi japán időkről szóló anime, de jó lenne minden évben. Egész jó évet zártunk idén, bár ugyan shounenek dominált leginkább, viszont először ebben az évben végre felnőtt ez a műfaj is...I'll meet you again through the eyes of our son.
-
válasz Farkassacred #44776 üzenetére
Nem azt kérdeztem honnan lehet beszerezni őket hanem hol találom meg az összes anime címét ami 2019-ben megjelent és már kifutott legalább 1 évadot.
Értem?S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Silεncε
őstag
válasz Totheground #44778 üzenetére
Ez előre aláírt vagy egyedileg? (Face to face)
-
Silεncε
őstag
válasz Totheground #44780 üzenetére
Hmm, nem semmi, milyen körökben mozogsz
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44778 üzenetére
Nemsemmi! Gratula! Mikhez nem férsz hozzá.
Bárcsak meg tudnék ilyet valósítani a tudjukkivel.
Ez egy jó kép ismét:
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44784 üzenetére
Token white guy.
Több kép alapján is ASCA afk lett a műsorban, vagy csak elgondolkozott az élet nagy kérdéseiről. Azért szeretjük, na."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
-
maltegra
csendes tag
Amikor rájössz, hogy lassan egy évtizede alig nézel animét...
De a Haruhi filmet láttam De rég volt!
Meg a Violet Evergardent, a Silent Voice-ot, Attack on Titant, meg a Yuri on ice-t.
De a Haruhit még akkor láttam, amikor a napjaim igen nagy hányadát az animék töltötték ki.Nektek mik voltak az elmúlt évtized legjobbjai, ha már itt tartunk?
-
Totheground
addikt
Mármint pár ötletem sincs ki szerint.
@maltegra - itt csak 3 év, de soknak tűnik már, főleg ha a friss rangsorokat nézem.
Nálam simán a LL volt a legjobb, nem túlzás azt állítani, hogy alapjaiban változtatta meg az életemet. Inkább a seiyuu része, mint az anime, de akkor is.
Idei rangsor eladásokból befolyt bevételek alapján. Ebben csak a zene/anime/manga/novella van benne, ha a mobil játékokat, koncerteket és koncert goods-okat hozzáadjuk, a LL szarrá ver minden mást. És ezt úgy, hogy idén volt egy kb fel év, amikor nem történt semmi mert a seiyuu-k a saját karrierjükön dolgoztak.
fentrol lefelé
Kimetsu
LL
one piss
kingdom series
slime
im@s
yaksoku no neverland
kaguyasama
Touken
Fate[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Silεncε
őstag
válasz maltegra #44787 üzenetére
Csak egy másfél éve nézek animet, szóval az én véleményem nem reprezentatív
Nekem a Kill la Kill, ami az eddigi legjobb anime-sorozat amit láttam. Egyszerűen olyan jól kapta el azt a stílusú humort, amit imádok. Az OST valami fantasztikus (eddig még nem volt olyan zene, amiből minden eszközömön tartok flac változatot). A sztori egy marhaság, de olyan jól van előadva, hogy az hihetetlen Ryuko + Satsuki best girls ever
A legjobb anime-film nehéz kérdés: Silent Voice vagy Your name. A Your name szerintem szebb, a Silent Voice viszont sztori oldalon erősebb. Hajszállal, de vezet a Silent Voice.
Egyébként amik még tetszettek: Promised Neverland, No game no life, BHA, Violet Evergarden, Your lie in April
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44789 üzenetére
Silent Voice / Your name
Nagyon jó ízlés! Nekem is ez a kettő a kedvencem, bár nekem a Your name egy fokkal közelebb áll a szívemhez Mitsuha miatt.
[ Szerkesztve ]
-
maltegra
csendes tag
válasz Silεncε #44789 üzenetére
Jó, de nem csak friss műveket láttál
Érdekes, nekem a Koe no katachi nem jött be annyira. Értem a sztorit, meg a mélységet mögötte, de nekem film formában kicsit kapkdodós / összeszedetlen volt. A mangát nem olvastam, de ha jól emlékszem, kb 10 kötet hosszú, ami azért talán megmagyarázza, hogy miért éreztem zanzásítottnak.
A kimi no na wa viszont eléggé betalált nekem. Meg emlegettem a Mirai no mirait is egyszer, szerintem azon többet sírtam, mint a Kimi no na wa-n.
Sorozatból talán nekem a Shigatsu wa kimi no uso, abból, amiket láttam. De majd megnézem a listámat is, hogy milyen 2010 utáni címeket láttam, hátha van valami gyöngyszem, amiről már elfeledkeztem.
Totheground: Jó, hogy beírtad a fordítást, mert már készítettem a kommentet, hogy ok, hogy én el tudom olvasni, de nem ismerem a címek felét, a többiek viszont meg elolvasni nem tudják.
Az idolos animékért nem voltam sose oda (nem én vagyok a célközönség), de emlékszem, hogy amikor először jártam Akihabarában, meglepett, hogy milyen nagy arányban ezek mennek a merchek alapján. Persze érthető, hogy miért.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Hát ez meg mi lesz?
Ismeritek?"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44793 üzenetére
Sawano tényleg fantasztikus. Nagyon jó zenei témái vannak, illetve baromi jó zenei albumai és koncertjei. Én is szívesen nézek/hallgatok tőle bármit, bár mondjuk az all-time favorit az a ASCA-val készített közös dal (Hiroyuki Sawano ft. ASCA - Unti-L) Live verziója.
Az egyik legcsodásabb dolog, amit idén láttam/hallottam. A League of Legends-hez is baromi jó zenét írt, az USA-ban annyira nem szerették - bár, magát a Star Guardian témát sem, amihez a dal készült.
Ilyen koncertre én is elmennék bármikor, de a pincérnővel is így vagyok. Akármikor jöhetne, tuti megnézném.
Egyszerűen a Japánoknál túl sok olyat látok, ami túl szép nekem ahhoz, hogy igaz legyen.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Persze, elso evadjat lattam... nem gondoltam hogy netflixre atkerulve ilyen gyorsan kijon a masodik is.
Amugy feltorekvo lanybandarol szol, akik probalnak ervenyesulni a zeneipartban tobb rivalissal, akik vegul baratok lesznek.
Szeritnem jo amugy#44786) TBT
Es mikor rajossz, hogy minden ilyen lista amit a neten talasz lattam, felbecsulhetetlen
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
Kéne egy év animéje" sorsolás, kíváncsi lennék mik lennének a toppon
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Silεncε
őstag
válasz Farkassacred #44797 üzenetére
Miről szólt az animetopic 2019-ben? Az a baj, ASCA vinné...
-
Farkassacred
őstag
Oh ne, "A hollywoodosok ezt megirigyelnék" jesszús ez de gáz volt a Sword art hatodik részében.. Már a múltkori rúzsos dolog is förtelmesen nem odaillő volt, bakker ha ezt folytatják...
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
TBT
addikt
válasz Farkassacred #44797 üzenetére
Részemről a Demon Slayer (valamiért Dragon Slayert akartam írni ). Baromira tetszett a butaságai és idegesítő vinnyogásai ellenére. A totális LSD trip, amit felejteni szeretnék az a ReZero volt (tudom, hogy nem idei cucc, de csak most volt rá időm - kár volt).
Amúgy meg itt a lista a MyAnimeList szerint - Top múvisz:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest