Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TBT
addikt
Májusban érkezik az új játék is:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Silεncε
őstag
Kirito szinte biztos, hogy a szünet utáni rész végén kap csak szerepet, szóval ez most #girlpower lesz oriic: hát igen, ez így kicsit nem lenne fair Nem tudom, milyen felirattal néztetek, de amit én néztem, ott a másik belépett user felismeri, hogy KoB's Lightning Flash. Mi az a KoB?
Maxxy10: +1
[ Szerkesztve ]
-
-
TBT
addikt
Kavaii:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Eléggé igényes kis kiadásnak tűnik:
-
Silεncε
őstag
válasz Totheground #44621 üzenetére
Ez gyanúsan nem egyedileg aláírt, a nagy SAMPLE feliratbol legalábbis arra következtetek
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44623 üzenetére
Az nem gond. Elvileg valamiféle előrendelői ajándék lenne (poszter), de sehol sem látok webshopot, ahol ez így beszerezhető lenne. Csak képeslapos kiadványokat találtam ebből.
1 poszteres verzió van, de az meg a SAO verziós kiadás, a poszteren is Alice van."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz Totheground #44626 üzenetére
"Oda van írva" - annak aki tud ugye japánul
Hu, kicsit sokkat offolok mostanában ide, le kéne állni
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44626 üzenetére
Ilyesmire gondoltam, de a Google Translate valami mást hozott ki magyarra fordítva.
Kérdés mán csak az, hogy ezek szállítanak-e magyarba, mert a Japán Amazonnak és CDJapan-nak ez nem szokott gondot okozni."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Silεncε
őstag
válasz Totheground #44630 üzenetére
"Mér, aki nem tud, annak piros alapon kék betűk vannak ott? " - nem, csak annak fingja nincs mi van odaírva Ezért szeretem a twittert is: követek jónéhány japán idolt, fingom nincs miket posztolnak, de a képeket elnézegetem
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44630 üzenetére
Megkülönböztetés ez is. Hol lehet ezt bejelenteni?
ASCA-nál is volt valami Japan only cucc, de azt sikerült kijátszani, mert egyszerűbb volt (iTunes trükközés).
Ehhez már kevés vagyok.Köszönöm a segítséget!
-
TBT
addikt
SAO szpojler lehet!
Teóriák Asuna fájdalmasan lassú felbukkanására: 1. Biztos valami Telekomos tanyanettel lépett be a játékba, azért tartott ilyen sokáig a bejelentkezése. 2. World of WarCraft Classic-ba lépett be először és kivárta a 60000000000000 felhasználós queue-t, majd realizálta, hogy ez nem az ő játéka (valami fapados nyugati MMORPG), így átjelentkezett az Underworld-be. [ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44636 üzenetére
Szerintem is az lesz. Ismerve a karaktert az eddigiekből:
Biztosan első dolga lesz megkeresni Kiritót, gyakorlatilag miatta is lépett be a játékba. Szóval nem hinném, hogy az Underworld rendszere és világa meghatná őt. Egyből megy a sráchoz gondolom, aki meg az útjába áll, azt meg meggyűri. Kérdés, hogy Kirito a felesége látványa láttán mit fog reagálni... "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Hogy ne csak a pincérlányról legyen szó, hanem egy "minőségi" animéről is...
Az LSD trip, azaz a ReZero 2. évada 2020. tavaszán indul:
[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz consono #44646 üzenetére
Dettó.
Azt hittem, végre történik valami érdekes is.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Totheground
addikt
Me3
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
consono
nagyúr
válasz unclefucka #44649 üzenetére
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest