Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Tudtok még olyan anime címet írni ami olyan volt mint a pajzsos hős vagy a Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku vagy a Do You Love Your Mom and Her Two-Hit Multi-Target Attacks?
Most ezek kezdtek el érdekelni.
De ha lehet csak teljes évados legyen és hozzá magyar felirat.Köszi.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
válasz bandiras2 #44686 üzenetére
Konosuba meg volt és ez az Estetica is ismerős, de még nem láttam. Régen sok animét néztem, de pár évet kihagytam aztán most újra elkezdtem nézni őket.
A Sword Art Online-ba (amit még soha nem láttam) mi van több? Inkább vígjáték vagy full komoly ecchi mentes harcos?
-
Anno láttam egy anime címét ami egy női név volt asszem meg valami dráma és állítólag nagyon jó.
Nem tudja valaki a címét?S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
-
És ehhez mit szóltok?
Shigatsu wa Kimi no Uso.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
válasz Silεncε #44713 üzenetére
Tegnap sikeresen végignéztem a Violet Evergarden-t.
Ha csak az első részről kéne nyilatkoznom akkor azt mondanám, hogy áhh hagyjuk uncsi.
DE!
Szerencsére tovább néztem és rengeteg résznél könny szökött a szemembe.
Nekem a legmeghatóbb talán azíró lánya sztori volt az amikor Violet átszökell a tavon.
[kép]Amúgy amik engem még meg tudnak siratni az nem is igazán a drámák hanem amikor a hős a fő boss-al küzd egy animében és már elig él... erre megjönnek a barátai és segítenek neki ha nem is erővel de szavakkal. Összeáll a csapat és jön a finálé. Ahh azok de jók...
-
-
válasz maltegra #44747 üzenetére
Hát nem volt egy nagy szám ez az Ookami-san.
Tipikus béna gyerek és a makacs nő anime.
Olyan semilyen sem volt, egynek elmegy.Valahogy az ilyeneket nem bírom amikor a csávó teper ezerrel a csaj meg csak gyepálni tudja.
Persze táplál iránta valamit de... Nulla a vége.
Oda lyukadunk ki ahol kezdtük.De most nézzünk egy kis érdekességet is: Big Order.
-
válasz maltegra #44753 üzenetére
Jaaa értem azt hittem egy címet vagy szereplőt mondasz.
Ez most olyan hazukashii.Ja találtam egy animét ezzel a nakama szóval aztán megnéztem a komplett évadot.
Na de most ezt a Big Order-t kezdtem el és már az első rész király volt.
[ Szerkesztve ]
-
Big Order megnézve.
Ajánlom azoknak akik szeretik a természetfeletti erős animéket és durva de volt benne egy élég XXX közeli jelenet is. (bár semmit nem láthattunk )Most ezt a kettőt néztem ki:
Qualidea Code
Momo Kyun SwordEzeket ismeri valaki?
-
Estét.
Van olyan oldal ahol meg lehet nézni a teljes 2019-es anime felhozatalt?
Legfőképpen olyanok amik be vannak fejezve legalább 1 évadra.Arigatou gozaimasu
-
válasz Farkassacred #44776 üzenetére
Nem azt kérdeztem honnan lehet beszerezni őket hanem hol találom meg az összes anime címét ami 2019-ben megjelent és már kifutott legalább 1 évadot.
Értem?S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Estét.
Most leltem rá erre: Mo Dao Zu Shi.
Valaki látta már? Milyen?
Mi a több benne? Inkább vígjáték vagy harcos?
Elég jó az értékelése.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Animés BÚÉK mindenkinek.
Na hivatalosan is elkezdtem nézni a SAO-t.
Véleményt csak az első évad után fogok írni róla.De előbb két kérdésem lenne.
Van belőle egy Movie az Ordinal Scale.
Azt mikor kell majd megnézni?
Meddig kell eljutnom a sorozatban hozzá, hogy legyen értelme?A másik meg mi a fene az a Sword Art Offline?
Valami kieg részek?
Azokat is meg kell nézni vagy csak fillerek?Köszi
-
Amúgy most, hogy ezt említetted én így néztem meg ezt a sorozatot:
Toaru Kagaku no Accelerator
Toaru Majutsu no Index S01
Toaru Majutsu no Index S02
Toaru Majutsu no Index S03
To Aru Kagaku no Railgun S01
To Aru Kagaku no Railgun S02Ez mennyire volt rossz sorrend?
-
-
válasz Totheground #45034 üzenetére
Az avatárod melyik animéből van?
-
SAO első évad + EX végignézve.
Akkor jöjjön a várva várt elemzés. 😄 (persze ki várta XD)
Amikor először találkoztam a Sword Art Online anime címmel még az első évada ment és pár kép megnézése után azt mondtam kösz, de az ilyen harcos izé nem érdekel. Ecchi + vígjáték volt akkor a prioritásom.
Aztán tessék már 3. évadnál tartunk akkor biztos nem lehet olyan rossz.
De igazából most is csak azért kezdtem el mert már tényleg nem volt semmi értelmes amit nézni tudtam volna helyette.
Hát amikor elkezdtem nézni az első részt... áhh ez csak egy sima MMO-s harcos anime... de aztán jött az első csattanó.
Gyerekek, na ilyet még nem láttam animében. 😮
Egyértelmű volt, hogy folytatom és nem bántam meg.
Iszonyat jó egy alkotás tele izgalommal, fordulatokkal, szerelemmel, bánattal már már drámai szinten.
Volt pár rész ahol megkönnyeztem komolyan... pedig ez annyira nem szokásom. (kivétel Evergarden)
Szerencsére nem volt teletömve felesleges vígjáték elemekkel ide egyszerűen nem illettek volna.
Végig fenntartotta a néző feszült figyelmét és tényleg alig vártam, hogy megnézzem a következő részt.
Tehát azt mondom ez nagyon jó anime volt. Legalább is az első évad.
Megkaptunk mindent szerencsére gondolok itt főleg kötelező csókra amit rengeteg animéből sajnos kihagynak.
De! Akkor most jön az ami sok SAO fannak nem fog tetszeni még hozzá pár negatív észrevétel.
Iszonyat kapkodás van benne... én minimum Bleach hosszúságban gondolkodtam volna és tényleg szép részletesen levezetni a dolgokat, de persze nem unalmas szinten. (az összes részre gondolok nem csak az első évad hosszúságára)
Az hogy egyik részről a másikra a főhős +40 szintet emelkedett és a senki főhősnőből alhadvezér lesz az sztem kritikán aluli.
Semmit nem tudunk meg, hogy szerezte a képességeit, miként fejlődött egyedül, hogy került oda ahová, stb stb stb.
És a hát a vége.. a fő boss. Annyira vártam már a fő boss harcot erre mit kapunk?
Aki látta tudja mit kaptunk egy hirtelen összecsapott gyors befejezést nehogy még egy főellenséget ki kelljen dolgozni.
Hát ha a WoW-ot ilyen hozzáállással készítette volna a Blizzard akkor soha nem lett volna ilyen sikeres.
Az egészet valahogy olyan lyukasnak találom, mintha a készítők kihagyták volna a felét az animének...
Először kajak azt hittem én hagytam ki valamelyik részt, de nem ez ilyen. 2 év telik el a játékban és ezt besűríti nyavalyás 14 részbe.
Hogy nézett volna ki a Bleach ha 300+ rész helyett csak 50 részt készít? Vagy a Fairy Tail? A Naruto-t már ne is említsem.
Persze nem bántam meg, hogy megnéztem, de számomra akkor is úgy jön le, hogy a készítők minél gyorsabban túl akartak esni az egészen...
Hallod Macumoto mi legyen a fő boss? Nem tudom.. Tudod mit? Legyen a fő boss a fő......... És ennyi ezt kb így tudom elképzelni. 😄
Tudom, hogy vannak itt SAO fanatikusok, de csak ezért az anime miatt nem utaznék ki Japánba, hogy Szacsiko Miamanóval aláírassak egy pólót.
Az EX egy kedves kis kiegészítő volt amit érdemes megnézni annak ellenére, hogy azt mondták nem kell megnézni.
Persze én úgy néztem meg, hogy ami a rendes évadban volt azt átpörgettem így kb 30 perc volt csak. Annyit megért.
Most pedig kezdődjön a második évad...
A fent leírtak szigorúan magánvélemény és nem vállalok érte felelősséget ha valakinek ezzel megsértettem a SAO-s lelki világát.
Persze Asuna-t mint feleséget én is elfogadnám. (mondjuk a kék haja nem tetszett a Alfheim Online-ban)S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
-
-
-
-
-
-
Az baj ha ebbe a játékba már beletoltam több mint 20 órát?
[link]S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz unclefucka #45185 üzenetére
Hamarosan jön vélemény csak még meg kell emésztenem a történteket.
De máris egy új kalandba vágtam bele.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
-
válasz Silεncε #45189 üzenetére
Új tablet hátterem
Jaj ne kezdek el SAO-sodni pedig biztos voltam benne, hogy én ezt az animét soha nem fogom megnézni.Ugyan így vagyok a Attack on Titan-nal is, nem merek neki állni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Silεncε #45194 üzenetére
Aszonta az AljasViP hogy gáz a jól kiválasztott hátterem
És a SAO sem menő márGyanítom a végső boss csatát az Ordinal-nál nem 65 colon és házimozival nézte meg.
Na amikor a boss csapkod és reng a szoba... Az felejthetetlen élmény...S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
válasz Totheground #45196 üzenetére
Hát ja sajnos vissza kellett állítanom mert a mostani társadalmunkban random idegeneknek kell megfelelni. (
)ja nem (#45193) Aljasvip:
Amúgy nekem ez a kedvenc részem a AoT-ban: [link]S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
válasz unclefucka #45185 üzenetére
SAO 2. évad vélemény:
Most nem fogok olyan hosszan írni mint az elsőről. (remélem)
Bevallom őszintén először a GGO része egyáltalán nem jött be nem igazán kedvelem a komor hangvételű animéket és az csak azt sugározta magából.
Kiritó avatárja sem tetszett az meg sztem nevetséges volt, hogy a hangjáról nem ismerték fel hogy ő fiú... Na de ez legyen a legnagyobb bajunk. (már megszokhattuk más animébe is volt ilyen)
Később aztán elkezdett tetszeni az események sorozata bár itt is eléggé el volt kapkodva mert szinte semmi fejlődést nem mutattak benne csak egyből hoppá piszok erős vagyok.
Az csak egy plusz pont volt, hogy nem támaszkodott nagyon a távolsági fegyverekre ami a prioritása volt a GGO-nak hanem kihasználta a saját közelharci tudását.
Gazdagodtunk egy új női karakterrel aki szerencsére a későbbi részekben is szerepel és ezt lehet nevezni igazán a SAO project lényegének. Hogy jaj de jó őt újra látni, meg ő rá emlékszem igen!
Szal hamar felpörögtem az események és kaptunk egy jó lezárást egy igen nagy fordulattal vagy csattanóval kinek mi. De még egyszer semmi pénzért nem nézném meg.A Calibur része egy laza kis klasszikus MMO-zás volt egy kicsit vidámabb hangvételben ami nagyon is bejött amolyan kis események közötti pihenő volt mint a Bleach-ben vagy a többi nevesebb és hosszabb animékben szokott lenni.
Főleg Klein amikor koppan egyet a kiszabadított nő miatt.
Mondjuk sajnálom, hogy soha nem jön össze neki semmi, de egy ilyen karakter mindig kell egy animébe.
Ezekben a részekben láthatjuk milyen is az új női karakter az ALO-ban és, hogy mit tud.
Sztem megérte nem kihagyni.A Mother's Rosario először fogalmam nem volt vajon miről fog szólni a címe alapján.
Na aztán ugye elkezdődött és jól át is vert mert én tényleg azt hittem azért kell minél előbb boss-olni mert az lesz a céh vége amit mondtak benne.
Előtte viszont írták itt a fórumon, hogy kelleni fog zsepi a vége felé... áhh mondom Evergarden után nincs olyan amine ami előhozza a könnyeimet olyan szinten főleg nem egy MMO.
Hát tévedtem... amikor először rádöbbentem miről is van szó már akkor tudtam mi lesz a vége.
De emberek! Hát komolyan mondom a vége iszonyat nagyot ütött és tényleg kellett pár zsepi. Nem csak maga az esemény miatt hanem az, hogy hogyan a képernyőre vitték...
Tényleg úgy éreztem, hogy ott vagyok és egy vagyok közülük akik osztoznak a bánatban.Nehéz spoiler mentesen írni na.
Összegezve tehát nem mondom, hogy életem legjobb anime folytatása volt ez a 2. évad, de egyszer megérte megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz unclefucka #45264 üzenetére
Erről vélemény?
Ms. Vampire Who Lives in My NeighborhoodS23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
válasz unclefucka #45396 üzenetére
Semmit nem tudok róla azért kérdezlek téged vagy titeket, hogy érdemes-e megnézni.
És ez? Nekopara.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Én most ezt kezdtem el: Kawaikereba Hentai demo Suki ni Natte Kuremasu ka.
KÉPS23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Raspberry Pi
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP Pavilion x360 14-ek2537nz Convertible - ÚJ - 14" TOUCH notebook - Core 5 120U, 16GB, 1TB, Win11
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest