Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Csupán csak spekuláció, de spoilerbe teszem azt is.
Elképzelésem szerint ez fog történni:
Alice nem igazán tud mit kezdeni Kirito-val, lévén nem ismeri annyira, mint mondjuk Eugeo-t + átmosták az agyát. Gondolom, vigyázni fog Kiritora, hogy további bántódása már ne essen. Emellett elindul a Dark Territory inváziója is és Alice-nek ott is helyt kell állnia, mint az utolsó lovag.
Asuna pedig nem tétlenkedik tovább és belép az Underworld-be (legalábbis a promó képek alapján látható az új szerkója), megcsap mindenkit és megmenti Kirito-t, viszont beüt a probléma és Asuna-t nem tudják majd kihozni a játékból.
Kirito visszatér a való világba Asuna nélkül és jöhet az 5. évad, amelyben megoldást keresnek Asuna megmentésére. Vagy Asuna-t fel kell áldozni, hogy Kirito tovább élhessen. Mondjuk ez a lehető legrosszabb döntés lenne, mert Asuna és Kirito karakterében még rengeteg potenciál van és gyakorlatilag ők a SAO "reklámarcai".Persze biztos, hogy nem így lesz, de, ha a Blizzard írná a sztorit, akkor ilyesmi lenne. Náluk napirenden van az újramelegített kaja, ha történetmesélésről van szó.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Olaszoknál holnap jelenik meg a Sword Art Online Alicization (DVD/Blu-ray) első fele (első 13 rész).
Már a borítója is szuper:Németeknél szeptemberben indul a dolog, UK megjelenésről még nincs hír.
More Asuna pls.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #43465 üzenetére
Nem lenne ezzel baj, ha lenne EU-ban is. Sajnos japánból (vagy US-ből) rendelni eléggé költséges (vám és áfa miatt), mert ezek a kiadások bőven elérik a 40 eurót meghaladó összeghatárt (az adott pénznemben).
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Ez a Nissan-os arc is nagy Asuna rajongó lehet:
-
TBT
addikt
Augusztus 4. és 18. között megrendezésre kerül a Sword Art Online Ex-Chronicle esemény (10 éves a SAO).
Még az Adminisztrátor is ott lesz és ruhában:
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Így, hogy telenyomtam a kártyámat pénzzel, el is vitték. Ilyen az én szerencsém. Pedig ezt a komplett kiadást megvettem volna még 2x ennyiért is.
És sajna csak a Part 1 érhető már el Ebay-en és Amazonon is.Az Ordinal Scale gyűjtői kiadásait is beszereztem már (mind az US, mind az UK kiadást) bontatlanul.
Esetleg nem tudtok olyan weboldalt az angoloknál, ahol hirdetni/keresni lehet? Ebay-en csak eladási opciót látok.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Holy moly.
Ilyenkor sajnálom, hogy Japán másik kontinens (mocsok drága ide a szállítás + áfa + vám).
DVD+Bluray gyűjtői kollekció (művészi kártyákkal + artbookokkal). A lemezek sem régiózárasak, szóval EU-ban is lejátszhatóak.
-
TBT
addikt
Sword Art Online Alicization Collector's Edition - német megjelenés (szeptember elején):
Tartalma:
- Az első 6 epizódot tartalmazó Bluray lemez (német+japán hangsáv, német feliratozás)
- Fali poszter (300 mm x 450 mm)
- Egérpad (700 mm x 300 mm)
- Bögre
- Alice kitűző (32 mm)
- Gyűjtői prémium doboz mind a 4 megjelenés részére (407 mm x 282 mm x 90 mm)Ár: 90 euró
Bezzeg UK megjelenésről sehol semmi. Olaszban, Spanyolban és Malajziában (itt már a teljes évad angol hanggal is) már megjelent.
-
TBT
addikt
A Gun Gale Online Part 1 a németeknél májusban jelent meg. Angliában júliusban.
Part 2 németeknél júniusban, Angliában augusztus végén.Ezek szerint 2 hónap lemaradásban vannak, így november elején lehet esedékes a Sword Art Online Alicization megjelenése.
Ennek a gyűjtői változatnak tudnék is örülni, ha nem Német szövegeket kellene olvasgatnom rajta. Nem szimpatikus az a nyelv.
-
TBT
addikt
Azt hiszem végem van.
A gyűjtői változat bögre dizájnja:
Érkeznek a Sword Art Online Ordinal Scale témájú bögrék:
Asuna és KiritoÁr: 14,9 euró
Megjelenés: augusztus 12.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #43505 üzenetére
Igen, szállítanak Magyarba is, regisztráltam és megnéztem.
+ Amazonos belépés is van, ott sem köt bele Magyarországba.10 euró a szállítás (több termék esetén sem változik), így érdemes nem egy terméket rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Így 1 héttel az Ex-Chronicle indulása előtt bedobjuk a SAO legfontosabb karaktereit egy képre.
Élvezzétek:Lesz új trailer a sorozatból és a készülő új videójátékból + tonnányi merch cucc, EU gondolom kimarad belőle (bár a Németek nagy rajongók úgyhogy oda biztos jut majd valami).
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Az Angol All The Anime / Anime Ltd kiadótól megtudtam, hogy várhatóan mikor tervezik piacra dobni az előző Sword Art Online évadot.
Azt mondták, hogy a Sword Art Online Alicization csak 2020 elején jön náluk (jelen állás szerint) DVD-n és Blu-ray kiadásban 4 felvonásban (ahogy az előző két szezon is).
Valami jogi para miatt nem tudják 2019-ben kihozni. Furcsa, mert más EU államokban heteken belül megjelenik az első felvonás. Na, mindegy.
Valamiféle gyűjtős doboz tervben van (gondolom, amit a Németek is osztogatnak), de speciális/limitált/gyűjtői kiadás sok-sok extrával (lásd a Németeknél) jelen állás szerint nem lesz.Persze ez még változhat szerintük is, csupán jelenleg ennyi infóval tudtak szolgálni. Legalább a marketinges csajszi, aki válaszolt, legalább aranyos volt.
Akkor mégis a Német kiadással kell beérnem?
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Időzítő is van:
-
TBT
addikt
válasz Synthwave #43533 üzenetére
Bálint vagyok, 29 éves, alkoholista... Ja, ez nem az.
A Dragon Ball és a Dragon Ball Z volt az első találkozásom az anime műfajjal, úgy 20 évvel ezelőtt (1998-1999 tájékán). Ezeket imádtam, a GT érába belenéztem, de az már nem volt az igazi számomra.
Időközben volt még a Pokémon + InuYasha, de ezek is kifulladtak nálam 1-2 évad után.
2012 végén találkoztam a Sword Art Online anime változatával, azóta nagy a szerelem. Tetszett a történetvezetése, a karaktereinek felépítése és az érzelmi oldala (bár ez valószínűleg a sok női karakter miatt van). Időnként újranézem az eddigi évadokat is.
Viszont az Alicization eddig nem nyerte el teljesen a tetszésem (van benne néhány olyan téma és jelenet, amit nem tudok hova tenni és nem tudom mi szükség volt erre, de a könyveket nem olvastam), megvalósítás szempontjából viszont fantasztikus. Az új karakterek szimpatikusak, csupán van néhány dolog, amit én kihagytam volna - bár a könyvek ismerete nélkül...
Szépek a grafikák, az animációk és ez az eddigi leghosszabb évad (mind a 24 rész az Alicization köré épül, a felvezető epizód pedig 45 perces).Szóval nagyon várom az új évadot, kíváncsi vagyok merre halad tovább a történet.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Rimuru #43550 üzenetére
GGO? Az sajna csak egy évados és csupán 12 rész. Jópofa kis sorozat, szimpatikus főszereplővel (baromi sok SAO-s utalással) kár, hogy az utolsó részekre kissé leül a dolog + kezd átmenni másba, mint, aminek eredetileg indult.
Illetve az Ordinal Scale mozifilm. Hát, az valami csoda, milyen jól átemelték a dolgokat, karaktereket, helyzeteket, bővítettek dolgokat és felvezették az új évadot. Valami elképesztő milyen jók a visszautalások és a karakterek teljes ismerete. Tökéletesen tisztában voltak az első két évad minden elemével, senki és semmi sem hazudtolja meg magát vagy fordul ki az addigi "szerepéből". Szeretnék még ilyeneket látni.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Ezek a Japánok nagy rajongók:
A BD lemeznek köszönhetően ilyen hátterek is készíthetőek:
-
TBT
addikt
Japánban az idén korábban jött a Karácsony:
Sok merch cucc lesz ezeknél:
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Ha az Ordinal Scale bizonyos területei valós helyszínekről származnak, akkor lennie kell egy igazi Asunának is valahol.
Yuuki Asuna
Birthdate: September 30, 2007Egy 13 éves kislányt keresünk!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Nekem van egy olyan "rossz" szokásom, hogy szeretek gyűjtögetni, így én DVD/Bluray vásárló is vagyok.
A következő áldozatom ő lesz majd:
Mondjuk azt nem tudom, hogy hogyan sikerült ezt kilopnia valakinek 1 hónappal a megjelenés előtt (Német kiadás, szeptember elején jelenik meg).
Már megint SAO... Jujj mit fogok ezért kapni...
Mondjuk az eredeti Japán kiadások lennének az igazi finomságok számomra, de onnét nagyon drága a szállítás...
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Az ideális Quinella jelölt az élőszereplős SAO sorozathoz:
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Ezt így hogyan?
A trailerben 2020-as premier szerepelt.
-
TBT
addikt
Naptárba bevésni: Fall TV anime airdates
Sword Art Online: Alicization - War of Underworld: Oct. 12thBabylon: Oct. 7th
Assassins Pride: Oct. 10th
Hi Score Girl S2: Oct. 4th
No Guns Life: Oct. 10th"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
“WEATHERING WITH YOU” IN UK & IRELAND
The new film from the director of Your Name is coming to cinemas in early 2020!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #43760 üzenetére
Japánban valószínűleg korábban jön lemezes verzióban (tippre 2020 tavasz). Angolok lassúságát ismerve lesz 2021 is mire lemezes formában náluk elérhető lesz. A sorozatok kiadásaival sem sietnek, Sword Art Online: Alicization is 2020 eleje/közepe fele fog náluk megjelenni, míg a németeknél már megjelent tegnap.
A Re:Zero és Grimgar of Fantasy and Ash eddigi epizódjait néztem az elmúlt napokban, de még mindig a SAO viszi nálam a prímet. Egyszerűen az abban lévő karaktereket nem tudom nem szeretni, a sorozat hibái és néha-néha fapados megoldásai ellenére.
De mindenki másban találja meg a számításait.Egyszerűen legszimpatikusabb karakter számomra eddig:
Érdekes látni, hogy a 2012-es SAO anime-hez képest a 2017-2018-as Alicization mennyivel szebb és jobban animált. Haladnak a korral a készítők is vagy csak plusz büdzsét kaptak a nagy rajongótábor miatt.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Mister_X #43766 üzenetére
Én is. A teljes SAO Alicization is augusztus 28-án jelent meg Japánban (az első 24 rész inkább úgy mondanám), BD kiadásban, így azt szereztem be én is csúnya oldalakról. Német földről már van előrendelésem a lemezes verzióra, illetve majd az angol kiadást is megveszem, ha végre-valahára elérhető lesz (ahogy tettem az előző két évaddal + a mozifilmmel is).
Egyszerűen ezekre a kiadásokra nem tudok nemet mondani:
Mindenképp vevő leszek a Weathering with You európai kiadásaira, akár lesz belőle díszdobozos verzió, akár nem. Nagyon tetszik, amit a trailerben látok, nehéz várni rá, de biztosan nem fog csalódást okozni.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Totheground #43770 üzenetére
Igazából még ezt is illene beszereznem:
-
TBT
addikt
Van esetleg megbízható ismerősötök Japánban? Japán Amazonról szeretnék rendelni valamit, de sajnos ide közvetlenül nem szállítanak.
Ebay-en sem találtam meg a keresett cikket, meg mondjuk Amazon Exclusive kiadásról van szó.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Holy moly:
-
TBT
addikt
Angliában lesz 2 korábbi vetítés a Tenki no Ko (Weathering with You) filmből október közepén. Nekik nem kell 2020-ig várni.
Gondolom idehaza még esetleges mozipremier sem lesz 2020-ban, nemhogy korábban.
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #43795 üzenetére
Csak azért reménykedtem, mert az előző filmje a Kimi no na wa (Your Name) idehaza is bemutatásra került, japán hang - magyar felirat kíséretében, egy Anime esemény jóvoltából még a hivatalos Japán DVD/Bluray megjelenés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Farkassacred #43799 üzenetére
Ja, Gun Gale Online (Phantom Bullet), a másik felében pedig Asuna és Yuuki volt a központi karakter. Asunát meg úgyis mindenki imádja, szóval 10/10 volt az az évad is.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Sword Art Online: Alicization | War of the Underworld | Official Trailer 2
Avagy Kirito afk és érkezik a valamirevaló antagonista karakter a sorozat történetében.
Need Goddess Asuna ASAP
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Franciáknál és Németeknél már le is ment az első két rész:
Ahogy olvasom, eléggé jó véleménnyel vannak róla. Várom már a következő hétvégét!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Úgy tűnik továbbra sincs Sword Art Online LiSA nélkül (és ez így van jól). A War of Underworld ending credits dalát LiSA fogja előadni, maga a dal (Unlasting címmel) önálló formában is meg fog jelenni október 21-én:
-
TBT
addikt
A SAO War of Underworld első három része már decemberben megjelenik Japánban Blu-ray-en!
Japánban lement az első rész, íme az Opening video:
Sword Art Online Alicization War of Underworld OpeningKíváncsi vagyok, milyen lesz ez a nyomokban Kirito-t tartalmazó SAO.
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #43951 üzenetére
Az Ending-et nem linkeltem, mert az kissé spoileres. De nehéz lesz kivárni a jövő heti részt, az már biztos. Nekem tetszik, bár érezhető a SAO fő karaktereinek a (Kirito és Asuna) háttérbe tolása. Szépek az animációk és a színek (kemény, hogy a 2012-es első "évad" mennyire fapadosnak tűnik ehhez képest - de tudjuk be ezt a technológia fejlődésének), bár még így jócskán alulmarad egy Sinkai műhöz képest.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #43972 üzenetére
Második rész is lement. Alice op as hell.
Spojler:
Kicsit továbbmentünk a valóságban is, nagy a baj + Asuna kicsit meggyűrte Kikuokát + kicsi tease arról, hogy Asuna is be akar lépni az Underworld-be + a gonoszak bejutottak az A.L.I.C.E. adatbázisába. "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest