Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz Totheground #38497 üzenetére
Én korban OK vagyok egyenlőre, de max egy odaútra van elegendő félretett pénzem
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
F34R
nagyúr
Szerintem minden kriteriumnak megfelelek
Kiveve, hogy semmit nem tudok japanul, de esku ha visszaforogna a penz es megtanintanak intenziven japanul akkor mar itt sem vagyok
-
Mister_X
nagyúr
Oh. My. God.
Hétfőn írok a német központba, az biztos. Ha más nem, jövő ilyenkor, de legkésőbb két év múlva aktuális lenne.[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #38505 üzenetére
Jujjj.... a nyak Cupp ra
-
tDr1v3r
veterán
válasz Mister_X #38496 üzenetére
Ilyen cuki rémült arcot ő se tud. Szegénykét de megöleltem volna... aztán este a popsi is megkapná a szeretetet.
Btw kijött Netflix-re a Blame! film, várta valaki közületek? Én holnap nézem meg.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
Estére betárazva a The Boy and the Beast. Kíváncsi vagyok, a trailer tetszett. [link]
Live-Die-Respawn
-
mark!
őstag
Lehet mangákról meg light novelekről is társalogni, vagy csak anime?
Narutonak nekiállok most, elkezdem darálni mint a bolond Kíváncsi vagyok meddig jutok hétfőig. (fillert kihagyom)
>
-
bozont
veterán
Úgy látom már tényleg mindenből készül live action: [link]
-
bandiras2
senior tag
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Archanon
őstag
Amúgy a Shingeki no Kyojin 3. évadát bejelentették már? Így az S02E08 után kicsit nagyon idegesít, hogy semerre nem halad a sztori, és már csak 4 rész van a második évadból. Közben meg már kezdene epic lenni, de lefogadom kapunk egy jó nagy cliffhangert.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Darth_Revan
veterán
válasz Archanon #38518 üzenetére
Meg nincs bejelentve.
Viszont a következő nagy projectuk csak októberben fog indulni, addig meg egy 12 részes sorozat simán belefér .
Remélhetőleg 1-2 hét és bejelentik a következő 12 rész Kyoujint.Szóval vagy hirtelen a semmiből bejelentenek egy új 12 részes sorozatot vagy a Kyoujin kap meg 12 részt vagy elmennek 3 hónap szünetre ... Bevétel tekinteteben az utóbbi nem lenne igazán jó úgy hogy szerintem az első 2 közül valamelyik.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #38505 üzenetére
Szívemre teszem a kezem, én becsületesen nekiálltam nézni a sorozatot, de nem érzem az erőt. Maga módján cuki meg biztos mindenki megtalálja a magának megfelelő középiskolás lányt (ti perverz állatok ), de én nem tudtam beleélni magam. Sztori amolyan slice of life-osan semmilyen, a szinkronnal nem vagyok elégedett, akad jó adag fanservice minden fétis rajongójának, az art is jóféle, de nem. Nope.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tDr1v3r
veterán
válasz Archanon #38518 üzenetére
Pedig ez a legpörgősebb arc, a következő, az
elég más lesz majd - konkrétan aUprising sokaknak megülte a gyomrát, de elvileg Isayama átírja majd valamennyire. Ilyen (amúgy elég feszes) tempóban ~három év míg odaérünk a pincéhez szvsz.sok politika, nyomozás, karakterépítés A harmadik évad meg... elég kérdéses. Blu-ray eladásokra van becslés egy elég jó elemzőtől, az ilyen 3k db-ot becsült az első hétre ami rohadtul elmarad az elvárttól, ami olyan 10k-t jelentene. Meg aztán két volume-os lesz az is... úgyhogy érdekes menet lesz, szerintem elég kérdéses a folytatás így. Talán a Netflix vagy az Amazon felkarolja...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Ez az évad pont azért ilyen rövid, mert kevesen vannak animátorok... nem véletlen hogy a
is CGI-s lett az előző csatában, egyszerűen nincs akkora létszámuk hogy meg tudják csinálni hosszabbra az évadot.Colossal Sajnos ez az egész iparágat érinti.
-
-
tDr1v3r
veterán
Hát, ha az eladások nem lesznek jók akkor nem kell aggódni, nem lesz folytatás...
A manga annyival előrébb van hogy konkrétan most jár ott az anime ahol a manga járt a sorozat kezdetekor. Nagyon hülye döntés volt hogy nem folytatták anno, ilyen 12 részes évadokkal is a manga mögött lehetne egy jó évvel a sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
100+!
Rem és Ram idősen?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
bandiras2
senior tag
válasz -=RelakS=- #38529 üzenetére
az ilyen kepek kozleset a forum ezen szekciokaban nem toleraljuk, nagyon gyorsan fejezd abba....
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Mister_X
nagyúr
NSFW lemaradt, te nekrofil állat
-
KISDUCK
addikt
Ezzel csapást mértél a vajfú fetisisztákra.
-
Nova96
őstag
Ez csak siman sz@r volt.
-
unclefucka
senior tag
Szerintem tök cukik!
NOPE!
Fél hat...
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz unclefucka #38535 üzenetére
Naja, a cikk is úgy vezette fel, hogy cuki ikerpár, gondoltam, lesz majd róluk fiatalkori kép is... NOPE...
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
bandiras2
senior tag
válasz -=RelakS=- #38532 üzenetére
http://i579.photobucket.com/albums/ss237/Pseudonhym/hitagi2.jpg
-
tDr1v3r
veterán
Kicsit eltolodott, de vegre megneztem a Blame! filmet.
Ahhoz kepest hogy a mangat nem ismerem (a vilagat egy kicsit igen, ami az alapfelallasra eleg) elvezheto lett. Zuru es a falu lakoi kore epul, Killy es Cibo szinte csak mellekszereplo, de igy is adja - a vilagot is szepen felvazoltak az elejen, szerintem jo kis mozi lett. A soundtrack nem rossz, egy eros kozepes reszemrol de a latvany... na az adja. Hiaba mondjak hogy CGI es fujj, igy teljesen jo szerintem, egyedul nehany karakter mozgasa gazosabb de szokhato. Viszont a taj kidolgozasa, az effektezes mind remek, na nem mondom hogy az ipar jovoje de mindenkepp jol all neki.
Summa summara, egy koverebb 8/10-et megerdemel, elejetol a vegeig lekotott. Johet a sorozat is, csak elotte fejezzek be a masik Nihei mut, a Sidonia no Kishi-t... szinte ordit egy utolso evadert, 16 resznyi tortenet mindenkepp van abban is.
-
unclefucka
senior tag
Lazán kapcsolódik:
Leróttam a tiszteletemet az avatárom előtt.
(A másik az egy sima Tigris.)
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
F34R
nagyúr
válasz tDr1v3r #38538 üzenetére
Ugy egy eve, vagy lehet tobb is van annak hogy lattam az OVA-t, a multheten pedig emlitetted hogy kint van film. Nekem utobbi sokkal jobban tetszett, a CGI nem volt veszes nezheto szerintem sokkal jobban mint pl az Ajin-nal. Kar hogy csak egy reszes movie keszult belole mert teljesen ki tudott kapcsolni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz unclefucka #38539 üzenetére
Az egy dolog, hogy a cuki lyánykák kipingálták szerencsétlen tankokat, de hogy egy kib*szott skint vagy sound modot nem raktam be a World of Tanksba hivatalosan, az már felháborító.
-
consono
nagyúr
válasz unclefucka #38539 üzenetére
Girl und panzer?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Mister_X
nagyúr
válasz unclefucka #38542 üzenetére
Még jó, hogy lelkes modderek megoldották A hangot legalábbis, skinekhez nem nyúltam anno, mert az már cheat kategória nálam, ha látom kigördülni a rózsaszín tankot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Castlevania teaser trailer - Netflixes sorozat
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs