Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36351) oriic válasza F34R (#36350) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na mégis beletrafáltam? :D

Live-Die-Respawn

(#36352) exabit válasza F34R (#36350) üzenetére


exabit
tag

Köszi srácok, lehet tényleg ez az. Megnézem aztán majd kiderül. :R

(#36353) F34R válasza oriic (#36351) üzenetére


F34R
nagyúr

Jah, csak mondjuk Dio-nak van szoke haja, Polnareff meg a Stardust Crusaders-be volt.
Nekem amugy egyre ratyibb a sorozat....

(#36354) renji00 válasza exabit (#36348) üzenetére


renji00
aktív tag

Jojo's Bizarre Adventures 1. évad 2. arc - aminek a neve "Battle Tendency"

A barna hajú neve Joseph Joestar
a szőke hajú neve Rudol von Stroheim

Az adott leírásodból.

Bár a színekre JoJo esetében nem lehet hagyatkozni, mert minden kameraállásból más színezése van a karaktereknek.
Megjegyzés képpen az anime nem "kezdőknek" való.

Szerk: Szőke hajjal kapcsolatban.
1. évadból:
Dio Brando
Rudol von Stroheim
Caesar Anthonio Zeppeli

[ Szerkesztve ]

(#36355) Pttypang válasza F34R (#36353) üzenetére


Pttypang
veterán

Mert az elejen jo volt? :D Kenytelen voltam attekergetni.

Everybody lies.

(#36356) F34R válasza Pttypang (#36355) üzenetére


F34R
nagyúr

Az elozo evadokhoz kepest... xar

(#36357) Pttypang válasza F34R (#36356) üzenetére


Pttypang
veterán

Az elozoeknel is ugyanez volt. Csak azert neztem, mert viccesen szar volt.

Everybody lies.

(#36358) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Sziasztok!

Akit érdekelne, lenne egy eladó One Piece mintás póló. Új, nem hordott, M-es méret, minőségi anyagból. Kérésre küldök mérettáblázatot is. póló, minta közelről

(Valamiért elforgatta a képfeltöltés után...)

[ Szerkesztve ]

(#36359) F34R válasza Pttypang (#36357) üzenetére


F34R
nagyúr

Nekem azert "tetszett" mert akkor meg nem volt ez a Stand hulyeseg.

(#36360) renji00 válasza renji00 (#36354) üzenetére


renji00
aktív tag

Hülyeséget beszélek, az egyik Pillar Men is szőke. jelenet.

(#36361) Pttypang válasza F34R (#36359) üzenetére


Pttypang
veterán

Nem jon be a "izmos, altalaban ostoba, de neha kurva okosnak tunok, de csak a tobbiekhez kepest" tortenet, habar maga a nagy izmos allatok grafika se a kedvencem, egyszeruen nem ertem, mi ertelme. Biztos frusztral, hogy en nem vagyok ilyen, vagy a fene tudja.

Everybody lies.

(#36362) F34R válasza Pttypang (#36361) üzenetére


F34R
nagyúr

Jah szerintem is.....

De legalabb egy mid-boss nezzen ki badass-kent. Ez ilyen bekurvult akcio anime. :DDD
Viszont teny, hogy sokan szeretik.

(#36363) Pttypang válasza F34R (#36362) üzenetére


Pttypang
veterán

Nekem ott hal meg a dolog, amikor megprobalja magat komolyan venni.

Everybody lies.

(#36364) Archanon


Archanon
őstag

Akkor essünk neki...

Scrapped Princess

Hogy is vót... Van ez a csaj, Pasifika, akit mindenki ki akar csinálni, mert egy jövendölés szerint ő a méreg, ami elhozza a világra a pusztulást, amint betölti a 16. életévét.. Bocsánat, de a neve miatt nem tudtam komolyan venni jó darabig. (Pacifica, ami japánosan frász se tudja miért: Pasifika.) Két mostohatestvére védelmezi őt, aztán útjuk során találkoznak ezzel meg azzal, kiderül ki és mik a főbossok, a világ mivolta, stb... szóval tipikus japán tömegfantasy alapokon álló sztori, annyi változással, hogy amúgy nem is fantasy, hanem sci-fi. Sci-fi fantasy. Ráadásul jóféle. Csak Pasifika... amúgy a leányzó mérhetetlenül aranyosan lett megalkotva, az enemy über atom, a sztori jó, megfelelő dráma, egyáltalán nem unalmas szereplők... A szinkron is kifejezetten kellemes volt.

Két dolog volt, ami azért zavart: az animáció elég gyengécske volt, sokat spóroltak vele valószínűleg, hiába 2003-as. Azért egy Fullmetal Alchemist mellett el is bújik, pedig csak pár hónap van közöttük.. Meg gondolom a költségvetés is más volt. A másik, ami talán a legnagyobb hibája, hogy bár nagyon szépen kikerekedik a sztori, választ kapunk szinte mindenre, viszont le van csapva a vége 5 perc alatt. Ezt talán egy 6 részes valaminél elnéztem volna, de nem egy 4x olyan hosszú sorozatnál, ahol azért még egy epizódnyi rendes lezárás még elfért volna. De azért jó volt, nekem tetszett összességében az egész, megfelelően szórakoztatott.

[7/10]

_____________________________________

Zankyou no Terror

Nem sokkal tudnám jellemezni... egyszerűen csak... "any*d" :Y Le a kalappal az alkotók előtt, sikerült valami olyat készíteni, ami rendesen a földhöz vágott érzelmileg, látványban, mindenestül. A rajz gyönyörű szép, az animáció kifogástalan, a sztori badass. Ez egészbe egy dolog rondít bele, mégpedig a tény, hogy a japánok egyszerűen kéééééptelenek angol szavakat kiejteni, és ha megpróbálják ezt a részét komolyan venni, egy szánalmas engrish lesz a vége, amin egyszerűen nem tudok mást tenni, csak kínomban röhögni. De essünk túl az engrishen... A végeredmény azért kárpótol mindenért. Durva. Jó. Nézzétek.

[8/10]

_____________________________________

Senjou no Valkyria

Annyira japán...

Egy alternatív Európa, teljesen más történelemmel, nemzetekkel, hatalmi helyzetekkel. A sztori épp egy második nagy európai háború idején kezdődik (alter WWII), mely két hatalmas katonai és politikai szövetséges erő (Szövetség, Birodalmiak) között zajlik. Galliai főszereplőink a Szövetség oldalán csöppennek ebbe a háborúba, amikor a Birodalmi seregek megtámadják szülőfalujukat, Bruhlt. Egész jó alapkoncepció, de itt jön a japán rész! Aki valami brutális csatározós, Saving Private Ryan típusú vérengzést keres, az hagyja ezt, nem lesz jó cucc. Miért? Mert mondom japán... Ahhoz képest, hogy háború van, túl könnyed, túl japános, túl „animés” a tagok hozzáállása. Nagyon sokáig sehol a feszültség… Egyszerűen nem illik az alapkoncepcióba ez a boldogan megyünk öldökölni stílus. Természetesen ide is be kell rakni a hülye kabalaállatkát, aminek semmi értelme, és kiad valami idegesítő hangot. A legnagyobb harcba is bele kell vinni egy nyomott szárnyas malacot... igen...

Félretéve a japános hülyeségeit, a 7-8. rész után indul be igazán a sztori, előtérbe kerülnek az érzelmek, megtudjuk a világot övező legenda részleteit, kik a valkűrök, darcsok, kik a jók rosszak, stb, és persze életképes romantikát kapunk. "Rém aranyos"... igazán szívbe markoló, remek darabbá nőtte ki magát a szememben. Őszintén majdnem szétbőgtem magam, az utolsó rész után elégedetten nyögtem magam elé: "Ez k*rvajó volt."

Openinget nem szabad megnézni! Spoiler hegyek.
A 3D grafika pedig zavaró.

[8/10]

_____________________________________

Robotics;Notes

Chaos;Head... Steins;Gate... Robotics;Notes. Azon kívül, hogy mindegyikben van egy pontosvessző, semmi közös nincs kb. bennük. Jó, azért kifejezetten jó érzéssel töltött el mikor meghallottam a Tennouji és Braun neveket a Roboticsban. :B De semmi több. Teljesen más világ(sík), a hangulat is egészen mást tükröz. Lényegében egy robotos slice of life. A végére ugyan kialakul egy kicsit komolyabb sztori, néha amolyan áll leesős szintre is felér, aztán bumm, vége. Nagyon nehezen indult be, de azért megérte kivárni a végét - a tizenakárhanyadik részig nem gondoltam volna, hogy ez kerekedik ki belőle: egy jó sci-fi.

[7/10]

_____________________________________

Pandora Hearts

Elöljáróban: cliffhanger. Na nem az a Berserk típusú, de hatszázezer kérdés meg lett nyitva, és tökéletesen megválaszolatlanul lett hagyva, ráadásul a szál amin elindult a történet, semennyire sem lett befejezve. Viszont ahogy nézem a mangát 2015-ben befejezték, remélem lesz hamarosan valami folytatás… nagyon kéne neki… Miért? Mert amúgy egy kiváló Alice csodaországban megreformálás, annak ellenére, hogy itt is jelen van néhány shounen animés gyermekbetegség (mint pl. a rengeteg flashback).

Hangulatban valamiért emlékeztetett a Blood+ animére... Talán a sok rejtély miatt, és ahogy az emlékek előtörtek. A rajz egész szép, a soundtrack szintén nagyon jó ([link], [link] na meg ez [link] aaah), baromi izgalmassá teszi, a harcok ezzel szemben kicsit bugyuták. Sebaj. Félelmetesen jó humora van, szanaszét röhögtem magam sokszor, ugyanakkor a main plot elég súlyos... Nagyon sokat ki lehetne ebből még hozni, kíváncsi vagyok lesz-e valaha folytatás, most már van anyag is hozzá. Ha más nem, akkor irány olvasni...

Alice <3

Nekem nagyon bejött a sorozat, és annak ellenére, hogy nincs befejezve, a manga olvasásához kedvcsinálónak remek (bár nem tudom mennyire fedi le egymást a kettő), meg egyáltalán. Meg a zene... igazából az egész soundtracket lekaptam, annyira jó. Nagyon hajaz a Madoka stílusára, de talán még jobb is! Változatosabb, annyi szent... No!

[8/10]

_____________________________________

Owari no Seraph
+ Nagoya Kessen-hen

Őszintén fogalmam sem volt róla, hogy vámpíros sztorival van dolgom. Ugye az esetek többségében én nem nézek trailereket, nem olvasok utána semminek, minél kevesebbet akarok tudni egy adott műről az élvezhetőségi faktor tekintetében. Megnézem a borítót, műfaj, mennyi birka van, aztán eldöntöm követem-e őket vagy sem, majd eljön az ideje (plan to watch). Így bukkantam erre is… Az biztos, hogy rég láttam ennyire wtf kezdést. Kicsit sok volt ez így elsőre, kapkodtam a fejem, én elnyújtottam volna még 1, max 2 részig ezt a nyitányt. Az első rész után aztán eléggé lelassultak az események.. kicsit talán túl sablonosan is, a leveling lassú folyamat tudom, de na (valamiért a Shingeki no Kyojin jutott az eszembe). A harmadik rész végén egész jó fordulópont volt – bár végig sejteni lehetett, hogy Mika végül nem halt meg az elején a többiekkel, elvégre azt nem is mutatták, plusz ott a borító. Na de hogy vámpír lett? Na erre nagyon kíváncsi voltam.

A vámpírneveken jókat derültem. Báthory… Tepes… De Krul Tepes… úristen… ez a hang !!! <3 Yuuki Aoi, ráadásul még gonosz szerepben is. ;] Gosick óta nagyon a szívemben van a leányzó hangja. :)

Másfél évad baromi hamar eltelt, és a sztoriból túl sok szál van elkezdve, de egyszerűen lehetetlennek tartottam, hogy 6 rész alatt befejezzék… Aztán ugyanezt éreztem a legvégén. Utolsó két rész wtf- annyira felpörögtek az események, mint az első résznél, egyszerűen képtelen voltam elhinni, hogy képesek lesznek lezárni. Természetesen nem is történt meg, de sejtem azért jön folytatás, elég friss a sorozat, és azért jó is.

A sztoriból valójában nagyon keveset kaptam a két évad alatt. Semmit nem tudtam meg igazából a címadóról, mi ez, miért, kik, stb. Motiváció? Nameg jó, világ vége… elhintettek egy-két infót a kísérletről, ami miatt történt. De hogyan? Nem igaz, hogy 24 rész alatt nem tudják elmesélni… el van nyújtva, no persze simán elmenne ez 200 részes neverendingnek is, elnézném… de nyilván nem lesz az. tehát akkor kérem minél előbb a magyarázatot. :D Sok a logikai bukfenc is… aránytalanul erősek az ellenek, azt itt bénáznak maroknyi jóformán fegyvertelen emberrel. Hová lett az a sok gépfegyver, atom, stb.. Angyalok? Sókirály? Adabbon? Hmmm…. sok van még itt az tuti.

Borzasztóan szépek a hátterek, karakterekre sem lehet panasz, viszont az iszonyatosan béna elütő CGI-t hanyagolhatták volna. Yuu baromi jó figura, tipikus forrófejű shounen kölyök, de legalább képes döntéseket hozni. A többi szereplőt is nagyon csíptem, Shinoa meg kifejezetten kedvemre való jellemmel bíró főhősnő. Szeretem, amikor képesek emberi érzelmekkel ellátni egy karaktert ezek a japók. :U

Mindenesetre ehhez a sztorihoz még legalább 2 évad kellene, vagy több. Jóféle, csak így hiányos ugyebár. Ashuramaru-ból is túl kevés van. Meg minden másból... Ne érezzem már azt, mintha a Naruto első 24 részét láttam volna csak, holott annál is mekkora sztori van még hátra.

Soundtrack nem rossz, volt pár emlékezetesebb darab is, azok jöttek is a lejátszási listámra.

[7,5/10] - folytatást kérek szépen, aztán még lehet ez 8-9-10 is. Amúgy én melegen ajánlom, mert nem rossz.

_____________________________________

Eureka Seven (+ AO)

Eureka Seven. Egy történet, ami ha most kezdenék animézni, tuti a toplistám élén trónolna. Így csak a kifejezetten ajánlott sorozatok közé kerül be, de ott azért igazán előkelő helyet foglal...

Nem vagyok mecha őrült, nem vagyok odáig értük, filmekben sem imádom annyira a robotokat. Popcorn mellé elmegy a Transformers mindegyik része (az első akár többször is), amúgy inkább a fantasy, magic, vagy még inkább a misztikum, dráma, romantika híve vagyok. Aztán örülök, hogy a mágián kívül szinte mindegyikkel találkoztam egy sci-fiben, és ez lenne az. Noha a melodráma talán kicsit túl sok volt, ami levont az élményből valamicskét. A male protagonist be is lopta magát a "tökéletlen nyomoronc hisztériás női szinkronhanggal, semmire se jó hányinger, a lehető legidegesítőbb fajta" főszereplők rangsorába, de némi melodráma után egész kellemeset fejlődött a srác, így elnézem neki, hogy mégsem lett teljesen Ikari Shinji. ;] Eureka viszont a legkedveltebb női főhősnők közé került. :B

Sztoriról röviden - A baaaaaaaaromira távoli jövőben Renton, a hülyegyerek nagyapjával él, aztán egyszer csak már nem, mert kalandvágya indulásra készteti, mikor blabla... Csatlakozik az általa bálványozott Gekkostate kormány ellen lázadó legénységéhez, hogy mekkora királyság lesz már velük lazulni, meg LFO-t irányítani, meglovagolni a trapar hullámokat, stb. Természetesen főszereplőnk fogja a csúcsszuper ősLFO-t, Nirvash-t irányítani Eureka-val karöltve, hogy kihozzák belőle a maximumot. A történet legalább 20 epizódon keresztül csak lappang, végig úgy éreztem, mintha csak töltőanyagot néznék - fillert. Nem igazán derült ki semmi, csak morzsákban, csak béna küldetéseket csináltak pénzszerzés ügyileg, viszont arra jó volt, hogy megismerjük a karaktereket nagyjából. Aztán egyszer csak egyre több morzsa esett, majd egész kenyérdarabok, végül lehetetlen volt letenni a végéig, hiába volt a második felében a legtöbb önmarcangolás, de a karakterfejlődés java is itt mutatkozott meg mindenki részéről. A végére komolyan csak pislogtam... Egy baromira kerek sztorit kaptam, lényegében jócskán megválaszolt kérdésekkel, és.. áh, nagyon szép volt. Csak Renton ne lett volna végig ekkora hisztériás kretén.

Animáció, rajz... Remek. 2005, és sokszor a mostani műveket is kenterbe veri - ma már durván sok a bénán implantált 3D, meg a rohadt sok effekt, amivel próbálják elrejteni a gyengeségeket. A mecha fightok egész élvezetesre, animációdúsra sikerültek, nem volt annyira jellemző az állóképtologatás. A zenére térve... Rossz, meg nem is. A fele, főleg a harcjeleneteknél ilyen hiphoptechnoizékaki nagyon nemgyerebe kategória egy-két kivétellel, viszont a szimfonikus részek kiváltképp tetszettek, és remekül megadták a sorozat hangulatát. Még most is megvan a dallam, pedig lassan másfél hónapja láttam, és nem igazán hallgatom még a soundtracket. De ami késik... Nem hallgatok ilyen típusú zenéket, de ahogy ez felépül, valami zseniális. [link]

AO - Na, és akkor jöjjön az illúziórombolás. Tökre örültem, hogy van valami folytatás, Eureka-ból még többet szerettem volna. Viszont ez... ez... mi?! Az a baj, hogy annyira más a körítés, hogy nem tudtam azonosulni vele, képtelen voltam Eureka Seven-ként elkönyvelni, csak rókabőrként. Pedig jó is lehetett volna... Ami jó volt: Eureka, meg néhány OST, de ezek nagyon!! Amúgy nem sokat ért, egy hosszúra nyújtott popcorn sorozat. Erre [6/10].

Eureka Seven: [9/10] - minden hülyeségével... Nem érdekel, ha túlpontozom, mert Renton-t leszámítva NAGYON JÓ.

_____________________________________

(#34529) Archanon válaszolva magamnak...

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Azt a rézfán fütyülője kutya mindenit neki! Hát mi... mi a jó élet volt ez?! Most már eleget húztam, hogy írjak róla valamit, itt az ideje, de nem lesz sok. [13,9/10], nincs mese, sziasztok. :DDD

Hogy miben különbözik az első sorozattól? Kb. 13-14 epizódig nagyjából megegyezik a kettő (ami a régiben kb. a 30. rész), csak ez filler nélkül, aztán jön a lecsó, de még milyen finom lecsó... Azt mondtam a 2004-es verzióra, hogy remek, nagyon jó, elégedetten ültem a monitor előtt, hogy ez márpedig fasza. Ezzel szemben a Brotherhood néhány rész alatt kenterbe ver 51 epizódot. Mindkettő jó, félreértés ne essék. Mindössze annyi van, hogy az egyik jobb, mint a másik, ráadásul nem kicsit. Zene überjó, rajz szép, animáció nagyon korrekt, sztori besz*arás, karakterek brutálisan kidolgozottak, az utolsó 50 részt pedig végig tátott szájjal néztem, ha épp nem szakadtam a röhögéstől valami állat poénon, vagy nem bőgtem el magam kis híján. Anyás...

[10/10] - egyszerűen remekmű.

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#36365) KisTücsök válasza Archanon (#36364) üzenetére


KisTücsök
addikt

Jövő hónapban már én is lenyomom. Mármint a Brotherhood-ot.
___

Hogy tudták ezt a kis Tsumugit ilyen aranyosra megcsinálni?! Hát nem hiszem el. Aztán nehogy nekem még egy részben sírni merjen

(#36366) F34R válasza Archanon (#36364) üzenetére


F34R
nagyúr

Mindet lattam csak ezt a Valkyria-t nem meg. :DDD Jo szokasodhoz hiven megint kilometereket irtal :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36367) Archanon válasza F34R (#36366) üzenetére


Archanon
őstag

Inkább így, mint részenként... ;]

___

Pár nap/hét, oszt jön a többi, csak sikerüljön végignéznem őket most már.
Hyouka - Start Date: Oct 26, 2015
Aria The Natural - Start Date: Feb 3, 2016
Miami Guns - Start Date: Feb 19, 2016
Natsu-iro Kiseki - Start Date: Jun 2, 2016

Ami kivégezve, értékelésre vár: No Game No Life, Sora no Otoshimono (bár ebből van még két movie). Aztán most nekiálltam valami extra shoujo cuccnak, Fushigi Yuugi. Le van kapva a Kuuchuu Buranko, valamint FMA Brotherhood-hoz is van még movie, illetve Eureka Seven is van valami alternatív sztorival. Van itt még bőven anyag, csak már felgyűlt... hisz mikor is írtam már utoljára kilométereket? ;)

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#36368) F34R válasza Archanon (#36367) üzenetére


F34R
nagyúr

Nah azert csak van amit meg nem lattam :DDD Regen, de ugy latom visszatertel, nem ugy mint F4te senpai ;] akit mar elo kell huzni a mellenyzsebbol :P

(#36369) Hintalow válasza F34R (#36368) üzenetére


Hintalow
senior tag

A scrapped princessnél utólag jöttem rá, hogy a karakterek jó része kézifegyverekről van elnevezve :D
Amúgy jó cucc, jól vegyítették a fantasy-t sci-fivel.

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#36370) -=RelakS=- válasza Máté94 (#36322) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Engem bringás topikhoz kerestek.

Visszanyomtam, mert az SG-n lévőkről is rendszeresen megfeledkezek :DDD

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#36371) Mister_X válasza Archanon (#36364) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Igazából több közös van a Steins;Gate-ben, mint hinnéd: a Robotics;Notes azon a világsíkon játszódik, ahol a S;G true endingje (mindenki boldog meg él és van jövő SERN nélkül), Tennouji Nae pedig épp a szemed nem b*ssza ki: tudod, ő Mr. Braun (Tennouji Yuugo) pici lánya az eredeti sorozatból. Naugye, ez meg is magyaráz az anime végéről pár dolgot, ha nem tette volna. :B

Bennem mindig az volt, hogy itt most mi a rákfene lesz a vége, mert Steins;Gate alapján ezen az idősíkon nem szabadna semmi világot romba döntőnek történnie. De aztán csak rá lehetett nyomni a problem solved bélyeget.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#36372) Totheground


Totheground
addikt

:C

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#36373) Archanon válasza Mister_X (#36371) üzenetére


Archanon
őstag

Magamat idézném: "Jó, azért kifejezetten jó érzéssel töltött el mikor meghallottam a Tennouji és Braun neveket a Roboticsban."

Tudom.

"mert Steins;Gate alapján ezen az idősíkon nem szabadna semmi világot romba döntőnek történnie. "

Nem is volt, problem solved.

"mindenki boldog meg él és van jövő SERN nélkül"

Van SERN. Mindössze egyszer ejtik ki, de az egész fekete lyuk rakéta az ő találmányuk, Kinijima pedig pont ezt próbálja felhasználni.

Amúgy akkor is fölösleges keresni a közös vonásokat, mert elenyésző mind. Steins;Gate ismerete nélkül is tökéletesen érthető a Robotics;Notes önmagában is - maximum ez az egy mondatnyi utalás a SERN-re a végén nem feltétlenül tiszta mindenkinek, de kb. ebben ki is merül a dolog.

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#36374) Ijk


Ijk
nagyúr

Tudtok ajánlani mostanában futó, befejezett jó animéket?

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#36375) oriic válasza Ijk (#36374) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Most akkor melyik? Még futó, vagy befejezett? :D

Live-Die-Respawn

(#36376) Pttypang válasza oriic (#36375) üzenetére


Pttypang
veterán

Mostanában az gondolom az idei évre vonatkozik.
Idovisszaugros tudomajövőt anime ? tüptürüptüptürüp

Everybody lies.

(#36377) oriic válasza Pttypang (#36376) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ezt meglesem én is, köszi.

__

Megnéztem Zestiria új részét, hát nem ronda anime azt meg kell hagyni.

Live-Die-Respawn

(#36378) F34R válasza oriic (#36377) üzenetére


F34R
nagyúr

Azokkal vigyazni kell, mert a tortenet rovasara megy. :DDD

(#36379) KisTücsök válasza oriic (#36377) üzenetére


KisTücsök
addikt

Mégsem nézted meg anno?
____

[link] Ott a bal alsó sarokban az valamiféle animéből van?

(#36380) Kobe


Kobe
veterán

hülye kérdés, jobb helyen nem tudom kérdezni

A "Kobe" szó japán kanji megfelelőjét keresem, valaki be tudná írni ? Vagy van esetleg valami olyan honlap ahol mondjuk grafikus írásjelként nagyobb mréetű képbe lementhető ?

(#36381) Totheground válasza Kobe (#36380) üzenetére


Totheground
addikt

A városra gondolsz?
神戸 vagy 神戸市 (az utolsó csak a településtipusra utal).

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#36382) Máté94 válasza KisTücsök (#36379) üzenetére


Máté94
addikt

(#36383) Kobe válasza Totheground (#36381) üzenetére


Kobe
veterán

Mint név, pl mint Kobe Bryant

(#36384) oriic válasza KisTücsök (#36379) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Asszem csak arra emlékszem hogy szóltam hogy elkezdem, de valami miatt végül nem sikerült. Fene se tudja már, lehet aztán hogy már láttam, csak most a címe nem jut eszembe, AniDB-t meg nem mindig frissítem: :DDD

Live-Die-Respawn

(#36385) Máté94 válasza Kobe (#36383) üzenetére


Máté94
addikt

コービー

(#36386) Kobe válasza Máté94 (#36385) üzenetére


Kobe
veterán

Köszi :D akkor lehet marad a rendes kiírott szöveg :D azt hittem grakisuan jobban mutat kiirva :)

(#36387) -=RelakS=- válasza Máté94 (#36385) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Kóbí? O_o

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#36388) maross válasza Archanon (#36364) üzenetére


maross
veterán

tenx, zankyou -t (ouch), es fullmetal alchemist brotherhoodot megnezem. Utobbinak mar nekialltam egyszer, de annyira hasonlitott az elso nekifutasra, hogy nem birtam, par resz utan abbahagytam. De igy hogy tudom 15 resz utan még kiderulnek ujdonsagok, ujra kedvet kaptam hozza :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#36389) Máté94 válasza -=RelakS=- (#36387) üzenetére


Máté94
addikt

Így írja a japán wiki a nevét. :)

(#36390) -=RelakS=- válasza Máté94 (#36389) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Ám legyen, fene tudja, hogy ejti a figura a nevét :D

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#36391) KisTücsök válasza Máté94 (#36382) üzenetére


KisTücsök
addikt

:R
___

orichalcos: Miért aniDB-n követed? Nem túl macerás? :D Próbáltam anno, de nekem az inkább tűnik egy adatbázisféleségnek, mint normális sorozatkövetőnek. Gyakran csak sokadik nekifutásra sikerült egyáltalán sorozatot is berakni. Persze biztos szokható.

Na, csak azért mondom, MAL ilyen szempontból szvsz sokkal jobb meg átláthatóbb. Van androidos appja is.

(#36392) oriic válasza KisTücsök (#36391) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

[link]

Nem tartom macerásnak, ha megnézek egy sorozatot, bejelölöm hogy kész van és ennyi. Futo sorozatokat nem jelölök itt, arra van egy külön file-om asztalon: :D

Annyi a gondom, hogy van hogy hetekig elfeledkezem arról hogy megnéztem valamit és nem jelölöm be őket, emiatt minimum 20-30 sorozat van ami AniDB listámon nincs fent. :D

Live-Die-Respawn

(#36393) F34R válasza oriic (#36392) üzenetére


F34R
nagyúr

De az, foleg ha 52 oldal megnezetted van, en is csak backupnak hasznalom.

(#36394) tDr1v3r válasza Ijk (#36374) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Space Patrol Luluco, ha esetleg szereted a kicsit elborultabb shortokat. :) Szokásos Trigger-es minőség, nekem az egyik idei kedvencem.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#36395) Pttypang válasza oriic (#36392) üzenetére


Pttypang
veterán

En nem hasznalom, egyszer atlottem az AA-s regi profilomat, aztan kesz, x eve nem frissitem mar :D Fájdalmas volt már így is ránézni, mennyi időt toltottem animek nezeesevel, nem erdekel a mocskos valóság ;]

Everybody lies.

(#36396) F34R válasza Pttypang (#36395) üzenetére


F34R
nagyúr

Yah mint mikor egyszer megszolal egy tag egy masik forumon, hogy o nem napokba meri az eltoltotott idot anime nezes teren, hanem evben.... mondom jolvan otaku alert :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36397) Pttypang válasza F34R (#36396) üzenetére


Pttypang
veterán

En nem merem, mert az ilyen beszelgeteseknek semmi ertelme. :N
Ahogy a narutobleachonepicerandomshitalegjobb se egy ertelmes inditas.

Everybody lies.

(#36398) messi6502 válasza Pttypang (#36397) üzenetére


messi6502
tag

"randomshitalegjobb"
Van hozzá linked? Még nem hallottam róla és elfogytak a bleach részek.. ;]

(#36399) saelin válasza oriic (#36392) üzenetére


saelin
veterán

Myanimelist? Én ezt használom, mert az anidb túl sok... :D

A saját listám.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#36400) Pttypang válasza messi6502 (#36398) üzenetére


Pttypang
veterán

AA-n segítenek szívesen.

Everybody lies.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.