Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brentford
csendes tag
Csak nekem nem engedi letölteni ezt a játékot? Dragon Hills
Azt írja ki a telefon, hogy nincs elég hely az eszközön, ami persze nem igaz. Véletlenszerűen letöltöttem néhány játékot kíváncsiságból és csak a fent említettet nem engedi. Pedig azt írja, hogy kompatibilis a telómmal az alkalmazás. Mi lehet a probléma? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
No, letöltöttem én is a várva várt Mortal Kombat X-et.. Mivel nagy Injustice és WWE Immortals fan vagyok, így nem ért semmi meglepetés. Ugyan az a séma mindhárom játék esetében. A grafikája eléggé izzasztja az Lg G-pad 8.3-at.. És bár az első 2 játék már kiforrott, az MKX esetében van hová fejlődni, ez látszik is.. De hát valahol el kell kezdeni, a Wwe is elég döcögősen indult Nyilván extra karaktereket majd lehet itt is szerezni challenge-k alkalmával. Én fent hagyom a gépemen, és tolom ameddig lehet, és várom az updatet!
-
CB
senior tag
Tudtok az AirAttackHD -hoz hasonló repülőgépes, lövöldözős játékokat ajánlani, ami Ipega 9021 controllerrel játszható?
Autóverseny is érdekelne, és a Giana Sisters-hez hasonlók. Én is tudnám próbálgatni a játékokat, de nem szeretném teleszemetelni a telefonomat. Jobb, ha ti ajánlotok jó minőségű, kipróbált játékokat. -
Attila xy
tag
A dragon warlords elég jó.Viszont egy idő után fizetés nélkül nem játszható,lehetetlen gazdálkodni a nyersanyagokkal,fejlődni.
Hasonlóval játszott valaki? -
jonnyjoker01
veterán
Szerintetek melyik a jobb... Wwe immortals vagy mortal kombat x?
-
saelin
veterán
válasz
Mandarindara
üzenetére
Az az intro 1 az 1-ben a nagygépes változatból van, de értelme sincs így, semmi story elem nem került a játékba.
-
james001
veterán
MKX-el várok akkor még,haverom is csak fikázza hogy eléggé "szűz" még.
-
Mandarindara
csendes tag
válasz
pocokxx
üzenetére
Nekem például nem jött be. Lg Spiritem 4g lte-m van(az új), azt írja, hogy nincs rá optimalizálva, ezért low grafon megy. Így nagyon ronda. A játék introja nagyon jó, de a játékmenet annyi hogy nyomogatod a a képernyőt, semmi taktika. Még meg nem csinálják normálisan szerintem nem éri meg letölteni.
-
pocokxx
Közösségépítő
Szóval nem érdemes helyett csinálni a MKX-nek?
-
Kasya
nagyúr
Na jo...a bal huvelykujjam szet fog menni, ugy erzem

-
Kasya
nagyúr
válasz
saelin
üzenetére
Eleg sok pozitivat kapott mindenesetre.
De azert ez a valasztek nem semmi
MKX telepul S6-ra. Kivancsi vagyok mennyire fekteti meg...
-
saelin
veterán
válasz
csadi0011
üzenetére
Ennél már a 90-es években jobb autós játékok voltak, igaz hogy nem telóra, de az akkori PC-k és konzolok nem voltak valami erősek. Ezzel szemben a mai telefonok kész erőművek mellettük.
Persze az is lehet, hogy így tanul programozni az illető. Valahol el kell kezdeni.
-
csadi0011
őstag
Szerintem az EVM játékok reinkarnálódnak androidra, vagy nem tudom mi történik, mikor ezek a játékok megszületnek: https://www.youtube.com/watch?v=y2hijoRFigk
-
VD
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen, egyelőre csak a helye van meg, egy soon felirattal.
Vannak persze napi kihívások, meg extra hülyeségek. De vagy nem lehet őket teljesíteni (ami nem teljesen igaz, mert pénzért meg lehet mindig venni a hiányzó karaktert, vagy képességet. nem véletlenül...), vagy valami nagyon gyenge díjat kapunk. (lélek, érme, bronz karakterhez kiegészítő, de persze még csak véletlenül sem olyan, ami jó lenne valamelyik meglévő karakterhez.)Ami még bosszantó, hogy nagyon gyakran eldobja a szervert. Jobbik esetben menti az addig eredményt, rosszabbik esetben 2-3 harccal korábbi állásból folytathatjuk. Ez akkor fasza, ha éppen vettél valami pakkot, vagy szereztél valami extrát ami pont jó lett. erre visszatöltés után valamai gyengébbet, vagy feleslegest kapsz.
-
VD
őstag
válasz
assemble
üzenetére
Botrány szar lett...

G3-mon szaggat, S5 elviszi, de szerintem nem fullos a grafika. Gondolom idővel majd optimalizálják.
Azon kívül, hogy három féle valuta van a játékban (lelkek és koinok) semmi más újdonság nincs az Injustice-hez képest. Mondhatni, egy igen gyenge klón lett. Sokkal több a semmire nem jó töltelék karakter, és igazából így pár óra játék után, csak a Gold szereplőkkel van értelme a játéknak (pl.: X-ray speckók csak ott vannak). De már jelentkeznek a farm/IAP kényszerítő ellenfelek. -
assemble
addikt
Elerheto az MKX
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
Rula
tag
Üdv!
Gondoltam, hogy veszek egy jatekot Playen Telekomos kartyaval.. Az lenne a kerdesem, hogy ha Dominos vagyok, akkor ugye a kartyarol fogja levonni az osszeget, nem egy csekk formajaban kell fizetni?
A kovetkezo ablak tantoritott el :
(Elnezest az esetleges helyesirasi hibakert, illetve az ekezetek hianyaert) -
Saccco
nagyúr
Újra Humble Mobile Bundle!
Alap:
The last express
Spaceteam Premium
Tilt to Live 2
Átlag felett, perpill 3,65$:
Monument Valley( - Playen még akciós.)
Blek
Joe Danger -
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
iPega 9017
Viszonylag olcsó és tudtommal támogatja az MC5-öt.
-
jonnyjoker01
veterán
Milyen olcsó de jól működő kontrollert ajánlotok? Modern Combat 5-t nyomatnám, olyan kellene ami támogatja.
-
persil
nagyúr
Korabban kerdeztem, megprobalom ujra. Eternal legacy-hoz hasonlo jatekot tud mondani valaki?
Vagy esetleg, ha valaki probalta mostanaban es talalkozott olyan problemaval, hogy rossz helyen erzekeli az erintest es talalt ra megoldast, akkor annak is orulnek.
-
Olderg
csendes tag
sziasztok! nekem egy lg 4x hd m van és mondhatni elég kevéske jo játékot találtam rá
nfs nl pl sajna nem sikerült elinditanom és a godfire-t sem pedig az nagyon érdekelne , valaki tudna rá megoldást? -
-
Saccco
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Igen az akcióra értettem.
-
Attila xy
tag
válasz
fery02
üzenetére
Ilyen droidos játékvezérlőből ötfélét találtam.
A hivatalos oldalon mogából van négy fajta,
A pro 13 ezer
Pro power 20 ezer
Pocket 8 ezer
Hero power,ez már jóval drágább.Nem tudom miben térnek el de szerintem csak a prohoz adnak tablet tartót.
Még van ez a hama creedroid 10 ezerért.
Vagy a ps3 konzolos megoldás,egy új konzol ötezer.De vajon az tényleg működik?Milyen játékoknál kompatibilis?
Szerintetek melyik verzió lenne jó? -
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szerintem az engedményre értette. De amúgy emlékeim szerint a 225 Ft is akciós ár, mert magasabb árra emlékszem.
-
Sanyi.mTs
addikt
-
CB
senior tag
Üdv!
Erre esetleg tudnátok választ adni?
Sajnos máshol tettem fel a kérdést, de belinkelem ide is.Este feltettem az AirAttack HD-t, alig tudtam abbahagyni. Valami hasonló minőségű autóverseny is érdekelne.
Köszi.
-
csadi0011
őstag
-
stampedli
tag
Az Under the Sun-nal játszik valaki? Elakadtam az 5/5-ös pályán.
-
citkar
addikt
válasz
james001
üzenetére
A lehetőség megvan, hogy mindent elérj IAP nélkül, szerintem így korrekt. Engem az zavar, ha lehetetlenné válik a továbbjutás IAP nélkül, de itt erről szó sincs. Tény, gyorsabban elérhetsz mindent, ha fizetsz, de ennyi erővel akár fizethetnék egy rabszolgának is, hogy játsszon helyettem

-
csadi0011
őstag
válasz
stampedli
üzenetére

Köszi.Apropó! Nem tudom, hogy írtátok-e ,de nekem (T-mobil szolgáltatóm van) megjelent a fizetési eszközök között a szolgáltatós. Rámegyek, hogy szeretném igénybe venni, erre kapok egy üzenetet, hogy csak Telekom ügyfelek tudják igénybe venni a szolgáltatást.

Másnak tapasztalat? -
stampedli
tag
Most látom, hogy akciós a Monument Valley.
Csak 180 Ft. Frank Underwood elnök úr ajánlásával.
-
felixo
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Boom Beach ... a legkirályabb játék.
-
norbert1998
nagyúr
Tud valaki mondani elég komolyan IAP-os, de jó játékot? Példálózni akarok, de amik eszembe jutottak, azok nem férnek most fel a telefonomra
1,5 GB van szabadon. -
citkar
addikt
válasz
james001
üzenetére
Hát én egy forintot sem költöttem rá, nem is nehéz, teljesen korrekt...igaz minden pályát Heroicon nem tudtam megcsinálni, de összehozható. Egy játékba kell kihívás, 25 éve más volt a világ, én azokon nőttem fel, nem a mai "limonádékon"
Ebben olyan ötletek vannak és szabadabban tervezheted meg sok esetben a tornyaid védelmi vonalát, mint egy másik tower defensben sem.Egy a baj, lehetne több pálya, de olyan ötletek és poénok vannak benne, mint amikkel egy másik tower defensben sem találkoztam.
-
citkar
addikt
válasz
szildavid90
üzenetére
Nem új, de ritkán ajánlják, hátha kimaradt eddig a Fieldrunners 2.
-
beg
veterán
válasz
szildavid90
üzenetére
Kérdezz rá a fejlesztő elérhetőségén. Csak pontosabb infót kapsz tőle.
-
szildavid90
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az új Supercell Smash Land játék mikor lesz elérhető?
Szerk: Ezt új hozzászólásként szerettem volna írni!
-
szildavid90
aktív tag
Valamilyen mostanság népszerű Tower Defense játékot tudnátok ajánlani? Kéne valami új játék amivel hosszú távon el lehet lenni. Minden játékomat kimaxoltam most a telón.
-
csadi0011
őstag
A Samorost készítőitől a Machinarium és a Botinacula is hasonló játékok.
Webes flash felületen ingyenesen játszható ennek a Samorostnak az első két része: [link]
-
csadi0011
őstag

Samorost 3 előzetes videó: [link]
Izgalmas játéknak tűnik -
Mandarindara
csendes tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Sajnos nincs, valamiért bezárja a programot és újra betölt kép választása utan... Sajnos mennie kell így 😪
-
Tidzsimon
őstag
válasz
fery02
üzenetére
Linkeltem itt már de íme. Belinkltem xda-ra az inspirációkat, van egy két korekt cucc, az enyém kicsit fapados de működik. küllőből gameclip, mondjuk kellett egy használt tok.

-
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem. Régen már játszottam kicsit az eternal legacy-val, de valamiért elfelejtődött, most viszont eszembe jutott és nagyon szívesen elővenném megint. A baj az, hogy play-en már nincs fent. Netről letöltöttem már több különböző helyről is, de sajnos az érintést rossz helyen érzékeli :S Kb másfél centivel a gombok felíratok mellé/alá kell nyomni, szóval így játszhatatlan =/
Tudja valaki, hogy van e erre megoldás, illetve ehhez hasonló játékot tudnátok ajánlani nekem? Sehol nem találok ilyet, fórumokon is csak a chaos rings-et írják, mint hasonló, de az nagyon nem tetszik. A final fantasy meg extrém gyerekes, szóval az sem.
-
darkmore
tag
Sixaxissal kb. minden androidos cumón megy a dualshock 3, de van ingyenes kompatibilitás ellenőrző.
Nekem sajna (szerencsére) nehéz telóm van, így kellett hozzá egy stabil gameklip, próbáltam házilag csinálni, de vagy gyenge lett, vagy kicsit "durva" lett amivel nem akartam szétkarcoltatni a kontrolleremet (PChez is ezt használom).
Volt nekem is külön androidos kontrollerem, amibe bele volt építve a gameklip, de nem volt olyan kényelmes mint egy dualshock, én már ehhez szoktam hozzá...

-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Mandarindara
üzenetére
Felbontási limit? Van olyan?
(Nem, nem szarkazmus, csak a legtöbb játékban saját kép lehetőségénél van egy limit erre) -
Mandarindara
csendes tag
Valakinek valami tippje arra, hogy amikor a Little Infernoban a saját képem kell kiválasztani, akkor a galériából kiválasztom a képet, de utána újratölt a játék? Valahogy meg lehet ezt oldani, vagy bukta??
-
válasz
Attila xy
üzenetére
Akkor az még olcsó is. Ha valóban a MOGA Pro van annyiért, akkor én mindenképpen ajánlanám annyi pénzért, én jóval többért vettem a sajátomat eBay-ről.
Azt a Hama cuccot nem ismerem, a Gameclip meg egy un. tartó, ami megtart (és összeköt) egy PS3 kontrollert és egy mobiltelót. Sixaxis app-al meg játékokat lehet összehangolni a PS3 kontrollerrel.Ha ordenáré baromságokat írtam, a többiek majd kijavítanak. Igazából csak a MOGA-val van tapasztalatom.
-
válasz
Tidzsimon
üzenetére
Nekem Moga Pro-hoz van külön táblagép állvány/tartó.
Persze nem olyan, hogy a gamepad és ez a tartó egyben van, ez egy külön valami, ami sík felületen állva tartja a Tab-ot.Bicajküllőből gameklip csinálás vagány dolog, támogatom!

Más: Nekem is meglett a mai nap mind a 90 karakter Crossy Roads-ban!

-
Attila xy
tag
Érdeklődnék hogy tablethez van-e valamilyen kontroller.?
Van valakinek tapasztalata ezekkel,hogy működnek,itthon hol lehet venni,kipróbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

1,5 GB van szabadon.
Biztos vétel!