Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz xenom0rph #3202 üzenetére
Természetesen nincs veled semmi baj Tipp igazán nincs, ha alapból nem fog meg a téma, nem te tehetsz róla Én általában itthon szoktam csak vele játszani, mivel városban ugye, vagy buszon, nincs csend és nyugalom, ehhez a játékhoz meg szerintem alapfeltétel, + mindenképpen ajánlott fejhallgatóval, vagy fülhallgatóval játszani. Nekem speciel még a Soundtrack-je is nagyon bejön!
-
Epsylon
aktív tag
válasz xenom0rph #3228 üzenetére
Estére már nekem is lesz tapasztalatom. A megéri-e része érdekelt volna. És, hogy milyen készüléken hogy fut el.
@intelMMX Ahamm. Amazon app store-ban lehet venni $4.99-ért. Guglipléjben 13.-ától lesz elvileg.
[ Szerkesztve ]
A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
bzsolt99
tag
válasz xenom0rph #3397 üzenetére
Kolégámmal már hetek ora csak ezen pörgünk Nagyon jó dolog ez a time shift multi.
Én hátrányból indultam és akkor rakta be öt amikor elértem az adott versenyen aranyat utána már öt rakta be ellenfélnek.Később mikor kezdtem felzárkózni hozzá akkor már őt hozta ellenfélnek.
Érdekes benne ha kilököm az én játékomban akkor módosul az ideje és rosszabb időd fut.
Akkor látod egyébként ha a verseny alatt megfejlenik egy fej akkor van rivális az adott eventen. -
-
tomee007007
őstag
válasz xenom0rph #3647 üzenetére
Szívesen!
Egyébként eddig én sem néztem, de ezek miatt az akciók miatt érdemes ránézni.
Ahogy este néztem az Amazing Alex még mindig ingyenes....Ami még nagy kérdés, hogy az innen ingyen letöltött, egyébként fizetős játékokat a play automatikusan frissíti-e......ezt még nem tudtam kitapasztalni.
-
Fitzgerald
veterán
válasz xenom0rph #3666 üzenetére
Az a jatek hibatlan lenne, ha lenne benne otg-s gamepad tamogatas, de nincs.
Viszont a Dead Triggerben van, azt tolom mostanaban orrverzesig.
Shadowgun is tamogatja a gamepadeket, talan meg a Samurai 2 is.
Igenyes jatekokat csinal ez a Madfinger Games.
Bezzeg a Gameloft meg a Glu szarik az ilyesmire, pedig nekik is van par jo jatekuk, amiben elkelne a gamepad support.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz xenom0rph #3806 üzenetére
Az én kedvenc ilyen kijutós játékom a Forever Lost. Nem is olyan régen jött ki a második része.
[ Szerkesztve ]
Névváltozás, korábban mustang08
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest