Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Új, nemangrybirds match-3 Rovio játék: Nibblers.
A grafika cuki, egyelőre mást nem tudok mondani, most települ. -
VIBO
őstag
Sziasztok
Dungeon Hunter 5 mentései simán atvihetok androidra?
-
Fall-N
veterán
Kicsit nehéz az elején megszokni az érintéses vezérlést, de most meglepő módon a repülő iskolát megcsináltam elég könnyen, gyorsabban mint anno PC-n.
Az OG Loc még a vonatos üldözés is sajnos többszörre sikerültek, elég szívatós küldetések. X-boxon nem próbáltam, de biztos nehezen menne, mert nem sokat játszottam gamepaddel, csak billentyű és egér kombóval.Mondjuk jól sikerült a vezérlést átültetni érintéses vezérlésre, le a kalappal a portolók előtt.
-
auth.gabor
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
"Az IAP-vel az a bajom, hogy az nem éri be egyszeri fizetéssel."
Ez alkalmazástól és üzleti politikától függ, nem az IAP a rossz... technikailag nincs aközött különbség, hogy megveszel egy alkalmazást 10 dollárért vagy letöltöd, kipróbálod, aztán IAP veszed meg 10 dollárért. Az IAP egy eszköz, amit lehet jól és rosszul használni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
auth.gabor
üzenetére
Az IAP-vel az a bajom, hogy az nem éri be egyszeri fizetéssel. Adva van egy akármilyen játék, fejleszteni mindben kell valamit. Elején megy gyorsan, később egyre több olyan cuccba kerül a fejlesztés, amiből csak lassan jön be készlet, egyre többször kell ugyanazokat a pályákat megcsinálnod, és a karaktered, fegyvered, autód csak nem fejlődik, unalomba fullad. És a fejlesztés gyorsítása sokba kerül, egy ilyen játék, ha mondjuk egy PC-s AAA tempójával akarsz haladni, kerül is annyiba, miközben én csak a WC-n meg vonaton játszok mobilon. Ha egy PC-s autós játékot veszek alapul, pl. a Need for Speed, GRID, a versenyekkel pénzt keresel, amiből fejleszthetsz, vagy új autót vehetsz. Egy Real Racing 3-ban a fejlesztés eleve idő, a javítás idő, addig semmit se tudsz csinálni, az új autó is idő, gyorsítani bizbaszérmével lehet, amiből kevés esik, pénzért viszont hamar elmenne egy GRID ára is. És vannak autók, amikre nagyon sok bizbaszérmét kell kifizetni, játékkal nem lehet kitermelni, csak az az egy autó egy akciós Need for Speed ára legalább. Úgyhogy inkább megveszem PC-re a rendes autóst, még kormányra is futja, nem hiányzik a mobilos pénznyelő. És még van lejjebb, amikor a játék pénzbe kerül, de IAP is van, pl. a felújított Prince of Persia is ilyen Androidon. Amazon kreditből megvettem, de nem sokat játszottam vele, talán csak extra életerőt lehet venni, anélkül még meg lehet lenni, régen PC-n meg Nintendón se volt extra életerő. Pozitív példa, bár PC-s port: a GTA részek egyszeri 1200-1700 Ft-ért kaphatók, nincs IAP. Azok mondjuk épp nem kellenek, megvannak a Steam-en, PC-n ezerszer jobb.
-
Fall-N
veterán
Nem tudom volt-e szó róla, de nemrég jött ki az Angel Sword 3D RPG multi-, single- és coop kampánnyal.
Most bevezető áron ~300-400 Ft körül van. Én megvettem elég sok beállítási lehetőség van karakter generáláskor. Van IAP, de csak pár ruhát ad nem a játékhoz kell. Szóval szerintem must have.
A GTA SA nekem is meg van véve. Snapi 800-zal szépen fut. Most éppen a jetpack-es küldetésen vagyok túl, így lehet vele randalírozni. 😃 -
auth.gabor
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
"Pontosan mit takar az IAP? Én ugyanis már inkább le se szedek semmit, amiben az van, ugyanis egy idő után már olyan bizbaszok kellenek a fejlesztésekhez, amiből csak módjával terem, és nagyon lelassítja a játékot."
Jelenleg semmit, mert nincs aktiválva, de a későbbiekben a teszt ágon egyszerűen csak támogathatod a fejlesztőt, hogy gyorsabban fejlesszen...

Az "éles" IAP koncepció még nem alakult ki, itt van egy szál, amiben lehet javasolni dolgokat: [link]
"Én még mindig jobban szeretek egyszeri összeget fizetni egy programért, szoktam is, ha kell az adott program, legyen az játék vagy egyéb alkalmazás."
Ezt megteheted IAP is...
-
Tiny Guardians leárazva, az IAP csak kozmetikai, és nagyon jók az értékelései. TDszerű játék, tornyok nélkül.
-
Dilikutya
félisten
válasz
auth.gabor
üzenetére
Pontosan mit takar az IAP? Én ugyanis már inkább le se szedek semmit, amiben az van, ugyanis egy idő után már olyan bizbaszok kellenek a fejlesztésekhez, amiből csak módjával terem, és nagyon lelassítja a játékot. Teljes képernyős reklámokat is nehezen viselem, de ha nincs korlátozva a játék, megtűröm. Én még mindig jobban szeretek egyszeri összeget fizetni egy programért, szoktam is, ha kell az adott program, legyen az játék vagy egyéb alkalmazás.
-
air
nagyúr
Köszönöm, hogy ajánlottad ezt a remek játékot.

Kb. 1,5 hete játszom vele, jelenleg a 165-ig "pályánál" tartok.
Gondoltam most már megnézem, mennyi van benne.
A leírása is olyan egyszerű, mint maga a játék. Szó szerint: "Simple, relaxing, endless game."
Ajánlom azoknak, akik szeretik a logikai játékokat. -
Saccco
nagyúr
válasz
auth.gabor
üzenetére
MMO Civ androidra, homebrew. De nagyon imádtam a Civ3-at...
Gratula, csak így tovább!

-
tomee007007
addikt
Sziasztok!Mit kellene csinálnom hogy az amazon underground ingyenes appjai elérhetőek legyenek?
Jelenleg semmit nem tudok bezsákolni, mindig ezt írja:
"We're sorry! You are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions."Megoldva

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
auth.gabor
üzenetére
Kipróbáltam, az alapkoncepció nagyon tetszik! Sok sikert a játékkal!
-
auth.gabor
tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Kár, hogy nem Androidon élek, amúgy nagyon jó játéknak tűnik, gratula.
Megy (WebGL képes) böngészőből is, illetve van még (nem publikált) desktop változat, aminél majd meg kell oldanom a kényelmesebb authentikációt, de lehetőség van iOS kiadásra is, csak azzal majd akkor foglalkozom, amikor már nem csak a publikus teszt lesz elérhető.

-
szildavid90
aktív tag
válasz
auth.gabor
üzenetére
Kár, hogy nem Androidon élek, amúgy nagyon jó játéknak tűnik, gratula.

-
válasz
auth.gabor
üzenetére
Szóval akkor ez csak multiplayer?
-
auth.gabor
tag
Nagyjából egy éve érhető el publikus teszt formában a Golden Age of Civilizations nevű játékom, ez egy MMO - több héten át tartó - stratégiai játék lesz egyszer...

Ma elértem egy újabb képzeletbeli mérföldkövet: már lehet épületeket építeni a városokban, pár napja van technológiai fa, elérhető lett az összes egység, a városokban a munkások létszáma szépen növekszik, lehet területeket csatolni a városokhoz, van egy minimális diplomácia, közös chat, a világcsodák implementálásán még gondolkodom kicsit, de nagyjából elkészült a "mű" első fázisa.
Persze, vannak még hiányzó apróságok, mint például a Settlets/Workers/Engineers egység által végezhető terepmunkák, meg sok apró UX-et és játékmenetet érintő dolgok, esetleg grafikai módosítások, illetve a játék bevezető tutorial és dokumentációk, de most ebben az állapotban már úgy vélem, hogy játszható.
Alapvetően van egy FreeCiv szerű élménye a játéknak, de sok ponton belenyúltam a szabályokba, hogy jobban illeszkedjenek egy több hétig tartó játékmenetbe, szóval ne arra készüljetek, hogy leültök játszani pár órát, hanem arra, hogy naponta többször érdemes visszanézni és játszani pár percig.
Aki tenne egy próbát:
https://test.gacivs.info/frontend/
https://play.google.com/store/apps/details?id=info.gacivs.android.testMinden kritikának, ötletnek és véleménynek örülök...

-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Unkilled hogy ment pontosan? Nekem csak playstore van meg play service a telómon más googles cuccot enm tettem fel, most feldobtam a play játékokat, mert unkilledbe lépésnél mindig írja, de a lényeg akkor ennyi elég hogy mentsen? Vagy mit kell csinálni hozz? Tenném újra a telót
-
Dilikutya
félisten
válasz
csadi0011
üzenetére
Az androidos Star Wars™: KOTOR szerintem sokkal jobban néz ki, pedig az csak egy 2003-as PC játék portja. Igaz, az 3400 Ft-ba kerül, de az Amazonon volt már jó akcióban.
-
csadi0011
őstag
Na tölthető a Star Wars Uprising
-
csadi0011
őstag
válasz
üzenetére
Akkor más régió. US szokott gyakori lenni, ha valami nem WW.
---
Akit érdekel, itt egy remek összefoglaló a Minecraft PE 0.12 újdonságairól: https://www.youtube.com/watch?v=mWVxSTNKfjE
-
csadi0011
őstag
App-sales szerint a San Andreas ára 28%-ot kedvezményben van. Nem tudom mennyi volt eddig, de nálam 1799. Más régión van a kedvezmény, mi?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Adreno 320/330-al tökéletes már a játék.
Nekem most Note 3-mal iszonyat folyamatos, de pl huawei p8 lite-al gyengébb volt mali450mp4 -
Saccco
nagyúr
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Akkor lehet, hogy a HTC-nél toltak el valamit.
-
tomee007007
addikt
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
2 órán belül kérhetsz visszatérítést
-
Dilikutya
félisten
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
De, csakis. Néhány cfg-vel ki tudod javítani azt, ami egy komplett fejlesztőbrigádnak nem ment. Szóval ennyi.
Bár érdekes, hogy nem megy, a Sanpdragon 410 jóval újabb, mint a játék, és nem is szar telefonokat szerelnek vele.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Érdekes nekem ment közepes grafikával Xperia M-en még anno 4.1 android-al, pedig a tied erősebb telefon.
-
beg
veterán
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
De van, egy config fájlt átírva 8 mag és tegra lesz hirtelen a telefonodban.
Azért e kedves sorok, mert ez már a sokadik miértnemmegyagta hozzászólásod és nagyon unalmas.
-
Danny365
őstag
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Hiába kérded most már harmadszor ugyanezt, még mindig gyenge hozzá a telefonod...
-
Dilikutya
félisten
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
GTA játékok elég szarul lettek Androidra portolva.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Megvettem a GTA:San Andreas-st a Play Store-ban, leis jött müködik. Viszont iszonyatosan szaggat, még a legeslegalacsonyabb beállitásokon is!

Nem hinném hogy ennyire gyenge telefonom lenne alá, most vettem 50k-ért HTC Desire 510, Négymagos Snapdragon 1,2 ghz-en. Adreno 306 GPU-val.
Lehet ezzel valamit kezdeni hogy ne szaggasson?
ROOT-on Kivül lehetőleg..
Köszi előre is a tippeket!
-
ADAM1337
nagyúr
Nem tudom offtopik-e.
De megkérdezem: gameplayt mivel lehet rögzíteni ami nem zabálja szét a telefont (note3-nál pl) ? -
törölt tag
2015.09.10-én jön a SW Uprising.
-
törölt tag
Na, megcsináltam az Unkilled-be Tier 5-öt is. Minden 3 csillagos. Nem tudom, hogy tier 6 az még sztory folytatás lenne, de este kiderül. Eddig 0 Forintot költöttem a játékba, és minden simán meglett. Nekem ezért is bejön, valamint hogy nem kell 6 napokat várni a fejlesztésre. Részemről a game 5 csillag. Persze felhőmentés miatt is.
-
csadi0011
őstag
Féltem ettől a választól
De köszönöm!---
Z.O.N.A Project X
393,70 HUF
Van lite is: [link]A leírás szerint a játék még fejlesztés alatt áll. FPS
Lite-ot próbálgatva jó érzés fogott el. Mint amikor először játszottam pc-n a SOF-val, vagy Far Cry-val.
Két nyelv van. Orosz és angol. A hangok nyelvét nem állítja át, csak a feliratokat. Az orosz hang amúgy illik is alá szóval nem gond, hogy oroszul beszélnek. Mondjuk a játék alatt csak a bevezetőben hallottam beszédet. A játékmenetről annyit még, hogy kommunikálni lehet a karakterekkel. Információkat tudunk meg tőlük
A grafika olyan, mintha nagy felbontású régi fps játék lenne. Lehet állítani low és ultra pc között.
A Lite-ban van videó reklám.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csadi0011
őstag
-
air
nagyúr
válasz
mclaren777
üzenetére
Póker: GOP 2. Feltéve, hogy nem zavar, ha mocskosul csal.
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok írni jó, ingyenes és offline:
-billiárd
-póker
-darts
-csocsó
-futballjátékokat?

-
milkabrams
őstag
válasz
beloadjoker
üzenetére
10 szint, megvettem az m16a4-et egy gyenge pillanatomban, de géppuskával is lehet tarolni ha pontosan célzol, szerintem a tárkapacitást fejleszd.
-
milkabrams
őstag
az unkilledben lehet valami felhő mentést csinálni hogy újratelepítéskor ne kelljen elöröl kezdenem
-
Jundroo játékok leárazva mind, 1 USD + ÁFÁra:
Dummy Defense
SimplePhysics
SimpleRockets
SimplePlainsMindegyik nagyon jó, fizikára épülő játék. Az elsőnek van ingyenes változata is.
-
Saccco
nagyúr
-
5381
aktív tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Én úgy vettem észre, nem elég egy fegyvert fejleszteni. Mindig más a követelmény a 3 csillagos játékhoz. Néha kés, néha rövid hatótávú fegyver. Persze mindig erősebb követelményekkel.
-
törölt tag
Megújult az Adventure Capitalist. Most már el lehet költeni benne a Mega Buks-ot.
-
csadi0011
őstag
Goat Simulator MMO Simulator
(1 490,00 HUF) -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium
üzenetére
Szerintem is. Gameloft egy hosszú lejtőn indult meg játék élmény terén. 2006-ban ismertem meg a játékaikat, java platformon mindig is ők csinálták a legjobb játékokat (gangstar, asphalt, splinter cell, brothers in arms és még sorolhatnám). Amikor beléptek az androidba eleinte jó játékokat hoztak ki de ahogy beindult a free to play trend ők is elindultak lefelé. Igazából ez a f2p kissé tönkretette a mobil játszást. Persze vannak még mindig normális játékok, de alacsonyabb az arány mint régebben.
-
milkabrams
őstag
ja néztem még aznap délután le is szedtem, jobban megy mint a dt 2 pedig snapi 800-nak azt is gond nélkül kellene vinnie, kár hogy az unkilledben még nem lehet irányzékkel célozni de talán idővel megoldják.
Hol lehet felhőbe mentést csinálni? csak mert nem akarom hogy egy újratelepítésnél minden elszálljon -
Aki játszik még Tomb Raider Relic Run-nal (FB bejelentkezéssel) és ha nem zavarná, megtenné, hogy felvesz FB-on ismerősnek, hogy az ezzel kapcsolatos achievement-eket meg tudjam/tudjuk szerezni?
Elég csak erre az időre ismerősnek lennünk természetesen.Nem tudom, hogy a következő infókat mennyire kéne inkább privátban rendezni, de mivel kamu FB-m van, így nem igazán érzem jelentősségét a dolognak, de azért a felhasználó nevemet spoiler mögé teszem.

Szóval FB nevem:Miatt Csak Játék -
beloadjoker
őstag
Hali!
Unkilledben ki hol tart? Szerintetek mire kellene fejlesztenem? Vettem uj fegyot de nemtudom mit fejlesszek rajta vagy fejlesszek e egyáltalán hogy lesz e hamarosan jobb?
Csatolni róla két kepet.Egyebkent kontrollerekhez kapcaolodoan ps3 kontrollererol mi a velemeny? Nekem az lenne a legszimpatikusabb ps1es múlt miatt

-
royalka
őstag
Sziasztok a Moga hero power- ről mi a véleményetek. Lenne egy újszerű állapotba 8k-ért. Vagy inkább más alternatívát válasszak?
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A gameplayből arra következtettem, hogy ami jó volt az 1-ben azt itt sikeresen elrontották és csináltak egy hack and slasht. Csak egy újabb "free" to play Gameloft játék lesz mert az 1-et már nem tudják megcsinálni, hogy élvezhető legyen. Inkább kidobnak egy bughalmazt. De ne legyen igazam.
-
Ver'alor
tag
válasz
Ghostface
üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, egy régebbi peccs-nél engem is kidobott, amik Sub Zero volt a töltőképernyőn, de aztán rendbejött magától (vagy egy új peccstől, már nem emlékszem) Amúg, várható 3 új challenge, kb egy hét múlva indul az első!
jonnyjoker01: semmi kedvem felgyújrani a telefonom
-
jopika
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Írtam a kèszítőknek. De ahogy nèzem nem csak engem èrint ez a dolog.
-
jonnyjoker01
veterán
Újabb Order and Chaos II. videó - ez jobban bemutatja a teljes világot. Trailernek is simán elmegy. Egyszerűen el vagyok kápráztatva, gyönyörű

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
Durva hogy milyen potenciál van a telefonokban gaming terén. Mondjuk az igaz, hogy az optimalizáció nagyon sokban hozzájárul a dolgokhoz (meg lehet nézni olyan android játékokat amik a Windows storeon is fent van, iszonyatosan tud futni néhány játék pl. minecraft win10 edition)
-
Saccco
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azért vicc, hogy néhány éve ez még PC-n is ütött volna. Mint az RR3.

-
jonnyjoker01
veterán
Nem tudni. Hivatalos weboldal
-
Danny365
őstag
válasz
fery02
üzenetére
Igen, miután beleptem még nekem sem mutatott semmilyen acsit, aztán megnyitottam egy pályát és meg is kaptam az első achievementet. Ez után már a Play Games app is mutatta a többivel együtt.
Maga cucc egyébként akkor nyílik meg, mikor rámész a lakatra a level select képernyőn, így nem tudom, ezt hogy tudnád elohozni így, hogy már meg vannak nyitva. Esetleg nyomj egy menetet vagy válassz másik pályát, hátha.
-
válasz
Danny365
üzenetére
Na, Friends-en belül (magamtól az életben nem kerestem volna itt) meg is találtam a Google connetcion-t és be is jelentkezett.
Viszont acsik-nak továbbra sem látom nyomát sem.Te tapasztalatból írod, hogy a pálya nyitásokért adja őket?
Minden pályát megszereztem már a játékban, nem örülnék neki, ha az egész játékot újra kéne kezdenem nulláról, mert esetleg csak így fogja látni a rendszer, hogy pályát nyitok meg egyesével.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is szeretem egyébként. Valahol 250 körül vagyok.

ROOT-on Kivül lehetőleg..
De köszönöm!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nagyon kellett