Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz Maxtreme #17542 üzenetére
Hát, ez nem hangzik jól... Mondjuk az Asphalt-ra is mindig azt mondják, hogy lehetetlen IAP nélkül megcsinálni, én mégis végigvittem a 7-et és tesóm is a saját telefonján. Bár így, ahogy leírod, elég gáz az MKX. Inkább lenne 1500-2000 huf és normális játék...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
1 euró a Limbo! A múltkor sajnos lemaradtam róla, de most megvettem! A Leo's fortune is 350 huf.
-
no more
veterán
Hát ez a MK X elég béna lett... Ennyire idétlen játékkal még nem játszottam. Tapogatod egy helyen a kijelzőt és csinál mindent a karakter...
-
no more
veterán
Király ez az NFS: NL! Tegnap jött az értesítés, este már töltöttem is, lenyomtam pár versenyt, bejövős eddig. Jó, hogy lehet tuningolni az autót belsőleg, és üldöznek a zsaruk. Régi Playstation 1 NFS feeling az egész! A grafika nálam is úgy néz ki, mint nálatok (recés), valamiért alacsony felbontásban rendereli a játékot. Mondjuk a Snapi600 amúgy sem egy szuper SoC, legalább nem lassított felvétel így a játék.
Háttérben tényleg fut... A Beats Audio folyamatosan jelzett, hogy hang van a háttérben, kilőttem az alkalmazás-váltóból és ennyi, megszűnt a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Quasi_modo #20441 üzenetére
Hú, az biztos! Amíg lenyomtam egy versenyt - 2%.
-
no more
veterán
válasz norbert1998 #20447 üzenetére
Ha annyira IAP mint az Asphalt 7, akkor ez is simán végigjátszható nulla forintból.
-
no more
veterán
Tud így is futni az NFS: NL, elég brutális grafikával. Kemény, ahogy az eső esik az autóra és folynak le a vízcseppek róla (még a PC-m sem bírná el)... Valamiért velünk -Androidosokkal- sosem foglalkoznak.
-
no more
veterán
Akkor sem néz így ki a One-omon, ami szintén nem egy olcsó masina, akár csak az iphone....
(#20473) Tomi_Ohl: Hát iOS-re mindig szuperül optimalizálnak, és hiába "csak" 2 mag, az IGP-je többmagos és elképesztő teljesítményű. És, hát... olyan hardverrel is egy nyomorult 750p kijelzőn kell csak megjeleníteni a pixeleket.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz norbert1998 #20477 üzenetére
Nem vagyok hülye, tisztában vagyok vele, hogy milyen az iOS és az iPhone.
-
no more
veterán
válasz norbert1998 #20480 üzenetére
Azért ne szokd ezt meg.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
-
no more
veterán
válasz norbert1998 #20516 üzenetére
+1, Az IAP szégyen! Inkább legyen 500, 1000, 1500! Annyit még megér egy mobilos játék szerintem! Pl. A Limbo elképesztően jó játék, simán megéri az árát!
-
no more
veterán
válasz norbert1998 #20518 üzenetére
Sajnos, amíg van erre kereslet, amíg lesznek olyan debil emberek, akik ilyenre költenek, addig ez a tendencia marad. :/
-
no more
veterán
Sziasztok! A segítségeteket kérném... Anyukámnak kellene egy Szókeresőhöz hasonló játék! Akár egy picit könnyebb változatban...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Debian GNU/Linux
- Premier előzetesen a Metro Awakening
- A fából készült műhold a jövő, a SpaceX-nek is ajánlanák
- TCL LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Total Commander
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest