Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játék ajánló:
Különböző helikopáterekkel (3 féle) kell 16 küldetésen át vagy embereket kimentenünk, vagy pedig különböző objektumokat (dzsipek, tankok) szállítanunk a fő bázisra.
Minden küldetésnél a főbázisról indulunk és pályától függően bal és jobb irányban is lehet feladatunk, amiket bizonyos időn megoldva kapjuk végül összegzésként a bronz, ezüst vagy arany érmünket.Képekről könnyű rájönni, hogy ez egy Minecraft grafikán alapuló, stílusosan kinéző akciójáték, aminek a kezelése könnyen elsajátítható, de azért nehéz mesterré válni.
Lehetnek fegyvereink is (3 féle), de minekünk csak a heli irányításával kell bajlódnunk, a lövés az automatikus, mihelyst ellenfél kerül a közelünkbe.A helikoptereket és a fegyvereket a későbbiekben fokozatosan teszi a játék elérhetővé, türelmetlenebbeknek (vagy inkább csak támogató szándékúaknak
) lehetőség van IAP-os fizetésre, ami a játékban amúgy csak egyszeri és akkor is nagyon olcsó, 225 Ft-ért kapjuk meg a legjobb helikoptert és a rakétavetőt, plusz mindezek mellé reklám mentességet (negyed cigi ára, én gondolkodás nélkül fizettem).A játék technikailag rendben van, van Immersive mód, jól fut Lollipop-on, nem fagy, nem akad (hogy felhőmentés van-e, azt viszont nem kérdezzétek), gyorsan tölt, bár nekem valamiért sajnos nem volt hajlandó bejelentkezni a Play Games szolgáltatásba, így játék alatt én nem kaptam achievementeket (erről írok majd a fejlesztőknek).
Esetleg valaki ezt megírhatná, ha kipróbálja a játékot, hogy nála bejelentkezik-e, érdekelne.
Sajnos elég gyorsan végig lehet játszani a játékot, nekem fél délután kellett hozzá és a legutolsó küldetés kivételével mindegyik aranyérmesre sikerült.
Hibázni nagyon könnyen lehet egyébként, a későbbi pályák már be tudnak keményíteni és ha nem is az egyszerre többen támadó egységektől kell tartani, akkor a sűrűn szereplő barlangi járatoknál kell nagyon ügyesnek lenni.
Hozzá kell még tenni, hogy abszolút gyerekbarát játék, ebben nincsen vér és emberölés.
Amikor fegyverrel felrobbantunk egy egységet, olyankor egyszerűen csak kirohannak belőle a katonák és riadtan menekülnek tova (őket már nem célozza a fegyverünk).
Mindenképp megérdemel egy letöltést szerintem, már csak azért is, mert ugyanis magyar fejlesztésű játékról van szó, hagy növekedjen ennek az alkotásnak a letöltés számlálója.

További pályák állítólag fognak még hozzá készülni. -
Bozek
nagyúr
válasz
pocokxx
üzenetére
Tesztelési fázisban csak iOS-en láttam, az Android később jött, amikor végre beengedték az iPiacra. Egyszerre akarták kiadni minden platformra, Apple-nél meg heteket kell várni, mire engedélyezik. Egyébként nekem is meg kellett vennem, de nem bántam meg. Igaz, már végeztem vele.
-
Melafoto
senior tag
Kicsit fura lesz amit kérek, de hátha. Nincs valakinek Pocket mine játékhoz Titanium Backup mentése? Sajnos telefon csere során elveszett és már elég nagy szinten voltam. Köszönöm.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Keresek az android tabra SPORE szerű játékot.Melyik hasonlít leginkább erre a játék típusra,vagy egyáltalán nem található. -
Bozek
nagyúr
Magyar ötlet, magyar fejlesztés (bár nincs benne magyar nyelv). Tesztelési fázisban láttam, akkor is jónak tűnt.

-
Bozek
nagyúr
válasz
pocokxx
üzenetére
Arra azért figyelj oda, hogy bár menteni tudsz az ingyenessel, de visszatölteni a játékállást már nem lehet, ahhoz fizetni kell. Viszont amennyiben a játékon belül van mentés, az működik, de az Abe esetében nem tudom, hogy benne van-e, mivel én a full-os ClassicBoy-t használom. Egyébként szerintem megéri az árát.
-
Yayoh
aktív tag
válasz
saelin
üzenetére
Kipróbáltam , engem nem igazán fogott meg .. Szép a grafika , de elég unalmas a játékmenet , szerintem a Summoners War sokkal jobb , legalábbis engem jobban leköt..Itt se vészes az IAP , van rengeteg napi bónusz meg küldetés, amikkel elég jól lehet haladni..
-
Bozek
nagyúr
válasz
pocokxx
üzenetére
Én játszottam a ClassicBoy-on belül Abe-el (mind a kettővel). Tökéletesen futottak, bár nekem a Joy-on (iPega 9017) csak L1 és R1 van, L2 és R2 nincs, így ott trükköznöm kellett. De látom, Neked fent is megvan a 4 gomb, szóval ott nem lesz gond.
-
saelin
veterán
Végre AndroidNub elkészült vele. Annyira nem fest fel gyászos képet, mint ahogy én tettem, de szvsz nem túl érdekes játék. Minden dungeon ugyan azon a séma alapján épül fel - 2 minionos terület + 1 boss area. A videóból kiderül az is, hogy az IAP elviselhető, már ha az ember több hónapot akar játszani a játékkal. Minden 7. napon egy csomó gyémántot kap a játékos, ha minden nap bejelentkezik, ezt költheti hero draw-ra vagy valami item draw-ra.
Azt mondom 10/7 a játék. A PVP ratyi, viszont sok a megszerezhető hős. A dungeonok gyorsan végig pörgethetőek és nincs is sok belőlük (2 nap alatt a játék fele tartalmát sikerült kivinnem normál módban), még talán menthető egy későbbi updateben a játékmenet... És ha nem akció-rpg-ként gondol rá az ember, hanem egy gyüjtögetős-tápolós játékként, akkor talán el lehet lenni vele.Kizárólag gyűjtőknek ajánlom, rpg és hack & slash fanoknak nem ez való.
-
SimonJanos
aktív tag
Hali!
Olyan "pixeles", pixelart dungeon "retro" játékot keresek
mint a Pixel Dungeon vagy a Hell, The Dungeon Again!
billentyűzetes (!) irányítással*!Előre is köszi.
*
Merthogy ezeket az Xperia mini pro-mon szeretem játszani, ott jól néz ki...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pocokxx
Közösségépítő
Milyen vas kell ps emulátorhoz? Abe's Oddysee-zni támadt kedvem. Op3ndott megbirkózhat a feladattal?
-
james001
veterán
Üdv mindenki,rég jártam már erre

Nem tudom valaki tudja-e,de az új NFS No Limits játékról tudni már mikor jön droid-ra?
Illetve régebben toltam a Colin Mcrae Rally-t telón,de nagyon rossz volt (mármint úgy értem hogy állandóan lefagyott,baromi lassan töltött be),azóta már javítottak rajta? -
saelin
veterán
Megérkezett az első Hearth Stone klón: [link]

Milyen sokat gondolkodhattak rajta.
Ezt múltkor lefelejtettem a DH5 elő-regisztrációs hsz.-emben: Dungeon Hunter 5 Dev Diary
-
SimonJanos
aktív tag
Jó lenne de nincsen hangja és nehézkes az irányítás.
Még úgy is hogy a billentyűzetes okostelómon is kipróbáltam - nem támogatja...A rengeteg tuti retro remekül elfut emulátorokon:
a Wizard of Wor
C64 (Frodo, srb.)
ezenkívül
ZX-Spectrum (Marvin, stb.)
és sokfajta Nintendo emulátor (GBA, GBC, NES, stb.)
ahol akár billentyűzettel, gamepad-el is lehet játszani!
A SCUMVM-t se hagyjam ki: pl. Broken Sword, Monkey Island, és egyéb nyalánkságok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
saelin
veterán
P2W nem tudom mennyire igaz a játékra, itt inkább a gagyi játékmenet a döntő abban, hogy ne lehessen évezni.
Egy dungeont 1-2 perc kivégezni, ami 1 db kulcsba telik és 1 kulcs 10 perc alatt töltődik vissza. Összesen 10 db kulcsod van, ha ez elfogyik vársz vagy fizetsz gyémánttal. 10 kör újabb botozás, majd ismét vársz vagy fizetsz. Ez nem játék, de még csak nem is szórakoztató... Ötletem sincs ezt hogy gondolták kiadni.Elnevezem eme játékmódot "Bot szimulátornak"! Aki anno mmo-zott vagy játszott CS-vel az tudja mit jelent.
-
válasz
saelin
üzenetére
Én mondjuk nem próbáltam ki, így a játékmenethez sem tudok hozzászólni, de az utóbbi időben sajnos a com2us-t is elkapta a Gameloft szindróma, vagyis egyre durvábban tolják az IAP-ot, így pay2winné alakítják a játékaikat. Persze nem tudom, hogy pont ennél mi a helyzet.
-
saelin
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Letöltve már kevésbé fun a játék... nem erre számítottam a videók alapján.
Röviden:
Benyomod az auto (attack & move) gombot és nyomkodod a skill gombokat, amíg ki nem hal a dungeon. Nagyon addiktív mondhatom! Nem tudom kinek ajánlani, a sok hősön kívül semmi pozitív nincs benne.
Na, majd a dungeon hunter 5 jobb lesz, de addig jó lett volna elütni az időt egy hasonló stílusú játékkal, de nem ez lesz az. -
KisTücsök
addikt
Fújj de szemét RR3. Jött ez a porsches event, de retek nehéz.
Lehet inkább most abbahagyom, mint hogy több tucat órát nyomjak bele feleslegesen.
Multiban is 5-ből 4 menet laggolt össze-vissza.
-
drmotto
őstag
-
csadi0011
őstag
Bocs a dupla miatt
Versus Space Battle (2 Player)
1 telefonon 2 playeres játék -
csadi0011
őstag
Akinek van türelme, vagy nem veszi meg végigvihetné itt a hookot és megmondhatná, hogy itt is 50 pálya van-e. Én nem emlékszem mert nem vittem végig és nem is köt le annyira., hogy megtegyem: [link]
-
Chr1stian
újonc
Sziasztok.Kezdő fórumozó vagyok,ezért előre is elnézést kérek,ha rossz témába írtam.
A problémám a következő lenne!
A Star Wars Galactic Defense c. játékot játszom, Android tableten és telefonon.Néhány hete jött elő a probléma , miszerint a Geonosis nevű bolygon ha végigtolok akármilyen pályát, akkor a legvégén elöjön egy kis ablak a játékban és kiirja hogy " Out of Sync " - Please wait while your account sincronyse " és egy "Ok " lehetöséet nyujt , ezután rámegyek , leokézom , erre restartolja a játékot és konkrétan elvész a végig tolt pálya jutalma stb... és ezt játsza..... Írtam a support nak ök azt irták hogy keressek meg egy " . ngmoco " nevü mappát a tabon és töröljem ki, majd rakjam ujra a játékot. Ez nem jött be mivel egy nyavajás fájlkezelö sem látja a mappát, már hogyha valoban létezik a mappa... pedig beállitottam hogy láthassam a rejtett fájlokat is. Ebben kérném a segítségeteket, volt e már valakinek hasonló problémája , és ha igen milyen mód van a hiba elháritására.De bármilyen jellegű hozzászólást , tippet , elfogadok. Előre is köszönöm szépen ! -
Én is megvettem a Hookot, nagyon jó, logikai játék.
-
royalka
őstag
válasz
fery02
üzenetére
Beszereztem hát ezt a kis gamet, már az elejen elakadtam mikor megjelent a logo asszem, varok varok, gondolom hogy ez jo lassu game. hmm mondom rányomok hat ha, es tadam
Eloszor kicsit erthetetlen volt, de igy mar a 42. pályanál már tetszik nagyon. Köszi hogy szóba került 
-
beni3d
aktív tag
Sziasztok! Olyan sakk játékot keresek amivel tudnék a haverommal játszani online, anélkül, hogy egymás közelében tartózkodnánk. A problémát az jelenti, hogy neki windows phone-ja van, én pedig androidos vagyok. Van esetleg olyan sakk program aminek ez nem akadály?
-
válasz
Nunder
üzenetére
Tehát a Play Games (előző hozzászólásomban nemtom miért Google Play-t írtam.
) szerint ha akármilyen versenyjátékkal játszunk és abban szerezzük meg a legtöbb achi-jainkat, Driftkirálynak fog minket hinni? 
Lényegtelen amúgy, nem annyira érdekel, csak hirtelen felötlött és megosztottam, de akkor nem vagyok egyedül ezzel a "problémával".csadi0011:
Igen, még most is bőven megérheti a Piggy Tank (ha valaki fanatikusan meg akar szerezni minden karaktert), mert már nekem is nagyon ritkán ad újat és el tudom képzelni, hogy az utolsó karakterekhez hónapokig kellene húzni a szerencsejátékot.
Na majd meglátom. -
Sparkle HD ingyenes ma amazonon, egy jobbfajta Luxor klónról van szó, de valaki írta review-ban, hogy adatokat gyűjt.
-
Nunder
őstag
válasz
fery02
üzenetére
Ez nekem is feltűnt, pedig még csak autós játék közelében sem voltam. Aztán látom, hogy pl. a Voxel Rush "versenyzős" játéknak minősül a Play szerint, és az ott elért pontok akár jöhetnének bármilyen autós játékból is. Innen a Driftkirály titulus, amit büszkén viselek

-
Inkább aszongyátok meg nekem honnan ad nekem olyan "titulust" a Google Play, hogy Driftkirály, mikor semmi driftelős játékkal sem játszottam még mobilon az életben (jól, egy éve nyomattam az Asphalt sorozatot, de az nem direktbe a drift-ről szól)?

Kis Crossy Roads:
Megvette valaki innen a Piggy Tank karaktert?
Olvastam róla, hogy permanens bónuszokat ad, amik után egyéb karakterekkel játszva is érvényesülnek.Megvásárlásakor egyből kapunk 1000 coin-t (ez ugye 10x szerencsejátékot jelent), plusz többszörös coin mennyiséget adnának a reklámok és a free gift-ek, mint eddig és játék alatt piros coin-okat is fel lehetne szedni amik 5 sima coin értékűek.
Ha nem tartanék ott, hogy jelenleg a 70 karakterből már 54 megvan, akkor nem gondolkodnék rajta, mert ezért a játékért megérdemelhetnek a fejlesztők némi támogatást, nagyon aok vicces pillanatot okozott már (főleg a Poopy Pigeon
). -
Delerium
senior tag
Viktor77 utólag is elnézést még egy ilyen hsz-ért de egy hűazannyát muszáj idekommentelnem a "nukleárisháttérveszikiavízbülazokszigént" témához

-
royalka
őstag
Nah azt hittem már kijött valami uj game, h ennyi hsz lett.
Jót nevettünk. 
-
citkar
addikt
válasz
IO.sys
üzenetére
Jobban tennéd, ha utánajárnál akkor pár dolognak:Kétfajta béta-sugárzás létezik: a negatív és a pozitív béta-sugárzás:1.: Negatív béta-sugárzás: egy instabil neutronfelesleggel bíró atommag negatív béta-sugárzóvá válhat...2.: Pozitív béta-sugárzás: egy instabil protonfelesleggel bíró atommag pozitív béta-sugárzóvá válhat...Ha nem tűnik fel, mindkét esetben instabil atommag bomlása alapján jön létre a sugárzás, így gondold át mit írtál.Én is szoktam beszélgetni kutatókkal, ez volt/ részben ma is a szakmám.(#16132) Viktor77:
Rendben. -
Viktor77
titán
Na, szerintem ebből ennyi itt elég lesz, szerintem van ezzel foglalkozó topic, keressétek meg pls.
-
IO.sys
őstag
Jahj... A Faraday-kalitka mi? Egy elektromosan erősen konduktív anyagból szőtt háló. A vasbeton mi? Ugyanez betonban. Azért néhányaknak, akik itt megpróbálnak valami kontrázással engem lenyomni, jóval korábban kellett volna felkelni. Meg azért az se nagyon van rendjén, hogy jön valaki, aki mond valami talán hasznosat, reakcióképp a legváltozatosabb módokon röhögik ki és próbálják lejáratni. Ezek az emberek ugyanilyen üres fejjel fognak holnap felkelni, és még nagyon sokat kell tanulniuk, hogy rájöjjenek, nem tudnak semmit.
-
air
nagyúr
válasz
IO.sys
üzenetére
"A vasbeton lényegében az."
Hogy miiiiiiiii??

Vagyis egyetlen panelházból sem lehet telefonálni, nem lehet rádiót hallgatni, vagy szobaantennával TV adást venni?
Jézusom. Szerintem ezzel a kijelentéssel árultál el a legtöbbet arról, hogy fogalmad sincs róla, hogy miről beszélsz. -
IO.sys
őstag
"Szerintem Faraday-kalitkában"
A vasbeton lényegében az.
Persze, hogy nem, és most se hallanál, ha nem írtam volna le. Nekem akkor esett le, amikor megértettem a mikrosütő működését. Azt se használok azóta, gondolom meglepő...
Nem offolom tovább a topicot, további szép estét ! -
IO.sys
őstag
válasz
citkar
üzenetére
Béta-sugárzás nem csak bomláskor jöhet létre, a lényeg a jellege, az elektron emisszió. Az elektroncső ezt csinálja. A korai CRT TV-k keményen sugároztak, utána jött a Low radiation jelzés. A ß-sugárzás erősen ionizálja az atomokat-molekulákat, és ha arra jár egy másik ion, beépül oda és kezdődik a rákosodás, ennyi.
Ezeket nem linkekkel kell bizonyítani (mostanában ez nagyon divat a neten), hanem utánajárni, megérteni, aztán hogy mit kezd az ember a gondolattal, az már az ő dolga, személyeskedés nélkül. De kapásból nem elhinni valamit, mert okostojáskodik valaki, az kevés. Meg én szoktam beszélgetni kutatóval, aki saját szakállára kutat legalább 30 éve, még csak nem is bérenc, nincsenek érdekei. Nem a tudásomat akarom itt csillogtatni, azt tudom olyanok előtt is, akik tudnak műszakilag válaszolni, és igazából nem a TV, hanem a telefon rádiója lett volna a lényeg, mert az is hasonlóan veszélyes, de attól még el se lehet menekülni. Annál is az atomok hullámtereit perturbálják az elektromágneses terek, amik ugyanúgy vezethetnek ionizációhoz, meg még egy rakás olyan betegséghez, amiknek még nevük sincs. Tudom, paraniod vagyok
vagy nem. Végül is agykárosodással is vígan el lehet éldegélni, látom nap-mint nap. (Nem Te vagy ennek a címzettje, hanem általában.)Na mindegy, én csak azt szerettem volna, hogy az always online szuperhősök értsék, hogy ha nem tudnak semmit egy technológiáról, akkor pont, hogy nem kéne azt orrba-szájba használni.
-
Viktor77
titán
Azért a személyeskedést mellőzzük.
-
citkar
addikt
válasz
IO.sys
üzenetére
1.: Kérlek, magyarázd el, hol van beta sugárzás a CRT monitorok esetében, atommag átalakulásról (bomlásról) nem hallottam a CRT monitorokban. Egy hihető link is megteszi.
2.: Az hogy valami radioaktív azt jelenti instabil, nos a CRT monitorokban mi instabil, azaz mi bomlik le?
Úgy érzem Te a mindent tudó és ezt a minden tudást "jól" megmondó ember vagy. De ha tudományos cikkekkel meg tudod magyarázni én miben tévedek azt örömmel fogadom, én is lehetek rosszul tájékozott.
[ Módosította: Viktor77 ]
-
beg
veterán
-
IO.sys
őstag
válasz
citkar
üzenetére
Nem szerintem radioaktívak, hanem az elektronágyú béta-sugárzik, ami a 3 fajta radioaktív sugárzás egyike. Ez nem vélemény, hanem így működik a TV. A wifi meg sokkal rosszabb, de látom már, hogy szikkadt talajba próbálok magot vetni...
Azért ilyeneket nem ártana tudni az információs kor kellős közepén, úgyhogy nem nagyon látom értelmét a továbbiaknak. További kellemes... besugárzást mindenkinek.
-
IO.sys
őstag
válasz
errrtu
üzenetére
Jó hát... én az a fajta vagyok, aki utánanéz mindennek, amit használ. Értek kicsit a tévékhez, monitorokhoz, egér, billentyűzet, lámpa, hangszóró, mikrosütő, mosógép, hűtő, teljesítményeszközök, stb, és a telefonokhoz, wifihez is. Emellett valamelyest a magfizikát is értem és ismerem. Nem biztos, hogy engem minősít, ha "ez itt senkit nem érdekel". Attól, hogy valamit nem látunk, nem érzünk, még nem teljesen veszélytelen. (Lásd CRT-k radioaktív sugárzása.) Csak azért írtam le az előző hsz-ben leírtakat, hogy itt a nagy wifi/mobilnet pártiaknak legyen halvány fogalmuk róla, hogy a nagy teljesítményű rádió adó-vevők egyfolytában FŐZIK a szerves anyagot, csak nagyon lassan. Ezt valamiért senki se tudja, pedig így van.
A tanyás dolgot eltaláltad.

-
Chr1stian
újonc
Sziasztok.A Star Wars Galactic Defense c. Android játékkal van egy problémám. Kérdésem az lenne hogy ebben a topicban leírhatom e vagy sem?!
-
sith7
félisten
válasz
Quasi_modo
üzenetére
értem, ok
-
Barell
őstag
Sziasztok. Valami egymás ellen játszható játékot keresnék wifi hálózatról. Bármi érdekelne, ingyenes legyen. Tudnátok ajánlani valamit?
-
errrtu
aktív tag
válasz
IO.sys
üzenetére
Most komolyan, mit gondolsz? Érdekel ez itt valakit is rajtad kívül?
Egyébként érdekelne hol laksz ha már ennyire zavar az a sok "hullám" meg miegymás? Gondolom, városban csak ott tudtál összeszámolni húsz wifi-t

Esetleg ha gyűjtenél arra, hogy tanyára költözz én utalok neked egy kicsit...
-
IO.sys
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Abba nem, de nem is ezt írtam, meg nem is csak magamról.
Egy több perces telefonálás után már érzem, hogy meleg belül a fejem azon az oldalon, ahol a telefont tartom, engem ez már nyugtalanított régebben is, ezért is foglalkoztam a témával. Szerintem azoknál a nőknél, akiknél normális a 15-30 perc telefonálás néha naponta többször is, valamilyen szervi elváltozás formájában tömegesen elő fog jönni ez a dolog. Ne legyen igazam. A mikrosütő is így melegít, csak sokkal gyorsabban. De nem csak 1 telefonról van szó, a körülöttem lévőknek átlagban 2 rádiószolgáltatás be van kapcsolva, plusz minden épületben legalább 20 wifi, rádiótornyok mindenfelé, 10.000 műhold, meg van 10-20 db gigawattos antenna is a Földön, ezek mind egyfolytában sugároznak. Az egész az atomok felületeinek perturbációjáról szól, amit a rádióhullámok egyfolytában rángatnak. Az elektromágneses erő a távolsággal négyzetesen csökken, de ilyen sok rádióforrás közt én jobban érzem magam, ha legalább az én közvetlen környezetemben nincs még plusz egy erős rádióadó. 
-
IO.sys
őstag
válasz
royalka
üzenetére
Nem az ára miatt nem akarok, hanem mert értek kicsit az elektromágnesességhez és nagyon nem jó ám rádióforrás mellett hosszasan tartózkodni, csak ezt nem reklámozzák, mint régen a képcsöves tévéknél/monitoroknál a béta-sugárzást. Már a 2G se volt egészséges, most meg már hol járunk ahhoz képest, plusz megy a wifi, bluetooth, gps, 2-3 centire az agytól, ha az ember telefonál. Az emberek meg a technikáról semmit se tudnak, "csak működjön". Meglesz ennek sokaknál az eredménye, már alig várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) lehetőség van IAP-os fizetésre, ami a játékban amúgy csak egyszeri és akkor is nagyon olcsó, 225 Ft-ért kapjuk meg a legjobb helikoptert és a rakétavetőt, plusz mindezek mellé reklám mentességet (negyed cigi ára, én gondolkodás nélkül fizettem).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)